עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kurpos2008,

לפני כמה שנים קניתי 8800GTX של LEADTEK, אני רוצה בקרוב לשדרג את המחשב שלי, יש רעיונות מה אני יכול לעשות איתו? חבל לי סתם לזרוק אותו כי שילמתי עליו איזה 3 בזמנו... תודה.

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  2. היייי שמעו נכסתי לאתר של nvidia כדי להוריד דרייברים לgeforce 5900 שלי ומסתבר שהדרייברים לא תומכים בכל גרסאות ה5XXX מה אני עושה?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  3. מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  4. Started by overload,

יש לי היום את הgod old 753DF של סמסונג. וכרטיס GF4 (bad and old) 440 השאלה שלי היא, אם אני יחליף כרטיס מסך (6600GT אולי), אז אני יוכל לעבוד על 85HZ ברזולוציה של 1152X864 (מתחת לזה זה בעיה בהרבה תוכנות)? ומה תהיה הרזולוציה הכי גבוה שאני יוכל לעבוד בה ב85HZ עם 6600GT?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הלוח שלי לא תומך ב SLI, זה ה NF4 ULTRA יש לי X800GTO עם 2 חיבורי תצוגה אין כרטיס מובנה יש איזשהו פתרון זול וטוב ל PCI, או שאני חייב לשדרג ללוח SLI ?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  6. שלום לכולם, רציתי לדעת מה אני צריך בשביך לראות שידור טלויזיה על מסך המחשב? הבנתי שיש כרטיסי טלויזיה, יש אפשרות אחרת?

7. Started by mr-elad,

מה אני צריך כדי להריץ סרטי 720p BR HD וכל זה.. יש לי 8800gts 320 והמסך דיי ישן. אני חייב מסך תומך בשביל HD?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD חדש בגודל 17 או 19 אינטש. אז קודם כל, מה אני צריך לדעת? השימושים שלי במחשב הם בד"כ תוכנות גרפיות (פוטושופ וכו') וכן אני משחק מדי פעם במשחקים כמו World of Warcraft, צופה בסרטים. כמה MS אני צריך שיהיה במסך שאני קונה וכמובן איזו חברה הכי מומלצת? גודל נקודה? וכו'. התקציב הוא עד 2000 ש"ח בתודה, ארז.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  9. אני רוצה ליקנות לי radeon 9800 ורבים אמרו לי שאני לא יהנה מספיק מהכרטיס (צריך להוסיף דברים) דברים שיש לי: מעבד: אינטל1.7 פנטיום 4 זכרון: 512 ddr לוח אם :ddr אינטל * מה אני צריך לעשות בישביל שהמחשב ינצל את הכרטיס המסך ואני יוכל להנות ממנו עד הסוף? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  10. מממ מפרט בצד איזה חבר משפחה רוצה להכין DVD או כמה, השאלה מה אנחנו *חייבים* להוסיף כדי לערוך אנלוגית, מקלטת וידאו או מצלמת וידאו, לdvd. שימו לב- יש רק בערך 40 ג'יגה, מתוכם, 4 פנוים. *אני לא מעוניין, כרגע, בהמלצות לצורב dvd. *אני מדבר על המנימום, אין כסף.

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by harur,

כיום אני משחק בסינגל פלייר של המשחק CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 ואני משחק את המשחק עם ההגדרות הכי גבוהות שיש. אבל אני שם לב שכל חצי דקה, המשחק מעט לי לכמה שניות, ואז חוזר לעבוד כמו שצריך. שאלתי היא, איזה רכיב או רכיבים מתוך מפרט המחשב שהוספתי לאשכול זה, אני צריך לקנות בשביל שהמשחקים החדשים כיום יעבדו לי בצורה הכי חלקה, תחת ההגדרות הכי גבוהות? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by dino,

אני רואה מדי פעם, כאן באתר אנשים שקנו את הרדאון 9700. הם קנו אותו עם מחשב חדש, אבל מה זה שווה שהם קנו אותו ושמו איתו: ATHLON XP 1800 זיכרונות DDR 266MHZ לוח 7vrxp עם כבר קונים מחשב אז משקיעים בכל החלקים, אבל למה לקנות רדאון 9700 ולזלזל בשאר החלקים? זה לא שווה, נכון?

• 60 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. אפשר להריץ איתו משחקים? (לא גרפיים במיוחד...) ולאיזה שוק הוא מיועד בדיוק? ושאלה אחרונה - האם יש לו "מתחרה" או כ. מסך אחר שההפרש מחירים ביניהם מצדיק את השדרוג? תודה!

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  14. האם זה שהיא מיצרת את אותו הכרטיס כמו בחברות אומר משהו ? טוב יותר או רע?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  15. ניתן איכשהו להשקיט את המפלצת הזאת? כל המחשב שלי שקט רק אותו אני שומע אפילו כשהוא לא חם והמחשב ב IDLE. אם אני משחק במשחק כבד אז הוא בכלל מתחיל לעשות רעש מעצבן. זה רעש שהוא היה עושה תמיד םשוט עכשיו אין לי כוח לסבול אותו כבר, אם הייתי יודע שהוא כזה רועש לא הייתי קונה אותו

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  16. אני מעלה שוב את השאלה שלי והכול בגלל שאין כסף להשקיע ולכן אני רוצה לשפר בהשקעה מינימלית יש לי כטיס מסך X550 ואליו מחברים 2 מסכים אני רוצה להוסיף מסך שלישי מה עלי לעשות

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  17. איזה כרטיס לקנות GForce3 Ti 200/64/128 או redon 8500/le כאילו מה הכי כדאי ואיזה חברה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. AOC 32 מדגם L32W451 היא באה עם שנתיים אחריות. זמן תגובה 6.5MS קונטרסט 1:1200 ברייטנס 500cd/m² רזולוציה 1366X768 ו16.7M צבעים זווית צפיה 176 מעלות כולל טיונר מובנה כולל חיבור HDMI HIGH DEFINITION TUNER ,SVIDEO ,2 SCART, CVBS ועוד... PIP - תמונה בתוך תמונה העלות שלה היא 3600 אין לי תקציב גדול ולפי המפרט היא לא רעה בכלל השימושים העיקריים יהיו XBOX360 ו סרטים מהמחשב +DVD יש לי הוט דיגיטל אבל אני בקושי רואה אותו.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. או שיש כ. שווה יותר ?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  20. מה אתם אומרים הכרטיס הזה מבחינה בגראפית יפעיל ויסטה חלק Leadtek PX7600GT?

• 11 תגובות
    • 648 צפיות
  21. האורגינלי? יהיו שיפורים משמעותיים לכרטיס שלי r9500 pro?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  22. אני קונה עכשיו מחשב ב7000+ רציתי לשאול אם כדאי לקחת כרטיס מסך חלש ולחכות לR600 או לקחת את ה XFX GeForce 8800GTX 768MB מ IQPC ב 2961 שח ולסגור עניין לשנתיים הקרובות? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3138&Pname=XFX דעתכם חשובה לי תודה ניר

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by dj amit,

ומה אתם אומרים ? http://digma.co.il/shop/product_info.php?c...9a088822bfa794f X800GT AGP עדיף על ה6600GT?

• 13 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by Na7an,

טוב אני חדש בפורום ואני קניתי כרטיס מסך חדש! תכתבו לי בבקשה את הדעה שלכם שם: RADEON X700 חברה:SAPPHIRE זיכרון:512 יציאות:DVI,TV-OUR תודה

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by benor,

אני לא גיימר רציני אבל אני רוצה כרטיס חדש מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? Hercules All-in-Wonder 8500 DV מצאתי אותו באיזה חנות ב 1200 ש"ח מה אתם אומרים הוא שווה משהו? איך האיכות של הטיונר שלו? אני מעוניין לשמש אותו גם ככרטיס טלוויזיה.

• 8 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.