כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע לומר מתי אמורים לנחות בארץ מסכי ה-CRT החדשים של סמסונג ו-LG? האם כדאי לחכות עם קניית המסך? האם המחירים יהיו נמוכים מאלה של ה-LCD?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
Graphics Engine nVIDIA GeForce 7800 GT x 2 Video Memory 512 MB DDR3 1.6 ns **note1 Engine Clock 430 MHz **note2 Memory Clock 1.2 GHz(600 MHz DDR3) **note3 RAMDAC 400MHz Bus Standard PCI-E Memory Interface 256-bit Max Resolution 2048x1536 VGA Output 2 D-Sub connectors; 2 with DVI-VGA adaptors TV Output Video-in & Video-out (VIVO) with HDTV support DVI Output Dual DVI-I 2nd VGA Output Yes Adaptor/Cable bundled VIVO cable, DVI adaptors, power cord, External Power Adaptor kit (Included), detachable D-sub cable Software Bundled Call of Duty 2 (in selected regions) Project Snow Blind Xpand Rally Virtual Drive ASUS DVD Media &am…
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
אז ככה... יש לי כרטיס מסך ממש ישן - ראדאון 9200... אבל זה לא משנה, ניסיתי לשחק בוואמפייר... זה עבד לי די בסדר, חוץ מכל פעם שאני נכנס למקום כבד, או פונה פניה - ישר זה מאט לכמה שניות.. אז חשבתי שפשוט הכרטיס לא סוחב... ואז היה לי חשק לשחק שוב בנוור ווינטר נייטס... וגם במשחק הזה, יש כל פעם האטות... כל כמה שניות זה נתקע לשניה... והכרטיס המסך הזה הפעיל לי אותו פעם חלק, וגם הכרטיס שהיה לפניו... עכשיו, לא נגעתי במשחקי מחשב כבר איזה חצי שנה, ורק עכשיו חזרתי... יכול להיות שהכרטיס פשוט נהרס עם הזמן או משהו? מה יכול לגרום לזה שהוא לא יתפקד כמו שצריך??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות למכור את הכרטיס שלי 6800GT ב-1500 ש"ח.. ולקחת 7800GT כנראה של XFX ב-2100.. בעיקרון מישהו שאני מכיר רוצה לקחת 6800GS ב-1400ש"ח.. ואני יכול למכור לו את שלי 6800GT ב-1500.. שזה יותר נמוך ממה שמוכרים את הכרטיס הזה בשוק.. (הכרטיס שלי בן 4 חודשים בערך).. וגם יותר חזק מה-GS.. כדאי לקפוץ על זה או להישאר עם מה שיש לי?
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יצאו ה1900.. מעניין מתי יגיע לארץ.. ^^ http://forums.vr-zone.com.sg/showthr...t=53164&page=4 http://www.vrforums.com/showthread.php?t=53164 יש שם כמה בנצ'ים.. אין עדיין שום בנץ' באתרים נורמלים 16pipes 48shader procs when is G71?!
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כמה זמן ממוצע אני צריך להריץ את הבדיקה הנ"ל בשביל לדעת שה OC יציב ובוודאות לא יהיו לי ארטיפקטים במשחקים? ועוד שאלה,איך הקירור הזה : Arctic Cooling NV Silencer 5 Rev.3 http://www.pandas.co.il/images/products/normal/12141.jpg עד 150 שקל יש קירורים טובים יותר או שזה האופטימלי? (6800GT) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אז ככה יש לי כרטיס מסך 6800GT של חברת ELSA ואני מעוניין למכור אותו, אז השאלה שלי היא כזאת באיזה מחיר מקסימום אני יכול למכור אותו?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
בהמשך לחיפושים אחר מסך LCD רחב, קצת התקררתי בנוגע למסכי "24 ופניתי יותר לכיוון של "20. שני מסכים עיקריים עלו בחכתי : Viewsonic vp2030b או Dell 2005FPW האם יש עוד מסך, במחיר דומה, שאפשר לכוון אליו ? ואם בכל זאת יהיה מצב ל-"24,יש מספר דגמים אפשריים Viewsonic vp2330wb, Eizo S410w וגם יש ל-Dell את ה-2405FPW.. - שני הראשונים אמורים לצאת לשוק בקרוב, והמסך של Dell כבר ניתן לרכישה. האם ההבדל בשטח התצוגה ו/או תכונות אחרות שווה את ההפרש, הממש לא קטן, במחיר ? אשמח לשמוע דיעות נוספות לגבי כל ההתלבטויות, בעיקר מבעלי נסיון שימוש במסכים אלו
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לעזור לי בקשר ל VIVO מה אני צריך כדי להקליט יש לי פה את הכרטיס והכל התקנתי עובד טוב וזה עכשיו אני צריך לדעת מה אני צריך לחבר למה ?? מישהו יכול להביא לי מדריך ?? צריך וידאו מחובר לטלויזיה ?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://resources.vr-zone.com/newspics/Jan06/19/3DMark06-PXE955.gif
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תקציב 1500 ש"ח איזה כרטיס מסך לגיימרים יהיה הכי טוב במחיר הזה?
