עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש רק כתבות על המחבר עם ציפוי זהב של כרטיס מסך גיגבייט . כמו כאן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4154#ov Gold plated HDMI Gold plated, durable large contact area connectors have been used for optimum signal transfer between connections

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by amigamerlin,

שלום אנשים, היתה לי עווית נוסטלגיה לפני כמה חודשים ומאז אני קורא, אוסף ומשפצר כרטיסי וודוו. אין בעיה כלכך להשיג וודוויים מהגרסאות 4 ומטה, אבל וודוו 5 זה כבר יותר נדיר, ולכן לקחתי החלטה אסטרטגית כבדת משקל והחלטתי לפרסם כאן בקשה צנועה ליידע אותי במקרה ומישהו מוכן לזרוק כרטיס וודוו 5 לכיווני. תודה.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. היה לי את הכרטיס כמעט 3 שנים, הוא התחיל לעשות בעיות בזמן האחרון ועכשיו הוא מת סופית. אני מחפש כרטיס שיחזיק לי לעוד שנה-שנה וחצי לפחות (עד שהיה לי כסף ואקנה מחשב חדש) ושיריץ את משחקים על הגדרות סבירות. זה המפרט שלי כרגע: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz Gigabyte GA-EP43-DS3L Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 Seasonic 400W SS-400ET-APFC-F3 תודה מראש!!

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Milk-Inc,

מה עדיף מבין השתיים: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MCHYNF910&Cat2Cat1ID=890&Cat2ID=1099 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MCPVWDX997&Cat2Cat1ID=890&Cat2ID=1099 תודה.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by tomer2004,

התקנתי AquaMark3 ועשיתי בדיקה לכטיס מסך , ואתם יכולים להגיד לי אם התוצאה הזאת טובה ביחס לכרטיס ולאוברקלוק שעשיתי: Sapphire 9800 Pro 128MB / 256Bit אוברקלוק : זיכרון 370 (740 ) מעבד 400 ... *ועוד שאלה אחת : איך אני משנה את מה שהתוכנה בודקת (רזולוציה , AA , Aniso , וכו') ? -מספיק פרטים או שצריך גם מפרט.. תודה לכל העונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by doker,

יצאו אתמול דרייברים 8.9 גרסה לויסטה 64 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista64/common-vista64 גרסה לויסטה 32 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32 מצאתי את הדרייברים כשנתקלתי בבעיה של נקודות לבנות בקרייסיס אבל רק במשחק הזה אז חיפשתי ברשת וראיתי שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת ואמרו שזאת לא בעית חומרה לאחר מכן לחצתי על עדכון דרייברים למרות שהייתי בטוח שאין חדשים ותאום אני רואה שיש התקנתי והנקודות נעלמו כנראה שבכל זאת הכרטיס בסדר

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Optimus_Prime99,

רכשתי את מחשבי בינואר 2008 ולפני שבוע נדפק לי הכרטיס מסך שעדיין באחריות. הבאתי את המחשב לתיקון ואכן זה בעיה בכרטיס מסך - השאלה שלי היא כזאת - האם החברה צריכה לספק לי כרטיס מסך זהה חדש או שהם יכולים פשוט לשים לי כרטיס מסך משומש? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. האם הכרטיס הזה Extreme N7800GT DUAL/2DHTV http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=786&l1=2&l2=6&l3=0 תומך SLI? ומה זה אומר 2DHTV

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by omri1985,

שלום לכולם! האם תוכלו לעזור לי למצוא כרטיס מסך מתאים למחשב שלי? עברתי על המון פוסטים בפורום וזה רק בלבל אותי יותר (אם חשבתי שהבנתי משהו לפני :]) תקציב: באיזור של 700 ש"ח. תודה רבה!! G31 CHIPSET intel core 2dou E7300 2.66GHz 2GB RAM DDR2 מסך: LG 19 אינץ' Dot pitch: 0.2835 mm, Maximum resolution: 1440x900 מ. הפעלה: windows7 64BIT ספק 450w

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. פתחתי פה אשכול לפני כמה זמן, עכשיו יש לי שאלה דחופה אני הזמנית מחשב מסקאיפיסי ביום ראשון עם כרטיס מסך הזה: http://skypc.co.il/pl_product~CGNX-GTS882DD~8~0.htm עכשיו שמעתי שיצא ה4850 ועכשיו השאלה היא אם להחליף, אני יכול לעצרו את ההזמנה עכשיו ולהחליף את הכרטיס מסך, לחכות כמה זמן שיגיע להם ולהחליף, השאלה אם כדאי לי, כי הכרטיסי מסך באותו מחיר, ה4850 יותר טוב מהדגם שאני לקחתי? בבקשה תענו ל יבדחיפות כי אני צריך להחזיר להם תשובה. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by חן מ,

שלום חיברתי היום את ה8800GT שלי מהמחשב לטלוויזיה,במטרה לראות האם יש שיפור מה8500GT.ה8500GT עשה קיטועים בצורה מטורפת.לעומת זאת ה88GT נכנס לזירה,וכבר בעליית הפירסומות זה נראה מדהים,אחר כך נכנסתי למשחק שהיה במקרה זה טרמינייטור ופשוט ראו הכל חלק ובצורה מ-ד-ה-י-מ-ה,אני חייב לציין. הרזולוציה כמובן הכי גבוהה שיש,וכך גם ההגדרות,הכל על HIGH כי זה המקסימום שאפשר במשחק זה כנראה אז מה?הכרטיס הזה מפלצת ביצועים למרות שהוא ישן כבר?חוץ מיזה,נכנסתי למאפייני כרטיס אצלי במחשב,רשום שהמהירות שעון שלו 450MHZ...זה הגיוני?ואיך בכל זאת מהירות כזאת מפיקה כאלה ביצועים רצחניים? והכי קטע שאבא שלי לא האמין שיש הבדלים כאלה מטורפים בין הכרטיסי מסך,הוא חשב שאם הוא ישים את ה8500 עם מעבד חזק הכל יפתר ונראה…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Ibrow-Now,

מישהו יודע?

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. אוקיי אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. אחד: Connect3D Radeon X1800GTO 256mb DDR3+Zalman VF900-Cu והשני: Gigabyte Nvidia Geforce 7600GT Silent Pipe 2 אז לראשון יש מאוורר Zalman שקט כמו שראיתם, ולג'יפורס יש גוף קירור שקט. איזה כרטיס מסך יניב ביצועים יותר טובים? (משחקים, עבודה גרפית ואינטרנט). תודה

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by sof,

אני רוצה לקנות כ מסך חדש התקציב שלי לא עומד על הרבה כפי שאתם רואים מצד שני המשחקים שאני משחק בהם לא דורשים יותר מדיי ... ככה שההתלבטות שלי היא בין השניים מה יותר טוב?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by overload,

תגידו הדבר הזה באמת טוב כמו שזה נשמע, כי אם כן אני ל מבין למה זה לא תפס תאוצה ולמה לא מדברים על זה בכלל? מישהו ניסה או שמעה ביקורת על משקפים כאלו? שמעתי גם שהמשקפים מכבידים מאוד על הכרטיס מסך וזה מוריד את הביצועים בגלל שזה מציג כל פריים משתי זויות שונות או משהו כזה (זווית לכל עין) , זה נכון?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by itayze,

i've been thinkinig about moving from my old mag 17inch screen , to a new 19inch monitor . my budget will be around 1600-1900 nis i want it to be a good screen , but i don't need a perfect monitor , just want that will look good on 85-90 fresh rate i already looked at some stores and 19" IIyama Vision Master Pro 455 Flatscreen High Brightness Diamondtron M2 Monitor 19" Viewsonic P90F Flat Monitor both look good and were made by good companies . sorry about the english . and also i'm sorry if i won't be able to respone quickly .

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by OutRaGe,

השימוש הוא כמובן משחקים-בינוניים עד כבדים המפרט הוא P4 2.8Ghz עם ג'יגה ראם וכרגע יש FX5200 תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. DailyTech פירסמה היום באנצ'מאק ה-HD2900XT/XTX מול מפלצת הביצועים ה-8800GTX. מערכת הבדיקה: AMD ATI Radeon HD 2900 XT (745 MHz core, 800 MHz GDDR3) AMD ATI Radeon HD 2900 XTX (750 MHz core, 1010 MHz GDDR4) AMD ATI Catalyst v8.361 (drivers slated for retail) NVIDIA GeForce 8800 GTX (650 MHz core, 1000 MHz GDDR3) ASUS P5N32-E SLI (nForce 680i) Intel Core 2 Extreme QX6800 Corsair XMS2 PC2-8500 (800 MHz, 5-5-5-18, 1T) Acer X241W תוצאות הבדיקה: לסיכום: התוצאות של ה-HD2900XT/XTX מאכזבות מאוד, ה-8800GTX עובר אותם ב-30% +-. המחיר של ה-HD2900XTX לא יידוע אך הוא יעלה יותר ייקר מה-8800GTX וה-HD2900XT יעלה הרבה פחות... כנראה הוא יהיה הרבה יותר משתלם לקנייה. יש לצי…

19. Started by liortaib,

אוקיי אז ככה אני מתכננן כבר הרבה זמן ליקנות מחשב(עד ה 16 לחודש) ויש לי מפרט והכול...חוץ מכרטיס מסך שזה משגע אותי.... אני באמת מקווה שעד אז יצא 4850x2 אז ככה יש לי הצלבטות נוראה קשה לקחת 280 שהוא-קריר יחסית ויש דרייברים טובים יותר ל nv מאשר ati או לקחת 4850x2 של ati-חם דרייברים חרא בייחס ל nv והבעיה הגדולה היא...שיש לו שתי ליבות שיש משחקים שלא תומכים....וזה יכול להוריד ביצועים... אני יודע שה 4850x2 עוד לא יצא אבל אפשר להשוות בערך בין ה 280 ל 4850 cf שאני מאמין שהוא יציג ביצועים דומים ל 4850x2 מה עדיף יותר לקחת?למערכת כזאת.....בהתחשבות בביצועים ובעניין של שני הליבות.... q9450\q9550 G.Skill 4GB DDR2-800 Corsair 650TX 52A @ 12V-תלוי אם אני צריך.... Gigabyte GA-EP43-DS3 NZXT …

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by avivlevy,

יש לי 5200FX עכשיו אני רוצה לשדרג אבל אני לא רוצה להשקעיה הרבה כי עוד חצי שנה+- אני קונה מחשב חדש חזק....... לנסות שלא יתקר 1000 כמה שפחות בקשה אבל ....... אני לא רוצה יותר מידי אני רוצה שיפעיל לי משחקים חלק כמו COD2 או NFS MW ואם אמור להיותר ירידת מחירים בזמן הקרוב אז אני מוכן לחקות עריכה : מה אתם אומרים על זה ? כרטיס גרפי V9570 TD 256MB Asus יצרן: Asus , יציאות: DVI , S-Video , TV Out , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 256 Bit, (PCI-X/AGP) חיבור: AGP x8 , (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 5700 הוא עולה 800 יש משהו מסגנון בפחות?וככה איך הוא שווה?....

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by zobi12,

תגידו לפי מה שאני מבין nvidia דרסה את ati הכרטיסים שלה מריצים הרבה יותר את דום למה זה לעזאזל! לי יש radeon 9600 xt של ati ואני מבואס רצח! לא בא לי בכלל לשחק בדום 3 אני מפחד שזה יקרטע על רמת פירוט נמוכה עכשיו הם הוציאו דרייברים 4.9 מה זה עזר מישהו הוריד אותם?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. התלבטתי הרבה וקראתי הרבה סקירות וראיתי הרבה סרטים ביוטיוב ובסוף החלטתי שללא ספק הHD4850 יותר טוב ויותר משתלם מ9800GT גם מבחינת ביצועים וגם בסך הכל 100 שקל יותר ומקבלים ביצועים קרובים ואולי אפילו יותר טובים משל ה9800GTX עכשיו 2 שאלות יש לי לוח אם P5N32 SLI DELUXE והוא תומך בSLI של NVIDIA האם תיהיה בעיה להתקין את הHD4850 (של ATI) ? הוא לא יתמוך בו משום מה? זה שזה לא יתמוך בCROSSFIRE זה לא מענין אותי ושאלה שניה זה נורא שאין לכרטיס מעבד פיסיקה כמו ב9800GT או בשמו PhsyX

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

מי יותר טוב במהירות??..מי יותר טוב עם פילטרים??..ולמי יש תמונה איכותית יותר...?... ושורה תחתונה...מה כדאי יותר..?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by muam,

היי, בזמן האחרון אני נתקל בבעיות ותקיעות במשחקים ובכלל, שלא היו קודם. עדכנתי ומחקתי דרייברים וכלום לא עזר, הבעיה היא כנראה במאורר של הכרטיס או בכרטיס עצמו. יש לי מחשב מעולה, חוץ מהכרטיס: Intel i7 2.8 Ghz nVidia GTS 240 8 RAM 1 TB Windows 7 Home Premium 64 BIT אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס חדש, עם העדפה לNvidia, שיהיה טוב ויריץ מעולה עם המחשב משחקים גם בעוד שנה ולא יעלה יותר מידי ? תודה, נועם

• 22 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. Started by assafiles,

ב"ה שלום חברים האתר DailyTech מביא חדשה על יציאת DMS59 לכרטיסי מסך שתוצג בתערוכת CeBIT 2006 על כרטיס חדש של GeCube Radeon X1600 Pro, ובקרוב נזכה לראות הרבה יציאות כאלה בשוק, ואולי גם מסכים שיתמכו בהם ? ... היציאה החדשה מאפשר לחבר לה מפצל שממנו נקבל 2 יציאות של DVI לשני מסכים שונים . כנסו לקישור למעלה ותראו איזה יופי, ובעתיד יהיה אפשר לחבר מצג 1 עד 4 צגים לכרטיס מסך אחד

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.