עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הי, כרטיס מסך און-בורד שבק חיים. אני מחפש כרטיס חיצוני להחליף אותו. השימושים כיום הם פשוטים (אינטרנט, מסמכים) אבל בעתיד תהיה קצת עבודה עם פוטושופ ותוכנות Adobe אחרות (לא עריכת וידיאו, רק עריכה גרפית בסיסית-בינונית). תקציב לענין - לא רוצה לעבור את ה-400 ש"ח, אם יש משהו איכותי בפחות מזה, כמובן שעדיף. ספק הכוח של המחשב הוא SeaSonic 400W , כך שהוא לא בעיה. לוח אם של GB, עם חריץ PCI-E 16. מסך "19, לא מתכוון לשדרג בקרוב. אני נמצא בחולון, כך שחנות בסביבה עדיפה. חשבתי על Sapphire 6670 DDR3 ב-385 ש"ח ב-TMS . אשמח לשמוע את דעתכם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Lethal_Acid,

???

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  3. Started by nir_varon,

שלום לכולם, יש לי כרטיס geforce 9500GT שאליו חיברתי שני כבלים. אחד למסך LCD של המחשב עם כבל DVI ובנוסף חיברתי עם כבל HDMI לטלוויזיה. יש לי טלוויזיה toshiba LCD עם שני כניסות של HDMI שאני מחבר את הטלוויזיה עם כבל RGB רגיל למחשב אני יכול לראות לבחור את התצוגה של הטלוויזיה משום מה שאני מחבר עם HDMI אני לא רואה כלום לא דרך המחשב (כלומר הוא לא מזהה שחיברתי משהו לHDMI... בDVI רואים רגיל) ולא דרך הטלוויזיה. זה הכבל שאני משתמש בו: http://exp.shopy.co.il/products/110518 אשמח לעזרה כלשהי אם פספסתי משהו בחיבורים או בהגדרות... הורדתי Driver האחרון של nvidia ואני משתמש בnvidia control panel. כל עזרה תתקבל בברכה כי אין לי נסיון עם חיבורי HDMI בכלל...

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by galai198777,

שאלה| שלום רציתי לקנות כרטיס מסך gtx 1060 האם זה מתאים למחשב שלי ? זה המפרט Windows 10 Pro 64-bitיע"מIntel Core i7 3770 @ 3.40GHz 43 °CIvy Bridge 22nm טכנולוגיתRAM‎8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 802MHz (10-10-10-30)לוח אםASUSTeK COMPUTER INC. P8Z77-M PRO (LGA1155) 35 °CגרפיקהHISENSE (1920x1080@60Hz)2047 מ"בNVIDIA GeForce GTX 750 (ASUStek Computer Inc) 43 °C

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. anandtech - 9600xt vs 5700U vs all tomshardware - 9600xt vs 5700U vs all hardcoreware - 9600xt vs 5700U neoseeker - 9600xt vs 5700U AMDMB - 9600xt vs 5700U xbitlabs- Albatron's 5700U VS 9600xt תודה ל- The Prophet techreport - 9600xt VS 5700U VS 5900xt hothardware - 9600xt VS 5700U VS 5900xt firingsquad - 9600xt VS 5700U VS 5900xt vs all the HIGH-END cards Guru3D - 9600xt VS 5700U VS 5900xt vs all the HIGH-END cards תודה לhiguygone ביקורות מקיפות (מאוד מאוד) digit-life - 80 Video Cards of 1999-2003 tomshardware - VGA Charts Part III rojakpot השוואת נתונים אתם מוזמנים לשלוח לי בפרטי עוד ביקורות שמצאתם. 8)

• 3 תגובות
    • 8k צפיות
  6. שלום רב לכולם. היום קיבלתי hd 5670 של sapphire, שיחליף gts 250 של gainward. אני רוצה לתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון בתחום, לפני שאני שאני יורה לעצמי ברגל. אני יודע שאני צריך להחליף פיזית את הכרטיסים, להפעיל את המערכת במצב בטוח ואז למחוק את הדרייבר הישן. השאלה: איך בדיוק אני מוחק את הדרייבר (דרך מנהל מערכת, או איזה תוכנת צד שלישי)? והאם אני צריך לחפש בנרות (בין התיקיות במערכת) את השאריות של אותם דרייברים? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  7. בקיצור אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות ה8800GS 320 עולה קצת פחות מ1600 של leadteck האם כדי או שיש לATI כרטיס מסך מקביל ויותר טוב ויותר זול... בגדול אני מעדיף כרטיס מסך יותר זול אבל שיתמוך לי לטווח הארוך...... איזה כרטיס מסך הכי הייתם ממליצים בקטע של ביצועים לכסף ובמחשבה לטווח הארוך איזה כרטיס מסך הכי כדי לי לקנות כרגע... האם משתלם להשקיע את ה 1600 שקל על הכרטיס או שפשוט לקנות 8600 ולסגור תעניין... יש לי מסך 17 אינץ' של proview אין לי מושג מה הדגם יכול להיות tco99 אין לי מושג הרזולוציה המקסימלית שלי (בויינדוס כיאלו.. זה.) 1280X1024 שאני לא מתכנן להחליף בזמן הקרוב..

• 13 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by Oprapc,

הכרטיס הזה מציג את הביצועים הטובים ביותר מבחינת השתלמות הכרטיס. תוצאות 3DMARK03: 5000+ הכרטיס הזה גם בא עם VIVO. לעומת זאת הכרטיס ללא הVIVO של AOPEN עולה 1500+ ש"ח ולמרות הבדיקות הספציפיות שראיתי ל-ALBATRON משהו מוזר ולא הגיוני כאן. אם הכרטיס כל כך מדהים ומשתלם למה רק ראיתי 2 חברות שמשווקות אותו והאם הוא באמת שווה.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by sanchouz,

שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov אני קונה אותו מארצות הברית , חבר שלי נוסע לשם בעוד שבוע ומביא לי אותו אני קונא אותו מפה http://cgi.ebay.com/GIGABYTE-GV-N470SO-13I-Super-Overclock-Series-320bit-1G-/220703729874?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item3362f7a8d2 באתר הזה כתוב שהוא דורש 550-600W http://www.guru3d.com/article/gigabyte-geforce-gtx-470-soc-review/6 אני ממש מתלבת האם לקנות אותו או שהספק שלי ממש גבולי ולא כדאי, ואדיף ללכת על גירסה יותר פשותה של GTX470 לדוגמה כזה http://cgi.ebay.com/NEW-EVGA-012-P3-1470-TR-GeForce-GTX-470-Graphics-Car-/380244887819?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item58885c890b או בכלל אני…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by XOR,

טוב אני כבר שבועיים מחפש באינטרנט מסך LCD! אני לא יודע מה לקנות ! נתחיל בזה שיש לי תקציב של 3500 שקלים. האם לקנות מסך 17' תותח !!!! שהביצועים שלו חלומיים! האם לקנות 18' גדול יותר גם עם ביצועים מעולים. האם לקנות בכלל 19' יותר גדול שהביצועים שלו משתווים ל 18' הבעיה היא... מסך 17' הוא של חברות כמו IIYAMA SONY מסך 18' של חברת MAG או SAMSONG או PROVIEW מסך 19' של חברת AOC. ------------------------------------ יש עוד בעיה ... האחריות. האחריות של SONY IIYAMA ואחרים מצוינת יחליפו את המסך על כל בעיה קטנה כמו גם PROVIEW. אבל AOC מחליפים רק אחרי שנשרפים 5 פיקסלים ומעלה!! השאלה היא האם לקחת את הסיכון ולקנות 19' או את האחרים. או שאתם בכלל ממליצים על מסך אחר אני פתוח ומקווה להצעות ש…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by יונדב,

שלום. יש לי כרטיס מסך מסוג GeForce FX5200... עכשיו, התקנתי את הדריבר שלו לפני איזה שנה+ מאיפה אני יכול לדעת/לבדוק אם יצא דרייבר חדש עדכני יותר או משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by le011,

שלום לכולם אני רוצה לקנות לוח אם של אסוס-P4P800 DELUXE (למרות שזה לא משנה במיוחד הדגם-כי זה מןפיע בכול הדגמים) ובחוברת ההדרכה שלהם מופיעה השורה הבאה: ATI RADEON 9500 and 9700 based graphics cards will work correctly with this mainboard only if their part number is PN XXX-XXXXX-30 or higher בדקתי והכרטיס שלי-9700NP מסתיים ב 01 מה לעשות.לקנות את הלוח.או להתרחק מאסוס ביכלל? למישהו יש נסיון בנושא? תודה מראש ;D

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  13. Started by epichorus,

איזה מכרטיסי במסך הנ"ל עדיף ברמת המחירים הזו (בין 400 ל500 ש"ח) . האם ל PCI EXPRESS 2 של כרטיס ה 3650 יש יתרון על פני ה8600 שיש לו רק 1 ??? להלן הלינקים : HD3650 : http://www.skypc.co.il/pl_product~GV362~8~0.htm 8600GT : http://www.skypc.co.il/pl_product~LV361~8~0.htm ניתן לראות את מפרט המחשב שלי בפרופיל

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by master,

שלום אנשים, ניסיתי מספר פעמים ממספר מקורות שונים להתקין את התוכנה אך כל פעם אני מקבל את ההודעה: directX did not copy required file מישהו מכיר את הבעיה? אני עובד עם windowsXp יש לי כרטיס מסך Ati Radeon 8500 זיכרון 512ddr מעבד 1.7 בקיצור לא צריכה להיות בעיה עם החומרה. תודה מראש לכל העוזרים...

15. יש לי התלבטות אם לקנות כרטיס מסך חדש (כרגע או להמתין ל-DX10), או לקנות קונסולה - XBOX 360 \ PS3. תהיתי האם הגרפיקה של כרטיסי המסך הנוכחיים (נאמר HIGH END אבל בסקאלה הנמוכה) משתווים בביצועים שהם ייתנו לקונסולה כזו?... מבחינת המחשב - יש לי E6400 עם אובר-קלוק ל-3.3GHZ אז מהבחינה הזו אני מסודר. יש לי גם 2GB של זכרונות שעובדים על 1000MHZ. השאלה גם מתייחסת לתקציב. אם אני מייבא XBOX, זה יעלה לי 2500 ש"ח. PS3 עוד הרבה יותר... האם כרטיס מסך במחיר הזה (גם בייבוא, נאמר... כלומר במחיר ארה"ב) יעבור בביצועיו את אלו של הקונסולה? איפה אני יכול לבדוק כזו השוואה ועל מה הייתם ממליצים להשקיע?

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. היום גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד :-\ ניסיתי לנקות אותו (לא ניקיון יסודי - הוצאתי גושי אבק ועשיתי פו ) והוא עדיין לא עובד. בדקתי שהוא מחובר... מה עוד יכול לגרום לו להיתקע? האם זה מזיק גם בעבודה רגילה על המחשב (אינטרנט-מסנג'ר-מוזיקה) או רק כשאני משחק? (ואני לא מתכוון לשחק כל עוד זה לא עובד). תודה רבה. נ.ב. עכשיו סובבתי אותו קצת ידנית והוא ממשיך להסתובב כבר די הרבה זמן (כלומר, המנוע עובד) אבל הוא מסתובב לאט ומרעיש. מה הולך פה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי רציתי לשדרג מחשב פנטיום 4 (3 GHZ) לכרטיס Radeon HD3650 AGP , כרגע יש לי את הNVIDIA 6600 GT , אבל הוא לא תקין , יש לו שבירות בגרפיקה ,ביחוד במשחקים, האם הRadeon HD3650 יותר חזק מה6600 ? רוני

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. קניתי כרטיס מסך ולא קיבלתי כבל 6 פינ תוספת כוח מאיפה אני משיג אוו קונה אחד כזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by Elite_Sniper,

מה עדיף לי למשחקים של הדור הבא?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by eladbu,

או קי אז הבעיה שלי היא כזאת יש לי ביאס פלייר יחסית חדש שממנו אני רואה סרטים בטלוויזיה הבעיה היא שכאשר אני מעביר את התמונה לטלוויזיה דרך היציאת וידאו יש לי בעיה לכוון את בקרת הצבעים דרך בי אס פלייר או יותר נכון זה לא מגיב בכלל אלא נשאר באותו פרמטרים יש לי רדאון 9800 פרו עם קטליסט 5.7 נראה לי שזה קשור איכשהו בהגדרות של הדרייבר כי על מסך המחשב בלבד זה עובד יופי וניתן לשנות את הצבעים! משהו יודע במה מדובר?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by roma,

שלום רב! הזמנתי לפני כמה ימים את המסך הנ"ל ולפי מה שהבנתי במסך יש כניסת DVI ובמחשב שאליו הוא יחובר אין כניסה כזו. מה עושים? או שמא יש למסך גם יציאה רגילה? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  22. היי. יש לי כרטיס מסך כזה : http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N815-AR&pwindow=features&family=23 הוא עם טלוויזיה וכאלה, וממיר הוט שמחובר לטלוויזיה איך ניתן להשתמש בממיר גם לטלוויזיה וגם לחבר אותו למחשב שאוכל להקליט תוכניות (אני ב HOT ) בממיר הדיגיטלי.... או שאני צריך עוד ממיר לבקש ? איך זה הולך... בבקשה תסבירו לי תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. איזה כרטיס עדיף? GAINWARD GFORCE 6600 256 MB ULTRA 1780PCX או GIGABYTE NX66256DP אשמח אם תוכלו לפרט לי למה האחד עדיף על השני זה ממש חשוב לי. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by avram,

שבוע הבא אני בארה"ב ותיכננתי לקנות 6600GT (היום ראיתי ב150-160 דולר) פתאום יוצא לו הX800GT ועכשיו אני עובד עיצות על הנייר ההחלטה ברורה - הX800GT (ובעתיד בטוח ימצאו את הדרך לפתוח עוד כמה צינורות עיבוד ואז. ..) השאלה המתבקשת האם אני צודק , והאם הוא כבר יהיה על המדפים בארה"ב ? (משום מה לא מצאתי אותו בהשוואות מחירים שם) אם בארץ מציאים אותו כבר למכירה אז הוא בטוח על המדפים שם, נכון ? עוד משהו למישהו יצא לקנות בחו"ל כרטיס מסך ? יש אחריות גלובלית ? מה קורה אם נדפק הכרטיס? נדפקתי ? ואיזו חברה עדיף (אם תהיה לי האופציה לבחור ) -sapphire, GeCube , HIS or power color ??

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו יש לי 7600GT... חשבתי לעצמי האם כדאי לי להביא 2 7300GT... האם ההבדל בביצועים משנה משהו??.. וה7300GT יהיו ביחד 1GB...

• 11 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.