עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by redti,

שלום חברי פורום גרפיקה. אני גיימר כבד ואני מעוניין בכרטיס הכי טוב שאפשר לרכוש ב1000-1100 אני הרבה זמן לא בעסק של כרטיסי מסך ואם אני לא טועה הכי טוב שיש במחיר הזה הוא RADEON 9600 XT ? ועוד שאלה קטנה... אם כרגע יש לי P4 2.6 GHZ 512 PC 3200MB DDR אני יוכל להריץ דום 3 ופאר קרי על HIGH ? תודה מראש

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. פשוט יצא לי להסתכל על כבלי DVI שונים ויש ממש הבדלים גדולים במחיר - בערך מ-50 ש"ח עד 650 ש"ח היקרים יותר מתפארים בציפוי זהב 24 קראט למוליכות טובה יותר ועוד שאלה: ביציאה של כרטיס המסך ובכניסה למסך יש מקום ל-24 פינים ועוד הפין האופקי בצד. למה בכבלים הרגילים יש רק 18 פינים (יש 3*3 ואז רווח ואז עוד 3*3)? אם למשל אני אקנה כבל של 24 פינים אני אראה תוצאות טובות יותר?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. השאלה בכותרת יותר נכון הבקשה אבל מה אתם אומרים יעבדו לי המשחקים חלק יעני cod 2 hl2 nfsmw doom 3 כאלה על כרטיס של בין 1500 - 2000 שח וכמה זמן הוא יחזיק ??

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by tomas18,

אהלן אני מעוניין בימים הקרובים לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים השאלה שלי מה יותר טוב Radoen or Geforce למשחקים בעיקר מבחינת ביצועים וכל זה אל מה כדאי לי ללכת ?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  5. שיהיה כרטיס טוב מבחינת חברה.. 128 מגה זיכרון חנות שאפשר לסמוך עליה אני רוצה כבר להזמין היום לחבר תודה

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by oriori5,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום והתרשמתי מאוד מהרמה פה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כרגע יש לי כרטיס מסך nVIDIA GeForce FX5200 (MSI) והוא די ישן, למרות שמתי שקניתי אותו (לפני שנתיים-שלוש הוא היה בין החדשים והטובים). נמאס לי ממנו כבר הרבה משחקים שאני מנסה להריץ במחשב נתקעים לי כזה, וגם הגרפיקה לא משהו, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש. הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה שהכרטיס מסך יוכל להעלות לי משחקים (לא ברמה הכי גבוהה) נורמלים (סתם לדוגמא WarRock, Drift City) על גרפיקה בינונית (ואולי גם גבוהה). התקציב שלי הוא 500 שקל -+ ועוד שאלה אם כבר אני פותח נושא, יש לי במחשב 512RAM כדאי לקנות עוד ג'יגה אחד של זיכרון? כמה זה אמור לעלות לי בערך? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by XseTioN,

האלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חייתי שיוכל להתמודד עם עבודה גרפית, משחקים, וכמובן כריית LiteCoin. הבנתי שלשם הכריה עדיף gForce ועם כמה שיותר זיכרון. קירור טוב אני מניח שחובה. עוד מעט בלאק פריידי, ראיתי את המבצעים של TMS וKSP ולמען האמת הם דיי מאכזבים. מישהו מכיר אופציה טובה, אמינה ומהירה אחרת (חול?) חשבתי אולי אפילו לקנות שני כרטיסים ולחבר אותם בSLI. אני צריך לבדוק מראש שהכרטיס תומך? ושהלוח אם תומך? המפרט שלי הוא: לוח אם - gigabyte GA-H77-DS3H מעבד i7 יש לי גם שלושה מסכים, אחד מסך מחשב (עם DVI) ושתי מסכי טלוויזיה (רק HDMI). יש כרטיסים עם שלושת היציאות שאני צריך? ואם אני קונה שתיים ומחבר בSLI אז אני יוכל להסתפק בשתי יציאות בלבד מכל מסך וזה יעבוד כמו שצריך? שמח לשמוע בעצתכ…

8. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by eladbu,

רציתי לדעת האם רדאון 8500 מסוגל לשדר תמונת HD חיברתי כבל VGA מהמחשב ל LCD 37 שלי.אני עם הדרייבר הכי חדש של רדאון איפשרתי שידור ב 720 ו- 1080 דרך הדרייברץ .יש לי קובץHD במחשב אבל אני מקבל תמונה ירוקה. אפשרי?

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  10. אותו מסך נמכר באתרים שונים בהפרש של 1000 ש"ח ע"י אותו ספק http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1269866 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1949892

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by joyke,

שלום לכולם, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום. הגעתי לכאן לאחר שבעקבות התלבטות מסויימת המליצו לי מאוד להפנות את השאלה שלי לפה. אז ככה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים הקרובים אבל נתקלתי בשי התלבטויות: 1. הראשונה, איזה כרטיס מסך עדיף לקנות, את ה Nvidia Geforce 7800 GT או את ה Nvidia Geforce 7800 GTX? כי שמעתי שה GTX פחות משתלם מה GT כי הוא לא בהרבה יותר מהיר. אז מה אתם ממליצים? ובנוסף, מה יחסי הכוחות בין שני הכרטיסים, בכמה ה GTX יותר חזק מה GT? 2. והשניה, האם כדאי לקנות לוח אם שמותאם ל SLI? בהנחה שאני אקנה את אחד משני הכרטיסים הנ"ל, זה יוצא משתלם? אם כן, תוכלו להמליץ לי על כמה לוחות אם ספציפים שכדאי לקנות? 3. אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על מארז טוב שילך עם הכל. עכשיו הרכיב…

• 16 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by beni123,

9400GT מול 9500GT ההבדל ביניהם משמעותי?

13. Started by R.E.L,

אני נוסע לארצות הברית בחופש הגדול.. עכשיו סיפרו לי שהכול יותר זול שם מן הסתם... : איזה כרטיס מסך לדעתכם כדי לי לקנות שם?? ושלא יהיה יקר כמו נגיד ti 4600

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך GAINWARD 7800GTX עכשיו אני נכנס לאתר של העדכונים ואיזה אפשרות אני בוחר שם? כי יש GEFORCE AND TNT2 או GEFORCE GO 7800GTX לפני הכרטיס מסך הזה הורדתי מהאפשרות הראשונה אבל עכשיו אני לא יודע כי רשום באפשרות השניה GO מה זה אומר דגם מסוים או לכל הדגמים של ה7800? תודה לעונים?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by simon_hr,

יש לי radeon 9700 של חברת sapphire והוא נותן לי בעיה במסך.. הוא רושם לי את השורות הבאות ? ואני לא יודע מה לעשות ? you have not connected the cable to your radeon 9700 video card please refer to the "getting started guide" for proper hardware installation תעזרווו לי ..

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  16. חברה OK הבנתי שלשלב כרטיס גראפי עם כרטיס משחקים ע"י טכנולוגית SLI זה בלתי אפשרי (לפחות כרגע). האם יש דרך אחרת לעשות זאת ??? שמחשב אחד יעבוד עם שני כרטיסים אחד גראפי ואחד למשחקים ושהמעבר בינהם יהיה תוכנתי (לא חומרתי), כלומר שאני אוכל להחליף בינהם תוך כדי עבודה על המחשב ? :-\ תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by tidan,

היי! רכשתי כרטיס מסך דגם: Asus Extreme ATI Radeon X1950XTX CrossFire 512MB מה אתם אומרים :-\ [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by Lirux,

אני משחק El Matador על הגרפיקה הכי גבוהה שאפשר עם AAx4 ו- AFx8 והכל עובד טוב וחלק... אבל הצללים ממש ממש מפוקסלים וזה מעצבן! מה אפשר לעשות?!

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by HydroIT,

שלום. רציתי לדעת כיצד אוכל לברר אם במחשב מסוים המעבד יוצר צוואר בקבוק לכרטיס מסך. איך בודקים כזה דבר? תודה.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by Seshie,

אוקי, פירמטתי היום ואני קצת מבולבל ומודאג. יש לי Gigabyte Radeon 4870, ומה שקרה זה שלפני שפירמטתי שהייתי נכנס למשחקים כמו assassin's creed וכל זה הactivity היה על 0% והסביבה שם, אבל עכשיו אחרי הפירמוט, הוא עולה ל88-99% שאני משחק בassassin's creed וגם יש קפיצה לטמפרטורה מ50 ל60, שהמאוורר רץ לי על 45%. אני קצת מבולבל ולא יודע אם זה תקין, יש לי את הגרסא האחרונה של הדרייברים. נ.ב אם מישהו יודע על שינויים שאפשר לעשות בהגדרות בדרייברים או משהו בשביל לקבל ביצועים יותר טובים בלי OVERCLOCK אני אשמח. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by harur,

קורא לי במשחקים מסויימים דברים מוזרים: או שבמשחק מסויים, האודיו מקדים לי את הוידאו, או ההפך או שבמהלך משחק, אני שומע גמגום של של הדיבור, כלומר המילה שנאמרת על ידי השחקן חוזרת על עצמה למשך עשירית שנייה כמה פעמים. רציתי לדעת האם זו בעייה של כרטיס המסך (או של כרטיס הקול? או של חומרה אחרת?)?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by overload,

-הכרטיס הזה שבזיגזג הוא AGP? -איך הוא לעומת ה6600GT? -והאם הוא יפעל על ספק 300W? כי כתוב באתר החברה 350W מינימום. -האם ספק 300W יספיק בשביל 6600GT?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by T-MacH,

אנשים אני צריך לינק ל-openGL כרטיס מסח:GeForce MX 440

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by yaron@,

שלום רב, לאחרונה הבן שלי התחיל לשחק במחשב בנוסף לפלייסטיישן וניסה להעלות משחק בשם 4 forza horizon, בזמן התקנת המשחק והפעלתו נרשם שהמחשב לא עומד בדרישות הבסיסיות שלו.. אשמח לשדרג לו את הכרטיס מסך שיוכל לשחק במשחק הזה ובמשחקים מתקדמים אחרים. לוח האם שכרגע יש לי הוא: MS-7B86 (B450-A PRO) גירסת לוח אם 2.0 מעבד: AMD RYZEN 5 2400 WITH RADEON VEGA GRAPHICS זיכרון: 8 GB במידה ויש לשדרג חלק נוסף אשמח שתבהירו.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  25. Started by roey24,

שלום, אני צריך כ. מסך בשביל צפייה בHD, משחקים שלא דורשים יותר מדי - FIFA וכאלה. המחשב שאני רוצה לחבר לו את הכרטיס : מעבד - Intel Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB Tray לוח אם - asus P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרון - 2x1GB Kingston HyperX CL4 דיסק קשיח - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS ספק - Tomahawk 450W Active PFC 12cm‎ יש לי מסך 22" עם רזולוציה מקסימלית של 1920X1080. תודה רבה לעוזרים..!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.