כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס מסך של ATI בתקציב של 1500- 1700 בערך. אז אני מתלבט בין הכרטיסים: X1800GTO2 X1800XL X1800XT X1900GT איזה מהם הכי טוב בסטוק ואיזה הכי טוב ב OC?
-
- 11 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ואני אודה לכם מאוד (למי שמבין ) על העזרה המהירה בנושא הנ"ל. בכל אופן אז ככה : ברצוני לרכוש כ - 6 מסכי lcd 15 לפזר אותם במיקומים שונים על גבי קיר ולחבר אותם לריכוז מסויים ... (יש בהרבה תצוגות של מסכים לדוגמא אופיס דיפו וכ"ו מעין קופסאות כאלה ... בתצוגות של מסכים וכ"ו ... ) , לקופסאת ריכוז הזאת אני אחבר טיונר טלוויזיה חיצוני ... , אליו אני אחבר ממיר כבלים \ די וי די ... זה הקונספט באופן עקרוני ... , עכשיו לדילמות שלי .... המרחק של המסכים מקופסאת הריכוז יהיה בין חצי מטר לעד 6 מטר פחות או יותר , האות לא יחלש ? איפה אפשר לקנות את הכבלים המתאימים ? ז"א ... כדי לחווט את זה כמו שצריך ובצורה אסטתית אני צריך להריץ דרך קירות ומעל תיקרה מסויימת (מגשים - א…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי מעבד ולוח אם חדש. פרמטתי את המחשב, התקנתי דרייברים, והגעתי לדרייבר של הכרטיס מסך (R9 280X) הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר של AMD, ושאני לוחץ על ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: תודה רבה על העזרה, שתהיה שבת שלום וחג שמח אנשים יקרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 600 ש"ח, אני לא גיימר כבד אבל רוצה משהו איכותי שישמש אותי לפחות לשנתיים הקרובות...(אם זה אפשרי) המפרט שלי הוא: ABIT IC7 P4 2.8GHZ Geil Golden Dragon 256x2 בבקשה תמליצו לי על כמה אופציות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
אמרו לי שהמסך הזה טוב למשחקים מו מסך שטוח, ז"א שאין בו מריחות והוא מהיר כמו מסך שטוח. זה נכון? http://www.nirtech.co.il/catalog/products.aspx
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה : יש לי LCD 42 שאליה מחוברים 2 מחשבים ב DVI-HDMI, כל אחד ליציאת HDMI אחרת. והנה הפרט המעניין: מחשב אחד מחובר אליה דרך כרטיס 8600 של XFX ורואים בו תמונה מושלמת. הרזולוציה הטבעית (1366-768) מועברת כמו שצריך עד לרמת דיוק הפיקסל והתמונה שמתקבלת חדה מאוד. ובמחשב השני לעומת זאת, שמחובר דרך כרטיס 8600 של Sparkle ומכוון על אותן הגדרות ורזולוציה כמו ה-XFX, מתקבלת מעין"תצוגת זום" ושבה השוליים של החלון נחתכים החוצה והחלון כאילו גדול מדי עבור המסך. הזוי ביותר! אם לא הייתי מקבל את אותה תמונה מושלמת מהמחשב הראשון, הייתי מתחיל לחפש את הבעיה במסך. אבל היות ובמחשב אחד זה עובד מושלם, אין כל ספק בנוגע לתמיכת NR וכו'. אפילו ה…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס radeon 9600 pro של fic, ואני מתלבט איזה דריברים להתקין את ה 3.9 או את ה 7.72 ? ואולי עדיפה גירסה קודמת למשל ה 3.7 ? מישהו יכול לציין לי יתרונות/חסרונות של הגירסאות השונות?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לרכישה של כרטיסי מסך מהחברה הנ"ל השאלה אם הם מוכרים ומה טיבם ? (בקרת איכות וכו') במקביל יש את LEADTEK ו CLUB3D עוד שתי חברות שלא ממש יצא לי לעבוד איתם מי שמכיר חוות דעת אני אשמח , תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאחר 3 שנים שבהם אני עם ה-GTX-760, הגיע הזמן להחליף כרטיס. המפרט שלי: i7 4770k 16GB RAM Seasonic 500 SSD INTEL 520 - 240 GB Seagate 2TB אני מבין שהדרישות מינימום של הכרטיס הם ספק של 500W. האם הספק שלי שהוא 500W לא יוכל להוות צוואר בקבוק? האם בגלל שאלו דרישות המינימום של הכרטיס, לא כדאי לעבוד עם ספק קצת יותר חזק? בנוסף, אשמח לקבל המלצות על דגם ספציפי מהסדרה של ה-1070. שמתי עין על ה-Gainward - http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-3682 אשמח לקבל המלצה נוספת לפניי שאני ארכוש את הכרטיס. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם אני מחבר את הוידיאו לכרטיס טלויזיה דרך S-VIDEO אז עובר גם AUDIO ? או שאני חייב לחבר את הוידיאו לכרטיס קול גם ? והאם יש דבר כזה מתאם SCART->SVIDEO, כי אין לי יציאת S VIDEO בוידאו אבל יש לי SCART...
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מה הטמפ שאסור לעבור ב X 1950... ועוד משהו טמפ גבוהה נגיד 80 במאמץ יכולה להוריד ביצועים ? .. FPS ? וכו' ?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 9800GT לאחרונה נתקלתי בתופעה דיי מוזרה כשאני משחק במשחקים. לדוגמא במשחקים החדשים NFS: HP ו Cod: BO יש לי קצת תקיעות אומנם קצת אבל עדיין מוריד מהכיף של המשחק. ואפילו לעיתים רחוקות המחשב עושה לעצמו ריסטרט כשאני באמצע משחק.. בקיצור, מה שאני צריך זה לבדוק מה הטמפטורה של הכרטיס מסך שלי, ולדעת מה הטמפרטורה הנורמלית בשבילו. כי אני חושב שהכל נובע מהתחממות שלו ומהאבק שהצטבר במחשב אז לפני שאני מתחיל לפרק ולנקות הייתי מעוניין לבדוק את הדברים הנ"ל. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לפי כתבה באתר http://hwzone.co.il/news/1214332649/58998/. מקור מATI אומר שאם ברשותי כרטיס מסך מסדרת 38XX לא לזרוק בגלל שגם הוא תומך DirectX 10.1 ואני יוכל לשלב אותו עם 48XX האם זה תומך לגבי NV ?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
תראו תמיד שהייתי מדליק את המחשב או שעושים ריסט אז רשום כזה לפני שהסריקה של הרם עולה את הכרטיס מסך נכון !? אז תמיד היה רשום לי GeForce 4 440 MX 64 MB וכ"ו... עכשיו בחודשים האחרונים אחרי הפירמוט שעשיתי.. (ככה נראה שזה בגלל זה) רשום לי NV17 VGA BIOS ואז סתם רשום גרסא וכל זה.. לא רשום לי את הכרטיס מסך שלי !! מה יכולה להיות הבעיה.. נראה לי שבגלל זה הביצועים שלו חרא !!
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
החלטתי לעדכן את הכרטיס מסך בעקבות המלצות חוזרות למשחק שלא עובד טוב, נכנסתי לאתר של AMD, אבל אני בשום אופן לא מצליח להתקין את הCATALYST כמו שצריך הורדתי את הגירסה 10.2 שלהם, בחרתי 64 WINDOWS 7, אבל הוא אוטמטית שינה WINDOWS VISTA וגם ראיתי למטה שכתוב: בתצוגה של הDXDIAG כתוב לי WDDM 1.1 הכרטיס מסך HD 4800 Series 1024MB בשום מצב, לא משנה איך ניסיתי, גם אחרי שהוא כתב שהוא מתקין את הCATALYST, חיפשתי ידנית ולא הצלחתי להפעיל אותו. הוא לא קיים. אני מבין כאילו שאין תמיכה ממש... עשיתי התחל, הפעלה, dxdiag ובגירסת directx כתוב DirecX 11 ??? יכול להיות זה משהו שקשור למשחק(COD BLACK OPS) והכרטיס מסך? ז''א הוא רוצה תוכנה של directx יותר חדישה שיש רק בכרטיסים יותר חדשים משלי? אנ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה, אני קונה את הדגם הבא של ה-680: http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX680DC2T2GD5/ הנה המפרט של המחשב שלי: http://i.imgur.com/TW8X5.jpg אני לא מבין מספיק כדי לדעת האם הכרטיס הזה בכלל יכול להכנס למחשב שלי. אם לא, אשמח אם תוכלו לומר לי איזה אחד מהGTX 680 כן יכול ושל איזה חברה שווה לקנות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלה: <http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2162&scat=220&tcat=24> <http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2174&scat=220&tcat=24> בבקשה תגידו לי מה לקחת אבל רק מי שמבין.. זה חשוב לי תודה אה ואני לוקח את זה בעיקר למשחקים.. אם זה יעזור לכם לבחור..
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך בקשה כרטיס מסך שאיתו אני יוכל לחבר למחשב 3 מסכים כן כן אני צריך 3 מסכים מטרה נוספת גם שיעבוד לי חלק high definition ומטרה נוספת שיעבוד יפה מאוד משחקים בינוניים כמו משחקי ספורט (פיפא פרו וכאלה ) בקשר לתקציב לכרטיס לא צריך אלא שפשוט יענה על המטרות האלה ולא יותר
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יום חמישי אני נוסע עם אחותי לקנות למחשב שלה כרטיס שבחרתי שלדעתי יהיה הכי טוב לצרכי שימוש במחשב שלהם פרטי הכרטיס לפי מה שמופיע באתר: nvidia geforce fx 5600 gpu 0.13 micron 128-bit studio-precision color* agp x8* 4pixels rendering pipeline pixel shader 2.0 vertex shader 2.0 63-phase video scaler directx 9.0 support \ opengl 1.4 graphic core 256-bit memory interface 128-bit ddr mem bandwidth 8.8 gb\s fill rate 1.3 billion verticies 81 million operations per sec 1.03 trillion effective mem clock : 550mhz core frquency : 325mhz ramdacs (each have 2) 400 אוקי אז הכוכבית שציינתי למעלה שואלת האם השורה הזאת אומרת הזכרונות 128ביט, או מה זה מתכוון? והכוכבית השניה שואלת האם יהיה …
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בקשר לכרטיס ATI 1950X PRO אני רוצה לשחק GTA IV .. זה יצליח להריץ את המשחק? ואם כן על כמה.. את שאר המחשב אפשר לראות במפרט בצד.. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לאחרונה התקלקל לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות חדש אבל הבעיה שאני לא הכי מבין מכרטיסי מסך אשמח אם תמליצו לי על כרטיסי מסך שהמחיר שלהם הוא עד 500 שקל עד עכשיו היה לי radeon 9500pro 128mb יש לי פנטיום 4 2.66mgh
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי, שאלתי לפני כמה ימים על כרטיס מסך שאני מתכנן לקנות. בכל מקרה, ממה שראיתי Innovision זולים בטירוף בהשוואה לשאר, דיי גורם לי להרגיש כאילו אני מתכנן לקנות זבל, במידה ואני אקנה של Gigabyte או של Innovision, יש לזה השפעות מבחינת ביצוע? ואחרי שהיה לנו קטע לא נעים עם נועה מחשבים אני דיי נמנע מלקנות איתם, והם היחידים שמתעסקים עם Innovision, לכן אני חושב לקנות את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8171 מאייבורי. אז השאלות שלי הם ככה: האם ה-Tomahawk 405W Enermax שלי יסתדר עם הOC? ו-OC זה בריא לכרטיס בכלל? זה לא נשמע משהו טבעי במיוחד. והאם שווה להשקיע את הסכום בשביל שיהיה Gigabyte, האם יש לזה הבדל בביצועים?. תודה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי R8500 BBA 64MB DVI אני רוצה לעדכן לו את הביוס, אבל אני לא יודע מאיפה מורידים את הביוס ואיך צורבים אותו. מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה או שיכול להביא לי לינק לאיזה מדריך שמסביר איך עושים את זה? תודה מראש עריכה: עידכון *** מצאתי מאיפה להוריד ביוס אבל אני צריך את עזרתכם בלבחור את המתאים ולצרוב, הנה הלינק לאתר עם הביוסים : http://halentech.czweb.org/biosy/biosy_main.htm
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מסך DELL U2711 - משמע רזולוציה של 2560*1440. יש לי גם כרטיס מסך GTX 580 עכשיו....החלטתי לשדרג את המחשב שלי מE8400 עם 5GB של RAM וRAID 0 של שני כוננים מכניים - לI5 3570K , ו16GB של RAM (זה עולה כולה 100 שקל יותר מ8), RAID0 של כונני SSD :-) העניין הוא שאני תמיד הייתי בעד להפעיל מקסימום רזולוציה ופילטרים - בשביל יש לי כרטיס מסך כזה. אבל HITMAN זוחל עם הכל על מקסימום, אני צריך להוריד את הרזולוציה משמעותית :-( השאלה מה כדאי לי לעשות ? האם לרכוש עוד 580 בודד ולעשות SLI ? האם למכור אותו בסביבות ה800-900 ולקנות 2 כרטיסים של 660 ? או אולי בכלל למכור אותו ולקנות במקום 680 ? אה ויש לי ספק כח CORSAIR 750TX.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-