כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
התקנתי 3DMARK Vantage ויש לי ויסטה והוא כבר שעה מתקין לי איזה קובץ GUI הנה תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב הפועל תחת מערכת הפעלה ויסטה. כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RADEON X2600XT 256MB DDR4 מסך FULL HD של סוני משום מה, התמונה מוצגת כאשר מסביבה מסגרת שחורה בעובי של 5-10% משטח המסך. בכרטיס המסך הרזולוציה מכוונת לגבוהה ביותר, FULL HD. אני לא מוצא שם הגדרות נוספות שאפשר לשחק איתם. מישהו אמר לי שניתן לפתור את הבעיה דרך לוח הבקרה של Catalyst לכרטיס המסך שלי. אמור להיות שם בקר המכוון את רמת ה Overscan/Underscan. אלא מה, כאשר אני מעלה את התפריט של Control Center Catalyst , אני לא מוצא בכלל אופציה כזו. האם יתכן שבכרטיס הספציפי שלי, לא קיים בכלל הפונקציה של Overscan/Underscan ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, לצערי אני כבר לא בקיא בציוד החומרה כפי שהייתי בעבר. קניתי מחשב לפני שנתיים וחצי, והכרטיס מסך הלך לי והוא כבר לא באחריות. אני סה"כ מעוניין לרכוש כרטיס שיחליף אותו עד שאקנה מחשב חדש. אני לא גיימר רציני, אבל לא נעים להרגיש שהכרטיס OnBoard לא עומד בדרישות המינימליות ביותר של המשחקים שאני משחק. המחשב שיש לי כיום הוא: CPU: TripleCore AMD Athlon II X3 445, 3100 MHz Motherboard: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 Memory: 2x2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM OS: Microsoft Windows 7 Ultimate יש לי רק שתי בקשות. מכיוון שאני ארכוש מחשב חדש בעתיד הלא רחוק, אני לא מעוניין להוציא יותר מ-300 ש"ח לכל היותר על הכרטיס. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס בעיר מגוריי שהיא באר שבע,…
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של NVidia 6800gs ושי לו יציאהל טלוזיה אבל אני יכול לראות רק באחד מהם ולא בשניהם ביחד... משהו יכול להסביר לי איך אני עושה שיראו בשניהם במקביל את אותו הדבר ?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי כרטיס MSI RADEON 9800 PRO בהתחלה שמתי את הדרברים שMSI הביאה עם הכרטיס ואז לאחר מכן התקנתי עליהם את הדריברים של הCATALYST 4.7 לאחר מכן שמעתי שצריך למחוק לפני שמתקינים חדשים אז מחקתי עם Driver cleaner לאחר שמחקתי התקנתי את 4.7 מחדש והפעם היו כל מיני שינויים למשל לא יכלתי לעשות REFRESH RATE יותר מ60 וחשוב לציין שלפני כן יכלתי להגיע ל85 ברוזולוציה של 1280 על 1024 וכעת אני תקוע על 60 אבל בכל זאת נסיתי להחליף ל85 בלי האופציה שהוא ימחוק לי את האפשרויות שהצג שלי אינו תומך בהם וכעת הוא עובד על 85 סבבה אז הלכתי למבחן האמיתי AQUAMARK ולהפתעתי הציון שקיבלו היה 38000 אלף במקום ה46000 אלף שקיבלתי לפני שעשיתי את כל השינויים למישהו יש רעיון מה הבעיה? מה קרה??? :'( סגרת…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
רכשתי HD3650 עם GDDR3 וכעת צילצלו להודיע לי שאין להם והם מציעים לי עם GDDR2. יש הבדל גדול בביצועים? בנוסף הם מציאים לי במקום את ה7600GS של nvidia. שווה משהו? המטרה היא משחקים (יש לי XP אז dirctx10 לא מעניין). לא הכנסתי תקציב כי אני לא מעוניין בהצעות אחרות.
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני צריך שתתנו לי רעיונות לכרטיס מסך בטווח מחירים של 1200-1300 שקל. תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום חברים , אני שם קבוע את המאורר בRIVATUNER על 91% וזה ממש מרעיש לי כרטיס מסך 8800GT EVGA עכשיו , אני רוצה ליצור פרופיל של המאורר ולא הולך לי ניסיתי הכל כבר לא הלך לי... יש למישהו פה פרופיל שהוא יוכל לתת לי? ואני רק יכניס אותו? ועוד שאלה שהמאורר כל פעם עולה ויורד לפי הטמפרטורה זה לא הורס או משהו ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אהלן קניתי אתמול את כרטיס המסך Gigabyte GeForce Gtx 650ti והכנסתי אותו לחריץ המתאים בלוח אם (PCIE 16) הקטע שעכשיו הוא לא עובד בכלל.. הבנתי שצריך לחבר לו גם חשמל אבל אין לי כבל כזה בכלל שיוצא מהספק (500w) עם שש פינים מתאימים לכרטיס הנ״ל. מה אני עושה ??
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
-
כרטיס שהיה אפשר להקליט מקלטת ווידאו למחשב ולהפוך אותו לדיסק
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי אנשים. היום הבנתי לצערי שהמחשב שלי כבר ישן, אחרי שניסיתי להפעיל את medal of honor וזה כתב לי שהכרטיס מסך שלי לא מתאים =\ (ATi X850Xt , עלה לי 3300 שקל !! ) המחשב יהיה למשחקים , ככה שכל מה שקשור לכרטיס מסך יהיה העיקר היתי אומר. המחשב יהיה בתקציב של מעל 10k . רציתי לדעת לגבי הכרטיס מסך.. איך ה 8800GTX ? שמעתי שהולך לצאת בקרוב 9800GTX , יש אומדן כלשהו למחיר? מה זה "בקרוב" ? חודש חודשיים , או 3-4 חודשים לפחות? האם שווה להשקיע במערך SLI ? למשל 2 כרטיסים חלשים יותר ב SLI מאשר אחד חזק בודד? האם שווה להשקיע בכרטיס Phisic למשחקים? כמה זה עוזר ומה המחיר פחות או יותר? אני מתכוון לרכוש עם המחשב את מסך ה Dell Ultra sharp 24 המסך דיי גדול ועובד ברזולוציה קבועה. זה י…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מי מביניהם עדיף לדעתכם? המחיר זול די משמעותית לטובת AMD, אם כי לאנויידיה יש את הפיצ'ר RT, שאגב הבנתי שמוריד לא מעט מהביצועים ואולי במקרה הזה דווקא ה-AMD יהיה חזק יותר. חוץ מזה אילו יתרונות טכנולוגיים יש לאנוידיה כלפי AMD? רזולוציה ככל הנראה QHD 60HZ. ומתי AMD מתכננת להשיק כרטיסים נוספים?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכבל- s-video ואני רואה תמונה אבל בלי צבעים למישהו יש מושג למה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 13 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האם כרטיס המסך הזה GIGABYTE R96P256D-OEM AGP RADEON 9600PRO 256Mb DDR DVI+TV-OUT יתאים ללוח אם הזה GA-7VTXH של ג'יגהבייט אם אני לא טועה אז ה-AGP הוא X4 האם צריך לשנות הגדרות בביוס (או כל מקום אחר) או שפשוט מכניסים את הכרטיס והוא מתאים עצמו אוטומטית? אם צריך לשנות הגדרות אודה לכם מאד אם תסבירו לי היכן צריך לשנות ואיזה הגדרות יש להגדיר. אגב, זה כרטיס שבחרתי לתקציב של כ-500 ש"ח, האם הבחירה נכונה או שיש המלצה לכרטיס טוב יותר באותו סדר גודל של מחיר? השימוש הוא לא למשחקים כבדים! אלא קצת משחקי רשת לא כבדים (אני לא גיימר!!!) והרבה אינטרנט. אני מתכוון לשדרג מחשב קיים עם הלוח הנ"ל עם מעבד אתלון 1.7 (קיבלתי את הלוח עם המעבד) ואני רוצה להוסיף בנוסף לכרטיס הנ"ל גם 512 מגה זיכרון (D…
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע יש לי AMD ATHLON 64 3000+ עם 1 ג'יגה זכרון ו- RADEON 9800 PRO ,הלוח הוא AGP. הכרטיס מסך בשלבי גסיסה (כל משחק כבר עובד על רזולוציה וגרפיקה מינימלית) וההתלבטות שלי היא כזו: - לקנות ATI RADEON 1950 PRO ל- AGP במחיר של 1000 ש"ח בערך. - לקנות לוח אם חדש PCIX + מעבד AMD 3800 DUAL CORE במחיר בסביבות 700 ש"ח ואותו כרטיס מסך רק ל-PCIXPRESS ב- 800 ש"ח סה"כ: 1500. האם כדאי להשקיע עוד 500 ש"ח במעבד והלוח ? ושאלה לא קשורה: יש לי במגירה GEFORCE 6600GT תקין לחלוטין, כמה אפשר למכור אותו? וגם את ה-RADEON9800 PRO כשיוחלף? תודה!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב ביום מ-5900 ל-5950U איך אני עושה את זה.!?!? תודה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקחת מהחברה שקניתי את המחשב את ה6600 של גיפורס 128 או את 6600 של גיפוס 256 במקום ה6200 טורבו קאש המסריח שלי תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
Gecube שמו באתר שלהם קטגוריות HD3800 השאלה מה זה רומז? תמיד אמרו ש RV670 זה HD2950. האם RV670 זה בכלל HD3800 או שמה זה מרמז על כרטיסים שלא ידענו עד כה? לאתר: http://www.gecube.com/products-02.php?prod_cat_pid=213&prod_cat_id=214
-
- 47 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בהתחשב במפרט שלי, שכמובן כבר לא מסוגל להריץ משחקים כמו שצריך, האם שווה להחליף הכרטיס מסך? כלומר אם עכשיו אתקין כרטיס high end חדש, האם אני אוכל להריץ משחקים ברמת ביצועים גבוהה (ממש גבוהה) או ששדרוג שכזה לא יעניק מספיק יכולת למערכת? האם בשביל להגיע לרמת ביצועים מעולה יש צורך בשדרוג כל המערכת או די בכרטיס מסך. טרם החלטתי על כרטיס מסך אך אם אני אחליט לשדרג, על עצתכם, התקציב בטח יעמוד בסביבות ה1500-1800. שוב, אני פחות מעוניין כרגע בהצעות על כרטיסים ספציפים, אלא רק לדון אם האופציה משתלמת בהתחשב בעוצמת מעבד, זיכרון פנימי וכ׳ו. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך HD4890 ב1200 ש"ח , לפי המלצת הפורום והאינטרנט. הופתעתי לגלות שיש benchmarking ש gtx 260 משיג אותו fps כמו הכרטיס הזה , ו gtx 275 עוקף אותו. עוד משהו שאני לא מבין , זה איך גורמים לכרטיס מסך HD4890 להריץ משחק בפחות מ 30fps , אפילו 12... אני מבין שבדרך כלל שמים את ההגדרות הכי מחמירות שיש, אבל זה עדיין מוזר שכרטיס חזק לא מתמודד עם זה. ועוד שאלה , gtx 275 או HD4890 ? * מסך 22 רחב , אם זה משנה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך מומלץ של Nvidia עד 1200 ש"ח, לגיימרים.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום ראיתי המלצות לכמה כרטיסי מסך עכשיו ראיתי תדגם HD6870 רציתי לדעת איך הוא? אמרו שהוא יותר טוב מ6850 זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD איכותי למטרת משחקים וצפיה בסרטים\TV עדיף מסך עם יציאת DVI ורגילה כדאי שיהיה לי כבר מוכן לעתיד (חח ) התקציב הוא עד 2 עדיף לחרוג למטה (ובהרבה ) ראיתי שיש דביק עם הצעות למסך אבל זה יחסית ישן לא? אז יכול להיות יש דברים יותר חדשים וזולים
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
גם הרבעון הראשון של שנת 2020 האיר פנים למפתחת השבבים, על עליות משמעותיות במוצרי השוק הביתי - ופוטנציאל להמשכיות איכותית עם השקת קונסולות הדור החדש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-