עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by er0101,

סתם מתוך התעניינות, מה הסדר גודל של ביצועים של 8600GT 256MB בSLI? בשביל SLI צריך בדיוק אותו כרטיס? אותו GPU ב2 הכרטיסים או מה?

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by om510,

http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX79T256DB-RH.htm זה זה

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by ORrrr,

שלום, ברשותי רדאון 9500 פרו עם אוברקלוק.. בזמן האחרון אני לא יודע אם זה רק נדמה לי אבל אני חושב שאיכות התמונה כאשר פילטרים מופעלים ירדה זאת אומרת אני משתמש ב AAx4 ולמרות השיפור אני חושב שהוא יותר קטן מפעם.. האם האובר יכול לגרום או אולי זה מפני שבהתקנה הנוכחית של הווינדוס שלי החלפתי דריברים כמה פעמים גם בלי למחוק את הקודמים תודה מראש, אור. גרסת הדריברים הנוכחית היא 3.7.. --- אם רוצים דוגמא איך זה נראה עם פילטרים עכשיו אז: 1024x768 http://planet.nana.co.il/blue-f/ab1.jpg 800x600 http://planet.nana.co.il/blue-f/ab2.jpg (במקרה שלא עובד מעתיקים לחלון חדש)

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by gshhar,

מה אומר ה-D3 הזה? האם זו גירסה מוחלשת? בכמה? האם זה משתלם או שכדאי להוסיך ולקנות ללא ה-D3 הזה?

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  5. אני מחפש מסך LCD 19 אינץ עם 8MS או אפילו פחות עד 2000 שקל האם יש בהם HD ? כי אני רוצה לחבר אליו את האקסבוקס צריך דחוף כי היום בערב אני קופץ לקנות

• 13 תגובות
    • 721 צפיות
  6. כל פעם שאני מכבה את המסך או שהוא נכנס להמתנה,הוא חוזר לגודל המקורי ז"א שהוא לא מתוח על כל המסך,מה יכולה להיות הבעיה? יש לי מסך F700B LG תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by The_overclocker,

לצערי אין 6800GT אז אני הולך על אחד מן הכרטיסים למעלה. רציתי לקנות כרטיס טלויזיה אבל אם הXTPE מגיע עם VIVO זה חוסך לי 200 שקל. בכל זאת הייתי רוצה לדעת מה הפרש הביצועים ביניהם, ואיזה פוטנציאל OC יש לכל אחד. מצאתי ביקורות, אבל לצערי הן לא היו כאלו עדכניות\מועילות. אשמח לקבל את הinsight שלכם לפני הקניה.

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by yonatanph,

שלום, יש לי כיום מסך CRT דיי טוב (IIYAMA 454PRO) אבל הוא כבר דיי ישן ונראה לי שהגיע העת לשדרג (ביחד עם שאר המחשב אבל זה לנושא אחר). בעקבות עיון בTOMS HW הגעתי למסקנה שמה שכדאי לקנות הוא את ה?VX922 19'' LCD 2ms DVI? הוא עולה כ2000 שח' בKSP. העניין הוא שהכתבה שם כבר ותיקה (יחסית) ולכן תהיתי האם עדיף אולי ללכת על מסך אחר. אם כן איזה? ויותר חשוב למה? (אשמח לקבל תשובות מפורטות יותר מאשר לך על X הוא ממש טוב) בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  9. מוכרים היום 280GTX ב 1600 שח ואני שואל , מה הטעם לקנות 260 ב 1300-1500 שח או 4870 1GB במחיר כזה שהם לא קרובים בכלל בביצועים ? בקיצור , אני מחפש כרטיס ב 1500 שח. 280 GTX הוא החזק ביותר שאפשר לקנות נכון ? אשמח להמלצות.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by EG,

יש לי : P4 1500 128 RDR GEFORCE2 64MB MX200 INTEL GARIBALDI 40 GB RPM 7200 אני מתלבט בקניית כרטיס מסך, חבר שלי בעל ידע רב בנושא זה הציע לי R9500 PRO. מה אתם חושבים? ואם יש לכם הצעות נוספות או תגובות אז בבקשה. תודה מראש "SHUTGUN".

