עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eglon1,

שאלה בכותרת.

2. Started by ERANSAL,

אני עושה ערבי קריוקי ועד עכשיו השתמשתי במחשב הישן בווינדוס XP והיה לי שם אפשרות ל Full Screen Video דרך ההגדרות של כרטיס המסך. קניתי מחשב חדש עם ויינדוס 7 ודרייבר מעודכן כנראה של הכרטיס מסך ואין לי פה אפשרות ל Full Screen Video, יש לי כרגע GEFORCE GT 520 MX

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  3. יש לי מחשב שמחובר אליו 1. ב-DVI מסך LCD 19 ברזולוציה של 1280X1024 2. ב-VGA טלויזיה LCD 32 ברזולוציה של 1366X768 עם כרטיס מסך Geforce סדרה 6. אני רוצה לאפשר עבודה נורמלית על המחשב על המסך LCD19 בלבד וכאשר יש צורך לראות סרטים על ה-LCD32 (אין מצב שגם עובדים על המחשב וגם רואים סרט). ואני מחפש פיתרון תוכנה נורמלי לתצוגה כפולה בדריבר של NVidia הצלחתי להגדיר dual view (לא clone) של שניהם כאשר ה-LCD19 ברולוציה 1820X1024 וה-LCD32 על 1360X786 (משום מה אין לי 1366). הבעיה היא שבמצב הזה שטח העבודה נמתך על שני המסכים ולכן 1. העכבר יוצא מגבולות ה-LCD19 מה שמחרפן אותי 2. תוכנות שהיו פתוחת על ה-LCD32 יפתחו גם בפעם הבאה על ה-LCD32 וצריך יהיה לחפש אותם בנרות. ובנוסף ב-LCD32 התמונה יוצאת קצ…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by redti,

לא יודע מה אתכם אבל בדיוק קניתי מחשב עם כרטיס מסך תומך 10.1 שהולך לשמש אותי מעט מאוד לפי התחזיות הקרובות.. וזה מבאס רצח בדיוק שמתי 900 שקל על משהו שבקרוב יהיה נחלת עבר..

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by Mda101,

יש לי DIVX ואני צריך לחלק אותו לכמה קטעים (כדי לצרוב "טראקים" ל DVD) עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה? (אני לא רוצה להעביר לMPEG ואז לחלק... כי זה לוקח סתם הרבה מאודדדדדדדדד זמן... אני רוצה לעבוד ישר מ DIVX) תודה, נדב

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  6. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש מחנות זיגזג מחשבים וראיתי שיש הבדל של 450 ש"ח בין אותו כרטיס מסך בדיוק אבל חברות שונות. הכרטיס הזול ביותר אותו אני רוצה לקנות הוא: PNY GTX570 1280MB GDDR5 DUAL DVI HDMI - RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15896 כמות: 1 מחיר: 1,399 ש"ח ( למזומן:1,371 ש"ח ) כרטיס מסך זהה לחלוטין של חברת ASUA עולה 1650 ש"ח כרטיס מסך זהה לחלוטין של חברת GIGABYTE עולה 1850 ש"ח קראתי את חוקי הפורום ואת השאלות הנפוצות ואם הבניתי נכון אין הבדל בביצועים בין החברות ולכן נשאלת השאלה האם אני עושה את הבחירה הנכונה שאני הולך על החברה הזולה ביותר?, האם יש הבדל באמינות? מי אלו PNY? אני לא מכיר אותם כלל. בעקבות זה…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by penny1,

שלום לכולם יש לי שאלה לגבי הכרטי מסך והרצת ססרטי HD יש לי את כרטיס המסך הנ"ל (ATI HD4560) במחשב הנייד שלי. יש לי שאלה לגבי הרצת סרטי HD 1080p/720pׁׁ התקנתי את חבילת המקודדים החדשה של K-LITE עכשיו כאשר אני מנסה להריץ סרט HD באחד מהתוכנות : window media player, vlc, bsplayer אני שם לב שהמעבד עובד על כמעט 100% רק כאשר אני מריץ את הסרט על windows classic media player אשר התוקנה לי עם ה K-LITE אז המעבד עובד על 20% כך שאני מניח שרק בתוכנה זו הסרט משתמש במעבד הגרפי. שאלתי היא, האם אפשר לגרום לשאר התוכנות להשתמש במעבד של הכרטיס הגרפי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by AppleJack,

לחבר שלי יש geforce fx 5600 256mb... אני רושם בקשה זאת במקומו: היכן ניתן לשנות את רמת ה-pixelshaders ? ניסיתי מס' תוכנות tweak ולא מצאתי אפשרות זאת. chronicles of riddick הוא המשחק היחיד שראיתי שמאפשר שינוי זה בתוכו, ובמעבר ל-pixelshader נמוך יותר היה שיפור ניכר בביצועים! ואין ירידה משמעותית באיכות... גם אם יש , הביצועים עדיפים במקרה זה. מסתבר שסדרת ה-FX המחורבנת לא מתמודדת עם הפיצ'רים שלה. אני לעומת זאת, עם geforce 4 ti 4600 נהנה מביצועים *הרבה* יותר טובים והוא מתבאס... אני יודע שלכרטיס שלי יש נתונים יותר טובים בכל מקרה. אבל עדיין ראיתי שה-pixelshaders מאיט בטירוף. אשמח לתגובות שלא בדומה ל-"חפש בתוכנות tweak", אם אתם יודעים בדיוק איפה, בבקשה תודיעו לי.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by eliau21071981,

יתכן ש Geforce 8800GT תומך ב DX10.1

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  10. שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך Gigabyte 8800gts 512 התקנתי את RIVATUNER, והיא מזהה לי את הכרטיס כגרסא ה640mb של הכרטיס(G80). מישהו נתקל בזה? אני משתמש בויסטה, אולי שם הבעיה? תודה אורי

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by ori24,

רציתי לדעת האם צריך קודם להסיר את הDRIVER הנוכחי של כרטיס המסך ואז להתקין את הDRIVER של המשחק? או שצריך להתקין את זה על הDRIVER הנוכחי של הכרטיס מסך? והאם בכלל זה משפר את הביצועים של כרטיס המסך במשחק ?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  12. Started by SilentDawn,

שלום לכל העוזרים הפוטנציאליים, יש לי כרטיס מסך Radeon X1950XT 256 על חלונות XP SP2. לפעמים יש לי במשחקים קראשים לשולחן העבודה ולאחר מכן אני לא יכול להשתמש בכרטיס מסך. אם לדוגמא שיחקתי ב-Stranglehold (זוהי רק דוגמא ספציפית, זה קורה בעוד משחקים) ואז פתאום המשחק נתקע ויצא לשולחן העבודה ,ואז כשאני מנסה להריץ את המשחק שוב או כל משחק אחר שדורש תלת מימד אני שומע מין 4 צלילים כאלה והמשחק יוצא (הצלילים מגיעים מהרמקולים, סוג של התראה בחלונות שאני לא מכיר). הדרך היחידה להחזיר את המצב לקדמותו זה לעשות ריסטרט למחשב. זה קורה כבר לאורך כמה עדכונים של כרטיס המסך אז הבעיה היא לא בדרייברים. למישהו יש שמץ של מושג מה קורה פה? נב. יש לציין שכשאני יוצא לשולחן העבודה אחרי קראש הכל נראה כרגיל (ר…

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by oorlevi,

יש לי את הכרטיס FX5500 יש איזה אפשרות לעשות לו המהרה קטנה? אפילו משהו בהגדרות של הכרטיס כדי שהוא יפעל יותר טוב.. אני יודע שזה כרטיס מיושן אבל בכול זאת יש איזה משהו שיכול להגדיר אותו נכון או להמהיר אותו טיפה דרך הביוס? תודה!

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by יונתן4,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, לא גיימר כבד אבל בעיקר בשביל משחקים התקציב הוא 700 ש"ח עם חריגה עם חייב DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) ANTEC SONATA III 500W SONATA3 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ViewSonic 19" LCD VP930 Arctic Cooling Freezer 7 Pro ATI Radeon HD 2900 XT (512 MB)

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  15. שלום לכולם ברשותי 4870 עם 8.8 בחודש האחרון חוויתי בעיות גם עם דרייבר 8.7 כאשר אני מנסה לפתוח את ה CCC אני מקבל ארור שוונידואס לא יכולה למצוא את הקובץ IGFXCFG ותוקע את העליה של CCC לאחר הסרה ועדכוני דרייברים הכעיה נעלמה ושוב חזרה לאחר חיפושים נרחבים באינטרנט גיליתי שהבעיה היא בדרייבר של אינטל לכרטיס מובנה!מה שאין לי ומעולם לא היה! בקיצור לאחר מחקר עצמי גיליתי שהבעיה היא כאשר מגדירים במאפיינים של התצוגה מסך כפול כלומר EXTENDED חזרה למסך רגיל הבעיה נעלמת!!! למישהו יש מושג האם קיים תיקון לעניין למרות שלא ראיתי באף אתר בעולם!תקנו אותי אם אני טועה. קיימת פתרון לבעיה???

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by Bori4ka,

שלום ברשותי כרטיס מסך 5058HD לאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעש מה אפשר לעשות? יש אפשרות לפרק את הכרטיס כדי להגיע למאוורר ולשמן אותו?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  17. קניתי כבר כרטיס מסך של RADEON 9600 XT האם זה משנה של מי הכרטיס? הכוונה האם זה משנה מי מיצר את הכרטיס עצמו ??? דרך אגב קניתי קרטיס של ג'יגבייט, האם הוא טוב והאם יש טובים ממנו? תודה מראש על העזרה. נ.ב. אני עדיין יכול להחזיר אותו ולהחליף אותו באחר....

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by compman112,

מה עדיף מבחינת תקציב וביצועים (עם OC ובלי OC) Sapphire X800GTO2 או PowerColor X1300 PRO שתומך CrossFire, HDTV ויש לו תדר של is 600MHz 256MB של זכרון 800MHZ כאשר הזיכרונות הינם בתקן GDDR3/128bit. או כרטיס אחר שיש ומשתלם מחינת תקציב ביצועים ו(עם OC ובלי OC) מה עדיף?

19. Started by aharonha,

רציתי לדעת איפה אפשר להשיג בארץ Aopen fx5900xt מכיוון שטוענים שהוא כרטיס זול וטוב מאוד, וכן האם הוא יפעל על agp*4 ?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  20. Started by tronado,

האם מעבד 2MB L2 800MHZ 3GHZ PRESCOTT מגביל את הכרטיס 7600GT שלי? כי אני מקבל איתו 5700 ב3DMARK05 בלי אוברקלוק, וגם באוברקלוק בערך אותו דבר.

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by or_17d,

או קיי ככה לפני שנתחיל פרסמתי את ההודעה הזאת בשני פורמים כי לא ידעתי לאן היא מתאימה או קיי אז ככה עד עכשיו היה לי כרטיס מסך ATI REDION 7000 128 DDR TV OUT DVI וחבר שלי הביא לי לפני כמה ימים כרטיס 3dfx voodo5 5500 32 זה עם השני מאווררים או קיי אז עכשיו איזה כרטיס מסך כדאי לי להשאיר? ומה יותר טוב... והוודוו שהביאו לי לאיזה כרטיס מסך או משתווה ?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by Konchi,

היי, ברשותי הכרטיס Radeon 9600XT של 256MB, השאלה היא כזאת- ההבדל משמעותי בין אותו כרטיס רק של ה128MB?

23. שלום לכם, אני רוצה לראות סרט divx/xvid על גבי הטלוויזיה. הטלוויזיה ממוקמת בסלון ולכן אני צריך לראות את הסרט גם במסך מחשב שלי על מנת לכוון את גודל המסך, כתוביות וכו'. האם יותר ממולץ לעבוד Hardware Acceleration - הצגת תמונה רק על גבי תצוגה אחת ושימוש כרטיס המסך לעיבוד התמונה. או Video Mixer Renderer - VMR - הצגת תמונה על יותר מתצוגה אחת, אך שימוש במעבד לצורב עיבוד התמונה. המחשב שלי הוא AMD Athlon XP 3200 Abit AN7 Abit Giluro Geforce FX5200 1GB RAM מה האפשרות הכי טובה לעבוד עם טלוויזיה כדיי שאוכל לראות בטלוויזיה את הסרט בצורה שותפת וחלקה ללא בעיות של כתוביות לא מופיעות או תמונת הסרט לא מופיעה על גבי הטלוויזיה. האם שימוש ב VMR על מנת לראות בשני התצוגות - מסך מחשב + טלוויזי…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  24. השאלה בכותרת... שיהיה עם TUNER שאני אוכל לחבר לחור TV/RADIO בקיר... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by HunterVee,

אני הרצתי תוכנה לבדיקת מש'ו...3DMark03 וקיבלתי בסוף את התוצאה הנ"ל: 3684 - 3DMarks האם זה טוב??? ומה אני יכול לעשות בכדי לשפר זאת?? בתודה קובי. :s05: ???

• 4 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים