עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by a_beilis,

הרצתי את התוכנה לפני ואחרי אוברקלוק ואלה התוצאות... core:500 mem:595 3dmarks05:9891 core:668.25 mem 738 3dmarks05:10192 מה אתם אומרים? איך התוצאות?

2. Started by ori_fadida,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיהיה טוב במחיר זול..אני רוצה שהוא יפעיל לי את gta iv יש לי מסך wide 19 .ויש לי מחשב מספיק חזק בכדי להפעיל את gta iv. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של עד 350 שקל.. אני חשבתי על זה Sapphire : HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E איך הכרטיס הזה? והאם הוא יפעיל לי את gta iv ? ועל מה אתם ממליצים במחיר הזה? תודה רבה לעוזרים,אורי.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. הי, מעוניין בכ.מסך 1060 6GB או 1070 (ואפילו 1080 אם זה יד 2 במחיר טוב) מסך שלי הוא TV 100HZ ברזולוציה 1K (1080...) ראיתי בפורום ביד 2: Gigabyte GTX1080 Founders Edition ב ₪1,500 GeForce 1070 G1 במחיר גמיש ₪1,425 GeForce 1070 במחיר גמיש ₪1,525 כדאי לקיות יד 2? מישהו מכיר את המוכרים? (המחיר של כרטיסי ה 1070 גמיש) יש איזה דיל טוב בבלאק פריידי שכזה שיצדיק את הפסד האחריות בקניה מחול ? לא חייב שהמקום ישלח לישראל, אני יכול לשלוח את זה דרך חברת שילוח מארה"ב ב 15-20$ (אני מכיר חברות ומנוסה בתחום).

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  4. Started by frezi,

אני משתמש (די מרוצה) של כרטיס Connect3D Radeon 9600XT 128MB אחת לכמה עשרות דקות בזמן משחק מחשב הכרטיס דופק הקפאה, מחשיר את המסך, ומחזיר אותי למשחק, תהליך מרגיז של כ10 שניות שנקרא VPU RECOVER . מה זה, למה אני צריך את זה, ואיך אפשר לבטל את ההקפאות המרגיזות בזמן משחק? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by omerz90,

שלום, אני מעוניין לקנות את המסך Samsung P2370, גודל המסך 23 אינץ' ואני לא בטוח שהמסך יתאים לכרטיס מסך שלי כי הכרטיס מסך שלי מאוד חלש, הדגם הוא ATI Radeon X550, מה שאני הולך לראות במסך זה רק סרטים(ביניהם סרטי FHD), טלוויזיה ואינטרנט, מידי פעם אני ישחק CS וGTA SA, בקיצור אני רוצה שתגידו לי האם המסך ינצל את כל הביצועים שלו והאם אני יוכל לראות סרטי FHD על רזולוציה של 1920X1080, תודה לעוזרים ויום/לילה טוב.

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  6. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לרטיס מסך חדש למשחקים. המחשב שלי: core 2 duo E8500 4GB RAM motherboard: Asrock P43Twins1600 יש לי מסך DELL U2312HM עם רזולוציה 1920X1080 כרגע יש לי +GeForce 9800 GTX אין לי מושג בטווחי מחירים כי את המחשב שלי קניתי לפני כמה שנים בחו"ל. כלל אצבע שאני חושב שטוב זה לקנות כרטיס שהוא רמה אחת מתחת להכי טוב\חדש מכיוון שיש צניחת מחירים ואז יחס מחיר\תמורה הכי טוב. אשמח למספר המלצות עם כמה אופציות למחירים וגם מהיכן כדאי לקנות (איביי? חנות בארץ? דרך אחרת להזמין לחו"ל?) תודה!

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  7. זה יותר למחשב של אחי ונשמע מאוד מעניין גם מבחינת מחיר וגם מבחינת מה שמקבלים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6018 יש לו לוח תומך CF זה נשמע לי מאוד משתלם רק ספק יש לו 350W וזה בטח לא יספיק?:\ אשמח לשמוע המלצתכם אגב יש גם מבצע אצלם על 1950XTX בודד ב2600 שקל זה גם מחיר חבלז..את שלי קניתי ב3000:\

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by GMTK,

טוב אז הכל עובד חוץ מהכרטיסי מסך מזהה 5 מתוך 6 . לוח z270 ספק כוח 1000i כרטיסי מסך zotac 1060 6 amp התוכנה של השל הכרטיסי מסך של זוטאק fire משו נותן רק 4 . ונותן לי אפשרות לפתוח עוד 1 מחוץ ל4. התוכנה של נבידיה מזהה 5 . מותקן ווינדוס 10 וכל שאר השרירים הורדו מהאתר יעודכנו. יש לי כמו מנעול במנהל התקנים על אחד מהכרטיסים. בcpuz מראה לי 6 כרטיסים אבל כרטיס 1 מוצג בלי ה6g שלו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by *BYZ*,

אני רוצה סוף סוף לקנות מחשב אבל יש לי בעיה בכרטיס מסך. אני עוד מעט 5 שנים עם הכרטיס MX אז אתם מבינים באיזה משחקים אני משחק עד עכשיו. עכשיו אני לא יודע מה כדאי: לקנות עכשיו 8800GTS 320MB/640MB? או לחכות לנובמבר (מה שיהיה קשה מאוד) לכרטיסים החדשים? אם ה-MX שלי החזיק (או שלא) עוד מעט 5 שנים אז אני מעדיף לקנות את הכרטיס שיהיה ל-5 השנים הבאות

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  10. יש לי כ.מסך 88GT של SPARKLE עם קירור סטוק, לא עבר OC מעולם. בהתחלה הכרטיס פעל מצויין. לאט לאט, עם הזמן (משהו כמו חצי שנה יש לי אותו, מתוך שנה אני חושב של אחריות) הרגשתי שהביצועים שלו יורדים. ולא בגלל משחקים חדשים, באותם משחקים. למשל בהתחלה, הייתי משחק COD4 על רז' של 1280X1024, עם כל ההגדרות על מקסימום וכו', המשחק רץ, ללא קרטועים, ללא ירידות FPS, פשוט רץ חלק, כמו קונסולה. עכשיו (אחרי פרמוט והתקנה של כל הדרייברים החדשים) אני משחק על COD4, עם אותה רז' על אותן הגדרות, המשחק פועל בסביבות ה 15FPS. אפילו שאני מוריד הגדרות, ש 80% מההגדרות על מינימום או מכובות בכלל, המשחק רץ על מקס' של 20FPS. הלכתי לחנות, ביקשתי מהם להחליף לי בגלל שהוא לא פועל טוב. הבאתי להם את המחשב שיבדקו, והם א…

• 70 תגובות
    • 6.5k צפיות
  11. Started by R9547655G,

http://www.nvidia.com/page/quadroplex.html מה היה מחר? מעבד במארז נפרד?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by redti,

שלום, בכוונתי לקנות מסך שטוח לא דק . 19 אינצ' בסביבות ה-1000-1500 ! מכוון שאתם מבינים אני מבקש את היעוץ שלכם.. מה המסך הכי טובבבבבבבב שאפשר לקנות בסכום הזה לפי הפרמטרים המצויינים למעלה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by itay127,

איזה כרטיס כדאי לי לקנות(AGP)?? Sapphire Radeon 9600Pro 256Mb Retail AGP - 326 שקל Sapphire Radeon 9600XT 256Mb AGP - 288 שקל ATI Radeon X9550 256MB Palit - 271 שקל ATI Radeon X9550 256MB Gigabyte -288 שקל ATI Radeon X9600 256M Club 3D - 304 שקל איזה כדאי?? אני לא משחק בהרבה משחקים רק בפיפא..

14. אני רוצה לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל: hd 7870&hd 7870 xt השאלה עד כמה משתלמת הגרסא של הXT,היא מתחממת הרבה יותר,יקרה בקצת ופער הביצועים של חלק מהמשחקים לא הכי גדול. המפרט הנוכחי: Intel Quad Core I5 2300 2.8Ghz Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 Rendition 8GB RAM DDR3 1333Mhz Seagate 500GB SATA-III HIS ATI Radeon HD6850 1GB GDDR5 DirectX11 Enermax 600W PSU A.PFC Coolermaster Elite 310 ע"פ המקור הזה: http://www.guru3d.com/articles_pages/club3d_radeon_7870_joker_review,7.html בזמן מאמץ הכרטיס מתחמם בכ20 מעלות מהגרסא הרגילה,זה משפיע על תוחלת החיים של הכרטיס? תודה רבה על המענה,סליחה שאלו שאלות מפוזרות ולא ממוקדות פשוט עולות לי הרבה שאלות האם כדאי לקחת את הכרטיס ההוא...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. השאלה היא כזאת- האם שווה לשדרג את המפרט הקיים של המחשב שלי(למטה) עם כרטיס נגיד 7600gt שהוא נחשב לכרטיס משתלם יחסית. מה היא התמורה שאני אקבל מכרטיס כזה עם המפרט הנוכחי והאם שיפור שווה את ההשקעה לטווח של שנה וחצי לפחות, שזה הזמן עד לקניה של מחשב חדש(בתקווה). אודה על תשובות ישירות וענייניות וכמו כן המלצות לכרטיסים חלופיים יתקבלו בברכה. מסגרת עד 1000 ש"ח+-.

16. דיווח טרי מתיימר לספק לנו תאריכי השקה של כרטיסי ה-GeForce הראשונים מסדרה 11 לכתבה

17. אני יודע שתפקידו של הVSYNC הוא להגביל את קצב הפריימים בהתאם לקצב הרענון של המסך, אבל ניתקלתי בתופעה מוזרה ביותר בFARCRY 2: כאשר הvsync פועל, קצב הפריימים יורד בערך ב30אחוז! ואני מדבר על מצב שבו הפריימים גם ככה יותר נמוכים מקצב הרענון. להמחשה, קצב הרענון שלי הוא 85, וכאשר הVSYNC פועל, הביצועים יורדים מממוצע של 60 לממוצע של 40. לא ניתקלתי בתופעה כזאת באף משחק אחר. האם זה תקין לדעתכם? יש לי את הפאץ' האחרון של המשחק והדרייברים המעודכנים ביותר. הכרטיס שלי הוא HD7770

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by iib,

לפני שנתיים טענתי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה על Radeon 8500 וכרטיסי Geforce 4Ti על High quality ברזולוציה של 768*1024. בתראד שפתחתי אז http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=12952.0 בעוד המציאות היא שכרטיס Ti4600 מריץ את המשחק כמו שצריך ב 800X600 ב Medium quality בלבד... http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQ0 להגנתי אומר שמאז דחו את המשחק בכשנה מה שכנראה גרם להתאמת הפרטים בשלבים ובדמיות שבמשחק לכרטיסי המסך המודרניים יותר של ימנו. בסך לפי הכתבה ב HARDOCP המשחק רץ היטב ובאופן שמספק הנאה אפילו על כרטיסים חלשים יותר...

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by flash70,

ראיתי שבכל המפרטים המומלצים, הכרטיס בעל יחס עלות/תועלת הטוב ביותר כיום הוא 8800GTS 320MB. העניין הוא שיש המון יצרנים עם כרטיס כזה (Gigabyte, Albatron, Leadtek, Sparkle וכו') באיזה מהם כדאי לבחור ? ??? האם יש בכלל הבדל ? או פשוט ללכת על ההצעה הטובה ביותר ? האם יש באיזה מקום review שמבצע השוואה ביניהם ? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. דגם הביניים המעשי הראשון בעידן Turing עשוי להיחשף כבר במהלך החודש הנוכחי - עם 83 אחוזים מיחידות העיבוד הזמינות ב-RTX 2070 לכתבה

21. Started by bora8,

היי שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הישן שלי (HD7870) האם כדאי לקנות RTX 2070 ? ואם כן איזה דגם? או להמתין לכרטיסים החדשים של AMD? יש לי ספק 650W seasonic I7 8700K זיכרון 16GB

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by MisterL,

....

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by turtleman,

לאלבטרון יש קירור סטוק רגיל וללידטק יש את הקירור שלהפ שנראה לי בהתחלה מצויין עד שהסתכלתי על כמה ביקורות. ראיתי ביקורות של הלידטק שאומרות, למרות מה ששמעתי פה, שהקירור שלו קצת פחות טוב מהקירור סטוק הרגיל (אבל קצת יותר שקט). הבאנדל של הלידטק עדיף על האלבטרון. בכלליות מה עדיף? (בבקשה אל תגידו פשוט איזה אלא תפרטו למה מה שאמרתם עדיף ותבססו את זה על משהו ולא סתם על איזה שמועה ששמעתם)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by IDan2013,

שלום! קודם כל, אין לי ממש מושג לאן השירשור הזה שייך אבל ראיתי פה מישהו שביקש המלצה דומה אז פתחתי פה, אם זה לא קשור לפה אבקש להעביר את זה למקום המתאים. לנושא: אני מתכנן לחבר ממיר HOT Magic HD למסך מחשב Dell u2312hm, כרטיס מסך GTX760 והרמקולים הם Solo6c. עד כאן הנתונים הטכניים עכשיו איך יתבצע החיבור, התייעצתי בפורום תמיכה טכנית על מהלך החיבור: המסך יתחבר למחשב בעזרת כבל DP. הממיר יתחבר למסך עם כבל HDMI-->DVI-D. ולבסוף הרמקולים יחוברו עם כבל 2RCA-AUX. ומהרמקולים לממיר עם כבל 2RCA-2RCA. אשמח לקבל המלצות לכבלים הנ"ל (חוץ מהשלישי), שיהיו איכותיים כי סך הכל זה ישמש בתור מחשב גיימינג וגם בתור "טלויזיה" אז אני לא רוצה שיהיו לי בעיות צפייה/חוסר סיפוק באיכות בגלל כבל …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי טווח מחירים של בסביבות 1000 שקל, איזה כרטיס מסך הכי כדי לקנות?

• 7 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.