עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המלצות יתקבלו בברכה. החיבור dvi שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by y6053287,

אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה לחבר 2 כרטיסים זהים שתומכים בSLI עם SLI Bridg אבל לפי מה שקראתי על הלוח אם שלי הוא תומך בCrossfire, השאלה שלי היא אם יש אפשרות שהחיבור 2 כרטיסים יעבוד לי?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by michmoch,

מה ההבדל בין הכרטיס הזה Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail לכרטיס זהה של חברת club3d ?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by doscape,

הכרטיס מסך נוטה להתחמם ב VRM בחלק מהמשחקים כמו MASS EFFECT וGRID ואז הוא פשוט נכבה וצריך לכבות את המחשב ולהדליק מחדש בשביל שיפעל. דברים כאלה קרו לי כבר עם משחקים אחרים SPELLFORCE 2 ועוד כל מיני, בעיקרון אחרי שהתקנתי את הדרייבר המקורי של ASUS המצב השתפר אבל הבעיה הזאת לא נפתרה לגמרי, אפילו התקנתי מאוורר נוסף בשביל לקרר את הכרטיס אבל זה לא עוזר למנוע את הכיבוי. מה אפשר לעשות והאם כדאי בכלל לנסות להתקין דרייבר לא של אסוס אלא של ATI? אין לי כח לכל השטויות האלה ואני מבואס רצח בגלל זה - כל המשחקים החדשים קורסים. פעם פניתי לתמיכה של אסוס והם נתנו לי לינק להוריד דרייבר שלהם, זה עזר אבל אני רואה שהבעיה הזאת נמשכת ונגררת.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  5. יש כאן אני חושב את כל מאגר ליבות כרטיסי המסך, נתקלתי בזה בקריאה על משהו - אני התרשמתי. אם אין אז שיהיה לכל אחד. אם יש - מיחקו את הלינק/הודעה. http://www.techpowerup.com/gpudb/

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  6. איזה כבל אני צריך? איזה תוכנה? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  7. איזה כרטיס עדיף ומה ההבדלים 9400 GFOURCE או Radeon HD3650 ? למטרת HD וצפיה בסרטים ומשחקים קלילים ובסיסים.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, בהשקעה של עד $1000 (ללא מסך) . אני הולך לקנות ב-newegg וחבר שלי יביא לי את החלקים, אז אני הולך להתבסס על המחירון שלהם. כמו רוב הגיימרים ה"תקציביים+", אני רוצה כרטיס מסך מדרגה אחת\שתיים מתחת ל"טופ", וככה לשמור על יחס מחיר/ביצועים מקסימלי. 1. אני יכול לחכות עם הרכישה 2-3 חודשים. האם צפוי בקרוב שחרור חדש בתחום כרטיסי המסך, אשר יגרום לנפילה במחירים של רכיבי "דרגה שתיים"? האם כדאי לי לחכות לאיזה כרטיס מסך כלשהוא? 2. הייתי שמח אם תהיה לי אפשרות לעשות OC רגיל לכרטיס מסך (אבל לא למעבד). אשמח לכרטיסי מסך שקל להמהר אותם או כאלה שכבר OC במפעל. יש הצעות לפירמה ספציפית? (למשל, בעבר המהרתי SAPHIRE עם קירור פסיבי בכמעט 30%!!!) 3. בין האפ…

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by CraZyStyLe,

כדי לי לקנות את הכרטיס ? יש לי עכשיו כרטיס מסך 8500gt כדי לי לקנות אותו בגירסאת אוברקלוק עם קירור ממש טוב והוא עולה 735 ש"ח

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  10. שלום אני חדש פה בפורום ותודה ענקית מראש לעוזרים קנית מחשב חדש ואני מקבל איתו ב3DMARK05 רק 4560 נק' מפרט: intel core 2 duo e7200 45nm asus p5k -se p35 g.skill pc2-8000 1000mhz 4gb cl5 Gigabyte 8800GTS 512MB G92 PSU HEC - 400TRT אולי זה בגלל הספק? ??? לא הגיוני שהמחשב הזה יוצא כזה ציון ועוד ב3DMARK05 זה מה שרשום ב3DMARK05 בנתונים של הכרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 Driver 6.14.11.8048 Description NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 Manufacturer NVIDIA Total Local Video Memory 512 MB Total Local Texture Memory 512 MB Total AGP Memory 256 MB Driver File nv4_disp.dll Driver Version 6.14.11.8048 Driver Date 11-12-2008 Driver WHQL Certified false Max Text…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by RotemS,

שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. כרגע יש לי את הכרטיס מסך GeForce FX 5200 והוא לא מצליח במיוחד להעביר תמונה נקייה לטלוויזית 32" שיש לי בסלון, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי להחליף בכדי שאני יוכל להנות מסרטים מהמחשב..

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  12. תקציב: 1000 חריגה מקסימלית: 500 שימושים עיקריים: גיימינג בעיקר וגם עריכת סרטים פה ושם חנות: אין חנות ספציפית עדיף אפילו eBay מפרט של המחשב: מסך: 20'' רחב מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ 2.0GHz לוח אם: nVidia nForce 550 + MCP55S ספק: EZCOOL PS-1000 500W 12cm BIG FAN PSU

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by liav25,

כמו שאתם יודעים באתר של ATI אפשר או להוריד רק את הדרייבר 8.12, או להוריד את הדרייבר תצוגה + התוכנה קאטאליסט 8.12 האם יש שיפור כלשהו בקאטאליסט או שמספיק להוריד את הדרייבר תצוגה עצמו ? הכוונה לפיצ'ר חדש כמו למשל שבCCC 8.10 היה אפשר לראשונה לקבוע מהירות מאוורר של הכרטיס.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  14. אחרי הרבה חיפושים, עצבים, כבר כמעט והיתי על סף ייאוש . הבעיה- כאשר אני מריץ כל סוג של משחק 3D, המערכת קורסת אחרי אורך זמן לא קבוע, זה יכול להיות אחרי 3 דקות במשחק וזה יכול להיות אחרי שעתיים . כשהמערכת קורסת המסך מפסיק לקבל אות מהמחשב, הסאונד של המשחק חוזר על עצמו "בלופ". הפיתרון היחידי: ריסט דרך הכפתור בהתחלה, היתי כמעט בטוח ב- 99% שהבעיה נובעת מטפ' גבוהות . אחרי בדיקה ראיתי שהטמפ' נורמאליות לחלוטין . אחרי חיפושים באינטרנט הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה הזאת, הגורם לבעיה: הכרטיס מחליף באופן קבוע את מהירות הליבה בין 500Mhz ל- 750Mhz (מהירות סטוק) . החלפות אלו גרמו לכרטיס להפסיק להגיב בשלב מסויים, וביחד איתו הלכה כל המערכת . (קרדיט לליאור טי של אי או). זה קורה לי בדרך כלל בק…

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  15. Started by cockpit,

שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב 800 ש"ח בערך. הכרטיס ישמש למשחקים ולשימוש במדיה סנטר כאשר הוא מחובר גם לטלויזיית HD. המסך הרגיל שלו הוא 22" ואני עובד איתו ב1680*1050. מפרט המחשב: לוח Gigabyte P35-DS3L זכרון 2GB DDR2 800MHZ מעבד Q6600 ספק כוח Corsair 450W Pure תודה!

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  16. שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש עם הדברים הבאים: יש לי את המסך LG W2261V ואת הכרטיס מסך ATI HD4870 עם 1 ג'יגה זיכרון וכשאני נכנס למשחק אז יש ריצודים כאלה מעצבנים ונכנסתי פה לנושא הראשי של הבעיות גרפיות עם הקריעת תנועה וזה מה שקורה לי רציתי לדעת אם הבעיה היא בכרטיס מסך שלי עצמו? ואם לא אז במה הבעיה? תודה רבה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by The Ball,

מפרט מופיע ב"מפרט שלי". מצורף לינק לכרטיס מסך למידע נוסף: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2785 רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותו דרך יציאת ה DVI לכניסת ה HDMI בטלוויזיה, וכל הברדאק יעבוד ב 1080p. בנוסף, איך אני אמור להוציא גם סאונד דרך הכבל?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  18. היי, התקנתי את הדרייברים החדשים של nvidia ומשום מה כשאני מנסה להפעיל תצוגה לרוחב Horizontal span מסך אחד (הראשי) עובד והשני נכנס ל standby. פעם זה עבד לי בדרייברים הישנים, חיפשתי fix ולא מצאתי, מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  19. ה8800GTS 640MB לא ממש הספיק לעבוד אבל שכשמדליקים את המחשב רואים תמונה מטושטשת ואז סתם פסים, הלכתי לחנות שממנה קניתי אותו (TMS) אבל האחריות עברה לפני חודשיים ואין אפרות לתקןאותו- במילים אחרות אמרו לי לקנות משהוא אחר, אז בדקתי קצת וראיתי את ה4850 של אלברטון ב550 שקל בTMS ואני ואל אם זאת תהיה הקניה הכי טובה למחיר שיהיה שקט, עם קירור טוב וביצועים- הכי טוב שאפשר להשיג במסגרת התקציב. אז ה 4850 של אלבטרון יהיה הקניה הכי טובה? והאם באמת אין מהל לעשות עם הכרטיס הנוכחי שלי? אני דיי לחוץ כבר לקנות כדאי שיהיה לי את המחשב שלי בחזרה..

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  20. שלום רב! התקנתי את הGTX285 גירסת SUPERCLOCKED 2GB RAM של חברת EVGA הרצתי בנצ'מארק רק לגרפיקה בלי PHISIX. קיבלתי תוצאה של 11231. האם זה מעט מדי? אני מצרף תמונות ומידע על המחשב בPDF. [attachment deleted by admin]

21. Started by LEON500,

איזה יותר חזק ה 9800GTX או 8800 GTX ובכמה?? אמרו לי שיצא גם 9900 זה נכון?

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  22. אני רוצה לקנות כרטיס בסביבות ה300 שח אבל אני לא יודע מה אני רוצה שיהיה בו 1)מה זה HD? 2)מה ההבדל בין PCI ל AGP 3)יש לי 2 מסכים שווה לקנות כרטיס שאיתו אפשר לשים את שניהם? 4)כרטיס של 7600GT עולה 280 שח של POINT OF VIEW ןבערך 450 של ASUS מה ההבדל??? מי שיכול לפרט לפחות על משהו ולתת המלצה על כרטיס אני אודה לו מפרט: AMD 4200 לוח אם: ASUS M2N MX זיכרון: 1 גיגה (אם צריך אקנה עוד) אני חושב שהספק כח שלי בלאי. איך אני בודק שהוא לא יתאבד לי עם כל המחשב?

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  23. http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/ ראיתי את הכתבה ואני חושב שיש בעיה גדולה בסיכום סך הכל יש משחקים שה9600GT וה3850 סוחבים בצורה כל כך גרוע שהמשחק לא שחיק בהגדרות שהכניסו לדוגמה פה- http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/19/ ולבדוק נתונים יבשים ואז לקבוע ניראה לי פשוט לא נכון בתחום הזה כמו כן צריך לחשוב רחוק יותר מהיום וצריך לחשוב על ביצועים בפועל במשחק כי ברגע שמשחק יורד בחלק מהמקומות מי 30 פרימים לשנייה זה מקלקל את החוויה במשחק וזה היתרון של הכרטיסים היקרים יותר ונכון שה9600GT וה3850 מצוינים יחסית למה שהם מיצגים אבל היום הם מיצגים את כרטיסי הביניים דרג נמוך ולא כרטיסי בינים רגילים גם בביצועים וגם במחיר ואלו הכרטיסים שכנראה יוחלפו יותר מוקדם

24. Started by Atlon-Xp,

8800GT 512DDR3 Q6600 4 ג'יגה זכרון DDR2.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

לילה טוב לכולם יש לי את הכרטיס מסך הישן שלי GF4MX 440 AGPX8 והחתיכה של הAGPX8 עומדת להשבר האם הכרטיס ימשיך לפעול במידה ותישבר החתיכה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.