כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי להתקין רק את הדרייבר ( דרייבר לבד ) או עם כל החבילה CCC+WDM באופן עקרוני אני רק משחק במשחקים.יש לי את ה GTO2 ולא בא לי לנפח סתם התקנות אלא אם יש שיפור גם במשחקים בהתקנת כל החבילה? במה כל החבילה מועילה?
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה וכתוב פה באתר שיצאו דרייברים חדשים אז מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איזה אני צריך להוריד כי אני לא מבין בזה??
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96P128D.htm# יש לי אפשרות לקנות את הדגם הנל ב440 שקל..חדש... שווה או לא שווה ?
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היה לי כרטיס RX600XT של RADEON איתו לא היתה לי בעיה ושידרתי לטלוויזיה והכל היה בסדר. אתמול התקנתי את הכרטיס החדש ואת הדריוורים, בהתחלה בכלל הוא לא זיהה שהוא מחובר לטלוויזיה. אחרי שהכרחתי אותו לזהות אותה, אני לוחץ על כפתור ה-ON שאמור להתחיל לשדר לטלוויזיה, אבל כלום לא קורה. מבחינת חיבורים לא שיניתי כלום וכפי שכבר אמרתי ראיתי עם הכרטיס הקודם בסדר. אודה אם תוכלו לעזור לי, ובנוסף אם תוכלו לומר לי אם הכרטיס שקניתי נחשב לטוב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בממצאים שלי עד עכשו היה לי radon 9800 a gto2 החלטתי להחליף את ה gto ב 7800 gt של אנוידיה הכרטיס סוס עבודה אבל איכות התמונה הרבה פחות טובה מהכרטיסים של ati שהיו לי זאת פשוט עובדה חבל ואין לי תמונות להראות לכם
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1)משהו יכול להסביר לי מה הם עושים? 2)איך הם עובדים? 3)כדי שהפילטרים יהיו על מקסימום מה צריך?הרבה זיכרון?כרטיס מסך טוב? 4)לפי מה שהנתי יש שני פילטרים איך קוראים להם? ומה ההבדל ביניהם? ואם יש לכם עוד משהו להוסיף אני ישמח לשמוע תודה!!
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה זה המסך הראשוןDaewoo CMC-D-725BF לא משהו מחיר-575 גודל 17 אינץ http://deweco.manufacturer.globalsources.com/si/6008802586761/ProductDetail/product_id-8832945912/action- GetProduct.htm מסך שניSAMSUNG '' 793 DF FLAT?- מחיר-710 גודל 17 אינץ http://www.samsung.com/uk/products/monitors/crt/lb17ksbbedc.asp?page=Specifications מסך שלישי-MAG PFS FLAT? 786 מחיר- 670 http://www.mag.com.tw/product/products-crt-pf2-786.htm#spec מה אתם ממליצים??? אני יותר בכיוון של ה 2 וה3 אבל אם אתם מכירים מסכים יותר טובים שאפשרי לקנות בבאר שבע או בתל אביב(עדיף תל אביב) שהמחיר שלו גג 750 שח אני ישמח להצעות!! תווודה רבהההההה
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה , כשאני מדליק את המחשב או עושה ריסט המסך נשאר בצריכה נמוכה (כלומר נורית כתומה) למשך כל זמן ההפעלה של ה WIN והוא נדלק לבד כאשר המסך של ה WINDOWS עולה - מוזר ! תחילה חשבתי שזה בגלל הספק- החלפתי ויש לי ANTEC 350W הכרטיס מסך שלי הינו 6600GT PCIE והמסך מסוג LG FLATRON 775T המצב לא היה כך תמיד
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר מהי כמות ה-FPS שה-6600GT מריץ במשחקים הבאים: 1. World of Warcraft 2. Quke 4 3. Battlefield 2 תודה לעונים!! 8)
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מעוניין בטובה גדולה.. קניתי 6800GS רגיל של LEADTEK ןאני מעוניין לעשות פלאש הבעיה היא שאני לא מוצא שום ביוס של האקסטרים בשום מקום באינטרנט אם משיהו יכול לעשות לי טובה ולהעלות לי את הביוס שלו אני אהיה אסיר תודה עד יומי האחרון... תודה יאיר
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אז השאלה היא כזאת: האם כרטיס מסך יכול לגרום למסכים כחולים וריסטרת למחשב באמצע משחק? כי לפעמים בערך כל יום בשעות שונות שאני משחק בCS 1.6 או NFS:MW או כל משחק אחר זה עושה לי מסך כחול באמצע המשחק עדכנתי את הוינדאוס ואת כל הדרייברים של הכרטיס מסך והCHIPSET של הלוח אבל זה עדיין ממשיך גם שהשארתי את המחשב דולק הוא עשה מסך כחול הכרטיס או המחשב לא נמצאים בOC וזה מחשב חדש בן שבועיים וחצי מה יכולה להיות הבעייה? יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך עצמו?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי. המפרט בקצרה הוא כזה: Amd Athlon 64B 3000+ (939) Venice-Core Gigabit k8nsc939 Nforce 3 והכרטיס מסך מיושן : AGP >nvidia Geforce 4 MMx 128Mb הבעיה כזאת : אם המחשב עובד הרבה זמן, ובאיזשהו זמן אני מחליט לשחק (מדובר פה על FIFA2006 לא על משחקים שדורשים יותר מדי כי המחשב לא נועד למשחקים ברובו) ----> אז וואלה עובד פרפקט . אם אני מדליק את המחשב, מחכה 10-15 דקות ומחליט לשחק - שום דבר, נתקע באמצע המשחק, יוצא ואומר שיש צורך במאיץ גרפי . אחרי זה שום משחק לא מביא לשום תגובה כשאני לוחץ עליו להפעלה... אז ככה. מה, אבל מה צריך לעשות ?! הרי המשחקים שאני משחק עובדים עם הכרטיס מסך הנ"ל וגם עם פחות ויש לי 1GB DDR שזה מספיק מאוד . אז מה עושים ? אם אפשר..... (פתחתי את ה…
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
אני מתבלבט בין שני כרטיסי המסך האילו: nVidia Gforce 6600GT V.S ATU Radeon X800GT הכרטיס מיועד להריץ משחקים חזקים באיכות בינונית. אני לא מחפש תוצאות מדהימות, אבל אני כן מחפש תמיכה במשחקים לאורך זמן רב, ולא חייב באיכות הכי גבוהה(אפשר להתפשר 8)) תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... מהי התוכנה המומלצת ביותר לצריבה דרך windows ואיך בדיוק משתמשים... ניסיתי דרך ati winflash והיא עושה בעיות.... (או שלא הבנתי איך להשתמש בה- אם מישהו יוכל לפרט...) תודה, נדב
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
משום מה המאוורר של הכרטיס מסך שלי (RADEON 9700) לא עבד בערך שבוע.. ובכל זאת הייתי על המחשב ושיחקתי משחקים והכל והיה לי בעיה של נפילות מטורפות ב-FPS. ניסיתי בשבוע הזה מיליון דברים ולא הבנתי בכלל למה יש לי את הנפילות האלה.. גם פתחתי על זה נושא בבקשה לעזרה.. בכל מקרה, עכשיו המאוורר עובד אבל בכל זאת ה-FPS אותו דבר, אז מה הסיכויים שהכרטיס נהרס? וזה גם מוזר שהוא עבד שבוע בלי אוורור והוא לא נשרף לגמרי
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך MAG עם גלגלת שאפשר לכוון את הצבע וכל האפשרויות.... אבל שאני רוצה לסובב את הגלגל הזה כדי לכוון את הגודל של המסך או כל אפשרות אחרת כתוב לי על המסך הדבר הבא: "KEYLOCK" ואני לא מצליח להכנס כדי לכוון.... אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש יודה לו......
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
כן כן, אני יודע שהנושא נטחן מלאא פעמים, עשיתי חיפוש, קראתי על המסכים - אבל עדיין אני לא יודע מה לקחת .. על מה אתם ממליצים ?! .. (אין הפרש גדול בין המחירים שאני משיג אותם - ככה שבגלל זה ההתלבטות) מצד אחד יש את ה - Samsung 730BF שהוא מסך מתקדם מאוד - 4ms וכו' .. אבל מצד שני יש את ה - Samsung 913N שהוא גם מסך מתקדם ..8ms, ניגודיות 1:800, 19 אינץ' (!) .. על מה אתם יותר ממליצים ?! ??? תודה רבה מראש ..
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
-
מה עדיף לדעתכם? http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-x1300_15.html ראיתי את הביקורת הזאת ולפיה ה x700 כרטיס ממש טוב אבל אולי אני טועה המחשב שלי עכשיו xp2500 ומתוכנן OC לכרטיס מסך.
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קודם כל זה מבצע בנועה לחנוכה.... המחיר של הכרטיס+הקירור הוא 2100 שקל.... עכשיו ביררתי בחנות הקירור שמגיע זה ZALMAN vf 770 cu .... הקירור הזה יותר טוב ממה שמגיע בסטוק?ובכלל איך זה יהיה לאובר קלוק?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-