עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Classify,

לא ידעתי אם זה שייך לניידים או לפה אז אם זה בכל זאת קשור יותר לניידים תעבירו בבקשה. אפשר לדעת מה המקביל של הכרטיס הזה בדגמים של NVIDIA או ATI, כי זה כמו סינית בשבילי עכשיו אין לי מושג מה הוא מריץ מה לא, יש לו פיקסל שיידר? מה זה הכרטיס הזה הכלל.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by CybeR_CoM,

מדובר על ה winfast 6600GT של leadtek מול ה X800GT PCIe של Sapphire. איזה מהם נחשב לעדיף מבחינת ביצועים? ד"א GT זה בעצם GTO?...

3. Started by shay_co,

חיפשתי לקנות כרטיס מסך FX5700 le 256 vivo ומצאתי אותו בחנות במחיר חבל על הזמן 650 ש"ח כולל משלוח. האם מישהו מכיר את החנות הזו ? מישהו רכש שם משהו ? דיברתי עם בחור בשם ראובן והוא נשמע מאוד מקצועי והמקום נשמע טוב. www.hrcomp.co.il

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by klips,

שלום יש לי 9800GT X2 בSLI היום עשיתי להם עדכון הכי חדש של הדריבר יש לי את המשחק BF2 כשאני מריץ אותו הוא מראה לי תמונה עם צבעים מרוחים כמו שהווינדוס נמצא במצב בטוח יש לי מסך 32 שתומך גם בטלויזיה וגם במחשב כשאני מחבר אותו באמצעות VGA הוא בכלל לא למעלה לי את המשחק ובחיבור HDMI הוא מראה לי את המשחק .זה ספציפית למשחק הזה. אשמח על כל עזרה שתתקבל

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  5. הי, מבין הכרטיסים x800gto 7600gt בagp מי צורך יותר וואטים\אמפרים? מי כלומר יותר חסכוני בחשמל.. הספק שלי הוא 380w גינרי ..

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by Doori,

כרגע קיבלתי את ה6800 של אמ אס איי ואני צריך את הדרייבר הכי טוב. תודה.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by devek,

קניתי לפני שבוע כרטיס מסך חדש HD5850 הפעם הראשונה שנתקלתי בבעיה זה כנכנסתי לסרטון ביוטיוב ואחרי כמה שניות שהסרטון רץ המסך נהיה שחור ואז לסרוגין אני רואה פתאום את העכבר ולפעמים את המחשב שלי אבל הכל זז לאט ככה איזה 10-30 שניות ואז המחשב מתכבה. עכשיו זה קורה לי גם כשאני באמצע משחק! הנה השגיאה המוזרה שאני מקבל חיפשתי על זה הכל באינטרנט ולא מצאתי כלום . חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: 85C85510 BCP2: 9240AC4E BCP3: 00000000 BCP4: 0000000D OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\031909-19952-01.dm…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  8. עד היום השתמשתי בכרטיס של pinnacle ללכידת וידאו באיכות 240 * 360 בערך אך איכות זאת גרועה כשאני צופה בוידאו המוקלט במסך מלא ביציאת tvout השתמשתי בזאת של כרטיס המסך geforce4 mx440 אך גם זאת מאוד לא איכותית. הקלטתי מצגת על קלטת וידאו והאיכות די גרועה. בקיצור: החומרה שברשותי גרועה ולא מתאימה למשימות שאני משתמשת בה. אני מחפשת כרטיס וידאו בעל 2 התכונות הנ"ל אבל שיהיה לא יקר כ"כ (עד 700 ש"ח) יש כרטיס כזה???

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by mani007,

האם אפשר להפוך 9800se לפרו אם כך איך ואיך אני ידע שהצלחתי יהיה רשום איפה שהוא שהוא נהפך לפרו תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by Yossi1981,

האם שני כרטיסים באמת משפרים ביצועים או שבדומה לכל המעבדי כפולי הליבה שיצאו לאחרונה , צריך שהאפליקציה תתמוך בזה? האם השימוש בטכנולוגיה הזו מחייב שני כרטיסים זהים , או שכל מה שצריך זה ששני הכרטיסים יהיו יתמכו בSLI (בלי קשר למערכת השבבים שלהם)

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by codvir,

שלום לכולם במידה ואני אחבר את המחשב שלי לפלזמה 42 אינץ של גרונדינג בחיבור DVI בין כרטיס המסך לפלזמה אני אראה עדיין איכותי או שאני מאבד איכות? יש לי כרטיס מסך של GAINWARD עם ציפ של NVIDIA 256 MB דגם הכרטיס 6800 FX. תודה דביר

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by ofer40,

היי החלטתי לרכוש את כרטיס המסך הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2256 בנוגע לשאר המחשב ב SKYPC יותר זול כרגע אבל אני מחכה להבהרות מ IQPC בנוגע למספר חלקים שאין להם באתר. אני חושב שעשיתי החלטה טובה לצרכים שלי.

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  13. בפעם הראשונה שהפעלתי את המשחק הזה, הוא פעל לי יותר טוב מהרצוי. אבל שיצאתי ממנו וגלשתי כרגיל.. אתם יודעים.. הורדות וזה.. אולי קצת לשנות הגדרות.. שרציתי לחזור אליו הוא ישר מפנה אותי לעמוד כזה כחול.. שאי אפשר לעשות שמה כלום חוץ מאשר ללחוץ על הכפתור RESET שעל המארז. לא יודע איך להסביר מה כתוב שמה.. כי פשוט אין לי גישה בכלל לחלונות ! לא יודע למה זה ככה.... מקווה שלמשהו יש פתרון. מפרט מחשב שלי - יש בפרטים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  14. שלום לכל חברי פורום תצוגה וגרפיקה! אז ככה : אני חושב לשדרג את כ.המסך שלי (ראו מפרט), אבל אני מתלבט בין כל מיני כרטיסים למשל בין 6600GT\ULTRA לבין X850XTPE\6800 GT\ULTRA. אבל אני לא יודע האם התוספת של הזיכרון בכרטיסי מסך מ-128 ל-256 עושה הבדל כלשהו, או יותר נכון במה ההבדל מתבטא. ודבר שני האם ההבדל בין GT ל- ULTRA הא משמעותי מבחינת ביצועים. אשמח אם תעזרו לי להבין את המושגים הבסיסיים האלה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  15. ראיתי את ה 8600GTS OC עם אחריות לכל החיים ב-599 משתלם?

16. Started by VerdineR,

שלום לכולם דאי הסתבכתי בעדכון דרייבר לכרטיס מסך שלי זה הכרטיס שלי: SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE (Game Edition אגב רשום win32/64 בהורדה. איך אני בודק מה אני, אין לי מושג בזה אשמח עם תוכלו לעזור לי בהקדם.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  17. קנו לי היום מסך L1970HR איך אני בודק אם יש לו פיקסלים שרופים? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. תקציב: בסביבות ה 900 ש"ח. שימושים: Pro gamers זה לוח האם: Asus A8N-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&l4=0&model=455&modelmenu=2 אחרי שקראתי את הסקירה המועילה של "מאגר כרטיסי המסך המומלצים" כאן בפורום התעוררו אצלי כמה שאלות: איזה נתונים טכניים בלוח האם יכולים להוות "צוואר בקבוק"? על מה אני צריך להסתכל בפירוט הטכני של לוח האם שיכול להגביל אותי בקניית כרטיס המסך? PCI-E זה ברירת המחדל (בגלל לוח-האם). מעבד AMD, תושבת 939 (הגבלה מבחינת ביצועי עיבוד). דרך אגב, יש 3G Ram. אני חשבתי על כרטיס המסך הבא: GeForce 9800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2883 אשמח להערות/…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  19. במחשב שלי מותקן הכרטיס RTX3060 OC V2 12GB. הביצועים שלו טובים אבל יש מקום לשיפור בעיקר כשמשתמשים בו ל-VR. האם הוספה של כרטיס זהה למחשב ישפרו את הביצועים? האם שווה להשקיע? (מבחינת RAM אני על המקסימום של הלוח אם - 64GB DDR4) תודה רבה

20. Started by Jack_g,

יש לי את המסך הזה: Sony SDMHS94P אני מאוד מרוצה ממנו הוא 12MS ומאוד בהיר זמן תגובה: 12MS יחס ניגודיות: 1:500 בהירות: 400cd/m^2 כניסות: דיגיטאלי-DVI + אנלוגי-D-SUB פיווט: אין כיוון גובה: אין רמקולים: אין הוא ממש אחלה בסרטים וגם במשחקים אבל במשחקים חשוכים כמו DOOM או FEAR כשמגיעים למקום ממש חשוך אפילו אם אני שם אותו על בהירות HIGH שהוא אצלי תמיד על MIDDLE אז בכל זאת זה לא בהיר כמו שזה צריך להיות ומה שהכי מוזר זה שהתמונה עצמה כאילו חשוכה אבל מסביב לתמונה בקצוות של הפאנל יש מין יש הילה כזאת של אור. בכל מסכי ה LCD זה ככה אם לא אפשר לעשות משהו?

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by axcelenator,

היי, לא מזמן התחלתי לקבל הודעות על המסך בשם VPU Recover. בו זמנית, כשאני מדליק לפעמים את המחשב, הוא עולה אך לא מוצג כלום במסך(המסך מוחשך כאילו לא מקבל נתונים מהכרטיס מסך). לאחר מספר נסיונות של הדלקה ממושכת של המחשב המסך מציג בסופו של דבר את הפעלתו של המחשב. האם ניתן לקשור בין שני הדברים והאם זה אומר שיש לי בעיה בכרטיס המסך?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by Oprapc,

הסינים בדקו את הכרטיסים הבאים: NVIDIA FX 5200- AGP ATI 9600XT- AGP NVIDIA FX5200- PCI EXPRESS ATI RV 380- PCI EXPRESS על 3DMARK01 ועל 3DMARK03. מערכת ה-PCI EXPRESS השתמשה במעבד 2.8 PRESCOTT עם i915G GRANTSDALE CHIPSET מערכת ה-AGP השתמשה במעבד 2.8 NORTHWOOD עם i875 CHIPSET. הטכנולוגיות כיום מאכזבות. לא מספיק שה-PRESCOTT מאכזב אותנו עכשיו גם ה-PCI EXPRESS מאכזב אותנו ביחד עם ה-PRESCOTT. הבדיקות של ה-PCI EXPRESS: http://www.onlynewz.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1516 נקווה לעתיד טוב יותר בפיתוחי הטכנולוגיה הבאים

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  23. שלום לכולם. אני בתהליכים לקראת מחשב חדש (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=325226.0), וחזרתי להתלבט בנושאי כרטיס המסך והמעבד. אני עובד בצורה כבדה של עיבוד תמונה בפוטושופ (מאות מגה וגם לפעמים יותר מג'יגה), שאר תוכנות דו-מימד , גם תכנות, אינטרנט, פלאש. העבודה שלי בתלת-מימד היא כמעט אפסית ואינה שיקול בשאלה שאני שואל. שאלתי: האם יש יתרון לכרטיס מסך Quadro FX1500 או אפילו Quadro FX1700 כאשר משווים אותם לאופציה של 8800GT. שוב אני לא מדבר בעבודות תלת-מימד אלא דו-מימד כמצויין בתחילת ההודעה. אם כן , האם לדעתכם ההפרש של 700 שקל או יותר, משתלם ? אפשר לציין גם כי יתכן כי אם ארכוש מעבד QUADRO ולא 8800GT, אז אולי אצטרך להתפשר על מעבד כפול ליבה ולא מעבד 4 ליבות אשמח לתשובה …

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by MeLeH,

טוב אז ב-24 בערך אני קונה מחשב ואני רוצה עצה באיזה כרטיס מסך לקנות... את ה GefForce 8800 GTS 320MB OC של BFG או את ה GeForce 8800 GTS 640 MB הכי זול שאני ימצא ? שמעתי שלמי שיש מסכים גדולים עדיף ת640MB ויש לי מסך 20" (1400x1050) חשוב לי לקבל כמה שיותר איכות וFPS ברזולוציה הכי גבוהה (ציינתי למעלה) במשחקים כבדים וגם קלים... ועוד דבר... ה640MB יותר גדול מה 320MB ? האם הוא יכנס ב Sagitta ? או לTriton אולי גם פוסידון... תודה...

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  25. יש לי כונן DVD במחשב ואני רוצה לראות את הסרטים על גבי הטלויזיה עצמה. יש לכרטיס יציאת S וידאו. חיברתי את הסאונד, שומעים אותו בטלויזיה, אבל לא מצליחים לראות כלום. מאז הדרייברים האחרונים של NVIDIA אני לא יודע איך מעבירים את התצוגה מהדסקטופ לטלויזיה. למישהו יש נסיון, ויכול לעזור לי בבקשה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים