עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני לא מתכוון לצוואר בקבוק אלה האם הכרטיס מנוצל במלואו. אני מריץ איתו משחקים על מסך 19" רזולוציה 1280*1024. אני שואל כי. מהירות המעבד היא 2.3 קיבלתי ציון ב 3DMARK 06 בלי OC 8700 אחרי שעשיתי OC ל2.6 ראיתי שיפור משמעותי בבנצ'מרק של הכרטיס במקום 59FPS אז זה 67FPS ובציון קיבלתי 9700 וזה לא OC כזה גדול. עכשיו השאלה היא אם אני יקנה לוח אם שתומך ב מעבדי אינטל ועשים שם מעבד נגיד ה E8400 אז אני יקבל ציון עוד יותר גבוהה? אם כם אני יוכל אז אם הכרטיס שלי והמעבד E8400 להריץ את Crysis WARHEAD על V.HIGH ופילטרים נגיד AA*8 ורזולוציה 1280*1024 נ.ב הציונים שצינתי הם של כל המערכת לא רק של המעבד.

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by kastro,

ילי כרגע מחשב שהחלפתי ונשאר לי הכרטיס מהמחשב הקודם Asus V8200 Deluxe האם כדאי למכור אותו, ואם כן בכמה ? או ששוה להשאר איתו כרגע עד אשר המחירים קצת ירדו (בגלל הדור החדש שנכנס בימים אלו) האם הוא בכלל שווה היום ? הוא נחשב כרטיס טוב ?

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by 1Moshe1,

ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש(HD 4850) ואני לא יודע אם הוא יעבוד טוב על המחשב שלי המפרט שלי: http://img380.imageshack.us/img380/4903/75614045xx7.jpg השאלה שלי היא האם יהיה לי צוואר בקבוק במחשב בגלל שיש לי PCI-E 1.0 או\ו גם המעבד החלש יתרום לבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by HunterVee,

אני הרצתי תוכנה לבדיקת מש'ו...3DMark03 וקיבלתי בסוף את התוצאה הנ"ל: 3684 - 3DMarks האם זה טוב??? ומה אני יכול לעשות בכדי לשפר זאת?? בתודה קובי. :s05: ???

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by guy_pr,

שלום אני צריך המלצה על מסך שטוח "17 עד 1000 שקל

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  6. כמובן שלהשתדל שכמה שפחות בתקציב.. אני מחפש כרטיס מסך AGP, עם TV-IN\OUT מה שיש (לא אכפת לי כאלו ישנים של ATI READON 9600\800 וכו') זיכרון 256 MB ושפשוט יציג לי עבודות גרפיות ומידי פעם משחקי מחשב כמו ניד פור ספיד החדש וכו'.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  7. אני צריך המלצה לכרטיס מסך בטווח מחירים של אזור 300- 350 ש"ח למיפרט המחשב המצורף כאן אני עובד מקצועית בתלת מימד ( מאקס ומאיה ) - הדמייה , רינדורים במיפרט כאן יש כרטיס של נבידיה 9500 , ב329 ש"ח , אני אשמח לשמוע המלצה לכרטיס אחר במחיר דומה או אם יש צורך למתוח את התקציב אני אוגל להגיע ל -500 ש"ח אני לא מבין בזה ולכן אשמח לשמוע כל פירוט על סוג הכרטיס המומלץ ( DDR2 או GDDR3 ) תודה רבה וכול טוב ערן מיפרט המחשב : מעבד: מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤965 לוח אם: ASUS P5QL ¤479 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 GeForce 9500GT SUPER 512MB DDR2 - RETAIL ¤329 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤304 זיכרון: ADATA GAMING SERIES…

8. Started by therealgti,

המפרט שלי הוא כזה: מעבד:Q8200 לוח אם:ASUS P5QC זיכרון:4g 800 רציתי לדעתי איזה כרטיס כדי לקנות שיריץ לי משחקים בצורה טובה וחלקה עם ביצועים טובים עד 1000 שקל . וקראתי פה בפורום ונתקלתי במושג הזה SLI מה זה סליחה על הבורות... תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  9. אני רוכש מחשב חדש למשחקים, חשבתי לרכוש את http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_339&products_id=7819 : מעבד: מבוסס Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer Xtreme for Intel 775 / AMD 64 זיכרון: OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 (P45) - ATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: GIGABYTE GTX260 896MB DDR3 - retail דיסק קשיח: Seagate 500GB 32MB 7200RPM S-ATA II צורב דיוידי : PIONEER / LG / SAMSUNG DVD-RW DL(black) SATA- bulk לגבי מסך, חשבתי על: SAMSUNG 24" T240 1920x1200 לגבי המפרט הנ"ל, האם אין כרטיסים גרפיים …

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by shlomi767,

את X1650 Pro 512MB DDR2 TV, DVI, AGP הוא את 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP ושתיהם agp ושתיהם עלים בערך אותו דבר

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  11. שלום חיפשתי בכל האינטרנט האם אפשר בכלל לעשות את זה ולא מצאתי תוצאות אינפורמטיביות בהנחה שיש מספיק זיכרון פיזי שלא מנוצל (למשל 4G) במצב רגיל, האם יש דרך לגרום לזיכרון הוידאו לנצל את הזיכרון הראשי? במידה וכן, האם הדבר אפשרי לכל הכרטיסים או רק לחלק מהם? (בדגש על שלי - GEFORCE 8800GT) ברשותכם, השאלה מופנית לאלה שיודעים ולא למנחשים, תודה רבה

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by oranShoshany,

אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים משהו כמו קאונטר סטרייק וניד פור ספיד לא יותר מזה עד 550 שקל תודה.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  13. עד היום השתמשתי בכרטיס של pinnacle ללכידת וידאו באיכות 240 * 360 בערך אך איכות זאת גרועה כשאני צופה בוידאו המוקלט במסך מלא ביציאת tvout השתמשתי בזאת של כרטיס המסך geforce4 mx440 אך גם זאת מאוד לא איכותית. הקלטתי מצגת על קלטת וידאו והאיכות די גרועה. בקיצור: החומרה שברשותי גרועה ולא מתאימה למשימות שאני משתמשת בה. אני מחפשת כרטיס וידאו בעל 2 התכונות הנ"ל אבל שיהיה לא יקר כ"כ (עד 700 ש"ח) יש כרטיס כזה???

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  14. היי! יש לי היום 8800GT על לוח Maximus Formula שתומך בcrossfire. אבל יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור והיא חיבור כרטיס המסך לטלוויזיה. לא משנה באיזה כבלים ובאיזה הגדרות השתמשתי, זה לא עבד. לאחר חקירה הבנתי שמדובר פה בבעיה של דרייברים, כי עם ה7800GTX הישן, עם דרייברים ישנים הכל היה עובד, עם חדשים לא. עכשיו, הפתרון שחשבתי עליו הוא חיבור כרטיס מסך זול נוסף של ati שלא סובל מהבעיות הללו ושימוש בו נטו כדי לצפות בטלוויזיה. אפשרי? אני מניח שזה יעזור לא רק לי.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  15. Started by shnord,

יש לי מסך LCD (של מאג,די טוב, ואני מאוד מרוצה ממנו), ורציתי לדעת כמה דברים: מדוע אסור לגעת בשטח המסך? מה זה עושה למסך? ואיך אפשר לנקות את שטח המסך?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  16. אבא שלי רוצה לקנות טלויזיה לחדר שלו. הוא רוצה טלויזיה בגודל 25', רציתי לדעת כמה דברים חבר שלו הציע לו לקנות טלויזיה 25' LCD של LG במחיר בערך של 7000 שח וטלויזיה רגילה (עם הקופסא מאחורה אני פשוט לא מצליח להזכר איך קוראים לסוג הזה) אבל איכותית ב2500 שח. הוא מתעניין ב LCD רק במפני שזה דקורטיבי. אז אמרתי לו "אבא לא חבל להשקיע עוד 4500 שח רק בשביל יופי?" אז הוא אמר תשמע.... בלה בלה בלה אז השאלה שלי האם במסכי LCD רואים טוב יותר מאשר בטלויזיה רגילה? (איכותית כמובן) ומה עדיף בסופו של דבר? תודה.

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by tsvika,

אני מבקש שתמליצו לי בבקשה על כרטיס מסך שעולה כ 500 ש"ח בתצורת PCIe לא הייתי קורא לעצמי גיימר מטורף כי אני בצבא אבל עדיין אני נהנה לשחק מידי פעם במשחקי FPS הייתי רוצה לדעת גם אם שווה להוסיף 200 שקל בשביל כרטיס שממש שווה את תוספת הכסף ואיזה כרטיס זה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by Swed,

מתי הכרטיס אמור לצאת ? ומתי הוא יקבל Benchmarked + מחיר ועוד דברים ? כי אני מתכנן לקנות אותו בפסח בארה"ב.... ודרך אגב האם הוא יעבוד על המחשב הזה? Q6600 P35C-DS3R 2 GiGa RaM CoRSiAr 550W האם הוא יעבוד ולא יוצר לי צוואר בקבוק בשום מצב ?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by WHITE_ZOMBIE4,

למה כשאני מסתכל למשל בsandra או על הזיכרונות עצמם על הכרטיס כתוב DDR SGRAM? מה זה SGRAM? הוא יותר טוב מSDRAM?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by shefi,

יש לי שאלה העם פונקציה AGP Texture accleration בDXDiag צריכה להיות מופעלת למרות שיש לי pci-ex אני ביטלתי אותה והמשחקים היתחילו לקרוס לדסקתוף זה בגלל זה או שזה לא כשור?

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  21. שלום לכולם, כמו שפרסמתי פה אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד עם שלשה מסכים: מסך U2410 ברזולוציה 1920x1200, וכן שני מסכי סמסונג 203B ברזולוציה 1400x1050 (עומדים). למסכי הסמסונג יש כניסות DVI ול-Dell יש Display Port, HDMI ו-DVI. השימוש העיקרי במחשב הינו לעבודה משרדית ופיתוח תכנה. יעשה גם שימוש במשחקים ובסרטים, אבל קביל שהוא יהיה רק על מסך ה-Dell. האם ה-5770 יתמוך בחיבור שלשה מסכים ברזולוציות האלו? האם הוא מספיק חזק ? האם ה-Eyefinity יתמוך בקונפיגורציה כזו?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  22. למרות שאני קונה את הGT ביחד עם מחשב חדש והמחשב כבר מגיע ביום שלישי או גג יום רביעי אני מתחיל להתחרט. עכשיו כשראיתי למה ה8800 GTS החדש מסוגל וכשעוד אני יכול להרשות לעצמי בתקציב לשדרג מהGT לGTS החדש אני רוצה באמת לדעת אם אני הולך להתבאס. אני יודע שהGT מעולה ושהGTS יוצא רק עוד חודשיים ושאם כל הזמן מחכים להכי חדש אף פעם לא קונים. אבל בכל זאת לא חבל? אם לא הבהרתי את עצמי נכון אני רוצה חוות דעת של כמה אנשים... לא שזה באמת ישנה את העובדה שאני קונה כבר מחשב חדש וזהו... אבל זה באמת חשוב לי לדעת אם עשיתי טעות שקניתי מחשב חדש דווקא בתקופה כ"כ קריטית. ???

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by hike101,

שלום אני מתלבט בין ATI radeon 9800 pro 128 MB ל saphire radeon 9600XT 256MB. אמנם יש הבדל די גדול במחירים אבל האם כדאי את ה 9600XT עם 256 מגה זיכרון על ה 9800 הרגיל עם רק 128 מגה זיכרון. תודה על היחס.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by ratzabi,

של MSI או של ATI ORIGINAL? (במחינת קירור, OC ועוד...) ATI http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 כדאי לקנות מהאתר הזה אם עדיף את ה-ATI ORIGINAL? ומה זה אומר "BULK"?

25. הרשת מוצפת בזה ... יומיים לפני השקה , מגלים שהכרטיסים תקולים . בעיות במעבר בין דו מימד לתלת מימד , רכיב אשר שולט על מהירות המאוורר לא מתאים ... דווקא למשהו כזה לא ציפיתי . באסה . ההודעה הרשמית מטעם NVIDIA : http://www.bit-tech.net/news/2006/11/06/nvidia_recalls_geforce_8800_gtx_batch/

• 6 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.