כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט איזה מסך 17" לקנות למחשב שישמש לאינטרנט, קצת משחקים, לא משהו רציני... תקציב מאוד מוגבל, אז אני רוצה מסך מהזולים (עד כמה שאפשר) אבל שייתן תמונה טובה ויהיה אמין.... המלצות?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני קונה 6600GT וספק 400W יספיק לי? יש לי גם amd xp 2800+ 512ddr 120giga tv card ga-k7-7n400pro2 זהו נראה לי
-
- 12 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הכרטיס הגיע...יחד עם המעבד amd am2 3800+ לוח אם וג'יגה זיכרון(מ-קיי.אס.פי) :jump: מחר כנראה חבר יבוא להרכיב לי אותם ואז אני אגיד לכם איך הם
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך מאוד ישם Sapphire X800GTO2 ויש לי מסך שתומך ב1920X1200 אתמול הביאו לי סרט 720P בפורמט MKV שאני מפעיל אותו במדיה פלייר קלסיק רואים יפה מאוד כמו שצריך אבל יש בסרט תקיעות ורואים את הפה שלהם זז ורק אחרי איזה 10 שניות שומעים ובקיצור מלא פאקים... זה בגלל הכרטיס מסך או בעיה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קבלתי מתנה כרטיס מסך 7300GSכמה זמן הוא יחזיק מעמד עד שכבר המשחקים לא יעלו ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום קניתי את HD3650 ליציאת AGP וחיפשתי Driver (עדכני 8.7)באתר של AMD-ATI והורדתי את זה שמתאים לסידרת 3600 אבל כשאני מתקין הוא נותן את השגיאה שבתמונה... אז אך אני מתקין את Driver העדכני ביותר בשבילו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שאני מנגן סרט בפורמט רחב, כמעט יותר משני שליש מהמסך פסים שחורים. האם יש אפשרות לצמצם את הפסים השחורים מבלי לעוות את התמונה?. (המסך שלי במיפרט) ממתין לתגובות תודה...
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://img85.imageshack.us/img85/4897/4pinto6pinpoweradapterrs9.jpg או שמספיק לאחד ?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שאלה פשוטה שאני פשוט לא מוצא לה פתרון הכרטיס הזה תומך בAGP8 ? כי כרגע אצלי הוא עובד על AGP4 שזה די עצוב :s05:
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להסבר בבקשה ממה יכול לקרות דבר כזה במשחק??? http://img184.imageshack.us/img184/7073/123kk5.jpg אגב זה לקוח מ-3DMARK06 ודבר דומה קורה לי ב FEAR אבל לא מיד, אחרי איזה 5 דקות של משחק או משהו מתחיל להתבלגן הכל... והמפרט שלי זה: P4 2.4Ghz / ASUS P4s533 / 2*512MB DDR 400mhz CL3 / Leadtec GFORCE 7600 gs 256DDR2 128 bit עוד משהו?? תודה...
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כולם רואים איזה מפלצות משגרת ATI לשוק הגבוה. אבל מה עם השןק הנמוך? כאחד שלא משחק ושוקל את ה 3470 אני שואל האם יצא 4470 4570 ?? 4670?? כרטיסים עם תמיכת UVD 2 כמו החזקים אבל רק לסרטים ולא למשחקים. מחכה לתשובתכם שכם אני לא ממהר לרכוש כרטיס.אלה רק מגשש בינתיים תודה
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג asus mx 440 וכשהייתי משתמש ב98 הכל היה טוב וסבבה עכשיו פתאום כשעברתי לxp הכל השתנה ואני לא מוצא מאיפה לשנות?!?! אז בבקשה מה עושים בשביל שיהיה tv out??? :AR15:
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך LCD שישמש לאינטרנט ואופיס לא למשחקים . אני מתלבט בין מסך 15 LCD ל 17 LCD התקציב הוא 2500 ש"ח מה אתם מציעים ? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI HD3870 שקניתי לפני שנה בהרבה כסף עכשיו אני רוצה לקנות עוד כרטיס כזה שיהיה לי שתי כרטיסים על לוח אם אחד עכשיו יש לי לוח אם עם מקום לכרטיס מסך יחיד, יש למישהו המלצות ללוח אם שיש שם 2 סלוטים ל2 כרטיסי מסך? לוח אם שיתאים למעבד בסוקט LGA775 תודה רבה וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן באתי לחבר שקנה לעצמו את אחד מסכי ה- LCD המובילים של Samsung, וממש, אבל ממש לא אהבתי את התפקוד שלו במשחקים. אז עכשיו הבנתי שאולי הייעוד שלי הוא מסך CRT מצוין, בגלל שאני ממש ממש אוהב לשחק ובגלל שאין לי כסף ל- LCD. בקיצור, נדלקתי על המסך הזה - הוא נראה לי פשוט מצוין, למרות שהוא קצת יותר יקר מהשאר (אבל יותר זול מה- Samsungים) http://www.pch.co.il/docs/pd-326757758.htm זהו בערך, הוא קצת עובר את התקציב שלי. אבל אני רוצה מסך שייתן לי קצב רענון של 100 הרצים לפחות ברזולוציה של- 1024x768. אני רוצה גם מסך שינצל את מלוא היכולות של ה- Radeon9800Pro או יותר חזקים. (הכוונה היא שאני לא רוצה איכות גרועה או פיקשושים בקצב הרענון). ועוד דבר - אני פתוח להצעות, אם יש לכם ה…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. אז ככה.. אני רוצה לראות טמפרטורות בדרייבר של הכרטיס מסך וגם כאילו שיפתח לי אפשרות לעשות OC אני לא הולך לעשות אבל סתם אני רוצה את כל האפשרויות האלו כמו בתמונה הזאת איך עושים מישהו יודע ? http://img239.imageshack.us/img239/3341/25786912mb9.jpg דרך אגב זה המחשב שלי: CORE 2 DUO/INTEL/E6550 GIGABYTE -GA-P35-S3 Leadtek 9600GT 512MB GDDR3 PCle KINGSTON DDR2 667MHz 3GB WD/SATA2/250GB
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
באתר של למיר יש תחת קטגוריה חומרה->עריכת וידאו את: AVERMEDIA AVERDVD EZMAKER PCI שעולה רק 228 ש"ח. האם הכרטיס הזה מסוגל להקליט קלטות וידאו וכיו"ב באיכות מעולה (וכוונתי כאן לאיכות טובה כמו הסרטים באיכות הטובה שמהרשת) ? והאם באמת זה נכון מה שרשום שם לגביי רזולצית ההקלטה שלו ? (לצורך השוואה, בדקתי מוצרים הרבה יותר יקרים ברשימה, ואף הם לא מגיעים לרזולוציה הזו....) תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB במחיר 550 יש לכם משהו בטווח ה-100 שקל פחות או יותר ,, יותר טוב מהכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
תנו לי כרטיס מסך טוב שיהיה לי למחשב החדש שקניתי. אני לא גיימר כבד אני משחק משחקים כמו Fifa 2008 nba live 2008 need for speed counter strike משחקים כאלה. איזה כרטיס מסך אתה מציעים לי?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שיתמוך גם ברזולוציות של מסך 24" רחב אני יודע שאפשר להשתמש בזה שעל לוח אם אבל אני מעדיף כרטיס נפרד עם זיכרון משלו. הכרטיס מיועד למחשב לעיבוד גרפי ותמונות.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה יותר חזק והם הבדל בינהם שווה שאני יוסיף עוד כסף? תודה (דרך אגב AGP X8 )
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בבית מארז של dell optilex 745 שקיבלתי מהעבודה.. ניסיתי לשחק את ה gta החדש והגרפיקה הייתה ממש זוועתית(ati 1650) ורציתי לדעת אם אני אשפר רק כרטיס גרפי זה יעזור לי בשיפור משמעותי או שכל המארז עצמו נועד לכישלון באזור המשחקים... pentium d cpu3.40 3.39 ghz 3 gb of ram אם כן אשמח לדעת איזה כרטיס יתאים בתקציב של עד 800 ש"ח שגם לדעתכם יתאים למארז.. תודה מראש אבי
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם מה אתם חושבים על המסך הזה: mag LCD 17" דגם ms776 SUPER SLIM ???? אני צריך למשחקים וסרטים
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
כיום אני עובד עם מסך סוני S73 כמסך ראשי ומסך מאג (עתיק) XJ700T כמסך משני. החלטתי לפנות קצת מקום על השולחן ולהחליף את המאג העתיק במסך חדש. ההגיון אומר לי לקנות מסך כמו שיש לי (שאני די מרוצה ממנו וכשקניתי אותו המסגרת הדקה שלו הייתה אחד הדברים שהכריעו לטובתו) רק עם DVI. ממה שראיתי באתרים שונים בארץ סוני הוציאו את אותו הדגם רק "מעודכן" (S74) שזה בעצם אותו המסך רק עם כניסת DVI. מה שמוזר זה שאני לא מצליח למצוא בשום מקום מסמך רשמי עם הנתונים שלו. בכל אתר כתוב משהו אחר וחיפוש בגוגל לא מוצא הרבה תוצאות. כמובן שבאתרי סוני השונים לא נמצא כל זכר למסך. איפה אפשר למצוא הוראות או נתונים טכנייים שלו? אפשר להמנע מהמלצות למסכי 19 כי זה פשוט לא נחוץ לי וזה יהיה סתם בזבוז כסף (אותה רזולוציה…
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-