כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתמול gforce 4 4440 תוצרת msi והמישחקים ב98 לא עובדים חלק מידי פעם יש איזה קירטוע וזה מוציא אותי מידעתי ומנגד בחלונות xp עובד חלק אבל אני מקבל קצב ריענון של 60 מגה הרץ למה זה קורה למישהוא יש איזה רעיון אגב יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ זה אולי קשור ? אפה הימים של הוודו הכל רץ חלק אז ....
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יותר טוב נמוך או גבוה? כלומר מה יותר טוב 1:450 או 1:550. מה זה אומר בכלל? תודה
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=12156 של אסוס מזה שתי ליבות מזה ??
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
טווח מחירים: 1200-1500 שקל. מה שיותר טוב, ולמה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי מ foxpc ב 517 שקל כולל משלוח בדואר.... זוהי גירסא מהומרת.. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 שאלות: 1) יש צורך להתקין תדריוור מהדיסק ועליו להתקין את הכי חדש מהאתר או ישר להתקין תדריוור מהאתר(פשוט מליון שנה לא קניתי כרטיס מסך...)? 2) אני משחק על רזולוציוה של 1280X1024 האם הכרטיס יצליח להריץ far cry 2 ב vhigh עם פילטרים ? 3) איך החברה foxpc מבחינת אחריות וכו'..? 4) תוך כמה זמן הגיע אליכם חבילה בדואר רשום ? תודה לעונים וסליחה על השאלות המפגרות אני די מתרגש.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שאלה מפגרת - אבל בכל זאת, מה קורה אם אני לא מחבר את החשמל לכרטיס מסך ומדליק את המחשב? איך החשמל שמגיע ישירות מספק ולא מהלוח תורם לכרטיס? מה ההבדל בין חיבור 8 פין לאומת 6 פין?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך מתקדם וטוב, עדיף של חברת sapphire כמובן חיבור pci-e אני צריך משהו חזק למשחקים... תביאו לי הצעה טובה כולל מחיר ואתר שאני יוכל להזמין.. דיי דחוף.. תודה לעזורים..
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום... יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ ו512MB זיכרון פנימי וכרטיס מסך G-Force FX5200 עם 128מגה בייט זיכרון פנימי עכשיו נגיד NFS אנדרגראונד 2 הוא הריץ פסדר על ההגדרות הכי נמוכות בהכל רזולוציה הכי נמוכה רמת פרטים הכי נמוכה וכ' וככל שהייתי מעלה ברמה הוא היה איטי באופן בלתי נסבל עכשיו NFS מוסט וונטד הוא בכלל מריץ איטי שעה טוען את התפריט וכ' עכשיו אנשים עם מחשבים הרבה יותר חלשים משלי (פנטיום 3 ג'י פורס 2 וכ') עובד להם סבבה האנדרגראונד 2 על ההגדרות הבנוניות והמוסט וונטד עובד סבבה בהכי נמוך אני חושב ואני עם מפרט טכני כמו שלי אומרים שעובד להם הכל פצצה עכשיו תגידו לי למה אצלי זה ככה? יכול להיות בגלל שהיצרנית של הכרטיס מסך לא מוכרת? (חברת PALIT) יש לי DIRECTX 9.0C והורדתי תדרייב…
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? הוא היה עובד טוב פעם עכשיו משחקים בקושי זזים...עדכנתי את החבילה האחרונה של nvidia כלום לא עוזר..
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב מאוד חלש שעד היום מספק אותי בגלל שאני משתמש בו בעיקר לאופיס\אינטרנט. מעבד: INTEL PINTUIM 4 3.00 GHZ כרטיס מסך: NVIDIV GEFORCE 5200 ראם: 2 GB לוח אם: ASUS P5P800 תומך רק ב-AGP אם אני לא טועה. היום, קניתי מסך חדש (DELL U2331H 23) שהוא מדהים ד"א , ועכשיו אני גם ארצה לשחק משחקים קלים ולראות סרטי HD. אין לי מספיק כסף לקנות מחשב חדש כרגע, כך שחשבתי אולי עם שדרוג קל אני אוכל להנות לפחות ממשחקים שלא דורשים משאבים גדולים מאוד. סרטי HD רצים לי דווקא, אבל מקרטעים קצת. ומשחקים אני מתכוון לאסטרטגיה קלים - דוגמא רד אלרט החדשים, WC3 (שקצת מקרטע ברזולציה החדשה) , Heroes of Newerth , DOTA 2 והירוס החדש שיצא. כל אלה אני ארצה להריץ ברזולציה הטבעית של המסך 1920X1080, כמובן שא…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שרשור זה נפתח כשירות חברי (באהבה - לרגל השנה החדשה) עבור חברינו - קבוצת החובבים המושבעים של מחשבים ובמיוחד כרטיסי מסך, שמבחינתם לידתו והשקתו של דור הכרטיסים החדש RTX3000 הינו מאורע חשוב ורם מעלה. הם ירצו בשרשור זה להסביר לשכנע וללמד אותנו, מדוע כדאי לנו לקנות את הכרטיס RTX3080 עתה ולא להמתין לכלום. נוידיאה (ואני שמושקע בה מנייתית) נשמח לעזרתכם. בהצלחה חברים
-
- 35 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי עכשיו leadtek winfast tv2000 expert אבל האיכות שאני מקבל לא ממש איכותית (כמו סרט dvdrip) אני צריך כרטיס שממש יכול לתת איכות תמונה ממש טובה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כרגע חזרתי מZIGZAG עם ה796FD2. אני מאוד מאוד מאוד מאוד לא מרוצה. כבנאדם שעבד עם ה 786FD במשך ה4 שנים האחרונות אני יכול להגיד לכם שהמסך הזה הרבה פחות טוב ממנו. דבר ראשון כמעט בלתי אפשרי לכוון אותו כמו שצריך, הקצוות תמיד יוצאים מעוותים, התמונה לא חדה וגודל הפיקסל גם לא טוב. ככל שמגבירים את הבוהק המסך מאבד פוקוס ונהיה מתושתש יותר. הצבעים לא משהו. לא נעים להסתכל עליו כל כך. MAG סותרים את עצמם, גם באתר של ZIGZAG וגם באתר של MAG כתוב 0.24 - גודל פיקסל ובחוברת שקיבלתי עם המסך (שהיא חוברת של MAG כמובן) כתוב 0.25. בנוסף יש גם את שני הקווים המפורסמים של MAG... לא כל כך הפריע לי במסך הקודם אבל במסך הזה לקו התחתון יש כתם שחור שמלווה אותו לאורכו וזה מאוד מפריע (ואני בטוח שזה פאק במסך …
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עכשיו עובד על VOODOO 3 ובמשחקי תלת מימד לא מבצע כמו שצריך.. כדאי לקנות RADEON 8500 עם המעבד הזה או שזה יהיה בזבוז והכרטיס בכלל לא ינוצל טוב. אני לא אחליף מעבד כרגע אבל אני רוצה להוציא מקסימום ביצועים מהמחשב הזה על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתלבט בין http://netaction.co.il/multi.phtml?item=2010857 17 LCD PHILIPS דגם 170S5FS 1998 ש"ח ו Nu Tech QL711V http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=60 1744 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מתכנן מחשב עם כרטיס mid range. האם כדאי לקנות בארה"ב (בן משפחה מגיע) ולשדרג לרמה גבוהה יותר (המחשב המתוכנן יהיה מחשב חדש לחלוטין). כלומר, האם יש פער מחירים שכדאי לנצל?
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ממה שראיתי הכרטיס מבוסס על ליבת הR300 ולא יכיל שום דבר אחר שישפר את ביצועיו אז למה הוא כרטיס מסך מקצועי? ולמה הוא עולה פי 2? ממה שראיתי רק הדרייברים שלו הופכים אותו למקצועי....הנקודה שלי פה אומרת שכמו שכל דבר אפשר להשיג באינטרנט קרוב לוודאי שיהיה אפשר להשיג את הדרייברים האלה(כאילו מהאתר של ATI)אז משהו לא נראה לי הגיוני שכל אחד עם כרטיס RADEON9700 יוכל להתקין את הדרייברים של FIREGL ושיהיה לו כרטיס מקצועי....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב אני מתכנן לקנות לאחותי הקטנה מחשב חדש ,השימושים העיקריים שלה זה office יוטיוב sims 3 gta iv אולי גם קצת ניד פור ספיד אולי כמה דברים בעתיד אני מתלבט בין לקנות לה gigabyte gt 640 2gb או Gigabyte gtx 650 1 gb שווה לי ללכת על הכרטיס היותר חזק לעתיד או להישאר עםה640 בגלל המשחקיםבהם היא רוצה לשחק ? אם כן ללכת על הכרטס 640 הוא יחזיק לה גם קצת לשנתיים הקרובות?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מישהו כבר הצליח לפתוח צינורות ל6800GS AGP?? אם כן: אז של איזו חברה?(XFX;EVGA) היו בעיות? (ארטיפקטים;צינורות קצת פגומים) היה שיפור משמעותי? הוא עשה את זה עם rivatuner? אפשר קישור לאיזה כתבה או מאמר או משהו או מישהו שהצליח לעשות את זה? אם לא: זה סתם כרטיס = לת*ת
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כדי להתקין כרטיס מסך חדש במערכת בה נמצא כרטיס מסך כבר . אני צריך לעשות את הדברים הבאים: Boot into safe mode Uninstall the existing drivers Boot as requested, but power down after the post Swap out the old video card with the new one Power on the PC אחר כך מתקינים את התוכנה והדריברים של הכרטיס החדש. האם שכחתי משהו או האם אני צריך לשנות את משהו? ומערכת ההפעלה של היא Win2k אם זה משנה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 8800GTS של EVGA ומערכת הפעלה ויסטה. הוא מוציא לי אך ורק שחור לבן לא משנה כמה אני מעביר בין ה-COMPOSITE ל-S-VIDEO או מחליף שיטות שידור. ב-XP לא הייתה בעיה אחרי שהייתי מעביר ל-COMPOSITE. למישהו יש רעיון? יש אולי תוכנה שמסוגלת להחליף את הדרייבר בהוצאת אות וידאו לטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אם יש בכלל הבדל... אני ישמח לדעת תודה רבה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חיברת הכל טוב עכשיו אני מדליק מנסה להתקין ובאמצע התקנה הוא נתקע לי וחייב לעשות ריסט ! עכשיו בהתחלה התקנתי עבד ופתאום הוא התחיל להתקע אז מחקתי התקנתי עוד פעם בהתחלה היה בסדר הוא התקין הפעם הכל אבל עוד פעם הוא התחיל להתקע עכשיו מחקתי ובאמצע ההתקנה (התקנה 3) הוא נתקע כבר בהתקנה ! וחייב ריסט ! מה אני יכול לעשות !?!? :s05: נ.ב. זה לא קשור לספק !!!
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
למה הוא עולה כולה 500 שקל? הביצועים שלו כל כך נמוכים ?
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-