עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש לי כרטיס מסך שחבר שלי הביא לי 8500GT 128bit של saparkel משהוא כזה. עכשיו שמדליקים את המחשב תמיד זה כותב איזה כרטיס הוכנס אז כתוב שיש 256MB. עכשיו בווינדוס יש במאפיינים>הגדרות>מתקדם>מתאם זה כותב 512MB ויש שם איזה כרטיסיה של NVIDIA וגם כותב 512MB. וגם בGTA IV זה מזהה 512MB. יש על הכרטיס כתוב 256MB?? לאיזה נתון להאמין? יתכן שזה טריק שצרבו ביוס לכרטיס מסך (הביוס שמדליקים את המחשב זה כותב על הכרטיס מסך כמעט בכל כרטיס זה כך אפילו בTNT1). תודה לעונים. ומנהלים. אני לא יודע למה כל פוסט שלי הכותרת לא טובה. אני בכתה ח' טוב על תבואו אלי בטענות. ועל תגידו לי תיקנה 9600 זה 520 שח למה כי אני מיסתפק בכרטיס הזה עם OC נחמד למרות שאני צריך רזולוציות גבוהות)

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by dan9,

היי (קצת שאלה מפגרת ) יש לי 8800GTS 512 במחשב ומסך LCD 7" עם חיבור שנקרא RCA אני חושב או ליתר דיוק חיבור אנלוגי!! איך אני מחבר בינהם? ניסיתי בעזרת החיבור שיש מאחורי הכרטיס דומה לSVIDEO כזה וןעוד מחבר שבינהם... אבל הכרטיס לא מזה כלום וגם לא פותח לי את החיבור? יש פה אחד שיודע איך עושים את זה? ותודה

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by NuXeR,

אהלן, יש לי Crossfire של 2 כרטיסים מתוצאות Sapphire מדגם 4850. במשך הרבה מאוד זמן, יש לי בעיה שכאשר הדרייברים מותקנים ל-2 הכרטיסים הכרטיס השני מנוטרל באופן אוטומטי ע"י ויסטה, שמצידה רושמת שיש בעיה עם הכרטיס. (ה-CATALYST לא מזהה Crossfire בכלל) כאשר יצאו עם הזמן גירסאות שונות של דרייברים, חלקן עבדו ללא תקלות ובהן השתמשתי. כעת יצא CATALYST 8.10 וHotFix ל-FARCRY2....ואני משתוקק להתקין את זה. אז התקנתי! ושוב.. אותה הבעיה, הכרטיס השני מנוטרל ע"י ויסטה, וב-CATALYST אני לא רואה שום Crossfire. האם מישהו שמע על התקלה הזו ?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  4. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  5. שלום, צריך המלצה למסך 19" ומקום שבו אוכל לראות אותם עובדים. יש כל כך הרבה מסכים ברמה טובה חלקם אין בארץ או אולי יש וחלקם חדשים כך שאין לגביהם המלצות או ביקורות. בקיצור מסך ברמה עד 1500 ש"ח. אה, מדובר בCRT בלבד... לא בLCD.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  6. יש לי מחשב שמחובר אליו 1. ב-DVI מסך LCD 19 ברזולוציה של 1280X1024 2. ב-VGA טלויזיה LCD 32 ברזולוציה של 1366X768 עם כרטיס מסך Geforce סדרה 6. אני רוצה לאפשר עבודה נורמלית על המחשב על המסך LCD19 בלבד וכאשר יש צורך לראות סרטים על ה-LCD32 (אין מצב שגם עובדים על המחשב וגם רואים סרט). ואני מחפש פיתרון תוכנה נורמלי לתצוגה כפולה בדריבר של NVidia הצלחתי להגדיר dual view (לא clone) של שניהם כאשר ה-LCD19 ברולוציה 1820X1024 וה-LCD32 על 1360X786 (משום מה אין לי 1366). הבעיה היא שבמצב הזה שטח העבודה נמתך על שני המסכים ולכן 1. העכבר יוצא מגבולות ה-LCD19 מה שמחרפן אותי 2. תוכנות שהיו פתוחת על ה-LCD32 יפתחו גם בפעם הבאה על ה-LCD32 וצריך יהיה לחפש אותם בנרות. ובנוסף ב-LCD32 התמונה יוצאת קצ…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  7. שלום, אני מתכנן לרכוש בקרוב מחשב שישמש לצרכי גרפיקה. העבודה בעיקר עם פוטושופ, עם קבצים גדולים. המפרט שמתוכנן כרגע (ללא כרטיס המסך) הוא: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪408 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W ₪584 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-690-500W קרור למעבד …

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  8. Started by ronin,

אני מבולבל מישהו יכול לסדר פחות או יותר את התמונה לגבי כרטיסי המסך (128 MB) בסדר מסויים של טוב יותר לטוב פחות כי אין לי ממש מושג לדוגמא : אני דווקא מתלבט בין כרטיס מסך 9500PRO לבין 9700 לא פרו ולבין הכרטיס 5600FX ULTRA TURBO נגיד של אלבטרון או לידטק בתודה מראש ???

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by uz2,

נתבקשתי להמליץ לחברים שלא מבינים במחשבים, על מחשב חדש. בשלב מסויים הם ננעלו על חנות מסויימת שהיה להם (לא ישירות) נסיון טוב איתה, וחשוב להם לקנות הכל שם. מבחינת כל החומרות למעט מסך, יש לי עמדה ברורה. הבעיה היא, שהמסכים שיצא לי לבחון ואני אוהב, לא מוחזקים באותה חנות ולכן אני נאלץ לבחור מסך מתוך רשימה שלא יצא לי לבחון. סד"ג מחיר: סביבת ה- 800-850 ש"ח. גודל מסך 17 אינטש, CRT כמובן. המועדפים עלי שלצערי אותה חנות לא עובדת עם אותן חברות: Samsung 753DFX Philips 107T הדגמים שנראים רלוונטים שמוחזקים באותה חנות: LG Flatron 700B (טיפה יקר אבל בגבולות הסביר) LG Flatron 700P (קצת יקר, אבל אם אין ברירה הם יעשו את המאמץ ויקנו) LG 710BH (מחיר סביר, למרות שהוא אינו שטוח לחלוטין יש לי תחושה…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by קובי 1980,

שלום אני מנסה לקנות מסך רחב של סמסונג השאלה שלי היא לא לגבי המחיר (שאני יכול להשיג בזול)אלא לגבי המסך עצמו. הדגם הוא כאמור SAMSUNG 226BW האם הוא מתאים לכרטיס מסך שיש ברשותי ? (כל המפרט רשום בצד) האם אני אוכל להפיק ממסך זה תועלת רבה,אני יודע שכדי להפיק את המקס יש צורך בכ.מסך 8800 עם 640 מגה.שבעתיד אני מתכוון לקנות,האם הכרטיס הזה מתאים למארז שלי ? חיפשתי גם פה וגם במקומות אחרים ולא מצאתי תשובה לכך. ובכלל האם מסך זה מומלץ ? ואם אפשר עוד שאלה שקשורה אמנם לפורום אחר אבל זה קשור לשאלה על המסך.האם הups של שהוא 650w יתאים ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by sashakrik,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by LORIANTA,

יש לי כרטיס מסך intel mobil 965 family שבדרך כלל מחובר למסך בחדר שם הוא פועל מצויין היום חיברתי אותו (כמובן בHDMI) למסך אחר ואני רואה תמונה מטושטשת קצת איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  13. ??? כותרת / לא מוצא בגוגל???

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by TempesTo,

ברצוני לקנות כרטיס מסך חזק ביותר על מנת שהמשחקים יעלו במחשב ללא בעיות. התקציב הוא 1500 ש"ח המחשב הוא פנטיום 4 1.5 ג'יגה 256 מגה זיכרון. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסי מסך בתקציב זה. ועוד שאלה קטנה: מה ההבדל בין גרסת retail לגרסה רגילה של כרטיס מסך ? תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  15. שלום, אני רוצה להעביר קסטות ישנות לפורמט דיגיטלי, קראתי בFAQ של הפורום ועשיתי את הדברים הבאים: הורדתי לnVidia GeForce2/GTS שלי את ה WDM. התקנתי. (לכרטיס יש חיבור SVIDEO IN שנראה קצת מוזר, אבל הכבל מתחבר אליה בלי בעייה) הורדתי את VirtualDub. התקנתי. איך אני מתחיל להקליט? בוירטואלדאב אני רואה רק " Video File Emulation 0" תחת DEVICES בMOVIE MAKER זה גם לא עובד..האם אני צריך עוד משהו? :'( תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by levinofer,

אני מתכנן לקנות את כרטיס המסך הזה His HD 2600PRO IceQ Turbo Dual DL-DVI 512MB GDDR3 PCIe שמעתי שעם GDDR3 אני אקבל ביצועים טובים. אני צריך את הכרטיס לגרפיקה - פוטושופ בעיקר ויש לי עליו מחיר מעולה (450ש"ח). http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22337#details דעתכם חשובה.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  17. המחשב וכרטיס המסך עם דרייבר מקורי משנת 2003 איזה בדיקת תאימות לעשות לדרייבר החדש של nvidia מול הרכיבים האחרים של המחשב, לפני התקנתו?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  18. שלום, רציתי לדעת שני דברים : 1) על איזה דגם הייתם הכי ממליצים לי לקחת בטווח המחירים הזה 2)האם ה-7600gt יעמוד בספק ג'נרי עם המערכת החלשה יחסית להיום שיש לי?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by Syrex,

שלום לכולם יש לי מסך LG F900P,אני רוצה לנקות אותו,ניקיתי עם מטלית עדינה ועדיין לא עוזר,יש כתמים ולכלוך. ערכתי חיפוש בפורום,ומצאתי שיש חומר שמותאם לזה, אבל קראתי שבחלק מהמסכים זה עלול להזיק למסך,האם זה תקף לגבי המסך הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  20. אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה על הנייר הוא מצויין יותר חזק מ GTX 4070 לא בהרבה אבל חזק אבל הביקורות ממש גרועות רשום שיש לו בעיות קשות עם דרייברים מסכים כחולים וכו' מישהו נתקל בזה ? https://www.amazon.com/product-reviews/B0CGHQ32S2/ref=acr_dpx_hist_2?ie=UTF8&filterByStar=two_star&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar

21. אני מתכוון לקנות תמחשב הזה 2000# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core 2400# כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 1200# זיכרון: lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 700# לוח אם: GA-945P-S3 Intel Core 2 1066FSB DDR2 667MHZ 4 memory slots PCI Express x 16 2300# מסך: LG LCD 19 L1970HR 500# כובן קשיח: HITACHI 200GB 7200rpm 8MB Buffer SATAII 150# כונן דיוידי: Asus 16/48 Silver Retail DVD-ROM 500# ספק כח: ENERMAX LIBERTY 400W 600# מארז: GIGABYTE 3D AURORA אבל חשבתי שכבר עדיף לא להשקיע עכשיו הרבה בכרטיס מסך לקנות משהו שיחזיק לחצי שנה טיפה יותר ועד אז אמור לצאת D10 ואז לקנות כרטיס …

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by SMSM,

שלום לכולם ! יש לי מסך LCD ויש לי עליו 2 כתמים קטנים קטנים - שאני יודע בוודאות שזה לכלוך ולא איזה פיקסל מת .... למרות שהם לא מפריעים כל כך - רציתי לדעת מבעלי ניסיון כאן - איך הם מנקים את המסך שלהם , אם בכלל ?!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  23. Started by aaviran,

האם מחשב עם כרטיס מסך Radeon 9200 מסוגל להציג תמונה רק מחיבור ה-TV-OUT? כלומר, המחשב אינו מחובר למסך אלא רק ל-TV OUT, האם הוא יציג תמונה?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  24. יש לי את הCCC 5.6 עכשיו אמרו לי שבשביל שיעלה לי הביצועים בכרטיס שלי בבנצ'מרקים אני צריך לכבות פילטרים.. ניכנסתי לCCC ושם בהגדרות של ה3D בכל לשונית שאני בוחר (לדוגמה AA או AF) הוא פותח ומראה רק את הכרטיס מסך ואת המסך שלי בלי להראות לי איזה הגדרות הפילטרים... דרך אגב בכל הלשוניות הנמצאות אצלי ב3D הוא מראה לי אותו דבר...: מה לעשות? כ.מסך בחתימה...

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by Andreyy,

שלום כשאני נכנס למשחק אני רואה תמונה הבאה: http://www.siz.co.il/my/lbdjotnij5qm.jpg יש לי לפטופ i5 2.2mhz כרטיס מסך hd 5650 6gb ram בקיצרו אין מצב שאני לא מצליח להריץ את המשחק הזה תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים