כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
כאשר לכרטיסי NVIDIA יש יתרון ברור בוידאו ?
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 הכניסות שיש במסך LCD: D-Sub לעומת DVI-D???
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה לקנות SAPPHIRE X1600PRO 512MB AGP או x800GT 256 ?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום כבר לא סוד, ש 7900GTX לא יהיה כרטיס יחידי עם ליבת G71... עד אכשיו, חשבנו ש 7900GT יהיה במקום השני בביצועיו... היום התברר מהדרייברים ForceWare 83.60 שמוזכרים שם הכרטיסים הבאים: NVIDIA_G71.DEV_0298.1 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GS" NVIDIA_G71.DEV_0298.2 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GS " NVIDIA_G71.DEV_0299.1 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GTX" NVIDIA_G71.DEV_0299.2 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GTX" כמו שאתם רואים במקום 7900GT יש את ה 7900GS... מזה אפשר להבין שNVIDIA תשנה את השם של 7900GT... http://www.computerbase.de/news/treiber/grafikkarten/nvidia/2006/februar/forceware_geforce_go_7900_gs_gtx/ :xyxthumbs: רק לא מובן לי הקטע עם ה GO... יכול מאוד להיות שכרט…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AGP4 או 8. תודה.. (להרצת משחקים) רדאון או ג'יפורס.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה יותר חזק לפי דעתכם בלי קשר למחיר.... זה לא מעניין אותי לאיזה כרטיס יש ביצועים גבוהים יותר בתכלס? תודה...
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
למה בתוכנה everest זה כותב לי ככה (מסומן בכחול זה של הדריברים) : מה זות אומרת nv4_disp ? וגם מה זה המספרים האלו?
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש.. הבעיה היא שאני לא יודע ממש איזה לבחור כי יש מבחר גדול מאוד של חברות ודגמים אני צריך מסך בעל איכות התמונה הטובה ביותר היום בשוק.. כמובן שישמש אותי בעיקר למשחקים. אני לא יודע כרגע אם יש לי תקציב לקנות 19 אינצ' אז בבקשה תנו לי 2 המלצות אחד ל19 ואחד ל17 אינצ'.. תודה
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חברה איזה כרטיס מומלץ: 1. GIGABYTE - 6600 256 MB DVI TV PCI-E (RETAIL. 2. GAINWARD - GEFORCE 6600 ULTRA/1760 PCX 128MB DVI VIDEO CARD והאם ההבדל משמעותי?
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אחותי הייתה על המחשב,פתום בום קפץ המחשב והמחב לא עלה יותר :ם ישר ידעתי שFX5200 שלי הלך,היום החזירו לי אותו כי לא עבדו שיש שבת. אמרו לי שהוא התחמם יותר מידי למרות שנייקיתי את כל המחשב ומהאארז והכול,לא ניקיתי תכרטיס מסך לא היה לי כוח להוציא, ממממ....כנראה ה3DMARK 06 היה קשה לו
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ברשותי X800PRO של GIGABYTE. אני דיי לחוץ בזמן (אני רוצה להקליט תוכנית בטלווזיה) התחלתי להתעסק עם זה והזמן מתחיל לאזול. הכרטיס הוא VIVO, ויש 3 כניסות מאחורה (DVI VGA S-VIDEO). יש לי 2 כבלים; האחד עם כניסת S-VIDEO ושלוש יציאות בצבעים כחול ירוק ואדום (RGB) (יציאות נקבה בננה) ועוד כבל עם כניסת S-VIDEO לכרטיס מסך ו2 יציאות בננה ושתי יציאות S-VIDEO (גם נקבות). OK בזמן שאני כותב את השורות הללו הבנתי איך אני מחבר ;D. עכשיו, האם למישהו יש המלצה לתוכנה טובה (עדיף חינמית שאני אספיק להוריד) שתוכל להקליט מהכרטיס ? תודה מראש חברים
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בלי שום קשר למחיר...איזה מבין השניים יותר טוב מבחינת ביצועים(כמו שבטח הבנתם שניהם agp )
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ישנה דרך לדעת באיזה חברת כרטיסי מסך תומך משחק כלשהו ?
-
- 13 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם זה נכון שnvidia יותר טובים מati בopengl?? האם זה הפרש משמעותי?? האם יש מצב שדרייברים חדשים יותר יוכלו לתקן משהו??
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני מנסה ומנסה לעשות dual view אבל לפי כול ההסברים שראיתי לא מופיע אצלי בסטינגז 2 חלונות שאני יוכל לעשות את זה. השאלה שלי היא איך ??? יש לי: winxp sp2 gforce 5700 with nview אם מישהו יכול לעזור זה יהיה אדיר נ.ב זה לא חיבורים זה הגדרות כי זה כבר עבד פעם אחת... תודה רבה לכולם...
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה אני רוצה לקנות מחשב עכשיו בחרתי את כל החלקים חוץ מכרטיס מסך והבעיה שכאילו אני רוצה 7800gt ועכשיוט רציתי של החברה leadtek ועכשיו ראיתי שהכרטיס מסך הכי מצליח שם זה זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12167 ועכעשיו כאילו ראיתי שה-leadtek ירד במחיר ועכשיו ה-xfx יותר יקר ממנו (ה-leadtek היה יותר יקר) וגם ה-leadtek פחות מצליח ובקיצור איזה כדאי יותר לקנות זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12167 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11068 עכשיו אני יודע שהירידה במחיר קשורה ליבואן אבל אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר כדאי....וגם איזה מהם יותר איכותי ובבקשה תגידו למה????
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חבר'ה איך זה שה-7300GS עולה פחות מה-6600? (עם אותה כמות זיכרון ושניהם באותו חיבור pcix) מי יותר טוב? תודה!
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן אחים יש לי כרגע כרטיס מסך GF 4 TI 4200 מה שאומר שיש לי חיבור AGP נכון? רציתי לשאול אתכם איזה משני הכרטיסים הבאים עדיפים לדעתכם? ATI Radeon X700 256MB Gigabyte Radeon 9600XT 256MB Sapphire תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך של IPC...(?!) עכשיו כנראה שמישהו התקרב עם מגנט מאוד חזק למסך וערבב לו את הצבעים... הבעיה הייתה לי בעבר עם מגנטים פחות חזקים וסידרתי את זה תמיד עם degauss. ניסיתי לעשות את אותה פעולה כמו במעמים האחרונות וזה הצליח לנקות את הרוב אבל, נשארו כתמים כאלה שרואים כשיש על מסך לבן והdegauss לא מוריד אותם! מה אני יכול לעשות? ניסיתי לעשות חיפוש בפורום אבל מצאתי רק על כתמים חיצוניים. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל כמה זמן בערך יוצא DX חדש? אחרי שיוציאו DX10: כמה זמן בערך יעבור עד שיצא DX חדש? מהרגע שהוציאו DX8: כמה זמן בערך עבר עד שהוציאו DX9? שאלה חשובה.... *אל תגידו לי לחפש את התשובה בחיפוש של הפורום כי לא מצאתי.... (וחרשתי על זה)
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש, שעובד די טוב, אבל עם חרא של כרטיס מסך. אז עכשיו8 אני יכול כבר להחליף אותו [ יש תקציב ^.^ ] זהו המפרט של המחשב: AMD 64bit 3000+ VeinceCore Gigabyte K8NF 512 RAM - 256*2 DualCahnnel WestarnDigital SATA 80GB GeForce 6200 TC 256MB HEC 400wat עכשיו אני רוצה לחסוך ולקנות - GeForce 7800 עם קירור של ZALMAN עכשיו השאלה אם הכרטיס יעבוד חלק עם המערכת ולא ייתקע אותה ? או שיש פשוט כרטיס אחר שהוא גם מעולה וכדי לקנות אותו למערכת שלי מאשר את ה7800? אם כן, מהו, לקנות אותו עם קירור? אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים ועריכה גרפית. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 939 צפיות
-
-
איך הוא טוב איכותי למשחקים ? למרות שרק מסכים CRT טובים למשחקים
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
XFX GF7300GS PCI-e 256MB DDR2 Retailהכרטיס הזה שווה משהו? או שעדיף את הX700 של ראדון??
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מבתלבט בין שני הכרטיסים, מה דעתכם? הכרטיסים לAGP. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-