כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
בכל הלוחות שתומכים ב PCI-E יש 4 חריצים (חוץ מחריצי ההרחבה) למה מיועד כל חריץ? אני מצרף תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי גם את התוכנה ללכידה שקיבלתי עם הכרטיס... האם הכרטיס לבדו מספיק כדי להקליט מהממיר של יס? ישבתי עם טכנאי של יס ולא הצלחנו לראות תמונה במסך המחשב. מה שעשינו זה לחבר דרך 21 פינים בממיר ל SVIDEO בכרטיס מסך. אבל לא רואים כלום עדיין! ממש מבאס שאני לא יכול להשתמש\לנצל את הפונקציה הזאת בכרטיס כזה יקר. אני ממש יעריך אם תעזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
תראו יש לי את הכרטיס מסך: ABIT RADEON X600XT 128M וקניתי אותו לפני שנה ככה עם המחשב, ובזמן האחרון שאני נכנס למשחקים זה עושה לי מלא סימנים במשחק ויוצא לי מהמשחק וכ'ו.. אני לא מאמין שזה וירוס כי פירמטתי תמחשב וזה לא עזר.. אמרו לי לנסות את אלה: OverClock DownClock למישהו אולי יש קישור? או שהוא יודע מה הבעיה וזה לא קשור לתוכנות האלו? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP, לא משנה ATI או NVIDIA במחיר של 900 ש"ח תודה
-
- 13 תגובות
- 717 צפיות
-
-
חברה תעזרו לי יש לי כרטיס מסך 6600 עם יציאה TV OUT מה אני צריך לעשות בשביל לראות דרך הטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
מה זה ה VIVO למה משמש והאם יש קשר ל TIVO מחפש בפורום כבר שעות ולא מבין כלום
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
למה הוא עולה כולה 500 שקל? הביצועים שלו כל כך נמוכים ?
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בסיסי ביותר ובזול, קצת עם רמה, אני מחפש רק בשביל שתהיה לי יציאת dvi שתתחבר ל לsamsung 730b lcd ובשביל יציאת tv לחבר לטלויזיה, אני לא משחק וכאלה, רק אינטרנט וקצת וידאו, מצאתי את שני אלה מה דעתכם עליהם http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=R9800SE&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=149 http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=1534354&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=43 איזה חברה יותר עדיפה gigabyte/sapphire ?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום. חשבתי לקנות את הכרטיס החדש של אנוידיה שהוא הג'יפורס 7800 GS. הוא מתאים לAGP כי כרגע אין לי לוח אם שתומך בPCI-E. המחשב הבא שלי הולך ליהיות עוד הרבה זמן אז חשבתי בשביל שדרוג אחרון שזה יחזיק מעמד. בכתבה הבאה מהאתר שלכם אפשר למצוא מידע על הכרטיס: http://hwzone.co.il/archive/1138921614/91617/ אני זקוק לכרטיס בשביל משחקים חזקים כמו באטלפילד 2,דום 3,קוויק 4 ופיר. האם זה משתלם לי הכרטיס מסך הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס לפני שבוע עכשיו אני צריך לחבר אותו לממיר של יס הבעיה היא שיש לי רק חיבורים של RCA (בננות) אמרו לי שאני צריך כניסה של 21 פינים מה שאין לי בממיר. הכרטיס: http://www.hauppauge.com/pages/products/data_pvr150.html עכשיו השאלה היא אולי אם יש כבל שיש בצד אחד rca ובצד השני שלו יש s-video האם ככה צריך לחבר.. ואיזה כבל של אודיו אם יש למישהו מדריך או משהו אודה מאוד.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה במשחק שכל פעם שאני פונה לאנשהו במשחק כל המסך מטשטש ואני לא רואה כלום הבעיה פחות רצינית ככל שאני מעלה את הרזולוציה אבל אז הכרטיס לא סוחב הבעיה היא רק במשחק הזה לא היה לי אותה אף פעם עד עכשיו למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום... יש קירורים לכרטיסי מסך בעלי 2 ליבות?? אני לא כזה מרוצה מהסטוק שלי... אם יש אפשר לקבל המלצה לאחד ממש טוב?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר בין כרטיס המסך והמחשב לטלוויזיה כדי "לראות" את המחשב על הטלוויזיה כך שיהיה יותר נוח לראות סרטים ואני לא אצטרך לצרוב אותם הטלוויזיה בחדר שלי ואני לא מצליח להפעיל במחשב אופציה של צפייה בטלוויזיה ובקיצר לא עובד מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים שאני משחק על הרמות הכי גבוהות!! לא רוצה להוריד בגלל הכרטיס!! אני לא משחק פייר או דום 3 או קאונטר ומשקים בסגנון אני יותר אחד שמשחק פיפא וניד פור ספייד וגיטיאי ואפילו איג אופ אמפיירס וכל מיני משחקי מרוצים ודברים בסגנון. עכשיו אני מחפש כרטיס מסך שיציג לי את כל המשחקים על הרמה הכי גבוהה בלי תקיעות בלי עיוותים ובלי דמויות שקופות פתאום בגיטיאי.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בקשה באחוזים (מוערך כמובן) בין אותו מחשב עם 6800GS AGP לבין ה PCI-E ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הזמנתי ליפני שעתיים את הLEADTEK FX5200 256MB DDR 128BIT AGP ב-385 ש'ח מנעה מחשבים איך הוא מריץ GTA Vice City או GTA San Andreas ויש לי אפשרות להחלופו לאיזה כרטיס מסך כדי לי להחליף ? דרך אגב סכום התקציב הוא 450 ש'ח !! תודה לכול העוזרים
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בס"ד שלום לחברי הפורום ! יש לי שאלה עקרונית: במידה והמחשב שלי לא "מעלה" משחקים מסוימים,או שכן מעלה אך המשחק מתנהל באיטיות מזעזעת מהו הגורם הזיכרון הכללי או הכרטיס מסך??? כי יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 4 1.8 וכרטיס מסך פשוט בעל 64 מגה זיכרון ואני רוצה לדעת מה להחליף זיכרון או כרטיס מסך???
-
- 13 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מחפש המלצה לAGP עד 500 שקל שיתמוך במשחקים חדשים יחסית (CIV4 וכו )
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב,ולבצע אובר,עכשיו ידוע ש- gto2 לאחר אובר מגיע ל X850XT ,לאומת 850 פרו שאני לא יודע. מה הייתם ממליצים לי עד 1600ש"ח.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מסכי crt חדשים אינם מספיק טובים למשחקים? למה?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
דגם: LG L1750B מחיר: 1400 ש"ח במקום 1700 ש"ח חדש מהאריזה ולא משום תצוגה כלשהיא שאלה: איך המסך הזה ...? חלק אמרו לי מצויין וחלק אמרו לי לא שווה מה אתם אומרים...? http://d.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375661 לא קונה אותו מ-זאפ
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה זה פתיחת צינורות? על איזה צינורות מדובר? מה זה עושה? מה הסיכונים בזה? האם אפשר לפתוח צינורות ל-radeon 9600xt ???
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
-
7800gs 6800gs x800gto ? מה אתם ממליצים ? מטרות משחקים כבדות כמו bf2 css אבל לא על 1200x1200 ומעלה אני מדבר על רוולציות נורמליות כמו 1027x786 הכול high ללא רוצה אוברקלוק בתקציב של 1500-1600 שקל לא יותר לוח AGP תודה
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-