כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
זקוק למידע מאנשים שכבר רכשו, איד הוא ב-oc, יש ארטיפקטים במשחקים, קרור סטוק מספיק טוב? בבקשה בלי בנצ'מרקים, רק מאנשים שתחל'ס קנו. תןדה מראש
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
במחשב שלי החדש מסוג amd3000 אם לוח של גיגה ביט וזירון 1 גיגה יש לי כרטיס מסך מסוג גיפורס 6600 התקנתי את העידכון מהאתר של ניוודה שניקרא 81.95 _forceware_winxp2k_international_whql האם אני צריך עוד משהו בשביל שהכרטיס מסך זה יתן לי את מירב הביצועים שלו למשחקים? יש משהו שאני צריך לשנות בהגדרות של הכרטיס ? ואם אפשר לפרט לי אם צריך בהרחבה כי אין לי מוסג מה אני אמור לעשות תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, למחשב של אח שלי הלך הכרטיס המעפן הישן וקניתי לו gigabyte 6600GT AGP 128 הכרטיס הוא בערך לציפיות... אין תלונות, רק שעפ"י אוורסט הוא לוהט במנוחה הוא לא יורד מ52-54 ובעבודה הוא עובד ב 60-62, הטמפ בחדר היא בערך 19 מעלות, ואני חושב מה יהיה בקיץ, המארז הוא ג'נרי עם מאוורר אחד מקדימה מכניס אוויר, מאחורה אין לו, ופתחתי בנוסף חריץ pci לאוורור טוב, מה ניתן לעשות עם הנתון הלוהט הזה? ואם זה קשור- המעבד (P3.0) לא מגיע ל34 אפילו גם בעבודה, כך שלא ממש חם בפנים.. תודה על התשובות
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים אך הם עשו לי ממש הרבה בעיות משונות בווינדוס ומשחקים בכלל לא עלו לי, אז חזרתי ל9.5. לעוד מישהו היו בעיות עם הגירסה הזאת?
-
שלום קיבלתי מסך מחשב 19' והוא נראה מאוד ישן וכתוב עליו תאריך מ1996 מאחורה יש לו חיבור רגיל לחשמל ומנורה שלו דולקת אבל אין לו חיבור למחשב עצמו והחיבור שלו הוא משהו שאף פעם לא ראיתי צריך איזה כבל שמתחבר למסך ולמחשב אבל אין לי מושג איזה סוג של כבל זה ואם אפשר בכלל להשיג כזה? מישהו מכיר סוג כזה של מסך? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני לא מדבר על הדריוורים המקורים של נוידיה אלו שחברה צד שלישי עושה להם טוויקים שיוציאו תוצאות מקסימליות בבנצ'ים ובמשחקים... יש לי 6600gt והעניין הוא שהוא דיי מוצלח אז אני רוצה לנסות לשבור כמה איזה שיא... שמעתי על omega ו-XTreme-G מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום. אני מתכווןן ליקנות מחשב חדש חשבתי לקחת 6800 רגיל ולעשות לו אובר\טוויק א) איזה 6800 שווה לי לקחת ב) האם יש הבדל בפתיחת צינורות ואוברקלוקינג בין pcie לבין ?agp
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
1. איך זה ש?Forsa 6600GT 128MB TV, DVI, PCI-E (RETAIL)? עולה רק 790 (k.s.p) מה ההבדל בינו לבין 6600gt אחר שעולה נגיד 1200 (ראתי שללידטק יש אחד כזה)?? 2.האם יש הבדל מהותי בין ה6600GT לבין הx800gto והאם הוא שווה את הכסף? 3. כמה עולה ה6800gs הכי זול? (ראיתי בksp שיש ב-1400 אבל הוא 256MB ככה שניראה לי שיש יותר זול)
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הכרטיס הנ"ל? כמו כן מי שיש לו אותו יכול לפרט על המחשב שיש לו אני רוצה לקנות אבל אני רוצה לדעת איזה מחשב יהיה טוב בשבילו
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות (יותר נכון שאלה ראשונה זו בקשה), נתחיל: 1) אני צריך מסך LCD טוב, 17", עם איכות טובה ומבריקה בתקציב של 1200 ש"ח. 2) יש לי כרטיס מסך 6600 רגיל של GeForce, אני צריך להחליף אותו דרך היבואן עם האחריות בגלל בעיות צבע. כרגע, אני רואה שהמחירים ירדו, ו 6600GT שווה כעת במחיר ל 6600 (בזמנו, כשקניתי אותו). אם אבקש להחליף אליו, הם יחליפו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם יש קשר בין כרטיס מסך לכרטיס עריכת וידאו? יש לי gainward 5200 128mb ואני קונה את matrox rtx 100 pro
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום. הגעתי לכאן לאחר שבעקבות התלבטות מסויימת המליצו לי מאוד להפנות את השאלה שלי לפה. אז ככה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים הקרובים אבל נתקלתי בשי התלבטויות: 1. הראשונה, איזה כרטיס מסך עדיף לקנות, את ה Nvidia Geforce 7800 GT או את ה Nvidia Geforce 7800 GTX? כי שמעתי שה GTX פחות משתלם מה GT כי הוא לא בהרבה יותר מהיר. אז מה אתם ממליצים? ובנוסף, מה יחסי הכוחות בין שני הכרטיסים, בכמה ה GTX יותר חזק מה GT? 2. והשניה, האם כדאי לקנות לוח אם שמותאם ל SLI? בהנחה שאני אקנה את אחד משני הכרטיסים הנ"ל, זה יוצא משתלם? אם כן, תוכלו להמליץ לי על כמה לוחות אם ספציפים שכדאי לקנות? 3. אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על מארז טוב שילך עם הכל. עכשיו הרכיב…
-
- 16 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי מסך LCD 15 ישן נושן, המסך עובד פעם כן ופעם לא. אשמח להמלצות על מקומות בהם ניתן לתקן את המסך באזור חיפה. מכיוון שאני מודע לבעייתיות של איזכור שמות של חנויות ומתן ביקורת עליהם אבקש רק : שם חנות כתובת פשוט לא כל מעבדה מתקנת LCD, אני מקווה שלמנהלים אין בעיה עם זה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קראתי שלכרטיסי ATI יש איכות פחות טובה בתרגום סרטי DVD (MPEG2 .. האם זה כבר לא נכון? וגם בכלל - עם כל הכרטיסים שיוצאים ומחירים שמשתנים קשה לעקוב. אז בראייה כללית מה הכי כדאי כרגע בתחום המחיר הנ"ל? (PCIE) תודה.
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לאחר קריאת המדריך למסכי LCD עלו בי מספר שאלות: 1. איזו חברה יותר טובה SAMSUNG או LG 2. האם הניגודית משחקת תפקיד חשוב מ 1/500 ומעלה 3. איזה מסך היתם ממליצים מבין Samsung 913N או LG 1980Q או Samsung 913B או Samsung 930B. אשמח לתשובות מבעלי ניסיון עם המסכים וגם מאחרים בתודה מראש רן
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה טוב לא מאוד יקר אבל שיהיה באיכות טובה מה אני צריך לחפש בכרטיס כזה והאם יש לכם הצעות לכרטיס טוב? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטים מסך ati x600 pro . יש לי מסך של mag מחובר ב dvi למחשב. הבעיה שלי היא שאני מחבר את הטלויזיה למחשב ואומר לו לזהות את הטלויזיה אני לא מצליח (לא רואה תמונה). עשיתי ניסוי וחיברתי את המסך למחשב בחיבור רגיל (לא DVI) והכל עובד ! מה עושים ? האם יכול להיות שחיבור ה DVI מבטל את האופציה לראות בטלויזיה? עזרה בבקשה..... :s05: תודה יוני
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בצורה בלתי מוסברת בשבועיים האחרונים מתו להם 4 כרטיסי מסך :'( (אחד שלי שלושה של חברים שלי) כולם אגב GF2MX יצרן שונה .... אם למישהו יש איזה כרטיס מסך ישן שהוא לא צריך אשמח אם הוא יצור איתי קשר תודה מראש ...
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ראיתי בעיתון של יום שישי מודעה בעיתון של ערי המפרץ (בקריות) על חנות מחשבים חדשה האתר שלהם הולך ככה : משהו עם 3 אותיות .co.il יענו ככה xxx.co.il ומכרו שם את הכרטיס הנ"ל מתוצרת FORSA מישהו יכול לתת לי את האתר כי אין לי את העיתון פתחתי את זה פה כי אני גם רוצה לדעת מה חושבים על הכרטיס ... אני יודע שחברה לא מוכרת זה לא משהו אבל הליבה היא עדיין 7800
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום . קניתי מסך פלזמה 46 של PHILIPS אני רוצה לחבר אותו למחשב דרך כניסת הDVI השאלה היא: האם אפשר לחבר את המסך דרך הVGA ואת הפלזמה דרך הDVI ולראות בשנהים אותו דבר. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם שני היציאות הנ"ל. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
באיזה קידוד אפשר להקליט מVIVO? אך האיכות בכללי?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
טוב מה המצב אחים שלי אני חדש בפורום רק היום נירשמתי@!!! טוב יש לי מחשב מאוד טוב!!! מפרט קצר: +3800 AMD ATHLON 64 FX Seta DVD 250 gb cd-rom Samsung 7200 PRM Nforce 4 Socket 939 For AMD FSB 1000 +MHZ Dual DDR3 400 2.00 RAM USB 2.0 מארז שקוף יפה מאוד מעבד 64 ביט!! WinFast PX6600 TD 256 MB PCI-E X-16 האם אפשר ליפתוח לכרטיס החרה הזה צינורות??? תודה לעוזרים! http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=206&lineid=1&act=1 זה הכרטיס!
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ספק כוח ג'נרי בלתי מזוהה, עם חיבור מולקס פנוי יפעיל GT AGPחלק בלי בעיות? האם לא כדאי לי להסתכן ?.. המחשב מפעיל הארד דיסק פלופי וצורב ומאוורר אחד ככה שאין בעיה של חוסר מתח, מה גם שמסומן על הספק 400 W למרות שאני בספק אם כך הדבר. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-