11. אני רוצה להחליף את כרטיס המסך שלי, MSI GeForce3 Ti500, בכרטיס מסך אחר (מסוג AGP) למחשב לא חדש (P4 1.8GHz). המטרה העיקרית בשיפור זה הינו להתחבר למסך ViewSonic VP930B בעזרת כבל DVI. המחשב יהפוך למחשב גלישה באינטרנט, עבודות אופיס קלות, צפיה בטלויזיה ומשחקים קלים-בינוניים (למשחקים הבינוניים-כבדים יהיה בקרוב מחשב חדש מתקדם). בנוסף יש לי קצת בעיות עם הכרטיס (עדכון bios אחד נכשל ולא הצלחתי לעדכן אותו שוב - הוא עובד עם ה bios הגיבוי). אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך לצורך העניין בסביבות 600 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by zag_zag,

אני מחפש מסך 17" (CRT) בתקציב של 850-950 ש"ח. המסך ישמש בעיקר לשימושים משרדיים (אינטרנט, מסמכים וכו'), וכמעט ולא למשחקים/סרטים. כמו כן, המסך צריך לתמוך ב 1024x768@85hz לאחר שבדקתי קצת וחיפשתי בפורום, הבחירה מצטמצמת למסכים הבאים: LG F700B Samsung 763MB היתרון של הסמסונג מבחינתי הוא שהוא עולה 100 ש"ח פחות מישהו יכול להמליץ על אחד מהמסכים (או להוסיף אחד ששכחתי) ?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by avihai007,

הוא פועל טוב כשהו על AGP X2 וכשאני מעלה ל-X4 הוא פועל טוב ב-Win ME אבל ב-XP הוא תוקע את המחשב באמצע משחקים הוא פשוט נתקע מפרט: AXP 2000+ Gigabyte GA-7VAXP Samsung 256 MB 2100 Inoo3d Ge Force 4 ti 4200 128 MB תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  14. סדרת המסכים החדשה של LG, הP, אומנם העלתה מעט את הרף עם רזולוציות מעט יותר גבוהות, קצבי רענון קצת יותר טובים ורכזת USB(לטעמי מיותר כמעט לכל משתמש). אך האם יש שיפור בבעיות האמיתיות שהציגה סדרת הB? למשל, הגאומטריה (לא הצליחו "להלביש" את התמונה על כל המסך). בכלל, האם מישהו חושב שיש הבדלים משמעותיים בין מסכים משני הדגמים? האם השיפור בקצבי הרענון מורגשים? התמונה חדה יותר? הצבעים "אמיתיים" יותר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  15. יש לי עכשיו: RADEON 9200 128MB DVI TV OUT אני ממש לא מרוצה מהכרטיס הזה, ואני עכשיו רוצה למכור אותו ולקנות את הכרטיס הזה: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA002&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 מה אתם אומרים עליו? רוחב פס זיכרון שלו הוא רק 128, זה מספיק? חשבתי שיצא מאותו סוג כבר עם 256 רוחב פס זיכרון.

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by Discreet,

שלום לכולם יש לי עכשיו 6800GT [60 fps על ההגדרות הכי נמוכות כולל קונפיג שמעלים גופות וכו]. שבקושי סוחב את קאונטר סטרייק אפילו. אז השאלה שלי אם אני יקנה כרטיס מסך אחד מהשתיים HD2400 או HD3650 יהיה שיפור משמעותי?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by 0xIDE,

מה ההבדלים בין 4850 ל4870? כי במחיר אני רואה שזה כ200 ש"ח HD4850: HD4870: זה מה שכתוב באייבורי בדגם כתוב Vapor-X (מזה? ם_O) וכתוב בשניהם שהתמיכה היא לDirectX 10.1 אז זה לא תומך בDirectX 11? זה מיועד לQ8200, MSI P43, 2GB R למשחקים בעיקר תודה (:

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  18. שלום , המאוורר על כרטיס המסך שלי אסוס 8800GT מרעיש נורא וככל הנראה עומד להתפגר בקרוב. יש לי אחריות מורחבת של 3 שנים על כל החומרה ושאלתי היא האם גם המאוורר על כרטיס המסך אמור להיות כלול באחריות? ( אני שואל לפני שאני מתקשר לתמיכה ) , תודה. חיים

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. Started by zvkel,

סוף כל סוף המחשב הישן שלי חופשי לשמש לסרטים בלבד כרגע יש עליו voodoo 3 3500 ואני לא מצליח לגרום ליציאת טלויזיה שלו לעבוד בXP אז אני מחפש המלצה לכרטיס מסך שכל השימוש שלו יהיה לראות סרטים בטלויזיה לא אכפת לי לקנות משומש העיקר שהיציאת טלויזיה תהיה איכותית אז אם מישהו רוצה להיפטר מכרטיס ישן תשלחו לי הודעה אם מישהו יכול לעזור לי לגרום ליציאת טלויזיה לעבוד בXP אני בכלל אודה לו (פעם הצלחתי לעשות את זה ב2000 עם דריברים מאיזה אתר אני פשוט לא זוכר מאיפה ) תודה רבה ושנה טובההה

20. Started by avi2014,

השאלה בכותרת.\\\...///

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by BeNDeR,

אוקי קבלתי השבוע Radeon 9200 לפני היה לי Geforce Mx 440 . ( כן כן אני יודע הם לא משהו ) : / ! בקיצור רציתי אתמול לבדוק את היכולת שלו אז התקנתי 3dmark 2001 SE והרצתי והכל עבד יופי יופי , אחר כך רציתי לבדור אותו שוב אחרי כמה שינויים גרפים ולכן יש לי את התוכנה Rage 3d אז ביצאתי כמה שינויים והרצתי שוב ושוב פעם הכל עבד יופי ואז עשיתי עוד שינוי דרך התוכנה Rage 3d ומשום מה הבדיקות לא עבדו כמו שצריך אחרי שהוא הגיע לבדיקה השניה הוא אף מהתוכנה 3dmark ללא אזהרה. ( דרך אגב מדובר על הדרקונים למי שזוכר ) טוב חפיך נסיתי להריץ משהו אחר אז הרצתי את הבדיקה של ה Lobby גם זה האיף אותו מ 3Dmark טוב אז זה עניין אותי נסיתי להריץ את Max payne 2 זה בכלל עשה Restart למחשב טוב לא נבהלתי והרצתי א…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  22. לפי מה שראיתי בתוצאות בכל מיני מקומו כאן בפורום כמעט כולם עוקפים אותי בתוצאות ולא לכולם כרטיסים חזקים יותר משלי 9600xt וגם לא מערכת חזקה יותר 2600 barton, אני יודע שאני נשמע מתבכיין ואנוכי אבל גם אני רוצה תוצאות כאלו ואני יודע שחלקכם השתמשו פה באוברקלוק,אז מובן מאיפה הציונים, אני בקושי מגרד את 12000 בלי אוברקלוק יש משהו שייתן לי את הציונים שאני יכל לקבל בלי אוברקלוק נגיד שינויים בהגדרות? תודה מראש וסליחה על אופן הפנייה

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  23. אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט על כל סוגי האיכויות... בתקציב עד 600 שקל. נורא חשוב לי משהו שלא תהיה לו הגבלה של איכות ושאני יוכל להקליט באיכויות וקידודים של XVID 2 pass וכל השטויות האלה.... את התוכנות שעושות את זה אני מכיר אני רק צריך המלצות על כרטיסי טלויזיה. תודה מראש, ניר (:

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  24. שמעתי שה-HD4890 יכול להגיע לתדר של מעל 1GB, אבל בכל זאת בתוצאה הסופית: איזה כ.מסך יציג ביצועים טובים יותר באוברקלוק כבד?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by Yaron-Cohen,

Samsung 955DF הוא 19... ואם זה LCD אז תגידו איזה עד 2000 שח...חבר שלי אמר לי לקנות כמו שלו...LG L1730S...יש משהו יותר טוב??. אאאההה...השימוש שלי...סתם באינטרנט...וסרטים...

• 8 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים