עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by i.k,

מי מהמסכים האלו יותר טוב מכול הבחינות? אני רוצה לקנות מסך 17"ממש בקרוב ואני ממש נמצא בהיתלבטות קשה. הבנתי שגם לviewsonic g75 יש רוחב פס נמוך של 135mhz לעומת 203mhz שיש לlg עד כמה זה משפיע ובמה? תודה.

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by swisaman,

ישלי בערך 1500 שח לשדרוג.. אני קונה ספק 750W של SS וזיכרון חדש(8GB) זה יוצא 900 שח,נישאר לי 600,אני ימכור את ה5850 העכשווי שלי ויקנה כרטיס חדש, מה כדאי לקנות שיביא את התמורה הכי טובה למחיר?

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  3. איך אני יודע איזה גירסת דריברים מותקנים אצלי(של הכרטיס מסך) ובכללי ואיך אני מוחק אותם? יש לי nvidia drivers בהוספה והסרה, זה הדריברים האלה? תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. לא בטוח אם זה המקום, אם לא אני מתנצל. הרבה מאוד משתמשים שואלים אם שילוב של X ו-Y יגרום לצוואר בקבוק. התשובה היא תמיד, אבל תמיד, כן. מכיוון שכמעט תמיד שואלים על מעבד לעומת כרטיס מסך, נסתכל על שני הרכיבים האלה. יש לי 4x6970HD (או 580, תבחרו) ומעבד 2600k עם OC ל-5GHZ. האם יש לי צוואר בקבוק? כן. המעבד שלי בחיים לא יצליח לספק את 4 כרטיסי המסך האלה. האם זה משנה? אני אריץ את BF3 עם כל ההגדרות המקסימליות ב-100FPS. המעבד יטחן עצמו לדעת, וכרטיסי המסך יסתכלו עליו, יצחקו קצת, ויחזרו לישון בזמן שהוא מתאמץ לעמוד בקצב שלהם. השאלה היא לא האם יהיה צוואר בקבוק, אלא האם יהיה כזה שיפגע לי בביצועים. אם אני עם מעבד Q6600 ב-3GHZ ומחליף את כרטיס המסך ל-6950HD שיחובר למסך ה-22" 1680X1050 שלי, כנ…

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

מחברים אותו ללוח אם ומתקינים את הדיסק שבא איתו וגמרנו את הסיפור? לא צריך משהו כמו לעדכן משהו בביוס או משהו כזה?

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה עם חיבור VIVO, אבל אין לי את המפצל. איך איכות ההקלטה של החיבור הזה? כי אני שוקל להשתמש בו ולרכוש מפצל, השאלה היא האם זה משתלם? האם אני אוכל לקבל איכות טובה, אני רוצה להקליט ישירות על פורמט AVI לא מכווץ או MPEG2 בגודל 576*720 - פריים מלא. היכן ניתן להשיג את המתאם VIVO? הכרטיס הספציפי הזה צריך חיבור שמורכב בתצורה של 2 פינים 4 פינים 3 פינים.

7. למה ברזולוציה גבוהה הדרישות יותר הולכות על הכרטיס מסך וברזולוציה נמוכה הדרישות הולכות יותר על המעבד מה שפעמים יכל לגרום לצוואר בקבוק בין הכרטיס מסך למעבד ברזולוציה נמוכה שלעומת זאת ברזולוציה גבוהה נקבל ביצועים גבוהים יותר עקב הכרטיס מסך שחזק יותר מהמעבד,וכן להפך שהכרטיס מסך חלש יותר. כל השאלה היא האם לא אפשרי ליצרן להגדיר{או לתת אפשרות למשתמש להגדיר לפי הצורך} שהדרישות יהיו גם על הכרטיס מסך ברזולוציות נמוכות ובכך יהיה אפשר לחסוך צוואר בקבוק במקרים מסויימים ?ולמה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by DOGMA,

לינק לRelease Notes: http://www2.ati.com/drivers/Catalyst_411_release_notes.html לינק לדרייברים בגרסאה סטאנדרטית: http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-catalyst-8-071-041026a-018719c.exe לינק לדרייברים בגרסאת dotNET עם CCC: http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-ccc-8-071-041026a-018719c-english.exe שימו לב! יש צורך בService Pack 2 לבעלי XP. מה שכן, כיווצו סוף סוף את הCCC הדרייברים שלו שוקלים סוף סוף 29 מגה "בלבד" רק 3 מעבר לרגילים, הגרסאה הקודמת שקלה כמעט 50 מגה... מישהו סוף סוף סיפר להם על Winzip?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by mrwolf,

האם הגיעו כבר כרטיסי DX 10 לשוק הבינוני (לקנייה בארץ)? רוצה להוציא עד 1200- 1300 גג. העדפה לאנוידיה (מתכנן לבנות מחשב על אינטל והימור אישי שלי שבעתיד היותר רחוק איטל יעבוד יותר טוב עם אנוידיה מאשר ATI-AMD...) תודה

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by justblack,

שלום! לאחרונה כרטיס הטלויזיה שלי הפך לבעייתי... כניסת הקומפוזיט לא נותנת תמונה כלל ואילו כניסת ה SVIDEO נותנת תמונה בשחור לבן + טשטוש... למישהו יש רעיון למה זה קרה? גם המדיה סנטר בויסטה מתנהג מוזר... חלק מהפונטים בעיברית הפכו לריבועים... אודה לעזרתכם!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by White Wolf,

שלום! הייתי שמח לקבל המלצות לכטיסי מסך. אין לי חיבור PCI EX אז אם אתם ממליצים על משהו עם חיבור כזה אז תמליצו גם על לוח אם. תקציב סופי 1200 ש"ח (לשניהם)

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by nicirnTAL,

אני חייב עזרה ודחוף!!! יכול להיות שזה כלום, אבל אני רוצה להיות בטוח: מחר (06.10.02) אני קונה את כרטיס המסך Radeon8500LE... כאשר אני משוטט במפרט של הכרטיס (<==>) אני רואה שבתמיכה של המסך כתוב: Monitor support CRT Monitor: 15-pin VGA connector ולי יש מסך LCD?! זה אומר משהו?! אני צריך לקנות אדפטר?!

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  13. שלום לכם! לכל בעלי CORE2DUO ו NVIDIA GF8800 בטח נתקלתם בבעיה ש DEMOS כמו הבחורה המהלכת וה FROGGY (צפרדי) זזים כמו צב במיים.... ב10-12 FPS? אז הנה פתרון בזמן הרצת ה DEMO תעשו ALT TAB כנסו ל TASK MNGR שנו את הDEMO שיעבוד ב CORE בודד ולא בשניים! ושנו בצועים ל REAL TIME אחרי זה תראו איך הבחורה תרוץ ב 50 FPS ! ולא ב 15! תהנו! תגובות? למי עבד מי לא? בבקשה!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  14. שלום לכולם ראיתי במספר תגובות כאן בפורום שאנשים משתמשים בכרטיס NVIDIA לפיזיקס בשלוב עם כרטיס של ATI כמעבד גרפי ראשי(אם הבנתי נכון) יש לי REDON 5770 וגם 9800GT על מערכת אחרת.האם אשפר לשלבם ביחד על לוח אחד?וכיצג מגדירים מי יהיה הכרטיס הראשי ? האם זה אמור לשפר ביצועים במשחקים? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by elad the master,

צריך הצעות לכרטיס מסך חדש PCI E במקס' 600 שקל. לא משנה ATI או NVIDIA. עדיף 256 מגה זיכרון.

• 14 תגובות
    • 671 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב הנוכחי שלי, בתקציב של עד 700 ש"ח. המפרט הנוכחי שלי: מעבד: Intel i5 3470 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-52PV זיכרון: 8GB ספק כח: FSP460-60HCN כרטיס מסך נוכחי: Intel HD Graphics (מובנה) השימוש בכרטיס מסך הוא למשחקים ברזולוציית HD. אני רוצה לשחק על הגדרות גבוהות במשחקים החדשים שיצאו וייצאו בעתיד. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by mnm,

מה עדיף לי לקחת בסדרת הTI? איזו כרטיס מבין ה2 יותר טוב לאוברקלוק? ולאיזה איכות תמונה יותר טובה? אל תתיחסו בהמלצה לכסף...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. המסך שלי משגע אותי. שיניתי בעזרת הכפתורים על המסך את התצוגה , ככה שאני ינצל את כל הגודל של המסך שלי ויראה את השולחן עבודה על כולו (לפני זה התצוגה לא היתה על כל המסך לגמרי, היה רווח קטן שחור עד לקצה המסך ,וזה הציק לי שרואים ככה). אז הבעיה היא, שכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, או שהמסך מתכבה ונדלק שוב, או סתם כאשר אני נכנס ויוצא ממשחקים - המסך חוזר להיות כמו שהוא היה בהתחלה עם תצוגה לא מלאה על כל המסך, או שפשוט לא רואים חלק מהמסך (חלק קטן מהחלק העליון או התחתון של המסך חסר- ואני צריך שוב להקטין קצת את התצוגה כדי לראות את הכל). זה פשוט משגע אותי. מה אני אמור לעשות כדי שאני אכוון את המסך לתצוגה שאני רוצה וזה פשוט ישאר ככה, ולא ישתנה, כדי שאני לא אצטרך כל שנייה לכוון אותו עם …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כאשר אני מתכוון למה צריך לעשות אני מתכוון מכל הבחינות ביוס קלוקינג וכו וכו וכו ומה הוא מנוע גראפי

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  20. האם כרטיס מסך גרפי טוב יכול לבוא בשילוב עם מסך LCD? ברשותי RADEN 9700PRO ואני מעוניין לרכוש מסך LCD. האם המסך יהרוס לי את הביצועים של הכרטיס או שלא יפריע כלל?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by painkiller,

שלום לכולם. אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לענות לי כמה שיותר מהר על השאלה הבאה: אני צריך כרטיס מסך לא חזק עד 500 ש"ח על מה הייתם ממליצים ? 1) ASUS Extreme 6200 TurboCache 64MB 2) GIGABYTE Geforce 6500 128MB 64bit - קירור פאסיבי 3) LEADTEK Geforce 6500 128MB DDR 64bit - עם מאוורר 4) GIgabyte X550 128mb DDR 128 bit 5) GIGABYTE X600 PRO 128mb DDR 128 bit האם קירור פאסיבי מספיק ? האם הוא עדיף ? האם יש חשיבות אם זה 64bit או 128bit ? תודה מראש על תשומת הלב.

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by matanyabs,

שלום רב, קיבלתי הצעה ל gigabyte gtx 570 יד שניה ב-400 שקל. א, רציתי לדעת אם משתלם ב. אני כרגע משתמש בספק הזה: http://www.spire-corp.com/power-supplies/jewel-550w-sp-atx-550w-pfc/. האם הוא יספיק הכרטיס מסך שהשתמשתי בו עד עכשיו הוא Gigabyte gtx 280. והוא עדיין מחזיק יפה רק שהוא כבר מתחת למינימום. לכאורה כתוב באתר של Gigabyte שה 570 דורש ספק של 600W, אבל הבנתי שאם הספק שלי החזיק את ה-280 הוא גם יחזיק את ה-570. אז מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  23. אני משחק קאונטר סטרייק 1.6 שלא תגידו משחק שצריך כרטיס מסך ברמה כזאת ! ופתאום מ100 FPS של המשחק אם הזמן מתחיל לרדת לי ל80-70 הגיוני שהוא ישחק ככה ?? אז למה צריך כזה כרטיס מסך ?

• 12 תגובות
    • 967 צפיות
  24. כותרת תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  25. Started by nivrob123,

לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש שבו E8400 CLUB3D HD4870 512MB אני משחק ב NEED FOR SPEED ו ב RED ALERT 3 ואז זה ניתקע ועושה לי את זה אחרי שאני משחק 15 דקות זה קורס לי המשחק ויש לי הודעה כזאת של VPU RECOVER http://www.zix.co.il/images/z-554374864.JPG

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.