עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Sheirf,

אהלן חברה .. רציתי לדעת קצת פרטים על הכרטיס 7300GT הוא יצא בגירסאת AGP גם? מתי הוא מגיע לארץ? מה יהיה בערך המחיר שלו בארץ? ואם יהיה אפשר להגיע איתו בערך לרמה של 7600GS?(באוברקלוק/פתיחת צינורות) תודה רבה מראש לעונים יום טוב :]

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  2. הסאונד לא עובר עם המתאם של ATI במחשב הוא מזוה במקור פלט אבל אין סאונד דרך הריסיבר והכניסה הזו עובדת נבדק בעזרת סוני3

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. לא ידעתי כ"כ לאיזה פורום לפנות את זה אבל אני מאמין שזה קרה לעוד אנשים שקצת שברו תראש מה זה ה"נקודות" השרופות האלו במסך אז גיליתי מזה זה ה ICQ המעצבן הזה ... הינה ... אני מדבר על זה כל מה שצריך לעשות זה לצאת מהאיסייקיו ... אני בטוח שזה קרה לכמה אנשים וזה ממש מציק שיש לך שורה שחורה במסך ... אז אם טעיתי בפורום מצטער ... תהנו

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by Zeper,

לקחתי את הכרטיס מסך הזה.. עכשיו שמתי אותו במחשב הדלקתי וזה אומר שאני צריך לחבר עוד משהו לכרטיס מסך הסתכלתי ב MANUAL וזה באמת אומר שאני צריך לחבר משהו אבל נראה לי שאת לי את זה... FRMALE CONNECTOR שאני אמור לחבר לכרטיס מסך ואני רואה על הכרטיס יציאה ואני לא מבין מה אני אמור לחבר ומאיפה ולא קיבלתי שום כבל והסתכלי במחשב ואני גם לא מוצא... מה אני אמור לקנות? הנה תמונה: תודה מי שיכול לעזור לי אני באמת מודה לבן אדם אז מה אני צריך לקנות לחבר ? משהו..

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by kotel,

תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by massinvallus,

אני מתלבט בין שניהם. השימוש העיקרי שלי הוא משחקים אבל אני לא יודע אם כדאי לי לקנות R9100 128MB ב 559 ש"ח או להוסיף 800~ ש"ח ולקנות כבר R9700. הפחד שלי הוא שהR9700 NON PRO שאני יקנה יתיישן מהר מדי ואז אני יצטער על קנייתו. נ.ב יש לR9100 גירסאת PRO?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by QQQ,

שלום יש לי כרטיס מסך GF 6600 AGP לא מזמן פרמטתי את המחשב שלי. קודם כל התקנתי את הדרייבר המעודכן מהאתר של NVIDIA. יש לי בנוסף לדרייבר הזה עוד דרייבר שנמצא בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם שנקרא AGP DRIVER. אני אמור להתקין גם אותו בנוסף או להשאיר את זה כמו שזה עכשיו? תודה

8. Started by AreaDooM,

אני צריך המלצה למסך LCD טוב17'' שיתאים למשחקי מחשב ורצוי חיבור DVI אני לא ממש מבין בזה אז תחליטו אתם מה התקציב הממוצע למסך עם דרישות כאלו. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by Berserk,

הבעיה: כשהמחשב מנגן קבצי וידאו (חלקם, לא כולם), כשיש תזוזות בסרט נצפים קווים אופקיים בתמונה. ניסיתי לעדכן קודקים וזה לא עזר. gspot טוען שיש לי את הקודקים המתאימים. ניסיתי גם נגנים שונים ומשונים בינהם : BS player, VLC, WMP, Zplayer הנה מפרט המחשב שלי: windows XP professional core2duo e6300 gigabyte GA-965P-s3 1gb RAM sapphire radeon x1300 xt 512mb PCI-E קראתי כאן: http://www.pixelmagicforum.com/forum/showthread.php?t=220 שהבעיה נובעת מPCI latency גבוה אבל לפי המקום הזה: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=951 אין חיה כזאת PCI latency עבור PCI-E. יש למישהו הצעות? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by Neo810,

היי, במפרט שהציעו לי בפורום מפרטים, יש את כרטיס המסך הבא: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL השאלה שלי היא האם כל כרטיסי 7600GS DDR3 של כל היצרנים למיניהם הם SONIC? כי לא בכולם מצויין. תודה.

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by zombie,

אני בעיצומו של הרכבת מפרט ולפני שאני קונה כרטיס מסך רציתי לדעת האם זה זמן טוב לקניה או שעדיף לחכות לדור הבא של הכרטיסים? מתכוון לשחק במשחקי הדור הנוכחי והבא על רזולוציית HD ומשקפי ריפט מתוכננות...בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. קניתי מחשב חדש וחזק במיוחד - לא חשוב הנתונים.... העניין הוא שאני מתכוון להשתמש בו במיוחד ליצירת תלת מימד ואנימציה. אבל ברור שיהיו עליו גם משחקים, ואני מפחד שהכרטיס מסך שלי יתיישן מהר מדי ולא יעמוד בדרישות השאלה שלי היא האם ללכת על ה-geforce 6600gt, או להשקיע עד הסוף ב- 6800gt. וגם: אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול איכותי של 5.1 ומעלה....

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  13. Started by Animor,

שלום, בעקבות התייעצויות בפורום ובדיקה באתרים שונים, החלטתי לקנות את ה-gtx470 בגרסת ה-hawk השקטה שלו. זאת משום שרעש מפריע לי ואני מוכן לשלם קצת יותר על שקט. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7722 הכרטיס הזה ארוך וגדול מהרגיל, ואני רוצה לוודא שהוא מתאים למחשב שלי מבחינת גודל. לוח האם שלי הוא Asus P5Q והמארז הוא Cooler Master CM 690. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי משהו על מישהו עם מארז/לוח אם כמו שלי שהתקינו את הכרטיס הזה. אין לי חשק לקנות אותו ואז לגלות שהוא לא מתאים... תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by oranShoshany,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1384

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by dragon772,

שלום ראיתי כרטיס מסך בלי קופסא שכתוב על הדרייבר x850 יש כזה כרטיס מסך שהוא לא xp או pro בסוף? הכרטיס בא עם קירור קטן לא מהשקופים האילו והוא של חברת ATI שמייצרת אותו בנוסף ל צ'יפ למישהו יש מושג איזה כרטיס זה ויכול להראות תמונה ממנו? הכרטיס הוא ל AGP תודה

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by keldad27,

היי חברה. רוכש מחשב חדש, תקציב 4000-5000. מסך כיום 1680X1050, אבל בעתיד ייתכן ויגדל. התלבטתי בין 460/465/470, אבל כעת נראה לי שאקח GTX 460 1GB (מתוך מחשבה להוסיף עוד אחד ב-SLI כשיתחיל לתקוע אותי בהגדרות גבוהות) השאלות שנותרו לי פתוחות: 1. אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל לא להיות מוגבל בקצוות, פשוט לא רוצה סתם אוברקיל. נא לזכור שכנראה שלא יהיה OC (אני עוד לא ממש מבין בזה בשביל להתחיל לשחק עם זה). האם 460 עם 1 GB ייתן לי אופציה להגדרות הגבוהות במשחקים כמו Fallout, oblivion, simulators, Mess effect 2, או שאני ארגיש חנוק בהגדרות הגבוהות? (ד"א, אם אני אכן אהיה חנוק, איזה כרטיס אחר הייתם ממליצים עד 1400 ש"ח ?) 2. האם 2 כרטיסי 460 1GB במערך של SLI אכן תומכים ב HD מלא ? 3. האם יש …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by amitrotem,

יש כרטיס מסך חדש GTX480, עובד מעולה אני ממש מרוצה מהשדרוג אליו. השאלה עם אני יחבר אותו ב SLI עם הכרטיס הישן שלי GTS250, זה יתן לי שיפור משמעותי. או שמיותר ועדיף לעבוד עם ה GTX480 לבד. (כמובן שהלוח תומך והספק תומך) תודה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by eladh16,

שלום יש לי את הכרטיס מסך nvidia 6800gt. ושמעתי שיש דריבר שמאפשר לכל המשחקים לראות אותם ב 3D, כלומר 3D Anaglyph - משקפי תלת מימד אדום - כחול. האם זהו הדריבר?- http://www.nvidia.com/object/stereo_3D_181.25.html פשוט להתקין את זה וזהו? פשוט לא לדעת בכלום וכל משחק יעבוד ב 3D עם משקפיים כמובן? ועוד שאלה קטנה, זה עובד בכל המשחקים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by aaabb,

יש לי כרטיס מסך של הרקולס על בסיס אן-וידיה מדגם: prophet 3d ddr-dv 32mbi אני לא מצליח להתקין את הדריבר(ניסיתי גם אצל האתר של הרקולס) צריך עזרה! בתודה AAABB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 114508534,

הייי חבר שלי הביא לי את הכרטיס הזה ואין לי מושג מה זה וכאשר חיברתי את זה למחשב אז זה הראה שזה מצא משהו אבל צריך דריבורים בבקשה תעזרו לי כי נראה לי זה כרטיס לעריכת ווידיאו. כתוב על השווים PHILIPS

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gal_il50,

על מה אתם ממליצים? יש איזשהם הבדלים? המחיר הוא אותו המחיר.

22. שלום רב, יש ברשותי כרטיס מסך של חברת ATI RADEON HD 5650 ופתאם נוצרה לי בעיה במשחקים, התמונת פשוט נקרעת ולא ניתן לראות שום דבר זה קורה מיידית בעת הכניסה למשחק השתמשתי במדריך שניתן פה לתיקון תקלות "קריעת תמונה" VSYNC בעזרת התוכנה RicaTuner עם override3d3 והבעיה לא נפתרה. תמונות: http://tinyurl.com/ctzk4q4 http://tinyurl.com/bs99m6s אני ממש נואש לעזרה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by waizman,

קיבלתי כרגע את כרטיס x850 מאסטר בשביל לבנות מערך CrossFire אצלי במחשב (הכרטיס השני הוא x850xt). הלוח תומך, הכרטיסים תומכים, וזה לא עובד! 2 הכרטיסים מותקנים בלוח, הכבל מחובר ביניהם, אליו מחובר מסך CRT בחיבור VGA. התקנתי Catalyst חדש (גרסא 8.4) והוא מזהה את הכרטיסים, אני יכול להוציא וידאו מכל אחד מהחיבורים, אבל הוא לא נותן לי הגדרה של CrossFire... איך אני מסדר את זה? תודה[br]פורסם בתאריך: 22.04.2008 בשעה 16:30:38 קבלו ביטול - הסרתי והתקנתי שוב את הדרייברים ועכשיו זה עובד סבבה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. אני קניתי לפני כמה ימים את geforce 9800LE 128mb אז ככה.. יש לי איזשהי תוכנה שהיא כמו משחק.. והיא ממש חשובה.. ועכשיו היא לא פועלת.. כשה אני נכנס לשם נהיה מסך שחור ורשום "sync out of range" יש לכם מוסג איך לתקן את זה?? כי זה ממש חשוב לי.. תודה

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by manga05,

יש שני סוגים של SVIDEO TVOUT ? זה שמוכר לי זה ממש כמו של עכבר PS2 : במעגל מסודרים 4 פינים ומעין מלבד קטן כזה וכנראה שיש עוד אחד עם פשוט מלא פינים יש לי כבל שמתחבר לטלויזיה מהסוג הראשון, ובכרטיס מסך יציאה מהסוג השני מה אני יכול לעשות ?

• 10 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.