כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שלפעמים ,בעיקר כשאני מפעיל את הdual view המסך מתחיל להתחרפן לכמה שניות ויש הרבה חיתוכים במסך כאילו המערכת הפעלה מתעוותת, ארטיפקטים כאלה. יש לי כרטיס מסך 7950GT והיום עדכנתי לדרייברים החדשים של NVIDIA אבל זה לא עזר,מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש והוא לא שואל שאלה של כסף אז מה שמשנה לו זה איזה חברה הכי כדאי G6800Ultra XFX Albatron MSI Prolink Elsa או כל חברה אחרת שהכרטיס G6800Ultra שלה נמכר בארץ איזה הכי כדאי מבחינה של איכות יצור וקירור טוב + באנדל ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כולם מדברים עליו אבל אף אחד לא אמר שהוא יודע שיש למישהו אותו פיזית בידיים . אני עושהכצרות לטכנאי שלי ...כי אני מזמין עכשיו מחשב ואני אומר לו שאני רוצה את הכרטיס הזה והוא מתחיל לאמר לי שאין (!!!) כזה כרטיס בכלל ! אם מישהו יודע מיליון אחוז שהוא קיים אז שירשום לי ושגם יוכיח ...אני יודע שבKSP ובנועה קומפ כתבו שיש להם אבל הם טוענים שהם עדיין לא הביאו אותו . תודה רבה !
-
- 12 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ליבות Zen 2, ערכת שבבים חדשה בשם X570 וגם תמיכה בעורקי PCI-Express 4.0 חדישים - התוכניות של מפתחת השבבים האדומה לעתיד הקרוב נחשפות לכתבה
-
- 25 תגובות
- 22.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום כפי שהבנתם מהכותרת אני מחפש כרטיס מסך AGP X8 שירץ לי כמה שיותר משחקים על הגדרות פחות או יותר הכי טובות! אני מתכנן לקנות בעתיד מחשב שיתמוך בVISTA אבל לבנתיים אני צריך כרטיס מסך אז בבקשה תעזרו לי כי חרשתי את אינטרנט בהשואות של כרטסי מסך ולא כול כך הסתדרתי!. הסוכם שאני מוכן לבזבז - עד 1000 *תודה לעוזרים וסליחה על זה שכולם פותחים נושאים כאלה *עריכה* וחיפשתי באשכולות אחרים וזה לא עוזר לי כול כך
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מדגם כרטיס מסך Asus Nvidia GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 DUAL-GTX1060-O6G. הכרטיס ברשותי כ 9 חןדשים מהו המחיר ההגיוני שאוכל לימכור אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
http://www.vr-zone.com.sg/?i=2927 ASUS הצליחה בעזרת הלוח החדש שלהם לעשות מערך SLI של שתי כרטיסי 7800GT כפולי ליבה ללא שום צורך בגשר... מגניב ובעיקר יקר
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
האם GEFORCE 2 400MX או RADEON X9250 ?
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
סיקור קטן על כרטיס מסך של msi gaming x trio rtx 2080.הכרטיס מגיע בסטוק עם בוסט 1860 על הליבה. במשחקים מגיע עד 2010 בלי שום אוברקלוק. הצלחתי להביא אותו ל 2085 -2070 במשחקים על מתח 1.056 הזיכרון גם הגיע ל1140 הרץ נוספים מטורף. טמפ' מקסימלית במשחקים לא עובר 58 מעלות. בקיצור כרטיס אחד המוצלחים של סידרת 2080. חשוב לציין שהיה לי 1080 של אסוס. אבל רציתי משהו חדש ועכשיו אני עם אחלה כרטיס. הכרטיס ניקנה מפלונטר תותחים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס של החברה TUL/POWRCORLOR יש לחברה שתי סוגים 256BIIT/128BIIT איך אני בודק שייש לכרטיס 256BIIT יש לי את התוכנה AIDA32+ Everest אז איך בודקים זה דחוף! :-\
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
ברשותי 9800GTX 512MB של CLUB3 קצת יותר משנה וחצי. לאחרונה כששיחקתי במשחקים כבדים (באטמן) שמתי לב שהכרטיס מסך רועש יותר מדי. כיוצאים מהמשחק אחרי 2-3 דקות כבר אין את הרעש של הכ.מסך. חשבתי לא נורא, הוא סוף סוף עובד. לעומת זאת, שאני משחק במשחק חלש כמו FOOTBALL MANAGER, אין רעש. השבוע התקנתי דרייבר 190.62 במקום 180 שהיה. עכשיו ,הכרטיס מסך לא מפסיק לעשות רעש גם אחרי שיוצאים מהמשחק. הדרך היחידה להשתיק אותו הוא לעשות ריסט למחשב. ניקיתי את הכ.מסך כמה שאני יכול. טמפ' במצב מנוחה: טמפ' בזמן משחק:
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
למכירה ציוד לסטודיו לגרפיקה, עם חיבורי סקאזי, כולל: * 2 מחשבים מקינטוש QUADRA 650 * 1 מחשב מקינטוש QUADRA 850 * 2 מסכים של אפל 16 אינטש MACINTOSH * 2 כוננים חיצוניים של מאג 2 ג'יגה כ"א * דיסק חיצוני E 525 DCDM24 * סורק UMAX UC 840 * מדפסת שחור לבן LASER WRITER PRO 600 * תוכנת פריהנד 3 + תוכנת פריהנד 4 (כולל רישיונות) * עשרות דיסקטים אופטים 128 מגה + 3 כוננים * כל המערכות פועלות, ומושמשות לעבודה יומיומית * מתאים לבתי דפוס, לשכות שירות, אולפני מוסיקה וגרפיקאים או לאספנים... למכירה בהזדמנות כחלקים או כמערכת מושלמת! 03-7318111 או 050-6509333
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני יודע שיש הרבה נושאים על זה אך יש לי בקשה אחרת.. קודם כל שלושה כרטיסים שנראים לי הם HD4870 GTX260 9800GX2 אבל לא חייב רק את אלה.. עכשיו הדרישה שלי היא שקרייסיס יעבוד ברזולוצית מסך טבעית של 22" עם 2X ואולי גם 4X AA חלק. לפחות ב25 FPS + ובעתיד אני מתכנן על טלויזיה FULL HD ככה שהוא צריך גם להריץ משחקים ברזולוציה של 1080 אבל פה כבר לא חייב פילטרים.. אני רוצה מחר כבר לקנות\להזמין אם יש לכם המלצה מאיפה גם טוב!.. אני חייב כרטיס לא יכול בלי מחשב :-\ תודה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חג שמח לכולם המפרט הנוכחי כרגע זה : E8400 9800GT 512MB 2GB זיכרון מסך 19 אינץ' רציתי לשאול אם יש כרטיס מסך היום ב600-800 שקל שעדיף בהרבה ממה שיש לי כרגע ? עד היום אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות חלק חוץ מכמה משחקים כמו קרייסיס וGTAIV עדיף לחכות עוד כמה חודשים ואז לקנות אחד חדש ?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כי אני עוד מעט קונה ati x1950pro אז אני רוצה לדעת עם המעבד ישפיעה על הגרפיקה או על משהו ....
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
איזה דגם לבחור מבין הארבעה הבאים: Toshiba WL56P Toshiba WL55 Sharp LC-32GA5E Sharp LC-32P50E בהנחה שכולם אותו המחיר. איך הדגמים ממוקמים מבחינת כדאיות אחד ביחס לשני? האם יש דגם אחר של מסך 32 אינצ' שממולץ במחיר של 8500-9500 ש"ח ? תודה, ניסים
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחרונה המחשב מתחיל לקרטע בביצועים והשדרוג הראשון שאני מעוניין לעשות הוא הכרטיס הגרפי. כיוון שהמון זמן לא התעסקתי בזה ואני רואה שהשוק מוצף, זה קצת מבלבל אותי ואשמח להכוונה/ייעוץ לאיזה כרטיס מומלץ לשדרג. המפרט הוא כזה: לוח אם: Gigabyte. Z97P-D מעבד: intel core i7 4790 (4 ליבות) ראם: 8GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti ספק: לא זוכר דגם, אבל 500W. המסך עצמו סטנדרטי למדי, 1080P. ייתכן ובעתיד אשדרג גם אותו אז יהיה נחמד אם הכרטיס החדש יתמוך ברזולוציה גבוהה יותר אבל זה לא הכרח. לא גיימר כבד, אבל כן אוהב את ההגדרות הגבוהות ולנצל את המשחקים למקסימום. אין אפילו התלבטות כרגע כי מ…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר עידכון דריבר ל-8.9 שמתי לב שהכרטיס עובד בתדרים של GPU-CLOCK 625 ו-MEMORY CLOCK 993 במצב מנוחה האים זה תקין? את הריבר הקודם 8.8 הסרתי דרך לוח-הבקרה ולאחר מיכן ב-SAFE=MODED ו DRVERSWEEPER לאחר מיכן איתחלתי את המחשב האים יש משהו לא תקין בדריבר כי ב-8.8 במנוחה GPU-CLOCK 500 ן- MEMORY-CLOCK 750
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אהלן. יש לי Sapphire HD7950 DUALX שקניתי ממש לא מזמן, לפני שבועיים בערך. הכרטיס רוב הזמן בלי OC, רק אם ה-BIOS BOOST שלו. ומשהו לא מסתדר לי עם הטמפ' שלו במצב idle. אחרי שאני עושה ריסטרט למחשב הטמפ' שלו בין 30-33 מעלות. זה יכול להיות ככה במשך שעות, כל הזמן שאני עובד על המחשב, כל עוד לא הפעלתי איזה משחק או משהו. אתמול חזרתי הביתה בערב וראיתי שהטמפ' שלו 58 מעלות... עשיתי ריסטרט והטמפ' צנחה ל30-33 ונשארה ככה עד שהלכתי לישון. היום בבוקר קמתי וישר הלכתי לבדוק, והטמפ' היתה על 49 מעלות כבר.... עכשיו היא על 52. לא פעל שום דבר מיוחד במהלך הלילה והבוקר, בטח לא משחק. מקסימום שומר המסך של חלונות (בועות). המאווררים עובדים, אני שומע אותם, אבל גם כשאני מגביר אותם ידנית ל-80 אחוז הם לא מצ…
-
- 40 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכלום ברצוני לרכוש מסך בגדול 19" שישמש למטרת ניהול מלאי וקופה. ורציתי להתייעץ איתכם המומחים, אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 931BF http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2636 960BF http://62.219.78.110/cnab-shop/Product.asp?productid=191 LG 1952T http://www.clicom.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=639 LG L1980Q http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=282854 E196FP http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3927# Sony SDME96DB http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=784 בנסוף אני מעונין לרכוש מסך 17" שישמש כמוניטר המציג את המתרחש בחנות על-ידי מצלמות האבטחה. אשמח לקבל המלצות נוספות על מסכים אחרים.
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש מקומות ששולחים לארץ ? במחיר עד כ 320 ש"ח כולל משלוח
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? אם התוצאות שהוא מציג בתוכנות הבנצ'מרקים הם על הפנים לדוגמה 7000 ב 3d mark 2001 הדרייברים שהתקנתי הם הכי חדשים. המעבד הוא 3000MHZ 1 ג'יגה זכרון
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
עם מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת תמסך הזה בפחות מ 2400 שקל אז שיגיד לי.... תודה :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי שאלה, לא מזמן התחלתי להתעניין מחדש בחומרה ובדגמים של מעבדים, כרטיסים ולוחות בשוק. ראיתי שעכשיו מה שהכי מומלץ במפרטים בתקציבים בינוניים (3000 ש"ח +-) הם כרטיסים מסדרת x1950 של ATI. הבעיה היא שיש כ"כ הרבה דגמים. למשל עם סיומות Pro, XT, XTX, GT וכו'. כמו כן עם כמויות זכרון שונות. הייתי שמח לקבל קצת הסברים על הסדרה, הדגמים הקיימים בה, מה ההבדלים וכו'. אשמח גם לדעת למה ראיתי באחד האתר (אני לא זוכר אם TMI או SKYPC) שגרסה של PRO עם 512MB עלתה פחות מגרסת PRO של 256MB. כמו כן למה אני רואה באתר אחד שהPRO עולה 600 שקל ובאתר אחר 1000 (באותה כמות זכרון). אני מניח שיש הבדלים בדגמים אבל אני לא מצליח להבין מה בדיוק, מקווה להקבל פה הבהרות. תודה מראש, נדב.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-