כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך X800GTO וכשאני בהגדרות התצוגה מגדיר את המסך לHZ ששונה מ60 המסך לא משנה את קצת הרענון מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ? אני על קאטאליסט 5.11 בלי CCC
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שמתי לב שהם יותר מתרכזים בשיפורים ל-SLI ולסדרת ה-GeForce 7XXX שלהם ופחות ופחות לכרטיסים בעלי ליבה יחידה כמו סידרה 6.. האם הם "נטשו" את הזירה הזו? עדכנתי לדרייבר הכי אחרון רק כי היה בו שיפור ל-COD2.. אבל חוצמזה כמעט לא ראיתי שום שיפור לכרטיס מסך עצמו.. (6800GT...) מצד שני לא מזמן יצא ה-6800GS.. אבל אולי הם יוציאו שיפורים ספציפיים לכרטיס הזה..
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
ראיתי את המדריך שיש באתר אך הוא לא מספק אותי. אני מעוניין במדריך יותר מפורט וגם שיהיה בעברית. מישהו מכיר מדריך כזה ברשת? כל שאני מעוניין הוא להעביר את סרטי הוידאו ממצלמת הוידיאו למחשב ושם לערוך אותו בהתאם ובסוף לצרוב אותו וכל זאת רק עם כרטיס מסך (ראדון 9600 פרו) ומצלמת הוידיאו. חשוב לי מדריך מפורט מפני שאין צל של מושג איך עושים זאת, זאת תהיה הפעם הראשונה שלי. תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עד כמה הזכרון של הכ. מסך משמעותי, ההפרש בין 128 ל-256 עד כדי כך גדול?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... שיהיה עם TUNER שאני אוכל לחבר לחור TV/RADIO בקיר... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חיברתי כבל מה-tv-out בכרטיס המסך לטלויזיה והמחשב לא מזהה את ;D הטלויזיה ממה זה יכול לנבוע? תודה
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מסך כדאי לקנות סמסונג 930b או polyview V396 תגידו לי מתי יותר כדאי לי לקנות ולמה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ספק כוח ג'נרי בלתי מזוהה, עם חיבור מולקס פנוי יפעיל GT AGPחלק בלי בעיות? האם לא כדאי לי להסתכן ?.. המחשב מפעיל הארד דיסק פלופי וצורב ומאוורר אחד ככה שאין בעיה של חוסר מתח, מה גם שמסומן על הספק 400 W למרות שאני בספק אם כך הדבר. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על להחליף את ה-X700 שלי בזמן הקרוב... בתהחלה חשבתי ללכת על ה-7800 GT.... אבל עכשיו אני מהסס... האם שווה לחסוך עוד קצת ולהשקיע על 7800 GTX? האם ההבדל משמעותי כי ההפרש במחיר הוא 1000 ש"ח... נ"ב אם תוכלו להמליץ על חברות טובות לכרטיסים האלה אני אשמח... אבל נראה לי שכבר החלטתי בקשר לזה-LEADETHK.. תודה מראש ועוד משהו מה זה גירסת ה-EXTREME של הכרטיסים האלה והאם היא שווה?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 6200 של לידטק, יש לו יציאת HDTV או איך שלא קוראים לזה, חיברת את הכבל המצורף הממיר לS-VIDEO וחיברתי את זה לממיר של ייס בתור וידאו(כמו שעשיתי עם כרטיסים קודמים). בקיצור אני רואה את שולחן העבודה והכל אבל כאשר אני שם סרט במדיה פלייר או בתוכנה אחרת הוא לא מראה אותו על הטלוויזיה הוא מראה שחור...:\ מישהו יודע מה צריך לעשות?בדרייבר לא שניתי כלום בחרתי רק בקלון.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מזל טוב לי! קניתי שיפורים רציניים למחשב, והראשי מביניהם הוא - X800 GTO Fireblade. עכשיו כמה שאלות - * קודם כל, ב everest, האם השם Fireblade אמור להופיע, כי אצלי הוא מזוהה כ- X850 Pro? (להסתכל בתמונה). * מהירות השעון שלו היא 490, היא אמורה להיות 560 או שאפשר להגביר אותה לרמה הזו? * ועכשיו בקשר לפתיחת צינורות, כפי שאפשר לראות זה R480, הבנתי שזה הסוג שאפשר לפתוח לו את הצינורות ל16, זה נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.freeweb.siol.net/bnemec3/7802.jpg רוצים אחד? P:
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס הוא PowerColor 9800 PRO http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=27 מטרת הכרטיס: משחקים סטייל NFS-MW / CALL OF DUTY2 וכו'.....
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן חברה במחשב הישן שלי התקלקל המסך, ואני רוצה להחליף אותו. אני רוצה מסך CRT של 19 אינצ או יותר עד 2000שח. מסך CRT איכותי בבקשה. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המסך הזה? הצרכים שלי: סרטים ומשחקים לא הכי כבדים בעולם (פיפא, דומ, GTA) וכמובן התקציב שלי דל. הוא עולה 600 שקל וזה בערך התקציב... gil Forsa 6600 256MB תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה יש לנו כרטיס מסך "חדש": X800GTO 16 זא GTO עם 16 צינורות קיצור לא אפרט כאן הכל..... הנה קישור: http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=96 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Chipset: Radeon X850 PCIe Series ASIC: R480 Pixel Pipelines: 16 Vertex Engines: 6 Manu. Process (Micron): 130nm Transistor: 160M Fill Rate: 8640MTexel/s Memory Size: 256 MB Memory Type: GDDR3 RAMDAC (MHz): 400 Dual Engine CLK (MHz): 540 Memory CLK (MHz): 1180 Memory Interface (bit): 256 Memory Bandwidth: 37.8GB/s Bus Interface: PCIe. וכמה הוא שווה?
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שיהיה כרטיס טוב מבחינת חברה.. 128 מגה זיכרון חנות שאפשר לסמוך עליה אני רוצה כבר להזמין היום לחבר תודה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
נתקלתי לאחרונה באתר הבא http://www.ageia.com/ החברה מציגה את השימוש במנועים פיזיקליים במשחקים כגון Unreal Engine 3 Tom Clancys Ghost Recon Advanced Warfighter City of Villains Bet on Soldier ועוד... הנה הדגמות http://www.ageia.com/physxInAction/avis.html מישהו מכיר את החברה בכלל?
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. היום קניתי את המסך. אני מחבר אותו בחיבור DVI-D. המחשב עולה - הכל טוב. רואים סוף הדרך. מעולם אחר. בעיקר עוד כשזה 19. בקיצור - אני מנסה לראות תמונות. לראות איך רואים. - הכל טוב. אבל כשאני מנסה לנגן סרט - זה פותח את הסרט בהתחלה (עם התוכנות WINAMP, MICRO DVD PLAYER וMEDIA PLAYER) במצב בינוני. (גודל המסך). - ורואים מצויין. חד נקי ומושלם. אבל כאשר אני עושה FULL SCREEN עם שלושתן - פתאום לא רואים טוב. אבל ממש לא רואים טוב. התמונה כבר לא חדה, הצבעים לא חלקים, הצבעים אותו דבר, אבל האיכות נהיית גרועה. אבל רואים טוב רק כשזה לא FULL SCREEN. זה קורה כאשר אני על כל הMODE שיש חוץ מהMODE TEXT. כי שם התמונה חשוכה ולא רואים כלום. (כמו במסך הCRT 17 שהיה לי). חשבתי אולי זה הSHARPNNES - …
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ממצב חברים??? איך תוצאה שלי ?? הינהה: http://img216.imageshack.us/my.php?image=adioc25iz.jpg
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך וגם מסך עצמו... הציעו לי את nvidia 6600GT 256MB ויש המון חברות שמייצרות את הכרטיס הזה על איזה חברה כדאי ללכת? ואם יש אופציה יותר טובה מכיוון RADEON בסביבות אותו מחיר? לגבי המסך אני רוצה ''19 אני מתלבט בין Samsung ל - AOC (חברה שאני לא מכיר תכלס...אבל יש עליהם ביקורות טובות) תצילו אותי כי אני כבר משתגע... תודה
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חברס כאשר אני משחק FEAR, 1024x768 16X 4X max gfx הטמפ של הכרטיס מסך עולה בעצבנות ... יושבת על 60 זה בסדר ? נורמאלי ? או שעדיף להוריד את ה-OC הקליל?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש כרטיס מסך ג'יפורס 4 ויש לו אפשרות לצפות בסרט מהמחשב בטלוויזיה באמצעות חיבור tv out, ובמקביל להשתמש במחשב, זאת אומרת במחשב הסרט ממועזר ורואים אותו רק בטלוויזה. יש לי כרטיס מסך X300LE ורציתי לדעת האם האופציה הזאת קיימת בכרטיס המסך שלי ואם כן איך אני מפעיל אותה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה מה זה מציקה קניתי 6600GT של לידטק והתקנתי כמה משחקים ועדכנתי את הדרייבר החדש ביותר והמחשב מגדיר שאכן יש לי 6600GT אבל המשחקים לא עולים לי כמו שציפיתי! עדיין מופעלים כמו שהיו לי ב-5200 שהיה לי ואני לא יודע למה עשיתי הכל ופשוט לא עוזר המחשק עולה רק ברמות הכי נמוכות הוא הולך חלק כול אוף דוטי 2 למשל מה אני צריך לעשות חברים אני לא יודע אני מיואש ומאוכזב .. הורדתי דברים מהזיכרון שלא יפריעו יש לי מחשב פנטים 4 3 ג'יגה הרץ 512 זיכרון של RAM ואני מיואש לגמרי לא מצאתי מה לעשות 6600GT agp TV 128MB חבר'ה ממש צריך את העזרה תודה רבה מראש
-
- 41 תגובות
- 2.4k צפיות
-