עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט על כל סוגי האיכויות... בתקציב עד 600 שקל. נורא חשוב לי משהו שלא תהיה לו הגבלה של איכות ושאני יוכל להקליט באיכויות וקידודים של XVID 2 pass וכל השטויות האלה.... את התוכנות שעושות את זה אני מכיר אני רק צריך המלצות על כרטיסי טלויזיה. תודה מראש, ניר (:

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Inno3D GeForce FX5500 או nvidia Gforce2 Ti ?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  3. Started by alfus73,

אשמח לקבל חו"ד מקצועית ממכם. האם מישהו יודע האם הכרטיס מרעיש ? האם דורש ספק אחר מהסטנדרט? האם נדרש עוד מאוורר (יש לי לוח אם ASUS שעליו יש מאוורר+מאוורר נוסף)? האם מתחמם מהר? המחשב שלי הוא AGP*8. רוצים עליו 950 ש"ח. אני גיימר בינוני. מה דעתכם? אשמח מאד לקבל את דעתכם

• 8 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by avlas1,

אני עומד לרכוש את הכרטיס ורציתי לשמוע חוות דעת ממי שיש לו או שיודע עליו ... איך הביצועים שלו ( לכידת וידיאו אנלוגי בעיקר ) האם הוא נתמך ע"י תוכנת העריכה פרמייר ? תודה מראש לעוזרים! http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=131_119&products_id=1136&osCsid=c5b61330c6bfa6cef669d084ddceb6db

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk. כתבו לי שהוא מתחמם מהר מאד ומגיע ל- 78 מעלות. האם כך הדבר? יש לי שני מאווררים במחשב. האם נדרש עוד קירור? נא עזרתכם לפני הזמנת הכרטיס עוד היום. תודה רבה. האם מומלץ לרכוש אותו. המחשב שלי הוא P4, 3 ג'. 512MB. יציאה AGP. האם מומלץ? האם נדרש עוד קירור?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by Dima323,

יש לי כניסת VGA (כמו החיבור למסך מחשב) בטלוויזה בסלון מה שאני רוצה לדעת זה עם אני מחבר דרך VGA זה תמיד יהיה יותר איכותי מ TVOUT או שלא בהכרח? גם אם מדובר בכרטיס מאוד ישן?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. Started by alfus73,

שלום. קניתי מחשב חדש. P4 ו- 3 גיגה הרץ. המחשב כולל בתוכו כרטיס מסך Onboard. שאני משחק במשחקים כמו פיפא 06 או דום3 כל כמה שניות המשחק נעלם ואני חוזר לשולחן העבודה. (המשחק עדין ברקע - הוא לא נסגר). רק שאני לוחץ על Alt+Tab אני חוזר חזרה למשחק וחוזר חלילה. האם הבעיה היא בכרטיס המסך (הגדרתי אותו למהירות של 64MB)? לאיזה כרטיס מסך כדאי לשדרג ( ברשותי יציאה של AGP*8. אני משחק במשחקים כמו פיפא06 או דום 3 וכו'.)? האם ניתן להפנות אותי לאתר כלשהו (חוץ מ- Zap)? מה טווחי המחירים?

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  8. ראיתי את זה באתר אחד ורציתי לדעת עם זה טוב עם יותר טוב מה 6600GT?... וכמה מגבייט הוא http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2391

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  9. Started by T-Flash,

אהלן כמה תמונות חדשות של X1900 (לא ידוע אם זה XT או XTX)...: והאתר: http://www.overclockers.ru/hardnews/21141.shtml (סליחה שברוסית... זה מה שיש אכשיו... אם משהו מוכן לבדוק את זה באמר של POWER COLOR )

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by alfus73,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך למחשב שלי (AGP*8): Innovision® GEFORCE 6800LE 256MB 256BIT או 6600GT. שניהם בטווח של 1000 ש"ח. מה מומלץ יותר?

• 7 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by fireskill,

שלום שלחי את המפרמט שבנתיים לי כאן לטכנאי בשביל שיזמין לי את המחשב בכמה שפחות כסף (אל תדאגו אני הולך לבדוק את החלקים שאני יקבל) ועכשיו הוא אמר לי שיש לו את כל המפרמט שבניתם לי (http://www.idanr.cjb.co.il) חוץ מ-Readon X800 GTO2 עכשיו הוא אמר לי שיש לו ReadonX800XL אז יש לי כמה שאלות 1. יש כזה כרטיס בשביל שחיפשתי קצת ולא מצאתי הרבה מידע עליו 2. הוא שווה 1650ש"ח?@! 3. הוא יותר טובה מ-readon gto 2

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by parker8,

שיהיה עם TUNER ואופציות עריכת וידאו לא רעות... העדפה לחנויות מאיזור חיפה (KSP/PANDAS/NOA) תודה מראש

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  13. יש לי כרגע 6600GT, ב-400 שקל, אני יכול לארגן את אחיו התאום + גשר של אסוס.... או, למכור את הכרטיס שיש לי כרגע, ולקנות Sapphire X800 GTO² ולהתעלל בו... האפשרות השנייה עולה קצת יותר בעד נגד?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by uriya,

האם יש כרטיסים טובים עד 300 ש"ח ואם כן אני אשמח אם תמליצו לי עליהם בתודה מראש , אוריה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  15. Started by avlas1,

שלום אני רוצה לערוך סרטים בפרמייר ולכן אני צריך להעביר חומרים רבים מאנלוגי למחשב . אם למישהו יש או מכיר את כרטיס העריכה : Pinnacle Studio version 10 500-PCI ? איך הוא ? האם הוא נתמך ע"י פרמייר ? חשוב להדגיש שאיני מתכוון להשתמש בתוכנת עריכה עצמה של PINNACLE אלא בכרטיס PCI עצמו ... ולכן חשוב לי שיעבוד בצורה טובה עם פרמייר . באתר של אדובי יש רשימה מצומצמת למדי של כרטיסי לכידה , אך כולם עולים בין 2000 ל 5000 ש"ח . אני מתכוון להשקיע 700-800 ש"ח לעניין . תודה מראש לעוזרים ! http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=131_119&products_id=1136

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  16. אני מחפש כרטיס מסך 7800GT...אני לא כל כך מבין בכל היצירניות שלו...והייתי רוצה לדעת מי ה4 הכי מולמצים מבחינת קירור, מהירות שעון, ובכללי מי הם החברות הכי טובות שמיצרות אותו, וממי צריך להתרחק...

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by yuval1101,

אני רוצה לברר כמה דברים קטנים: איזה כרטיס מסך יותר טוב:1) ה-GigaByte GeForce 7800GT 256MB PCI-e GV-NX78T256V 2) או ה- LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO ואיזה כרטיס מסך יותר טוב מבין: 1)gigabyte ATi Radeon X800GTO 256Mb PCI-e bulk 2)Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B Bulk האים יש כרטיסים אחרים במחיר של 1200 ש"ח טובים יותר של יצרנים אמינים? מה ההבדל בין 1) Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B Bulk 2) ל- Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B ( מה זאת הגירסת BULK הזאת ). והאים הכרטיסים האלה תופסים 2 מקומות?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by Motiy,

מכר שלי רכש כרטיס טלוויזיה. לרוע המזל מלבד איך להתקין דרייברים אין תיעוד נוסף של איזה כבל מתחבר לאיזו יציאה וכדומה. הכרטיס כבר מותקן, התוכנה מותקנת, אבל מה לעשות הלאה? אני אשמח להפניה לאתר עם איזה תרשים סכמטי של מה מתחבר למה (הממיר למחשב או הכרטיס לחיבור בקיר או הטלוויזיה). אני לא זוכר כרגע בכרטיס של איזו חברה מדובר והפניה כללית תהיה מספיק טובה, אני חושב. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  19. Started by FatalElement,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3977 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4705 תראו איזה מחירים ובאנדל יש בשני...אבל אני לא ממש מכיר תכרטיסים שלהם בכל מקרה תמליצו לי מה לקחת

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by TaVoR,

שלום, ברשותי כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 7800GT ורציתי לדעת מהם הדרייברים הכי טובים לכרטיס מסך שיתנו את הביצועים הכי טובים לא משנה אם הם פורסוור או רגילים. תודה .

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by Darkey,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון ככה שאני ישמח אם יעבירו את זה במקרה שטעיתי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מכיוון שהביצועים בעייתים בגיימינג המחשב שלי : מפרט intel p4 2.8ghz מעבד asus p4s800 ddr 800mhz לוח אם maxtor 80gb 7200rpm דיסק קשיח ddr 512 400mhz זיכרון radeon 9200 128mb ddr+tv כ.מ חשבתי להתחיל בזה שאני ישנה את הכרטים מסך למשהו שעולה בסביבות ה800~ שקל אלא אם אני יכול להשיג משהו זול יותר עם ביצועים יותר טובים בנוסף לזה אני אשמח לקבל עוד עצות אם כדאי לי להחליף עוד דברים,בכל מקרה אני רוצה מחשב שיריץ משחקים כמו wow,hf2 על 1024x768 עם הכל על לפחות מדיום,ואם זה יהיה אפשרי אז אולי אפילו עם 2AA... למרות שזה כבר נראה לי יותר מדי לגרוטאה הזו :< בקיצור אני צריך כרטיס מסך ב800 וע…

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  22. שלום, אני רוצה להעביר קסטות ישנות לפורמט דיגיטלי, קראתי בFAQ של הפורום ועשיתי את הדברים הבאים: הורדתי לnVidia GeForce2/GTS שלי את ה WDM. התקנתי. (לכרטיס יש חיבור SVIDEO IN שנראה קצת מוזר, אבל הכבל מתחבר אליה בלי בעייה) הורדתי את VirtualDub. התקנתי. איך אני מתחיל להקליט? בוירטואלדאב אני רואה רק " Video File Emulation 0" תחת DEVICES בMOVIE MAKER זה גם לא עובד..האם אני צריך עוד משהו? :'( תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by DakloN,

מה זה ארטיפקטים ??

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by Alexkmr,

כרטיס מסך מבוסס NVIDIA 6600GT 256 מ"ב זיכרון DDR2 128 ביט TV OUT DVI מהירות שעון 500 מה"צ מהירות זיכרון 1000 מה"צ מפרט המחשב שלי הוא: p4 2.8 לוח אם: intel 865prel 768 RAM המחשב שלי ינצל את הכרטיס מסך כמו שצריך?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם יש לי מסך 19 אינטצ' של LG מדגם F900B הוא נמצא אצלי קרוב לשנתיים ואני מאוד מרוצה ממנו. יש לי אפשרות למכור אותו (כלומר כבר יש לי קונה שמעוניין) ב 850 שקלים. אני רוצה לקנות מסך 19 של VIEWSONIC מדגם VP930B שעולה בערך 3700 שקלים זה אומר שלהחליף מסך יעלה ל קצת פחות מ 3000 שקלים. הסיבות שאני רוצה להחליף מסך הן די פשוטות : - אני רוצה LCD (כי זה חדש ונוצץ ודק ויפה וסקסי) - בכללי צריכת החשמל נמוכה יותר ב LCD אז יהיה פה חסכון שנתי של כמה שקלים בחשמל אני חושב שכמה שאני אתמהמה עם מכירת ה CRT, המחיר שאקבל עבורו בעתיד (אם בכלל) יהיה נמוך משמעותית. אני אשמח אם תגידו לי מה הייתם עושים אתם במצב כזה, וגם, מה אורך החיים הממוצע של מסכי LCD מהסוג שאני רוצה לקנות ? ומה …

• 5 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.