כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
-
פשוט זה מוזכר הרבה בכתבות בחו"ל ואני לא מבין את המושג הזה . תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני רואה את זה הרבה במשחקים, ואצלי זה תמיד מכובה. מה זה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800 np ויש תאפשרות הזאות ב control panel השאלה מה זה v sync מה זה נותן לי והאם להשתמש באופציה הזאת ב control panel
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני להקליט תוכניות טלוויזיה על המחשב ו לצפות בהן מאוחר יותר בטלוויזיה .אז מה עדיף לקנות כרטיס מסך +כרטיס טלוויזיה או כרטיס מסך עם VIVO FEATURE יספיק לפעולה זו . אודה לכל הסבר בנושא
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
אני יודע רק שזה video in video out מה אני בדיוק עושה עם זה?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אולי השאלה שלי טיפשית, אבל אני רק רוצה לדעת מזה ה VIVO הזה בבקשה. תודה. LaZy-©BoY*
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום,יש לי ב6600GT שלי VIVO... אין לי מושג מה זה ..מישהוא יכול להסביר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת, הדבר הזה מופיע בדריוויר של הכרטיס מסך, והוא עושה לי לא מעט בעיות.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום...התלבטתי אם זה שייך לפה או לפורום משחקים בסוף החלטתי שזה לפה |: אז ככה יש הרבה מאוד משחקים שאני רואה את האפשרות Vsync ובכל מקום האפשרות על Off מה זה בדיוק עושה ? הפעלתי את זה ולא ראיתי הבדל... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
ומה בדיוק הפילטר הזה תורם לחווית המשחק / גורע ממנה? כמה הוא מעמיס על הכרטיס והמחשב?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני משחק בהיילו ובהגדרות של ביצועי גרפיקה ישנה אפשרות לVSYNC ומה שכתוב שם אומר שהפריים רייט לעולם לא יעלה מעל המותר וזה נותן את הביצועים הכי חלקים והאמת זה באמת עושה את זה אבל השאלה היא האם זה מוריד מאיכות הגרפיקה או משהו אחר? האם כדאי להשאיר את זה או שאם יש כרטיס מסך שאמור להחזיק כזה משחק כדאי לשים משהו אחר ? תודה :]
-
- 1 תגובה
- 11.1k צפיות
-
-
היי, לאחר התקנת ויסטה הותקן הדרייבר לכרטיס מסך (X1600) באופן אוטומטי. ברשימת ההתקנים מופיע ליד השם של הכ"מ גם WDDM. המשחקים רצים והכל בסדר. השאלה אם התקנה של קטליסט החדש ייתן יותר ביצועים. אופיר
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
מה זה מסך או תצוגת XGA או VGA...? ראיתי את זה כמה פעמים אבל אני לא זוכר מה יותר טוב (יותר איכותי) ומה זה כל אחד מהם... תודה לכל העונים.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איך? ומה זה אומר לגבי ה- Ver. של ה- AGP ( זאת אומרת הגירסה שלו) ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מבין שזה קיצור של Video In Video Out. אבל מה זה אומר בתכלס ? איזה חיבורים ? אם אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להתחבר לטלוויזיה (כדי להראות עליה סרטים) עם חיבור כמו שיש לי בכרטיס ג'יפורס2 GTS - כלומר חיבור S וידאו, אני צריך MY VIVO או משהו אחר ? בתודה מראש HF
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בכרטיס מסך Geforce 4 שאני מתכוון לקנות כתוב שיש TV-in/out/DVI. TV-out אני יודע מה זה אומר אבל מה זה TV-in? דרך אגב, זה הכרטיס של Gainward geforce 4 4200.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שיש מסכים כמו למשל FP91E benq שרשום שיש לו 2 זמניי תוגבה אפור לאפור ועד אחד עם הפרש רציני בנייהם (25 לעומת 8) מה ההבדל ביין שנייהם ועל איזה אחד צריכים להסתכל כשקונים מסך?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
סליחה על הבורות פשוט שחכתי מה זה אומר גרסה כזו ? ואם כבר אפשר אז לפרט גם בנוגע לגרסאות אריזה שונות........
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם הרבה פעמים שמעתי שהכרטיס 7950GX2 לא מאפשר הפעלת HDR+AA..... מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר, הבנתי שזה איזה באג, אבל מה הוא עושה - הוא לא נותן לי להפעיל משחקים מסויימים או מה???? אני משתגע , שמישהו יסביר לי בבקשה.. ד"א מה אתם אומרים על הכרטיס הזה בשביל משחקים הוא יותר טוב מ- 1900XT...?
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מסתכל על כרטיס המסך שלי: http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?gpu_brand=ATI&ordercode=CGAX-PX76TVD&show=&p=&filter= ואני רוה שמונה בקטגוריה הזאת... מה זה? ומה זה Ramdac?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-