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם למישהו יש את הכרטיס של החברה הנ"ל? במיוחד ה 7800GT עם קירור של זלמן אני מתכנן לעשות OC לכרטיס הזה ורוצה לדעת האם הוא יספק את הדרישות הגבוהות כמובן עם קירור לזיכרונות...
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הנ"ל לא עובד בXP ודורש רכישה של דרייברים לאחר רכישת הדרייברים, כאשר לוכדים וידאו (VHS) נוצר הפרש בין הקול לתמונה הכרטיס יושב על IRQ לבד הבנתי שהתופעה הנ"ל נוצרת בגלל פריימים "בעייתים" שלא נלכדים ובמקביל פריימים של קול שממשיכים להילכד. השמועה אומרת שיש תוכנות לכידה שיודעות לטפל בתופעה למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מפרט amd 1800+@2600 512mb ddr400 msi k7n2 delta geforce 6200@6600gt טוב המערכת שלי כימעט ראתה את המוות שהרצתי את התוכנה הזאת :\ אבל היא שרדה והכרטיס שלי עמד ליבכות טוב אז הינה אני על OC בכרטיס מ550\300 ל710\470 והצלתי להביא את התוצאה הזאת http://rotter.name/User_files/nor/43d0dd497c441639.jpg מה ככה יש כבוד? :] ד"א משהו יודע מתי יוצא סראיל לתוכנה? כי אני רוצה ליראות את כול האפשרויות וגם הרזולוציה מוגזמת :\
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס. קודם, הכרטיס: GeForce 6600 256MB - GIGABYTE עכשיו, במשחקים, ה FPS עולה לי ויורד. למשל, ב NFSMW, כשאני משחק (על פילטרים מלאים), זה על 20FPS (טוב נו, די בינוני, אבל מצויין להתחשב בעובדה שזה כרטיס די חלש לעומת האחרים), אבל כשאני נגיד מסתכל אחורנית עם האוטו, אני רואה את ה FPS עולה באיזה רמה או שתיים. והכי מחמיר, כשאני שובר איזה מחסום \ משיג נקודות, רואים שה FPS עולה לאיזה 30 פתאום, ויורד. אוקיי, מה הבעיות שלו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=12&CatCode=16 מסרב להראות תמונה[בביוס] כל מה שהוא מראה זה שחור! מה הקטע שלו ? ואל תגידו לי שמה שכתוב שם; מיועד למחשבים ישנים בלבד ( לא עובד על מחשבי פ4 מתקדמים ) זה לא שטויות במיץ אני לא צריך שהוא ירים וינדוס או משו רק ביוס...מה יכולות להיות הסיבות שהוא לא פועל?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב ה6600GT או הX700??? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם לא משתגע יותר מידיי מול המחשב מה ממליצים המומחים? עד 800 ש"ח נראה לי סביר + תודה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
? אני רוצה כרטיס למשחקים ושיעבוד טוב עם 3D MAX =] תודה
-
- 13 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך viewsonic p95f+ ולחוסך מזלי חלון הקידמי נסרט לאחר ניקוי (לא שלי)ופשוט אי אפשר לראות כמו שצריך זה המסך הכוונה האם ניתן להוציא את הפנל הקידמי ולהחליף רק חלון או שהכל קשור לשפורפרת ואז באמת אכלתי אותה?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
Hi Everyone Q1: Does Gv-3d1 Videocard Series Supported On Other Motherboards Beside The Gigabyte Sli Ones? (i'm Sighting To Dfi Landparty Ut Nf4 Sli-dr Expert ... ) Thx
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-