כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
כרטיס מסך: [..] GIGABYTE R9 270X "OC WINDFORCE 3X" 4GB GDDR5 - BF4 EDITION - RETAIL ₪1076 מה דעתכם על הכרטיס מסך ? מומלץ / לא מומלץ ומדוע ? האם יש כרטיס מסך מומלץ אחר ? באותו המחיר ( חשוב שהכרטיס יתמוך בחיבור עד 4 מסכים בעלי תצורות שונות - מסחר בשוק ההון ) הכרטיס מיועד כמו כן למשחקים החדשים ביותר הקיימים בשוק . מחפש כרטיס שיכול לשלב לי בין 2 היעודים שלו בצורה הטובה ביותר . כרטיס מסך חדש ולא משומש ! אשמח להמלצות של מומחי כרטיסי המסך תודה .
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הציטוט הבא לקוח מתוך חומר אינטרנטי שהנני חבר בו וככל הנראה אינו נגיש חופשי לקהל אלא אם נרשמים. לכן נאלץ לגזור ולהדביק ידנית את הקטע הרלוונטי (לינק לא יעזור). למי שמתעניין, האמור לקוח מתוך seekingalpha, כך שניתן להרשם שם ולפתוח משתמש, ולקרוא ישירות - הכתבה/מאמר מהשבוע האחרון. לנוחיות הקורא הבאתי את הדברים לפה מתומצת, הדגשתי על רקע צבעוני את העיקר. AMD Gains Market Share From Intel And Nvidia Advanced Micro Devices (AMD) investors got some welcome news Monday as the latest data from research firm Mercury Research showed AMD making significant headway against the competition in terms of market share and unit share in Q4 2017. The findings are further …
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
- 3 followers
-
-
היי חברים. אז ככה שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל 1070TI ועכשיו יש משחקים שעובדים בצורה פנטסטית אבל יש כאלה שעדיין נתקעים ויש להם אפילו ירידה ב FPS. החומרה שלי : I7-5820k 3.30GHZ gtx 1070ti 8gb asus 32GB 2133Mhz ssd 250gb crucial (ווינדוס 10 מותקן עליו) 2TB seagate מטמון64 אמרו לי שיכול להיות שהעברת נתונים של הכונן איטית וזה לא מעביר מידע כמו שצריך... המשחקים מותקנים על הכונן קשיח הרגיל ולא על ה SSD משחקים כמו assassins creed origins ו forza horizon 3 נתקעים ויש ירידת FPS ל40 או 30 ואז זה חוזר לכמה רגעים ל60
-
- 23 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, שבוע הבא אני קונה מחשב חדש ואני עדיין מתלבט לגבי הכ.מ, ההתבלטות היא בין: Asus Readon RX Vega56 8GB OC לבין גרסא זו או אחרת של GTX 1070Ti או GTX1070 (תלוי במלאי) ההתבלטות קיימת רק בגלל שאני חושש מבעיות אמינות ב-VEGA, מבחינת ביצועים התרשמתי שהוא טוב כמו ה1070Ti (תקנו אותי אם אני טועה). אשמח לחוות דעת תודה! עריכה תודה לכולם על העזרה, ביום ראשון רכשתי את ה- MSI AERO 1070TI צירפתי תמונה של המפרט ותמונה מ-DOOM באיכות ULRTA על גבי הרזולוציה שלי שהיא 1650X1050
-
- 23 תגובות
- 4.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שבאה לשאול את השאלה: האם כרייה ארוכת טווח פוגעת במשהו בכרטיס. אנחנו כבר יודעים שלא, אבל הנה עוד ממצא שתומך בכך, הפעם לקח כרטיס שעבר כרייה רציפה משך 24 חודש - שנתיים ממש, זה הרבה זמן. אם למישהו היה ספק עדיין אז בבקשה:
-
- 23 תגובות
- 4.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים. לאחר כמה שנים שברשותי 7970 בגרסת רפרנס, שנקנה מיד 2, הוא שבק חיים והחזיר נשמתו לבורא לא ויתרתי עליו בקלות ועשיתי הכל כדי להחיותו, כולל פירוק, החלפת משחה וניקוי יסודי, ניקוי דרייברים והתקנה מחדש וכו' וכו'. בדיקה של כרטיס אחר במחשב סתמה את הגולל והמסקנה שהכרטיס מת התקבלה בצער רב, שכן הכרטיס היה פשוט נהדר עד יומו האחרון. לאחר סקר שוק קצר ובגלל שהרבה חנויות היו בספירת מלאי ביום שישי האחרון, קיבלתי את ההחלטה לבצע גיחה לאזור נתניה (מאשדוד!, רכב חברה who cares). החנות הנבחרת - START PC. לאחר שהסתובבתי סחור סחור במושב אודים (הwaze עזר רק להגיע למקום ולא הרבה מעבר), מצאתי את החנות וקיבלו אותי 3 מוכרים נ…
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
בפורום זה יש לנו שרשור (דיון) די ארוך העוסק בסוגיית חומרת מחשבים משומשת, על כל היבטיו (בפורום לוחות אם ומעבדים אם מעניין מישהו). למעשה אחת המשמעויות הנלמדות באותו שרשור ארוך, היא רכישת "יחס ביצועים" טוב "למחיר המשולם", או מה שנקרא "ניפוץ משוואת העלות תועלת" בהשוואה לעלותה של חומרה חדשה. לעיתים כדי שפור יחס של פי 3 (ועד פי 4) במקרי קצון. מנגד ישנו את הטרייד אוף שנעשה בהקשר של רכישת משומש בפשרה בכח הביצועי של החומרה (לעומת החדש) - במקרה דנן של כרטיסים גרפיים. הפשרה שלא מעט גיימרים או חובבי הג'אנר יצביעו עליה, היא שלא ניתן לשחק במשחקים תחת ההגדרות הגבוהות ביותר שניתן ומבלי להקריב ביצועים מתחת לסף המקובל של 60fps. קרי שזה מש…
-
- 22 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שאלה כללית והיפוטית - האם ניתן לחבר למחשב ישן (בן כ-10) עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך של ימינו? ללוח אם הזה יש pcie-x16 אז האם יש מניעה? יש סיבה שלוח לא יתמודד עם כרטיס חדש?
-
- 22 תגובות
- 16k צפיות
- 2 followers
-
-
כנס E3 החל ו-AMD מקיימת את אירוע ה-Next Horizon Gaming השנתי שלה עם חומרה חדשה. בואו להכיר את כרטיסי המסך המבטיחים מאוד שבדרך לכתבה
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
- 3 followers
-
-
זה המפרט I7 4790 3.6ghz 8 gb זיכרון (כמובן אם צריך אפשר להוסיף) ספק 550 w לוח אם GA-H97M-D3H - Gigabyte אני רוצה לדעת איזה כרטיסים אני יכול לבחור החל מgtx1660 ti עד rtx2070 super זאת אומרת האם יש כרטיס שאולי לא מתאים? האם גם יש הבדלים בין הדגמים windforce ראיתי יש גם gameing וכו' האם מישהו יכול לעשות לי סדר בזה ? והאם זה משנה לספק סוג הדגם (אני מתכוון אחרי שנגיד אפשר 2070) אז כמות מאווררים וסוג הדגם ? תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
נכון לעכשיו תוכנת עריכת הוידאו ממש מציגה תמונה מטושטשת. רציתי לדעת אם אני צודק אני מתכוון לעריכת וידאו לסרטונים קצרים מאוד וזה לא כבד וגם איזה כרטיס מסך זול למדי אתם ממליצים לקנות? מאמזון או מישראל? תודה!!
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
- 3 followers
-
-
בצער רב וביגון קודר אודיע על פטירתו של סוס העבודה שלי. זה שאלוהים יודע איך, יחד עם 3GB של RAM וQ6600, הריץ לי גם משחקים מודרניים על הגדרות מפתיעות ושרד לא פחות מחמישה(!!!) קייצים ישראליים עתירי לחות, עם אפס תקלות. [דקה דומיה] כעת אני שוקל להחליף מחשב לגמרי. לא מכוון לעתיד, לא כזה מת על משחקים עתירי גרפיקה. חשבתי בכיוון של רק קצת יותר חזק ממנו או זהה בביצועים. חשוב מאוד שיהיה שקט שקט! (בבירור קצר המליצו לי על 660ti, אבל מה אני צריך ת'מפלצת הזאת). כרגע אין לי מפרט, אני רק מתעניין בקשר לכ. מסך, אבל אם תרצו להמליץ על מפרט צמוד (לוח, מעבד, זכרונות, ספק כוח) - אודה לכם מאוד.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כן כן כמו שרשום בכותרת.. הייתי חייב לשתף אתכם בדבר המוזר הזה. לפני כמה זמן הפסיק לעבוד לי הדרייבר של העכבר שלי G700 ופתחתי פוסט במדור ציוד הקפי(אתם חייבים לקרוא): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557107.0
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
7870 HAWK ביוס כפול.... הביוס הרגיל עם כל ההגנות לא מגיב. וכשאני מחליף לביוס השני הכל עולה כרגיל... אחרת הוא מראה לי מסך כחול בכניסה לווינדוס וריסטארט....האם האחריות מכסה את זה? האם סתם אכלתי אותה?
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לדעת אם AMD תומכת טוב יותר בריבוי מסכים מבחינת דרייברים או ששתי החברות אותו הדבר בכל מה שקשור לדרייבים בתמיכה בריבוי מסכים? הבנתי ש-AMD eyefinity טובים יותר, יש פחות בעיות מאשר ה- surround של NVIDIA. האם באמת זה כך?
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי ספק 430 של ENERMAX תהיה לו בעיה לסחוב MSI Gaming N760 TF 2GD5/OC GeForce GTX 760 2GB 256-bit GDDR5 PCI Express 3.0 SLI Support Video Card? ואם כן איזה ספק הייתם ממליצים כתחליף
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בפאר קריי ראשית לא מצאתי אופציה לפילטרים בהגדרות גרפיקה..איפה הם נמצאים? ובקרייסיס 3 יש רק את הפילטר AA..אין את AF? ולמה בקרייסיס אין לי אפשרות של אולטרה? והאם כדאי לי להפעיל את הV-SYNC מה וזה בכלל? מצטער על השאלות החופרות אני אשמח אם תתנו לי תשובה לכל אחת,תודה מראש הכרטיס שלי GTX770 מעבד I5 4670 וזיכרון 8 ג'יגה.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אתמול קיבלתי את הכרטיס ואני ממש נדהם מהשקט שלו במאמץ , הרצתי 3D mark 2013 ועוד משחקים כבדים ובדקתי עם הכרטיס הקודם שלי (r9 290 ) וממש יש הבדלים גם בטמפרטורות שלהם , הgtx 970 לא מגיע ל65 מעלות במאמץ והוא שקט ממש , עוד שמתי לב שבמצב של מנוחה המאווררים שלו פועלים , נראה לי שרק במאמץ הם מסתובבים , לגביי השוואה בינו לבין הr9 290 אין הבדלים גדולים בביצועים , עדיין לא בדקתי הכל , ב3d mark 2013 fire strike עם הgtx970 קיבלתי 11900 בניקוד הגרפי ובr9 290 קיבלתי ניקוד של 10900 לדוגמא . רוני
-
- 22 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים שלחתי לחנות שקניתי ממנה את הכטיס מסך בגלל שהיא תקולה ושהגיע לחנות הוא פותח ומקבל חושך בעיניים, התקשרו אלי ואמרו לי שקרה נזק פיזי לכרטיס מסך והוא צילם לי גם תמונות להוכחה והדבר הזה קרה בדואר בוודאות, עכשיו היצרן לא יחליף לי אותו בטענה שקרה נזק פיזי לכרטיס. אבקש ממכם לאן להתקשר ומה לעשות? תודה
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, פירקתי לגמרי את קירור המים כדי לעשות ניקוי יסודי... כשחיברתי הכל חזרה שמתי לב שכרטיס אחד עובד והכרטיס השני לא עובד. כנראה שהכרטיסים קיבלו מכה במהלך תהליך הניקיון... ושמתי לב שחלק אחד חסר על אחד הכרטיסים. כרגע המחשב עולה עם כרטיס אחד בלבד. מצ"ב תמונות ... ניסיתי להריץ בגוגל את הטקסט שע"ג הרכיב -אך לצערי ללא תוצאות. יש למישהו רעיון איך/איפה אפשר להשיג כזה דבר? תודה רבה! תומר עריכה: החלק החסר נמצא בתחתית הכרטיס, קצת מעל לחיבור ה-PCIe מצד ימין...
-
- 22 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני לא יכול לקרוא לעצמי גיימר רציני , אני שיחקתי במשחקי בטלפילד מלפני 4 או 5 שנים ועוד פר קריי וקרייסס . לא מחפש לשחק במשחקים הכי חדשים בהגדרות גבוהות בכלל. מוכן להסתפק בכרטיס בינוני. עד לפני כמה חודשים היה לי את gigabyte gtx560 ti 1 giga הוא הלך לעולמו. המפרט שלי הנוכחי : i2500 gigabyte z68ma d2h b3 ספק כוח seasonic 520w bronze series active pfc 2x4 giga g.skill 1333 mhz הארד דיסק bx100 120 giga החלטתי במקום לקנות מחשב חדש פשוט רק לשדרג לו כרטיס מסך לתקופת הביניים עד שיצא משהו רציני . מודה מראש חברים.
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את כרטיסי המסך שלי hd6850 cfx שאר המפרט הרלוונטי: i5 2500k עם oc ל 3.5ghz (סולידי) לוח אם ג'יגהביט z68x ספק כח ss 620w משחק על מסך dell u2311h, רזולוציה 1920x1080 תקציב: 700-900
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אז הסיפור שלי מעט מורכב, אנסה לפשט אותו ולקצר! יש לי מחשב עם הנתונים הבאים : intel core I5-2400 3.1GHz MSI H67MA-E35 (MS-7680) 8GBytes DDR3 GTS450 2GB (ענתיקה- ידוע) ספק - 500W אז ככה אני רוצה להביא כרטיס מסך חדש וטוב (אחותי בחו"ל ויש מחירים אש), ועוד 3-4 חודשים אני אקנה מחשב חדש (למעט אותו כ. מסך שאקנה כרגע). אז אני אשמח להמלצה על כרטיסי טובים שגם אני אוכל לשלב אותם במחשב הנוכחי שלי. בדקתי כמה כרטיסי מסך אך אם יש כרטיס טוב יותר במחיר טוב יותר, או אם אתם ממליצים לי על כ. מסך מסוים מהרשימה שנתתי אך צריך להחליף רכיב ממה שיש לי אשמח אם תפרטו: EVGA GeForce GTX 970 Superclocked GAMING Video Card w/ ACX 2.0 Silent C…
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 כרטיסי מסך ב-CF.Sapphire Radeon HD 6950 2GB.. לאחד מהם הלכו המאווררים ככל הנראה והשני מחזיק אבל בקושי, משחקים כבר אני לא יכול להריץ... כגון NBA 2K16, FIFA 16. זה המפרט שלי: מעבד - Intel Core i5 2500K @ 3.30Ghz לוח אם - מארז - FRACTAL DESIGN DEFINE R3 ספק כוח - FSP AURUM 700W PFC GOLD 80+ מסך - LG W2243TPF 22" Class Full HD 1080p LCD Monitor כרגע יש לי 2 אופציות על הנייר - MSI Radeon R9 390 GAMING MSI GeForce GTX 970 GAMING (אין לי ממש מושג לגבי החברה העדיפה אבל הבנתי שהקירור של MSI הוא בין הטובים אם לא הכי טוב) מה לעזאזל לבחור!?!? חשוב לציין שחשוב לי ש…
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
כרטיס מסך: GTX 670 מערכת הפעלה: WIN10 דרייבר: הכי עדכני בשנה האחרונה ובכלל אני חש בירידת ביצועים מצד הכרטיס מסך (יכול להיות גם מצד המעבד, אבל אני לא מבין בזה וסביר להניח שזה מהכרטיס). לדוגמה, משחקים שהרצתי על FPS מסוים ובאיכות מסוימת, עם הזמן אני מרגיש שה-FPS יורד והביצועים - יורדים גם הם. בדקתי את הטמפ' של הכרטיס בזמן מאמץ (BF4) והוא הגיע מקסימום ל-60 מעלות, פלוס מינוס. הוא בן 3 וחצי שנים, לא השתמשתי ב-OC שלו מעולם וגם לא התעסקתי בו יותר מדי. אשמח לדעת ממה זה נובע. מבלאי? דרייברים לא תקינים? או שמא זה בכלל בגלל המעבד טמפ' הכרטיס (לא בזמן מאמץ) - http://prnt.sc/akmb9w תודה
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-