עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני יודע שבטח האשלה הזאת נשאלה הרבה פעמים ואני יודע שתיגדו לי חפש בהיסטורי וכו', אבל אני חייב עזרה עכשיו כי עד ששכנעתי את ההורים שלי לקנות לי כרטיס מסך בסבביבות ה1000 שקל אז מה כדי אם בכלל ללכת על ה msi או על suma ואם על סומא אז מההבגל בין se ובלי se אה ואגב אני מדבר רק על כרטיס מסוג gf 4200 ואחרי איזה חברה אז גם אם 64 או 128 כי שמעתי שה 64 יותר כדאי גם מבחינת מחיר וגם ביצועיים

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by Jack_g,

למה אני שואל את השאלה הזו, מכיוון שהמחשב אצלי כל הזמן דלוק ואני בדרך כלל מכבה את המסך ומדי פעם בודק מה קורה עם המחשב ועושה כל מיני ענייינים. אז נוצר מצב שאני מכבה ומדליק את המסך דיי הרבה פעמים ביום מה שאין ספק לא בריא למשסך ומקצר את תוכלת החיים שלו בצורה דרסטית. בגלל זה שאלתי האם ישנו הבדל בצורת העבודה של SUSPEND MODE כשהמסך בעצם גם נכבה אבל ישנה נורה מהבההת וברגע שאני לוחץ על כפתור הוא נדלק לבין זה שאני מכבה אותו ואז מדליק אותו דרך הכפתור. מבחינה וויזואלית לא שמתי לב להבדל המסך בשניי המקרים מתנהג כאילו הוא נכבה ונדלק ומפיק את אותן הצלילים. תודה.

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by OR007,

אף פע לא יצא לי להבין את מהות הדבר אז אם מישהו יוכל לתת לי הסבר כללי בין ההבדלים זה יעזור מאוד...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Titanium,

שאלה מוזרה אבל אני לא יודע מה ההבדל מישהו יכול להסביר לי..?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by INON,

מה ההבדל בין המסך VP171s שעולה יותר יקר מגירסת הB ב 10 $ לשניהם בתכלס יש אותם הביצועים VP171s http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171s/ vp171b http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  6. כי הזמנתי באינתרנט כרטיס של sapphire ןקבלתי של connect 3D אז חשוב לי לדעת מה ההבדל ואם לפוצץ לחברה שמכרה לי אותו את הצורה..

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by denis20,

אני רכשתי את ה x1900gt ואני רוצה לדעת עם יש הבדל גדול ביניהם או הבדל כולשהו עם תוכלו להסביר תודה???????

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  8. Started by 888,

האם הבדלים גדולים?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  9. מה השיפור בזה והאם זה תמיד יותר טוב מPRO?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dvirs12,

שמתי לב שיש הבדלים בין מחיר של כרטיסים של ATI בין הדגמים עם התוספיות הללו בסוף, ורציתי לדעת מה ההבדל ובאיזה סדר עדיפויות הם?

• 14 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by asafm,

לי יש את ה9700 פרו של גיגה בייט ורציתי לדעת מה זה בכלל סדרת הALL IN WANDER שך ATI ומה ההבדל בינה ומה יותר טוב ועדיף

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by oriki9999,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של GTX 460 עם 768MB - ואני סקרן לשמוע מה ההבדל בינו לבין גרסת ה1G והאם מדובר בהבדלים גדולים, והיכן יבואו לידי ביטוי? בתודה אורי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מה ההבדל בין גיפורס 6 6600 רגיל לבין 6600LE?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  14. יש REV 1 ו REV 2 ? איך אפשר לדעת בעת הרכישה איזה אני מקבל ומה השוני ביניהם ? האם יתכן שהראשון עדיף ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אז מה ההבדל?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by m0tek,

כי שמתי לב שרוב החנויות מוכרות את ה NX לא מצאתי את ה NU... הצעות?

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by ofcourse,

מה ההבדל בין ה 786PF ובין ה 786FS? והאם אתם ממליצים על מסך אחר בטווח מחירים הזה ? עריכת המודר: בנאדם, תעבוד על הכותרות..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. חוץ מהוספה של 32 מגהרץ לליבה ו25 לזכרונות (הרי שיפור הזה לא מרגישים בביצועים ואפשר להגיע בקלות עם אוברקלוקינג) אז בעצם מה הסיפור של ה FIREBLADE ?! תודה (:

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by smit,

מה ההבדל בין הדגמים של Radeon PRO לבין ה Radeon XT ולבין ה Radeon X800XT / Radeon X800PRO ??

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  20. השאלה נעוצה בכותרת. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by ולרי88,

מה ההבדל בניהם מי יותר טוב ..? האם בהרבה או שאין בניהם כמעט הבדל.. תודה.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  22. אני מתכוון, אם יש הבדל בביצועים במשחקים? יש ירידה ברמה של הכרטיס מבחינת משחקים לעומת הכרטיס הרגיל, או שזה אותו הכרטיס עם שיפורים?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  23. שלום חברה! אני עומד לפני קנייה של כרטיס מסך, ורציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הכרטיסים האלו: Leadtek Geforce 7600GT Extreme 256MB DDR3 128bit PCI Express Leadtek Geforce 7600GT 256MB DDR3 128bit PCI Express ההבדל במחירים הינו 100 שקל למהדורת האקסטרים... האם ההפרש שווה?? יש למישו הצעה יותר טובה לכרטיס במחיר של עד 1300 ש"ח?? תודה ויום טוב ניר

• 12 תגובות
    • 721 צפיות
  24. המחשב שלי מזדקן: 256 מגה בייט SDRAM 133 , pentium 4 1700 agp 4 והGEFORCE 2 MX 200 שלי התקלקל. אני זקוק לכרטיס חזק,ותעיתי על ההבדל בין הgeforce 4 mx 440 ולבין הGEFORCE 4 TI 4200 . ניסיתי לחפש את ההבדלים דרך גוגל,אבל אף אחד מהאתרים לא ממש הסביר מה ההבדל במספרים. כמו כן דובר על כך שב4200 יש טכנולוגיות חדשות שאין ב-MX440 . מה ההבדל במספרים בין שני הכרטיסים? מה ההבדל בטכנולוגיות? והאם יווצר צוואר בקבוק רציני במחשב שלי כך שאין הבדל בין ה4200 לMX 440 ?

• 14 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by The Terminator,

קודם כל, סליחה על ריבוי השאלות... אבל אני פשוט חייב לשאול אותן, ואני מאוד מקווה שתענו אז ככה... נכנסתי למשל לFutureMark שזה MadOnion בעבר... ורציתי לבדוק תוצאות של כרטיסי מסך.. אז הסתכלתי ופתאום אני רואה Ati Radeon 9700/9500 (משהו כזה..) אז הבנתי שהם כנראה באותה יכולת והכל.. אז בדקתי מכירים של הכרטיסים.. ויוצא שהרדאון 9700 פרו יקר בערך ב800 ש"ח יותר... אז השאלה שלי.. איך זה הגיוני ? בכל מקרה.. אני ממש מרגיש מבולבל.. הזמנתי כבר את הR9500 מpc hardware עכשיו נותרו לי רק השאלות.. אני מקווה שתענו לי.. תודה שוב.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.