עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by IxSrPpTUq,

היי... יש לי את הכרטיס מסך המדובר בכותרת... ותראו - קניתי אותו לא מזמן, עוד שה-7800GT עלה 2500 ... לפני כחודש =P ועכשיו הבעיה - ראיתי שה-7800GT פשוט טוחן אותו ... ואני לא יודע מה לעשות ... קיצר - נדפקתי? יש סיכוי שבזיגזאג יחליפו לי אותו אחרי מעט יותר מחודש? אם אני אוסיף כסף כמובן .... כדאי בכלל לחשוב על החלפה? השיפור שאני אקבל יהיה גדול?

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by Br33z3R,

יש לי מסך LG LCD 17inch - עכשיו, אני רוצה לנקות אותו? איך אני עושה את זה? שמעתי שאם עושים משהו לא נכון אפשר להרוס. דבר שני, המסך חדש ונראה לי שיש לי פיקסלים שרופים -איך הם נוצרים ומה אפשר לעשות כדי למנוע אותם? דבר שלישי, עד כמה פיקסלים שרופים החנות מחוייבת להחליף לי מסך? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  3. ? אני רוצה כרטיס למשחקים ושיעבוד טוב עם 3D MAX =] תודה

• 13 תגובות
    • 667 צפיות
  4. אני מתלבט בין הכרטיסים...תודה אני מוכן להשקיע עד 1500 שקל..האם יש כרטיס טוב יותר במחיר הזה? תודה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by dbx22,

איזה עדיף? x1800xt 7800gtx

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by vtt,

הי עשיתי שידרוג כבד למחשב והתקנתי מעבד amd x2 3800+ וכרטיס מסך 7800gt. כדי לקבל פרופורציות ,האם תוצאה של 13500 ב-3dmark 2003 ותוצאה של 6600 ב-3dmark 2005 זה סביר ? (ללא oc,צריך מערכת יציבה לגמרי שתעבוד 24/7 ) כרגע אני בעבודה ולא יכול לתת יותר פרטים על גירסת הדרייברים.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by alfus73,

שלום. אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת מקצועית על הכרטיס שרשמתי בכותרת (במחשב שלי חיבור של AGP*8)... קירור, רעש, ספק, ביצועים...וכו'. ובכלל, האם עדיף כרטיס זה או כרטיס Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk ? עלות הכרטיס זהה.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  8. Started by kobibo,

לאתר: http://www.guru3d.com/article/article/313/ לינקים להורדה: http://www.futuremark.com/download/?3dmark06.shtml

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by Fucking Angel,

כרגע יש לי X300 radeon אני מחפש כרטיס מסך PciExpres משו באזור ה2,000 שקל

• 13 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by UCHU,

Hi Everyone Q1: Does Gv-3d1 Videocard Series Supported On Other Motherboards Beside The Gigabyte Sli Ones? (i'm Sighting To Dfi Landparty Ut Nf4 Sli-dr Expert ... ) Thx

11. Started by alfus73,

אנא עזרתכם בבחירת הכרטיס הטוב יותר: NX6600GT VTD128 או Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk עלות שני הכרטיסים זהה (950 ש"ח). הראשון שייך לחברת MSI והשני לחברת LEADTEK. לראשון 3 שנים אחריות לשני שנתיים אחריות. מה עדיף? נא עזרתכם הדחופה.....

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by shefi,

https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by pakomako,

מישהו יכול לעזור לי בקשר ל VIVO מה אני צריך כדי להקליט יש לי פה את הכרטיס והכל התקנתי עובד טוב וזה עכשיו אני צריך לדעת מה אני צריך לחבר למה ?? מישהו יכול להביא לי מדריך ?? צריך וידאו מחובר לטלויזיה ?? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by yotam360,

התקציב הוא 1500.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by shaks,

אני ראוה נוראה כהה במסך בזמן משחקים והבהירות מכוונת על 100 המסך מחובר בחיבור דיגיטלי איך אני מסדר שהמשחקים יראו קצת יותר בהירים (ולא זה לא בגלל שאני מסתכל מהצד או משהו)

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by sagi_10,

שלום לפני כשבוע קניתי רמקולים חדשים והיום פתאום ראיתי שיש שטח מת בצד המסך הימני אני ניסיתי לשחק המון עם ההגדרות של המסך ושום דבר לא עזר...(או ששינה משהו על חשבון צד שמאל...) האם יש תוכנה או משהו שיכול לסדר את הבעיה הזאת? בתודה שגיא

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום , מה השימוש של VIVO יש לי צורך גם לחבר מכשיר ווידאו ( פאל) למחשב לצורך המרות ולשדר למקרן את הווידאו האם הכרטיס מתאים לשימושים שציינתי במידה ולא מה מומלץ בברכה, תמיר

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  18. מעוניין לקנות ...... avlas1@bezeqint.net

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  19. אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט על כל סוגי האיכויות... בתקציב עד 600 שקל. נורא חשוב לי משהו שלא תהיה לו הגבלה של איכות ושאני יוכל להקליט באיכויות וקידודים של XVID 2 pass וכל השטויות האלה.... את התוכנות שעושות את זה אני מכיר אני רק צריך המלצות על כרטיסי טלויזיה. תודה מראש, ניר (:

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by avlas1,

אני עומד לרכוש את הכרטיס ורציתי לשמוע חוות דעת ממי שיש לו או שיודע עליו ... איך הביצועים שלו ( לכידת וידיאו אנלוגי בעיקר ) האם הוא נתמך ע"י תוכנת העריכה פרמייר ? תודה מראש לעוזרים! http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=131_119&products_id=1136&osCsid=c5b61330c6bfa6cef669d084ddceb6db

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by infer73,

טוב, אבא שלי ביקש ממני לעזור לו, הוא מעוניין לקנות מקרן נייד (כזה שאפשר לחבר למחשב ואז רואים על הקיר את מה שהמסך מראה) הוא מעוניין במשקל מינימלי, מכיוון שהוא נוסע הרבה וזה חשוב לו שהוא יהיה קטן וקל משקל, כדי שלא יכביד עליו הוא מעוניין לקנות בארה"ב (כי הוא גם ככה נוסע, ואני משער שזה יותר זול שם) עקרונית יש לו זמן בניו-יורק לקנות את זה, אבל אם אין חנות בניו-יורק שמוכרת אז אפשר גם לשלוח את זה לקרובים שלנו (הם גרים ליד מיאמי, פלורידה) ואז הוא יאסוף את זה משם. התקציב הוא בסביבות ה800$, כמובן שעדיף כמה שפחות, אבל לא להתפשר על האיכות יותר מדי מצאתי למשל את המקרן הזה: http://www.sharpusa.com/products/ModelLanding/0,1058,1399,00.html בסביבות ה850$, מה אתם אומרים עליו? הבעיה זה שאנ…

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk. כתבו לי שהוא מתחמם מהר מאד ומגיע ל- 78 מעלות. האם כך הדבר? יש לי שני מאווררים במחשב. האם נדרש עוד קירור? נא עזרתכם לפני הזמנת הכרטיס עוד היום. תודה רבה. האם מומלץ לרכוש אותו. המחשב שלי הוא P4, 3 ג'. 512MB. יציאה AGP. האם מומלץ? האם נדרש עוד קירור?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by kobibo,

מעונייין בהמלצה למסך LCD טוב ( לא כל כך למשחקים ) לעבודה שוטפת מול מחשב גג עד 1200 ש"ח. תודה לעוזרים ואשמח גם ללינק .

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  24. זה משמיע ציצוף רווח ואז 3 צפצופים ברצ מה זה יכול להיות תעזרו בבקשה זה דחוף

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Inno3D GeForce FX5500 או nvidia Gforce2 Ti ?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים