כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מסך 17 LG FLATRON שטוח לחלוטין דגם T710BH לצפייה בתמונה גדולה מסך המחשב החדש של LG מסדרת FLATRON ez מסך שטוח עם טכנולוגיה חדשה פרי פיתוח מעבדות LG BRIGHTVIEW המאפשר הבהרת תמונה וחידודה. עכשיו בחשיפה ראשונה ובמחיר אטרקטיבי ביותר. מפרט טכני : שפורפרת: CRT שטוחה גודל נקודה: 0.25mm(V),0.20 (H רזולוציה מקסימלית: 1024X1280 קצב ריענון מקסימלי: 85hz תקן בטיחות: TCO99 כרגע יש לי Proview DX-787 המסך של LG עולה 700 שקל ב walla האם כדי בתודה עמית
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הזה? http://www.cnm.co.il/Product.asp?productid=25&catcode=5
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אוקיי יש לי כרגע 8500GT. לאח שלי יש 8800GT ובעוד שבועיים יש לו יומולדת והוא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. הוא הציע לי לקחת את ה8800GT שלו במקום ויש לי כמה שאלות: 1. האם כדאי לקחת את ה8800GT של אח שלי במקום ה8500GT שלי? 2. האם ה8800GT עדיין מחזיק משחקים כמו COD5, FEAR 2 וכאלה משחקים על הגדרות הכי גבוהות עם פילטרים ברזולוציה של 1680*1050? (מסך 22 אינץ') 3. האם הכרטיס יוכל להחזיק משחקים ברזולוציה הזאת לפחות עוד חצי שנה בערך? 4. האם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד שלי (E6750)? 5. איזה ספק צריך בשביל ה8800GT?
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני קורא בפורום די הרבה ולא פעם נתקלתי באמירה שלבקר של 128 ביט כמות של ג'יגה זכרון היא סתם גימיק.חשבתי שאולי מישהו מבעלי הידע פה יוכל לשרטט את מפת הזכרון המומלץ לכל הבקרים הקיימים.בקיצור איזה בקרים יש היום ומה הכמות של הזכרון המומלצת לכל אחד מהם.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת הפעלה Windows XP x64 SP2 וכרטיס מסך Palit GeForce 8800GT Sonic. התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, ויש לי אפשרות נוספת להתקין nVIDIA WDM Driver. בחרתי באפשרות הזאת, ו-Windows הודיע לי שהלוגו של הדרייבר לא חתום לגירסה הזאת של Windows, או משהו כזה. השאלה שלי היא מה זה הדרייבר הזה, מה הוא נותן לי, האם אני צריך אותו, והאם להגיד ל-Windows להתקין את הדרייבר בכ"ז. אני עכשיו באמצע התקנה, כך שאשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש לגמרי ולמרות זאת התופעה הייתה גם במחשב הקודם. בשניהם יש כרטיס nvidia Geforce בישן יש geforce 4 mx 440 בחדש יש geforce fx5200 הבעיה היא שכאשר אני מריץ סרט divx כלשהו (גם xvid) בטלווזיה התמונה של הסרט לא חלקה...כלומר...כאשר בסרט עצמו יש תנועה אופקית איטית, ימינה או שמאלה, הפריימים מתעכנים רצועות רצועות...יש כזה דיסטורשין בתמונה. ניסיתי הרבה קודקים ופליירים...וגם אני משתמש בדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס מסך. מישהו פעם התנסה בבעיה? מישהו יודע איך לפתור אותה? זה ממש מרגיז...הסרט לא רץ חלק בטלוויזיה....בעיקר בתנועות אופקיות או תנועות חדות ומהירות...מוזר... אני כרגע משתמש בקודקים של Lionetwork
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קודם כל מצטער שאין לי את המפרט של המחשב בפרופיל אני יוסיף ברגע שאני יגיע הביתה ואני יידע פרטים יותר מדוייקים של הלוח אם והספק כח (כרגע בעבודה) מה שרציתי לדעת זה אם כדאי להוסיף עוד כרטיס ולחבר אותם ב CROSSFIRE (יש לי לוח אם עם 2 יציאות PCI-E) או להחליף לכרטיס אחר של NVIDIA פשוט הכרטיס שלי כבר עייף למשחקים כמו באטלפילד 2, PURE, CRYSIS ואפילו GUITAR HERO שהוא על הגדרות גבוהות... אז הייתי שמח שתעזרו לי בבחירת הכרטיס לפי השיקולים שרשמתי פה למעלה התקציב שלי הוא 500 ש"ח ואפשר חריגות קלות כלפי מעלה בינתיים ממה שאני זוכר יש לי מעבד intel core 2 duo 4300 זיכרון 4 GB ודגם מדוייק של לוח אם והספק כמו שאמרתי שאני יגיע הביתה אני ירשום ודרך אגב רציתי לדעת אם בכלל שווה לי לעשות CR…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה להמיר סרט לדיבאקס כדי שאני אוכל לדחוס אותו עם KINOMA לפאלם אבל לא הייתה לי הצלחה, הקינומה אומר שהוא לא מזהה את התקן "DIV3" לא יודע מה זה. בקיצור אם מישהוא יוכל להגיד לי באיזו תוכנה להשתמש כדי להמיר את זה למשהוא אחר או אפילו לעזור לי יותר לעומק ולהסביר לי איך להעביר את זה לפאלם.... תודה רבה, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי הכרטיסים יותר חושב לכיוון הרדון
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מחפש כ. מסך Agp למערכת הבאה P4 3.0 Presscot 1024mb ddr400 אני חשבתי על ה1950p אך אני לא בטוח כי זו הבחירה הנכונה זה די חשוב שיהיה בכ. אם אפשר 512 מגה בייט אשמח לעזרה בנושא
-
- 12 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, לכרטיס המסך שלי (Leadtek Nvidia 6600) התקלקל המאוורר, אז החלטתי במקום לקנות אמצעי קירור, אני כבר אחליף את הכרטיס מסך כליל, אתם יכולים להסתכל במפרט שלי, כעקרון המחשב הוא משנת 2005, כך שאני לא יודע איזה כרטיסי מסך יתאימו לו. כעקרון אני עובד בעיקר עם תוכנות גרפיות (פוטושופ ופלאש) ומדי פעם משחקים. התקציב הוא בסביבות ה-650 ש"ח. הסתכלתי על רשימת כרטיסי המסך החדשים של Leadtek כאן: http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=94 איזה מהם מומלץ? (אני מחפש כרטיס מסך טוב, קצת יותר ישן ובמחיר נורמלי, לא את הכי חדיש במחירים אסטרונומיים) אשמח לעזרתכם, תודה.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני קונה לוח שתומך ב SLI וספק שגם תומך אני קונה GF7800GT רציתי לדעת אם ההוספה שלי של בערך 1000 שקל של לוח תומך SLI וספק הרבה יותר חזק שווה את זה ככי נגיד עוד חודשיים אני יקנה עוד GF7800GT זה יהיה ממש משמעותי? יש למשהוא איזה מאמר או גרפיים שמראים איך זה SLI לא ראיתי שכותבים פה יותר מדי אז חשבתי אולי לקנות לא SLI ןאז אם ה 1000 שקל שחסכתי לקנות את ה GF7800GTX מה אתם אומרים אני יותר בכיוון של ה SLI לפי דעתי שאלה מאוד מעניינת וקשה לאיזה צד לבחור אז רק גרפיים וחומר בדוק יוכלו לענות על השאלה הזאת וגם אז זה לא יהיה חד משמעי מה שבטוח זה רק תאורטי שזה פי שניים יותר טוב זה בטוח לא ככה השאלה כמה זה באמת יותר חזק ובכמה ה GF7800 GTX יותר חזק מ GF7800 GT תוד…
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אבא שלי צריך לצורכי מחקר לחבר מצלמה ( coolpix 4300 ) למיקרוסקופ וממנה למחשב. המטרה היא לראות במחשב כשהם עובדים עם המיקרוסקופ ולצלם תמונות. איזה כרטיס הייתם ממליצים למטרה הזאת? כמה שהאיכות יותר גבוהה יותר טוב, אבל גם המצלמה מגבילה את האיכות כמה שהבנתי, אז קחו את זה בחשבון. המוכר כאן הציע לו R9200 עם VIVO ב 540 ש"ח או Flyvideo3000 ב 300 ש"ח בערך, אבל הוא יחזיר לו כסף על הכרטיס הישן (GF4 MX) זה ממש לא למשחקים, רק לצורכי מחקר. המחשב הוא פנטיום 4 חדש יחסית(חצי שנה), אז לא נראה לי שתהיה בעיה של כרטיס חדש מדיי.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כשעה מסך 19 של אוריון חיברתי אותו והמערכת אינה מזהה אותו,רשום לי רק default monitor. לפני כן היה לי סמסונג 17 שהיה plug and play אבל המסך הזה כנראה אינו. עכשיו מה אני עושה כדי שהוא יזוהה. גם אווראסט אינו מזהה אותו ואני חייב מידע על המסך הזה(רזולוציה מקסימלית וכו').
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הורדתי אתר מוכן שעשוי בפוטושופ ואני לא מבין מהם הסימני קריאה הצהובים האלה...? כשאני מנסה להיכנס ללאייר ולשנות אותו הוא שואל אותי האם להוריד את הסימן קריאה הצהוב הזה וכשאני עושה לו כן ואני משנה אני לא יודע איך להחזיר אותו.... מה זה ולמה זה משמש.???
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני בזמן הקרוב הולך לשדרג את 7600GT שלי ל 8800GTS ויש לי כמה שאלות 1- האם אני אלך על הכי פחות במחיר וזה ישתלם לי? כי אני לא רוצה OC 2- האם הספק שלי יספיק? יש לי MONO MODE ATX 450W 3- האם הלוח שלי יסתדר איתו? יש לי INTEL D946GZIS 4- 640MB או320MB ? תודה מראש נא לתת לי קישורים למוצר אם אתם מוצאים זולים תקציב עד 1900 מפרט: Operating system: Microsoft Windows XP System memory: 1509.00 MB CPU: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz CPU speed: 1866 MHz Sound system: : SigmaTel Audio VGA Information Graphics card: Gainward_Bliss7600GT_PCX_DD_256MB_Tv_Dual_Dvi_SilentFX Memory: 256.0 MB
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב לטלויזיה אז בטלויזיה אני רואה שחור לבן איך לסדר את הבעיה הזו ? תודה רבה מאוד לעונים.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 עם 1G זכרון כיום יש לי כרטיס מסך FX5200 הבן שלי (בן 8) משחק במחשב ועד היום לא נתקל במשחק שהוא לא שיחק יפה (ריי מן , מכוניות וכו') לאחרונה קיבל ליומולדת משחק ספיידרמן 3 שלא עולה (דורש פנטיום 4 2.8 וכרטיס מסך מינימום FX7300 או רדאון X1300 . שאלתי : האם שדרוג כרטיס המסך (הוא AGP) לכרטיס אחר (משומש, כמו FX6500 /רדאון 9600 או X1950) יספיקו לי ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מחפש את הכרטיס 5770 הכי שקט שאני יכול למצוא. כרגע כרטיס המסך שלי הוא החלק היחידי במחשב שאני שומע, והייתי מעדיף שזה לא יקרה שוב. ברור לי שאין כ"כ הבדלי ביצועים בין הכרטיסים השונים, וכמה שקלים לפה או לשם לא משנים. יש כרטיס ספציפי עם קירור שקט יותר מאחרים? אשמח להמלצות תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מי עדיף מבין הכרטיסים מכל הבחינות...קירור...אמינות וחוזק במשחקים? שניהם בעלי אותו ערך....1000 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://img62.imageshack.us/my.php?image=12rh.jpg RADEON 9800 NP זה מופיע לפעמים ככה שאי אפשר לראות כלום כל המסך ניהיה צבעוני כזה מלא ריבועים כאלה אני עכשיו מחקתי כל זכר לATI מהמחשב והרגיסטרי והתקנתי דריברים שבאו עם הכרטיס... אז אם זה יופיע שוב אני ידע שזה לא הדריברים.... זה גם לא יכול להיות חום כי ישר איך שפתחתי תמחשב זה הופיע לי....וזה גם מופיע באופן אקראי... גם המחשב מאוורר טוב.. ספק גם יש לי בסדר ...HEC ART-F 300W בגלל שזה מופיע לי באופו אקראי וביום יומיים האחרונים זה לא הופיע לי חשבתי שזהו נפתרה הבעיה אבל היום זה שוב הופיע לי ... מה דעתכם..
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס hd4870 עם זיכרון 512Mb על לוח עם צ'יפסט P45 לאחרונה אני לומד תוכנות שמצריכות כוח עיבוד גרפי רציני כמו אפטר אפקט ו-3 סטודיו מקס, אז חשבתי לחבר כרטיס נוסף בקרוספייר אבל את הכרטיס שלי לא מצאתי. השאלה שלי היא: 1. האם ניתן וכדאי לחבר כרטיס אחר מהסידרה עם 1 ג'יגה זיכרון? 2. מה הניצול שאני מקבל עקב שוני בכרטיסים? 3. האם אני צריך לקנות כרטיס מיוחד שנקרא מאסטר? תודה שלומי...
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איזה עדיף?: 7600gs sonic http://www.skypc.co.il/pl_product~28501~8~0.htm x1650pro gamer edition http://skypc.co.il/sg_product~GV260~8~0.htm 8500gt ddr3 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481 אגב, מתי אמור להגיע עידכון לתרד הכרטיסים המומלצים? :s05:
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני קונה 6600GT וספק 400W יספיק לי? יש לי גם amd xp 2800+ 512ddr 120giga tv card ga-k7-7n400pro2 זהו נראה לי
-
- 12 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הכרטיס הגיע...יחד עם המעבד amd am2 3800+ לוח אם וג'יגה זיכרון(מ-קיי.אס.פי) :jump: מחר כנראה חבר יבוא להרכיב לי אותם ואז אני אגיד לכם איך הם
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-