כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני ארצה לקנות מחשב בעוד כמה חודשים. השאלה היא מתי תצא הסידרה הבאה של ATI? מפני שכבר יהיה עדיף לקנות אותה.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=&prod_cat_id=166&prod_id=65116 אם אני זוכר נכון ,עד עכשיו כרטיס 1950PRO נחשב להכי חזק באפיק AGP [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
התלבתטי אולי איזה 2 דקות! (כן זה הרבה) ובסוף החלטתי לשים את זה פה ולא בפורום כללי כי יש כאלה מפה שלא מסתכלים שמה כל יום... בקיצור רציתי לשאול אותכם עד כמה משמעותי הR600 בחייכם... כי אצלי בכל אופן אני פשוט מחלק את החיים שלי ללפני הקנייה של הכרטיס מסך ואחרי הקנייה... אז איך זה אצלכם גם ככה??
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן, המפרט שלי הוא: 8800 GTS E6600 2GB והכרטיס קול של קריאטיב, FX GAMERS או משהו, שכחתי איך קוראים לו. שאר המחשב חדש דנדש באותה רמה של הנ"ל ואני משתמש בויסטה. אני משחק ברזולוציה של 1440x990 בכל משחק, כולל Crysis, שזה המשחק הרציני הראשון ששיחקתי על המחשב (קניתי את החשב הזה לפני שנה בשבילו) הפריימים יורדים לי לאיזה 10 לשניה, ונשארים שם. הבעיה שלי היא שכשאני נכנס למשחק ומתחיל לשחק, הכל טוב ויפה, מינימום 40 תמונות בשניה, עובד חלק ויפה, אבל אחרי כמה זמן, או טעינה מסויימת הFPS נופל ל15/10/5 בהדרגה ונשאר שם עד הפעם הבאה שאני מפעיל את המשחק או עושה ריסטארט למחשב. אין לי ארטיפקטים, ואני ב OC מינורי של +50 לליבה ולזכרונות, זה נותן בוסט מינורי לפריימים אבל לא מוריד אותם, הדרייברים …
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכמה משחקים. יש לי את הכרטיס מסך 5770HD ATI POWERCOLOR עכשיו בחלק מן המשחקים שאני מתקין ומשחק בפעם הראשונה,הם אוטומטית על ההגדות הכי נמוכות,וברוב המקרים אני פשוט משנה את ההגדרות להכי גבוהות והכל פועל מצוין. אבל בחלק מן המשחקים בגלל הסוג של זיהוי מוטעה הזה הם נועלים לי אופציות גרפיות,ואני בטוח שהכרטיס מסך שלי יכול להריץ אותם בלי בעיה. מה עושים? תודה רבה אם לא במקום הנכון בבקשה להעביר *אם אפשר
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום , אני השארתי את המחשב דלוק בלילה , עכשיו שקמתי הדלקתי את המסך והוא הראה אור כתום כאילו המחשב לא מחובר אליו , אז כיביתי את המחשב והוא העלאה לי את המסך הבא לפני עליית הווינדוס (הווינדוס לא עולה דר"כ) : Scaning Bios Image in Hard Disk can't find BIOS Image in Hard disk ! מזה אומר ? המחשב היה מצוין אין לי מושג מה קרה לו , ניסיתי לאוורר את הרכיבים לנתק , וזה במקרה הטוב הוא מציג הודעה רוב אם לא כמעט כולם שהמסך לא מתחבר ומראה אור כתום , רק במקרה והצלחתי לעלות את ההודעה הזאת . אשמח לעזרה חברה , זה מחשב חשוב לי מאוד .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי מבין שני הסטים ייתן ביצועים גרפיים טובים יותר: INTEL CORE i3 530 2.9GHz על GA-H55 או AMD ATHLON II X3 440 3.0GHz על GA-MA78LMT-US2H השימוש העיקרי הוא אופיס, אינטרנט, יוטיוב.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת עם כרטיס ה GF FX5200 128MB AGPx8,TV הוא כרטיס שיתן לי ביצויים טובים עם משחקים ועם יש הבדל גדול בינו לבין ה GF4MX 64 ועם אתם ממליצים לי על משהו אחר בתקציב של 450-550 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מה אתם אומרים לגבי כל הקונסולות החדשות, הPS3, ה Wii והXBOX360 שכבר יצא, האם יש להם מאיצים גרפים בעלי יכולות יותר גבוהות לאומת הכרטיסים היקרים של VIDIA וATI?????
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה קטנה. נניח ואני קונה כרטיס מסך עם 2 DVI וHDMI. אני יכול לחבר שתי מסכים אחד לכל DVI. מה עם הHDMI? אם אני יחבר אליו (לHDMI) מסך בנוסף לשנים האחרים זה יהיה כאילו יש 3 DVI? ומה קורה בכרטיסים כאלה? (2 DVI + HDMI + displayport)? http://www.skypc.co.il/pl_product~9S5770G1P~8~0.htm תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מתמשכת שבסופה הכרטיס מסך שלי ATI REDAON HD 4350 הגיע ל100 מעלות בלי שימוש...מה שהיה זה שהמחשב היה נכבה בזמן הרצת משחקים כמו FIFA12 לאחר בדיקה גיליתי שהוא מתחמם יתר על המידה , החלפתי משחה טרמית ,שיניתי מהירות מאוורר וזה באמת עזר לתקופה קצרה. לאחר התקנת MAXPAYNE3 וכניסה אליו המחשב שוב נכבה לאחר בדיקת מעלות ראיתי שבעת ההפעלה ובלי שימוש הן עומדות על 100+ כמובן שזה לא הגיוני החלטתי להסיר את הכרטיס מסך ולעבוד בנתיים עם המובנה בלוח אם... המפרט שלי : ה מערבולת מגעילה ש ACER ASPIRE X1700 4 ג'יגה זיכרון INTEL CORE 2 QUAD CPU Q8200 2.33GHZ 2.34GHZ כרטיס מסך מובנה על הלוחח אם : NVIDIA GEFORCE 7100/NVIDIA NFORCE 630i אני מחפש משהו לא מטורף, משהו שיסחוב לי משחקים כמו פ…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מופיעות מדי פעם זה לא פיקסלים כי הן זזות.... בדקתי את המחשב ב3DMARK ולא הצלחתי לראות אותן הרצתי CALL OF DUTY והן היו קצת.... הם מופיעות במסך הראשי של הוינדוס וכשאני נכנס לאופרה הן כאילו נעלמות משהו לא מובן...... המפרט שלי וינדוס 7 64 ביט אולטימייט I5 750 GTX 275 של אסוס 896MB 4 ג'יגה של זיכרון תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך שלי נהייה מטושטש בחלק העליון שלו, זה בא לידי ביטוי כשמנסים לקרוא טקסט ברבע העליון של המסך הוא נראה מטושטש מאד. זה ממש דופק לי את העיניים... השאלה שלי היא אם יש טעם לתקן אותו איכשהו, אם זה בכלל אפשרי או פשוט לקנות מסך חדש?
-
- 12 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה ע"י הכבל svideo-rca שקיבלתי עם הכרטיס מסך (רדאון 7000) לטלויזיה אני רואה שחור לבן ניסיתי הכל ולא הצלחתי לפתור את זה! למישהו יש פיתרון? הכבל נראה כך: תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום מחפש כרטיס מסך עם Darbee edition כמו זה http://www.anandtech.com/show/8132/computex-2014-galaxy-showcases-gtx-750-ti-darbee-edition האם יצא כרטיס חדש ? איפה יש ? מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך הזה? שווה קניה? הוא עולה בסביבות ה1000-1200 שקל....
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי האם ניתן לפתוח Shaders ל-GTX780?
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
התקציב 550 שקל אין מה לעשות זה מה יש הכרטיס למישחקים תודה.
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני לא ממש גיימר רציני ובעיקרון אם אני כבר משחק אז זה באקסבוקס שלי אבל עדיין ......הג'יפורס 4 המעאפן שלי כבר לא שווה כלום ואני מעוניין בכרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים באיכות טובה אבל לא מטורפת מוכן להשקיע 500 ש"ח עם חריגה של עד מקסימום 150 שח מהתקציב אז מהו כרטיס המסך הטוב ביותר שאוכל לקנות בסכום זה?
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לשרטוטים (אני אדריכל) וקצת לתוכנות תלת מימד. (סקצ'אפ למי שמכיר. לא תוכנה כבדה). הציעו לי מפרט נחמד, כאן: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=32433 אבל לגבי הכרטיס מסך אני לא חושב שבאמת צריך כרטיס כל כך חזק ויקר.... נראה לי שאולי כדאי בכלל ללכת על קוואדרו. מישהו יודע מה מומלץ? בפרט המשחקים שאני רוצה לשחק פה ושם הם לא כבדים במיוחד... למשל: NFS THE RUN מה ההמלצה שלכם? תודה
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש למשהו אולי מוסג אחרי שנה כמעט מאז שיש לי את הכרטיס איך מתקנים את ה aa של הכרטיס x1950p ? שגרם לי להתבעס על הכרטיס שבכלל קניתי אותו.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה טלוויזיה LCD 37 אינץ' rady HD של SHARP. וכמובן מייד חוברה למחשב, עובד לא רע עם משחקים כמו DMC4 וכדומה אבל משחקים יותר כבדים הביצועים יורדים. זה די הגיוני מכיוון שיש לי כרטים די חלש אני מודע לזה radeon 3650HD. איזה כ.מסך מומלץ לקנות לא במחירים הכי גבוהים (1200ש"ח) שירוץ טוב ?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט הבא:http://www.tms.co.il/preview/spec/sw297r4tהשאלה האם 520 יחזיק את ה670? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לאחר היציאה של הדור החדש מATI אני מעוניין להחליף את הזוג X1950XTX שלי למרות שהם חזקים ולא נוצלו עד עכשיו אבל אני רוצה להיתחדש בדור חדש דירקטX10 ...אז ככה באיזה מהכרטיסים האילו : { זוג GF8800GTX SLI מול זוגCF HD2900XT} רואים יותר טוב! יש יותר טכנולוגיות עתידיות מיתקדמות! אני רוצה לציין שלא אכפת לי 10FPS פחות אם איכות התמונה תהיה יותר מדהימה... תודה לעוזרים ואם איפשר בנצים של SLI נגד CF יעזור מאוד!!! מה דעתיכם?
-
- 51 תגובות
- 3k צפיות
-
-
19 או 17 אינץ' עד תקציב של 700 ש"ח. שלא יהיה גדול מדי, ושיהיה שטוח כמובן...
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-