עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bluz,

א. http://zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=7600GT למה השני יותר זול, מה ההבדל? ב. יש לי מה לעשות עם כרטיס ישן? RADEON X700 SE? יכול להיות לו שימוש בתור כרטיס מסך שני, או שהוא לא מספיק טוב בשביל "לעזור" לראשון? ג. יש דרישות מפרט מסויימות לכרטיס, חוץ מחיבורי PCI-E? ד. כדאי לי בכלל לקנות עכשיו 7600GT? אם אני כבר קונה כרטיס יותר טוב, כדאי לי לעלות לדרגה עוד יותר גבוהה?

• 12 תגובות
    • 708 צפיות
  2. שלום לחברי הפורום אני עומד בפני הרכבת מפרט למחשב שישמש לעבודה גראפית בתוכנות אילוסטרייטור, פוטושופ ודומות (ללא משחקים או עריכת סרטים אבל עם אופציה לצפייה בסרטים). כחלק מהמפרט אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2007 (ברזולוציה 1200X1600) ולכן חשוב לי לברר מהו הכרטיס המומלץ לשימוש כזה שמסוגל "להחזיק" מסך כזה בתקציב של כ-500 שקל ועדיף הזול ביותר. ממה שהבנתי, ה-7300GT אמור להיות לא רע - השאלה אם הוא מתאים למסך כזה? אופציה נוספת היא לקנות מסך 19" Samsung 971P ואז להסתפק בכרטיס הנ"ל. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  3. טוב רציתי לעדכן דרייבר אז מחקתי את הדרייבר הקודם ועכשיו לא משנה איזה דרייבר אני מתקין אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב זה כאילו לא התקנתי דרייבר, נפתח לי חלון של חומרה חדשה אבל" בהוספה הסרה של תוכניות "יש את ההתקנה של הדרייבר. ניסיתי למחוק את הדרייבר אפילו Driver Cleaner ואז להתקין אבל גם זה לא עזר.... מה עושים ???

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by כפיר,

קראתי את המפרט של הכרטיס Radeon™ RX 6600 XT 1. לא מובן איזה טווח צבעים מגיע ? BT 2020 או REC 709 או DCI -P3 2. איזה סוגי HDR תומך יש 4 סוגים עיקריים ולא כותבים ? 3. 128-bit במחיר 2200 ש"ח ? זה נקרא זול ? 4. H265/HEVC Decode אבל לא מצויין מרחב צבעים שתומך ומספר ביטים לכל רזולוציה ? 5. HDMI™ 2.1 VRR and FRL - מה קורה עם כל התקנים האחרים של HDMI ? ALLM ? Quick Frame Transport (QFT) 6. מגיע ל- 48Gbps ? 7. אין תקן DP 2.0 8. האם מגיע עם dynamic HDR ושל איזה שיטה ? זה נראה כרטיס מסך מיושן עם מחיר חדש AMD לא נותנת נתונים רשמיים כמעט לכלום זה זלזול בלקוח

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  5. תודה מראש royall

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by ido-nava,

יש ברשותי כרטיס מסך evga 6800gs ועכשיו רציתי לדעת עם אני יחבר כרטיס של gigabyte אן leadteck זה יעבוד בתצורה ? או שחייב EVGA? תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by Impreza,

אין לי דיסק של דרייברים למסך או משהו אבל חבר שלי אמר שיש דרייברים למסך זה משפר איזה משהו באיכות התמונה? בקיצור מי שיכול לתת לי לינק לזה אני ישמח המסך שלי זה MAG 17" 786FD

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  8. שלום קיבלתי היום את הx800pro vivo שלי פתחתי אותו מיד לx800xt pe(עובד מצויין כצפוי) אבל זו לא הנקודה כאן- מבקש לדעת באיזו תוכנה של ATI או אולי של חברה אחרת להשתמש בשביל לנצל את אופצית הVIVO, בעיקר את אופצית הvideo-in... תודה, נדב

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  9. יש ברשותי שני כרטיסי מסך: 1. 500MB Geforce 9400 GT - inno3D 1GB NVIDIA GeForce 8600 GT .2 איזה יותר טוב מבין השניים מה גם שיש לציין כי בראשון יש כניסה DVI אחת ובשני יש שתי יציאות כאלו למרות שזה לא כ"כ משנה הייתי רוצה לדעת מי מבין השניים יותר טוב? תודה רבה למי שעונה...

10. יש לי עכשיו: RADEON 9200 128MB DVI TV OUT אני ממש לא מרוצה מהכרטיס הזה, ואני עכשיו רוצה למכור אותו ולקנות את הכרטיס הזה: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA002&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 מה אתם אומרים עליו? רוחב פס זיכרון שלו הוא רק 128, זה מספיק? חשבתי שיצא מאותו סוג כבר עם 256 רוחב פס זיכרון.

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by elad_jacoby,

אוקיי האם הכרטיס הזה שהוא AGP לא יוכל לעבוד על לוח Nforce 4?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by --Adidas,

נתקלתי במושג הזה כמה פעמיים ואני לא ממש יודע מה זה? אפשר הסבר מפורט ? הבנתי שזה כאילו סירטונים וכאלה ? אם איזה תוכנה מפעילים את זה ומה יוצא באיכות הזה כאילו סרטים וכאלה ? בקיצור אני רוצה כזה הסבר שיהיה לי ידע על זה ואולי אני ישתמש בזה בעתיד

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  13. היי, יש ברשותי שני מסכי מחשב (אחד אנאלוגי והשני DVI) והלוח תומך AGP. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר את שניהם (שהעכבר יעבור ביניהם וכו'). מה הכרטיס הכי זול שיבצע את העבודה? תודה נשמות! ירון

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  14. שלום. יש לי כרטיס מסך radeon 9600 serier עם tv-out, אבל כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל s-video אני רואה את תצוגת המחשב בטלוויזיה, אבל בשחור לבן. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לראות צבעוני? תודה מראש לעוזרים: TMRider

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by tordek,

מדובר כאן על הגרסא הראשונה של אנריל . עכשיו מה שקורה הוא כשאני משחק (לאחר הפעלת ה vsync) האנריל פועל לי בין 40 ל 300 FPS וזה גורם לשניה אחת תזוזה מהירה ובשניה האחרת תזוזה איטית ולקפיצות במסך האם מישהו כאן מוכן לעזור לי

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by Kenny,

היי , קיבלתי את ה Gigabyte Radeon9700 pro אחרי שהתקנתי את ה sp1 \ nforce \ DX9 התקנתי את Catalyst 3.2 זה התקין , ביקש לעשות רסטרט... ואמר משהו על בדיקות , לא ממש הבנתי. שהוא חזר מהרסטרט , הוא הפעיל את המחשב על 640\480 ומשום מה שניסיתי נגיד להוזיז חלונות , או לדפדף בדפי אינטרנט , זה היה ממש איטי... כאילו בלי פריימים... (המחשב עצמו פעל בסדר..) בכל מקרה , עשיתי רטסרט וזה הסתדר.. ואין לי מושג אם זה התקין את הדרייבר או לא.. שאני לוחץ על settings > Advanced אני לא רואה את כל האפשרויות שאמורות להיות שם.. יש לי לא יותר מ4-5 לשוניות... ואמורים להיות לפחות 10.. של הכרטיס. זה מוזר.. וגם ב Device manager יש לי שם Radeon 9700 Radeon 9700 secondery ?!? וכתוב לי בדיירבר של שניהם : …

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by רן..20..,

Gigabyte FX6600GT GV-N66T128D AGPx8 128 Mb Bulk Video Card מהזה? זה נכון שעם אני יכנס ..נגיד למישחק Prince Of Persia 2 ..ואני יסים על גרפיקה הכי חזקה? העם המישחק יעבוד על הגרפיקה המלאה ויעבוד בלי הפרעות? ???

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  18. מעבד 2.4 גיגה זכרון וכרטיס מסך R 9600 XT ישן... (AGP) כמובן. (המחשב משמש למשחקים ישנים יחסית, שעכשיו פועלים בצורה סבירה מבחינתי. לא קרייסיס, ודברים כאלה) מהו הכרטיס הכי ממומלץ לי?

19. Started by manganga7,

שלום. רציתי לשאול איזה מבין הכרטיס הללו: 7600GS ו-X1650PRO יותר חזק וגם מי נותן תמורה יותר טובה למחיר שלו

20. Started by bodro,

הי כולם, רכשתי אתמול GTX670 של ג'יגהבייט, חברתי וגיליתי דבר נורא מוזר... מי מה שאני יודעה - בהדלקה של המחשב הכרטיס נותן BOOST למאוורים לכמה שניות ואז נירגע, הדבר לא קורה אצלי. הכרטיס מאוד רועש כל הדרך עד שעולה מערכת ההפעלה ואז הדרייבר. האם זו התנהגות תקינה ! האם יש דרך לשלוט בזה או לבטל את התופעה? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  21. Started by ofer_shm,

אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל כרגע יש לי 6600GT והוא מחובר גם למסך מחשב 19 אינץ וגם לטלוויזה LCD 32 אינץ בג'פורס יש אופציה שנקראת DUELVIEW כלומר שאני יכול להשתמש בשני המסכים בו זמנית שבכל אחד מוגדר רזולציה שונה רציתי לוודא לפני שאני קונה שיש את האופציה הזו גם ב- ATI תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by IzikDude,

יש לי כרטיס מסך leadtek px780GT ועכשיו פרמטתי את המחשב והביצועים שלו ממש גרועים (10 FPS בסין אפיסוד על הגדרות הכי נמוכות) מקודם הוא פעל אחלה מה קרה ומה צריך לעשות ?

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  23. את הdisplay drivers,cp,wdm אחד אחד? כי כתוב שמה שהיא נועדה רק למי שיש בעיות אם הדרייברים וגם פה נתנו לינק לבאנדל כזה שמתקן את הריצודים בopengl אז האם זה אותו התיקון רק ל3.6 או שזה פשוט יותר נוח כי כול הדרייברים באגים בבאנדל אחד? תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by HaVoC_850,

רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הדברים האלו (איך לקרוא להם בדיוק גם איני יודע - סוג של רנדר אולי)? ואם אפשר קצת מידע על כל אחד מהם, שיסביר את אופן הפעולה של כל אחד מן הדברים האלו בכמה משפטים. כמה יתרונות וחסרונות גם לא יזיקו =). תודה.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים