עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לאחי יש גיפה 5200 מסריח ועזרתי לו לחבר תכרטיס לטלויזיה הבעיה שאפשר ליראות או רק בטלוויזיה או רק במסך ואין אפשרות לCLON ואין אפשרות ל2 דיספלי (אני מבקש מראש סליחה על שגיאות כתיב) עשיתי תימצא בכוח מסך או איך שקוראים לזה ועדין אותו דבר לכרטיס יש חיבור Sוידיאו מימנו זה אולך למפצל (מקורי של הכרטיס )שיש בו חיבור אחד של קומפוזיט פנימה ואחד החוצה ואותו דבר לSוידאיו ואני חיברתי רק תקומפוזיט (הצהוב)מהקומפוזיט החוצה לטלויזיה דרך אגב כרטיס של ASUS והמפצל שחור למי שזה עוזר

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. ובקשר לכרטיס מסך אני משתגע לא יודע איזה לקחת... X1600XT \ X800GTO ? מה יותר עדיף למרות שמה שעולה יקר יותר טוב..אבל המלצה לא תהרוג..ואם יש משו אחר שיותר עדיף תגידו לי זה המפרט 2x Twinmos 512MB DDR400 PC3200 1x ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 כרטיס מסך לאיודע איזה 1x Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 1x Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse OEM 1x AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 1x Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. האם העייה במחשב? במקרן? לגבי המקרן: כשאני לוחץ על MENU אז גם את התפריט של המקרן עצמו הוא מראה לי בכתב הפוך - אז אולי הבעייה במקרן?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

ערב טוב אני לא מתכנן לקנות מחשב חדש בחצי שנה הקרובה אז אני בנתיים מעוניין לקנות כרטיס מסך זמני בלבד אני מתמצא בנושא הכרטיסים הגראפים אך כמו שאומר המשפט: "קל למצוא לאחרים מאשר לעצמך" אני כרגע חשבתי על כרטיסי סדרה 6600 ומצאתי כמה שמתאימים לסדר המחיר ועוד אני מחר טס לאילת ככה שאולי אקח אותם אם אמצא ללא מע"מ ***Gigabyte GV-N66128DP GF6600 128MB*** http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1294 ***Gigabyte GV-N66256DP GF6600 256MB*** http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B636F15F-87B1-4807-A6FC-19436F99406F}&details_type=1&itemid={FFC721DE-0F2F-4FA5-9799-A5EEC903DD1C} ***Gainward Geforce 6600 Ultra/1780 AGP 256MB*** http://www.logicpc.c…

• 71 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by reem,

קניתי כרטיס טלויזיה של חברת pinnacle עכשיו התקנתי את הדרייברים וכאשר אני מחבר את המצלמה הדיגיטלית לטלויזיה כידי לראות את מה שצילמתי במסרטה הכרטיס לא מזהה את שיש התקן כלשהו אני לא מבין כל כך בזה אבל יש לי אפשרות להתחבר ל com1 או com2 אבל שניהם לא טובים ןאין לי עוד אפשרויות ונראה לי שבגלל זה אני לא יכול לראות את הסרט אם מישהו מבין בזה שיכול לעזור לי תודה ...

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by elad-k1,

השארתי תמחשב דלוק והמסך מכובה בבוקר פתחתי תמסך והתצוגה התקטנה כלמוד אני צריך לכווון עכשיו עם הכפתורים של המסך.. וגם יש לי מסך lg 700p ופתאום הוא ניהיה חשוך יותר כיוונתי תאור בלחצנים על המסך עצמו מה יכול עוד? תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  7. Started by ZenMaster,

חברה, מה המצב ? אני יודע שישנם כרטיסים גראפיים שתומכים ב-SLI הכוונה לכרטיסי QUADRO. ויש את הכרטיסים למשחקים סדרת ה-FX למינהם. אז ככה, האם אפשר לחבר בSLI כרטיס גראפי וכרטיס למשחקים או שחייב שני כרטיסים מאותו סוג ?? תודה מראש, - - - -

8. Started by Axel Foley,

יש לי כרטיס 6600GT של ג'יגבייט שחיברתי לטלוויזיה. הבעיה היא שהתמונה בטלוויזיה לא מתאימה את עצמה לגודל הטלוויזיה. לא רואים את כל התמונה המקורית וכשאני זז עם העכבר התמונה זזה איתו (על הטלוויזיה). עזרה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  9. שיוכל להריץ את רוב המשחקים החדשים בסדר ...

10. Started by Eviljelly,

משום מה כשלוחצים על ALT + F5 הרזולוציה של המסך שלי קופצת ל 1280x1024 הצירוף מקשים הזה דרוש לי לתוכנה שאני עובד אתה , מישהו יודע איך מבטלים את האופציה הזו של המעבר רזולוציות ? ??? כרטיס מסך radeon X600pro מסך CRT רגיל ..

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. אחים שלי תעזרו לי ליבחור כרטיס מסך טוב בתקציב לא כל כך גבוה יש אחד GTX שאני שואל אותו והוא לא מבין כלום אז תכתבו תגובות ותגיו לי איזה כרטיס טוב בעינכם....!!!????

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by T-Flash,

אהלן :D יש ב KSP את ה GTO16... הוא עולה שם פחות מהX800GTO2... מה שאני רוצה לשאול זה האם זה אותו הכרטיס? כלומר הכרטיס הזה (GTO16) הוא בדיוק כמו ה X800XL... גם ה X800GTO2 הוא כמו ה X800XL אחרי פתיחת הצינורות... לשני הכרטיסים עושים OC והם מגיעים ל X850XTPE... כן?? :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  13. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני רוצה לקנות כרטיס מסך סביר שיוכל להריץ את כל המשחקים החדשים. מה אתם אומרים.......יש משהו כזה בבערך 600 ש"ח ??? או שכדאי לקנות משהו ממש גרוע ולחסוך לכרטיס טוב בעוד כשנה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by roc,

שלום,יש לי שאלה...נגיד וארטיפקטים לא מפריעים לי,האם ארטיפקטים בכללי,זה הורס את הכרטיס מסך?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shlomi8,

תגידו זה נכון שעם אתה גיימר אז מה שחשוב כעיקרון זה רק כרטיס מסך טוב ומשחקים יעבדו אחלה? (יש לי מחשב 3.2ghz 32bit ו1GB RAM)

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by shuy,

איזה כרטיס הייתם ממליצים עד 450 ש"ח רק לשימושי פוטושופ. (לא מטרוקס כי החנות שאני מזמין מהם[יש לי הנחה] לא עובדת עם מטרוקס). תודה!

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by Dubek,

שלום. לאחרונה ראיתי בכמה חנויות מחשבים כרטיסי מסך geforce 6500 במחירים אטרקטיביים. אולם, לא מצאתי ביקורות על מוצרים אלו. אם למישהו יש מושג מה האיכות של כרטיסי מסך אלו, במיוחד ביחס לכרטיסי geforce 6600 LE אשמח לקצת מידע בנושא. תודה.

18. Started by irav,

אני צריך את הדריבר הכי חדש וגם את התוכנה של בכרטיס מסך (של NVIDIA)

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by DS,

יש לי חיבור AGP 8X והתקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. מה כדי?

20. Started by Guarding angel,

לילה טוב וחג שמח לכולם קניתי את הכרטיס GF6600 מסוג GV-N66128DP TURBO FORCE של GIGABYTE http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66128DP.htm# ושמתי לב שאין לו תצוגת טמפרטורה... האם ניתן איך שהוא\או מישהו הצליח לפתוח אותו? האם מישהו עם אותו הכרטיס הצליח לפתוח את החיישן הנ"ל מאחל לכם אחלה חג G.A.

21. חיברתי את המחשב הנייד שלנו לטלויזיה והכל פועל טוב אבל הבעיה שרואים בטלויזיה את המסך בגווני אפור. יש לנייד כרטיס radeon 9200. נ.ב. כבר ניסיתי לשחק עם הצבעים (ב CCP) ועם ההגדרות PAL ו NTSC. תודה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  22. רציתי לדעת אם זה אפשרי להחליף את המסך מחשב לשי במסך טלויזיה גדול יותר שעולה פחות יחסית למסכי מחשב האם איכות התמונה תיהיה טובה וחדה אף על פי שזה מסך טלויזיה ולא מחשב? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by BandiT,

שלום. יש לי כרטיס מסך של XfX 6600 ויש לו יציאה שכתוב עליה S-video, יש לי כבל, S-video to Rca. אבל היציאה בכרטיס לא מתאימה לכבל, יכול להיות שהיציאה היא לא S-video? תעזרו לי, איך היציאה נקראת? הוספתי לכם ציור של החיבורים שיש לי...החיבור הימני זה בכרטיס המסך, והחיבור השמאלי זה בכבל... [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by K_D,

אז ככה קיבלתי מחשב חדש היום(את המפרט אני אשים עוד מאט בפורום המתאים) קיצר יש לי 6800GS והתכנאי שכח כנראה לחבר עליו את הקבל שנותן לו תוספת כוח מהספק וכהתקנתי דרייברים היה כתוב לי חסר לי כוח ואני צריך לחבר את הקבל הזה... אז השאלה כמה ביצועיים זה מוריד לי....אני כמובן אלך אליהם השבוע ואבקש שיחברו...אבל רציתי לדעת כמה ביצועיים זה מוריד לי בנתיים

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by crazydiamond,

האם זה יתכן שהרדאון 9200 64 מגה 128 ביט יותר חזק מה גיפה 3 TI200 ? עשיתי לשניהם השוואה ב 3DMARK2001 ה 9200 על אתלון XP 2000+ עם 512 מ"ב DDRAM וה TI200 עם פנטיום 4 1.7 עם 256 מ"ב RDRAM וה 9200 קיבל בערך 800 נקודות יותר. נראה לכם הגיוני ש 9200 טוב יותר?

• 9 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.