עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כמו שהכותרת של הדיון אומרת, אני צריך עזרה בקשר לאיזה כרטיס מסך כדי לי לקנות כשהתקציב עומד בערך על 500 ש"ח והמטרה כמובן היא משחקים. הכרטיס מסך האחרון שהיה לי הוא 8800GT של Nvidia ודי החלטתי להחליף אותו (או יותר נכון הוא החליט...). כבר עברו 4 שנים מאז שקניתי אותו ובזמן הזה די הפסקתי לעקוב אחרי התחום הזה של כרטיסי המסך. אחרי חיפוש מהיר ראיתי דגמים חדשים של כרטיסי מסך טובים משלי בפחות מחצי מחיר ממה שאני קניתי את הכרטיס שלי בזמנו, הבעיה היא שאני לא יודע איזה כרטיס כדי לי לקנות. הנה כמה פרטים על המחשב (שלפי החוקים הלא כל כך מעודכנים של הפורום אני צריך לרשום): ספק: 400 W מעבד: AMD Athlon 64 X2 זכרון: 2 GB כרטיס מסך: ATI Radeon X1200 Series (זה כרטיס מסך on-board) דרך אגב, אני צר…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by def,

יש לי כרטיס מסך מסוג asus mx 440 וכשהייתי משתמש ב98 הכל היה טוב וסבבה עכשיו פתאום כשעברתי לxp הכל השתנה ואני לא מוצא מאיפה לשנות?!?! אז בבקשה מה עושים בשביל שיהיה tv out??? :AR15:

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  3. שלום! יש ברשותי כרגע radeon 8500 128MB עוד כמה זמן אתם חושבים שיהיה כדי להחליף אותו? ובאיזה כרטיס?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by Achiron,

שווים משהו? אם מישהו יכול לספק בנצ'ים, כיוון שאני ממש לא יודע לחפש בנצ'ים (ניסיתי, אני אף פעם לא מגיע לתוצאות של גראפים שמשווים לכרטיסים אחרים. אף פעם!).

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by dorosen,

שלום לכולם, עקב אי תמיכה של הכרטיס הנוכחי (8800gts) בשניי מסכים - גם אני לא האמנתי - אני מחפש כרטיס חדש. המערכת : מעבד - Q6600 לוח - Abit ip35 זיכרון - g.skill 4Gb ספק - NZXT percise 650w הדרישות - תמיכה בשניי מסכים, אחד 1200*1920 והשני 1080* 1920, משחקים ברזולציה מלאה (משחק רק על אחד כרגע אבל אולי על שניהם בעתיד), כמו כן אוהב לשחק על הגדרות גבוהות, אם כבר מחליפים כרטיס אז כבר. תקציב עד 1300 ש"ח, עדיף פחות. הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים והסוגים, יש מצב שבעתיד הקרוב נשדרג את כל המחשב אז אני מעדיף כרטיס ש"ימשיך הלאה". תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. Started by nbd,

שלום. יש לי את המפרט: amd 64 3000+ 512 x 2 ram epox kda3j albatron 6800GT עכשיו לבעייה: לפני כמה ימים לקחתי מחבר את המשחק Riddick וbattle for the middle earth שני המשחקים אמורים לעבוד על המחשב שלי מעולה, וזה לא ככה. אני לא בטוח לגבי ה bftme כי לא ראיתי איך זה על המחשב אחר והRiddick אני בטוח שאני לא רואה טוב כי אצל חבר שלי שיש לו 9600XT רואים יותר טוב. שמתי את הSHADER על 2++ רזולוציה: 768 1024x ואני לא רואה טוב =\ התקנתי לפני כמה ימים את הדרייבר החדש אולי בגלל זה? כי אני לא בטוח שהתקנתי טוב, זאת הפעם הראשונה שהתקנתי דרייבר לכרטיס. וכן, לפני כן אני מחקתי את הדרייברים הקיימים. בדקתי בEverest וכתוב בDriver install של הכרטיס מסך את הגירסא האחרונה אני לא יודע אם זה אומר שהת…

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by morbidangel,

ערב מקסים לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב כולל מסך 22 חדש. השאלה הנשאלת היא האם כרטיס 4870 בודד (כרגע) יכול להחזיק משחקים ברזולוציות מתאימות לגודל המסך?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  8. ולהתרשם מהם ? כמה שפחות לרוץ מחנות לחנות ? למישהו יש מקום כזה ? באזור המרכז . ? תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by iveco,

ה PASSMARK לא מדוייק נכון ? הפער בביצועים קטן מדי באתר של TECHPOWERUP יש הבדל 21 זה נחשב משמעותי ? לי זה נראה קצת

10. Started by RTTW,

איזה כרטיס מסף עדיף ספייר 7950 דגם OC של 900 מה"צ לליבה או גיגהבייט 660 טיטניום OC לרזולוציה עד 19XX@1080

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  11. Started by or_azu,

האם בשביל מסך 22 אינץ' יספיק כרטיס אחד של 9600GT או שכדאי יותר לשים 2 (התקציב מאפשר..) או שבכלל עדיף ללכת על 8800 GT רגיל (ראיתי שאת הקליבר הפסיקו למכור משומה... )

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by bezadon,

אז ככה - כבר ביום ראשון הקרוב תכננתי להוציא הזמנה למחשב חדש. התיכנון היה לקנות כ. מסך 7600GT שעולה 916 ש"ח (של לידטאק) : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 בעקבות הכתבה באתר: http://hwzone.co.il/news/1156351733/21698/ התחלתי לחשוב שאולי כדאי לחכות עד לאמצע ספטמבר בשביל לקנות את הכרטיס מסך החדש הזה של ATI. עובד עם DDR4 ! נתונים מאוד גבוהים ! ומחיר בסדר (1400 ש"ח). עד כמה הכרטיסים הנ"ל (ה-7600 וה-1900 החדש) שונים זה מזה ? מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם רצוי לעדכן פעם בכמה זמן את העידכונים ש שnVIDIA מוצאה? זה לא יכול לגרום לבעיות

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  14. יצא דריבר חדש Release Highlights: Adds support for GeForce 7800 GTX 512 and GeForce 6800 GS Improved performance for Quake 4 Improved performance and compatibility for Call of Duty 2 Mixed vendor support for NVIDIA SLI. TV-Out/HD-out support for NVIDIA SLI. Added support for VSync on Direct3D games when running NVIDIA SLI. Performance enhancements for dual-core CPUs. PureVideo high definition MPEG-2 de-interlacing support. Usability enhancements when connecting to an HDTV. Microsoft® DirectX® 9.0c and OpenGL® 2.0 support For a full list of fixed and known issues please view the Release Notes. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.94.html מישהו עם מעבד כפ…

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by surui,

אני רוצה לקנות מKSP אך יש שתי כרטיסים שאני יכול לקנות את ה Galaxy 7900GT 256MB DDRIII, HDTV, DVI, PCI-E או את ה Sapphire X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E אמרו לי לקחת את ה1900GT גם שהוא בטיפה חלש מ7900 והוא יותר חזק באוברקלוק הוא נותן יותר אובר קלוק וגם שהוא עולה 200 שקל פחות מה7900GT זה נכון? לקחת את ה1900GT? או את ה7900GT ?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  16. משפחת ה-Ampere מגיעה אל השוק הנייד כצפוי, עם שלוש גרסאות תחילה - ששונות בהרכב החומרתי מהמקבילות השולחניות שלהןלכתבה

17. Started by motir,

אהלן, אני שוקל לקנות עוד מסך LCD ולחבר אותו למחשב במקביל למסך הנוכחי שלי. כמובן שארצה רק חיבור DVI. חיפשתי כרטיסי מסך עם תמיכה ב-2 יציאות DVI ומצאתי מפלצות שעולות המון כסף. אני לא גיימר ומסתפק בהחלט ב-RADEON 9550 שיש לי. הבעיה שאני צריך עוד יציאת DVI. מישהו יודע להמליץ על כרטיס פשוט יחסית, ברמה של ה-9550, עם 2 יציאות DVI? תודה מוטי

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by tomzakai,

יש לי מסך חדש 730b Samsung בנוסף הכיוון האוטומטי לא פעיל, למה?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  19. אם כן שמעתי שהם מעולים... נכון?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  20. שלום, הזמנתי את הכרטיס X1950GT ל-AGP דיברתי עם חבר (יש לו PCI-Express, לא יודע אם זה קשור..) ויש לו X1950Pro והוא אמר לי שהחיבור מולקס שם, זה לא חיבור מולקס רגיל..והוא אמר לי לבדוק את זה בכרטיס מסך שלי.. לא בדיוק הבנתי למה הוא מתכוון.. בדקתי אצלי במארז וראיתי שיש לי רק חיבורים רגילים... השאלה שלי היא אם לכרטיס יש חיבור מולקס רגיל או חיבור אחר של חשמל...? תודה.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  21. יש לי בעייה מעצבנת בדיירברים שהagp wrtie מתעקש להשאר על off ואי אפשר לתקן את זה....כבר חרשתי באינטרנט על כל מיני פורמים והיו הרבה אנשים עם הבעייה הזאת...בכל מקרה הכל אצלי על On כל הfast write,agp read,pci write\read....רק הagp write על off השאלה שלי היא אם יש השפעה לרעה על הביצועים בגלל שהagp write על off? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  22. ממה שהבנתי הR600 הולכים להיות קצרים יותר הם יכנסו למארז הזה?

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by esharone,

שלום ברצוני לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 550 ש"ח או קצת יותר שישמש גם למשחקים אבל לא רק ושיהיה איכותי במסגרת התקציב הזה

24. Started by demultiplexer,

איפה ניתן אם בכלל לקנות מגן מסך למחשב נייד מסך 15.4 רחב ? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  25. אורח
    Started by אורח,

עשיתי אוברקלוק אז אולי זה בגלל זה, איך אני יכול לעשות שזה יעלם, שזה יהיה רגיל?

• 9 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים