כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
1) שמתי לב שאצל חלק מהיצרנים גירסת ה-GT מגיעה עם אותו קירור כמו גירסת ה-Ultra. האם זה אומר שבמהירויות סטוק ה-GT יותר קר? והאם זה אומר שלשני הכרטיסים יש פוטנציאל אוברקלוק דומה? 2) איזה סט דרייברים יוציא את מקסימום הביצועים מהכרטיס שלי?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
לילה טוב, מה הסיבה שאני מצליח לשמוע קול לאחר שביצעתי את כל הפעולות הנדרשות לביצוע המרת סרט ממצלמת וידאו????? כרטיס לכידה: neoDVDstandard4 תכנת עריכה: Studio Version 7 שימוש בכבל S-VIDEO מהמצלמה לכרטיס הלכידה. אשמח לתשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם כדאי לקנות את הכרטיס הזה?? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1455 אני רוצה כרטיס עד 1000ש"ח בביצועים טובים -------------------------------------------------------------- מעבד: 800X4 .3.2 Intel Core 2 Quad Q6600 לוח:ASUS P5KC זיכרון:OCZ 3GB מסך :22"ACER ספק: Corsair CMPSU-550VXEU 550W 1680X1050 תודה
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
במחשב אין יותר מדי רכיבים, SSD אחד , הרדיסק אחד. הספק בן 3 שנים, האם אמור להספיק ל RTX 3080 ? שואל עקב בלאי טבעי שמתחרש עם הזמן לספקי כוח. הדרישות הרשמיות הם 750W. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הדרישות שלי מהמערכת: 1.להריץ את המשחקים שיוצאים בקרוב על רזולוציה בינונית+ עד גבוהה. רזולוצית מסך: 1280X1024 יש לי ספק כוח גנרי של EZcool 450W, אני יודע שאני צריך להחליף גם אותו ואני מאוד אשמח אם תמליצו לי יחד עם הכרטיס מסך גם ספק שיתאים לו. windows7 x64 Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2.50GHz 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-DS3L 512MB GeForce 8800 GT התקציב שלי לכרטיס מסך: עד 1000 ש"ח (אפשרות חריגה של 200 ש"ח) התקציב לספק כוח: עד 500 ש"ח (אפשרות חריגה של 200 ש"ח) תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למישהו שהחליט סוף סוף להיפטר מהכרטיס מסדרת MX שלו... מפרט מחשב קיים: P4 2.53 512 זכרון HD 80GB לוח אם של ALBATRON הוא לא גיימר כבד, אבל הוא בהחלט נהנה מ-GTA SAN ANDREAS, CALL OF DUTY2 ודומיהם איזה כרטיס מסך עד 1000 ש"ח כדאי להמליץ לו? (אם זה חורג קצת מעל 1000 גם אשמח לשמוע) אני לא מדבר על כרטיס שיחזיק רזולוציות מטורפות ב-FULL DETAIL, אבל אחד כזה שיהיה עדיין כיף להנות מהמשחק בלי להתבאס על הגרפיקה תודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מפרט המחשב הוא מאוד בסיסי: i3 2120 4GB Ram רזולוציית מסך - 1600x900 (אבל יש סיכוי לשדרוג עתידי ל- 1920x1080) ובינתיים יש כרטיס מסך מובנה של HD2000. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אך ורק בשביל דיאבלו 3 אבל אני רוצה שירוץ על ההגדרות הכי גבוהות שיש ב-FPS גבוה. ואני מתאר לעצמי שזאת לא דרישה גבוהה מאחר ודיאבלו זה משחק לא כבד בכלל. ה"בעיה" היא שהספק כוח הוא לא בשמיים, מדובר ב- Antec Basiq 400W אז אני די מוגבל במשהו חזק. יותר מזה, אני גם מוגבל בתקציב. ככה שאני רוצה את הכרטיס מסך הכי זול שאפשר, שיריץ את דיאבלו 3 הכי טוב שאפשר ושיתאים לספק כוח. אני רואה ב-KSP יש את R7 240 OC ב-350 שקל. האם זה חלש מדי או שזה יעשה את העבודה? אשמח לעזרה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום (מקווה שאני בפורום נכון, אם לא אשמח אם תוכלו להעביר את העץ לפורום הרלוונטי) יש לי שני לפטופים איך אני יכול להפוך לפטופ אחד ל"מחשב מרכזי" ושהלפטופ השני יהיה מסך נוסף? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב לכן אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות לכן אני צריך מאוד את עזרתכם. אני חשבתי לעצמי אם הכרטיס מסך asus geforce 4 v8460 ti 4600 deloxe טוב כיוון שאני יכול להרשות לעצמי לקנות אחד כזה. אז בבקשה תעזרו לי טוב!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מעונייין בהמלצה למסך LCD טוב ( לא כל כך למשחקים ) לעבודה שוטפת מול מחשב גג עד 1200 ש"ח. תודה לעוזרים ואשמח גם ללינק .
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לטלוויזיה פיליפס 5604H FullHD בכבל DVI-HDMI איכותי, המפרט העיקרי של המחשב: Intel C2D e7200, Gigabyte EP35 DS3, 4GB 1066MHZ וכרטיס מסך Nvidia 6800GS מערכת ההפעלה היא win7, ועיקר המחשב הוא מדיה סנטר - וסרטים (720p/1080p) אין שימוש במשחקים (יש ps3). סרטי ה1080p לא נראים באיכות טובה כלכך (מקודד coreavc) ולפעמים התמונה מתמלאת בריבועים גדולים וקטנים שמשתנים ברגע שהתמונה זזה (מקווה שאתם מכירים את התופעה הזאת..).. בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת האם הבעייה היא בכרטיס מסך ? איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות במקוומו (אני לא צריך כרטיס למשחקים, אך ורק לwin7 וסרטי fullhd)..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני אקדים ואומר שקראתי את הסקירה על מסכי LCD. כרג יש לי מסך 19 אינצ' CRT של MAG דגם 996PF. אני רוצה לקנות מסך 19 LCD של SAMSUNG דגם 930B. אני מתלבט קשות בנושא מהטעמים הבאים: 1. האם LCD באמת בריא יותר לעיניים מ CRT או שזה סתם מיתוס? 2. הרזולוציה הטיבעית של הסמסונג הוא 1280X1024. מה קורה אם אני רוצה לשחק ברזולוציה יותר נמוכה, נאמר 1024X768? האם התמונה תתעוות? העניין הוא שיש לי כרטיס מסך Radeon 9600XT שבמשחקים כבדים כמו DOOM3 מחייב לעבור לרזולוציה נמוכה יותר (ראו מפרט בחתימה למטה). 3. האם המסך הזה טוב בכלל למשחקים? או בעצם בואו נחדד את השאלה, האם הוא יותר טוב מהמסך שכרגע יש לי לצורך משחקים ? 4. מה בנוגע לפיקסלים שרופים? לכמה זמן אפשר לסמןך על מסך כזה? מה אורך החיים שלו …
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום עד לא מזמן המחשב היה עובד פצצה, בזמן האחרון הוא כל הזמן איטי פירמטתי אותו לא עזר, אני עובד על הXP PRO ועובד עם המון תוכנות עריכה, לתמונות וסרטים. זה המפרט שלי Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור עכשיו אני חושב שזה הכ.מסך מידיי פעם נמרח נתקע במשחקים ניסתי להריץ עליו תוכנות לבדיקת עומסים ולא כל כך הבנתי מה הולך שם אני אשמח לעצות ופתרונו…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע ששני הכרטיסים מובנים וחלשים ולא ממיועדים לגימניג אבל מה חזק יותר ובכמה? אשמח גם לקבל מבחני תוצאות. תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה קצת כללית - האם יש איזה שהוא אתר שבו אפשר להשוות ביצועים של כרטיסי מסך של מחשבים נייחים / ניידים / מובנים במעבד? (להבנתי, הביצועים תלויים בשימוש הספציפי, אז אתייחס לאיזה שהוא "ממוצע" או שימוש "כללי" או משהו כזה). אני חושש שהגיע הזמן להחליף את המחשב הנייח, ולפני רכישה של מחשב אני רוצה לבדוק אפשרות של להשמיש נייד ישן במקום הנייח, לעומת אפשרות של רכישת מחשב חדש. אני רוצה לדעת לאיזה שיפור אפשר לצפות או לחילופין על אילו יכולות אני מוותר, ומה המשמעות (איך זה יגביל אותי). ספציפית, הייתי שמח להשוות: GeForce 9600GT (נייח ישן) GeForce 940M (נייד בן כמה שנים) Radeon Pro 560 (נייד, Mac…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מוציא דרך ה HDMI סאונד משני ערוצים בלבד ? הכרטיס מסך שיש לי הוא HD7870 של GIGABYTE GV-R787OC-2GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4154#ov אני מנסה לראות סרטים של HD שמקודדים ל DTS או AC3 ואני שומע במערכת בסטראו בלבד הטלויזיה מחוברת למחשב ולמערכת דרך כבל HDMI
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שרשום שם למעלה ואם אין לכם המלצה מסויימת תתנו לי את הפרטים הכי חשובים שצריכים להיות במסך טוב כמו: זמן תגובה,רזולוציה וכולי... תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מחפש מסך דק "12 עד "14 - קיים כזה בכלל ?? תודה לכל העוזרים !!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 8800GT מפרט: C2D E6300 Gigabyte GA-965GM-s2 G.skill 1024x2 800mhz cl4 sunbeam transformer blue lg gsa-h10 WD 160GB sata2 Corsair 450VX זהו יעבוד טוב? כי אני ממש רוצה את הכרטיס הזה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שבב אולטרה-חסכוני בארכיטקטורה שטרם נחשפה רשמית ותגי מחיר תחרותיים מאפיינים את הניסיון השאפתני ביותר עד כה ליצור אלטרנטיבה ל-Nintendo Switch בעולם ה-PCלכתבה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנון לקנות מחשב חדש, ואני מחפש מסך. ההעדפה שלי היא כמובן 19", אבל התקציב מוגבל, עד 2000 ש"ח. אם איחן מסך טוב במחיר הזה, אז אני מעוניין במסך 17" בפלוס-מינוס 1500 ש"ח. המסך ישמש לעבודות גרפיקה. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בן דוד שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בתקציב דיי נמוך. התקציב הוא 300-400 ש"ח מקסימום, מה אתם מציעים לקחת בחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
בס"ד שלום לחברי הפורום ! יש לי שאלה עקרונית: במידה והמחשב שלי לא "מעלה" משחקים מסוימים,או שכן מעלה אך המשחק מתנהל באיטיות מזעזעת מהו הגורם הזיכרון הכללי או הכרטיס מסך??? כי יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 4 1.8 וכרטיס מסך פשוט בעל 64 מגה זיכרון ואני רוצה לדעת מה להחליף זיכרון או כרטיס מסך???
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני משער שהרבה בעלי כרטיסים כמו GTS8800 דור קודם חושבים על עניין כזה: האם שני כרטיסים כמו GTS8800 יהיו חזקים מכרטיס אחד GTX8800? האם בכלל אפשר לקיים השוואה שכזו?האם זה כדאי? מה ההגבלות במקרה וכן,מהם השיקולים שצריכים להנחות לפני שדרוג ל SLI? אם כן ,אני חושב שיהיה עדיף למרבית בעלי כרטיס GTS8800 לא להיות פזיזים ולמכור את הכרטיס שלהם ופשוט לרכוש עוד אחד (ככל הנראה/מתבקש המחירים ירדו משמעותית עם היציאה של הכרטיסים מדור ה G92). תודית.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחדשתי במסך 24" (ברזולוצית 1920 על 1200). יש ברשותי כרטיס מסך XFX 8800GTS 512MB השאלה אם כרגע הוא יוכל "לסחוב" משחקים חדשים שיוצאים באיכות טובה. האם שווה להשקיע עליו OC? או שכבר עדיף להיפטר ממנו ולהביא כרטיס חדש? אני מאמין שאני אוכל להמשיך איתו עוד כמה חודשים עם OC אבל השאלה אם הOC ייתן שיפור מורגש בביצועים או סתם יחמם לי את הכרטיס.. ואם אתם ממליצים על כרטיס חדש איזה כרטיס הכי מומלץ? קראתי הרבה על HD5850 (שמעתי גם שמעולה לOC) אבל השאלה אם שווה להשקיע עכשיו 1500 שקל או שעדיף לחכות לירידת מחירים? בקיצור, אני צריך עצות ועדיף מאנשים שמבינים ויש להם ניסיון עם כרטיס כמו שלי / דומה. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-