עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. במחשב שלי לוח-אם MSI-G31M ללא יציאת DVI. אני מעוניין לחבר את ה- LCD שלי דיגיטלית, ולכן עומד לרכוש באינטרנט את הכרטיס הנ"ל ב- 50$. (איני מומחה טכני ל- PC, אולם אתקינו בעצמי). שאלה: האם לוח האם שלי יתמוך בכרטיס זה? מודל הכרטיס: XFX PVT44AWANG GeForce 6200 256MB GDDR2 AGP

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  2. היי חברה מה יותר איכותי וטוב? GEFORCE 7300 GS 256MB UP TO 512 או RADEON X 1050 128MB DVI PCI-E

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by ShayAmar,

אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון עם CTX PR711F האם יש מסך מומלץ יותר ממנו (ללא תלות במחיר) "17 בלבד. היה לי CTX PR705 ומאוד אהבתי - נשרף לאחר 6 שנים (כנראה חדר חרק שהצית את המעגל) מי היבואן, והיכן ניתן לרכוש אותו בצורה מיידית במחיר טוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  4. Started by e2nda,

למשל בהשוואה ל eVGA7300GS (לשניהם מפרט דומה, AX550 עולה כ- 50 ש"ח פחות) ? הכרטיס לצרכים בסיסיים - לא משחקים כבדים. חשוב שיהיה אמין ולא יקר עם ביצועים בסיסיים תודה

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  5. Started by Arile,

חברה תקשיבו טוב אני על סף התאבדות !!!!! התקשרו נגמר ה msi (((( רק בעוד חודשיים הוא יהיה זמין . אין מה לעשות חייבים חלופה טובה (((( הוצע לי ה gigacube הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2106 באותו מחיר כפיצוי אז מה אתם אומרים זה או משהו אחר שכדאי תודה לעונים זה דחוף לי . אמרו לי זה xt מוחלש זה נכון ?

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  6. תכנסו בבקשה בati tray tools לhardware ואז לsystem information מה כתוב לכם בDisplay adapter? אצלי רשום רק ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x4E44) כשאני כמעט בטוח שפעם היה רשום לי radeon 9700 pro... אני לא בטוח שאני צודק אבל זה מוזר,כאילו הדרייברים פתאום לא מזהים את הדגם של הכרטיס וכותבים את הסוג בכלליות...וזה נראה לי מאז ששדרגתי לגרסא הכי חדשה של ati tray tools...אני טועה או שבאמת צריך להיות כתוב לי הדגם שמה?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  7. שלום, ברצוני לרכוש מסך דק 17 או 18 אינ'ץ בתקציב של עד 1800 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד רק אם זה הכרחי) לא חובה שיהיו בו רמקולים מובנים. מה המסך עם הנתונים הכי טובים שאני יכול לקנות בסביבות הסכום הזה? האם יכול להיות שבמסך CRT 19 אינ'ץ שיש לי רואים יותר טוב מאשר במסך LCD? האם הכרחי שיהיה בו חיבור DVI? ישנם בשוק הרבה מאוד מסכים דקים מכל מיני חברות שונות בכל מיני מכירים שונים וזה דיי מבלבל

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by amirx19,

לוח אם: p5wdh deluxe מעבד: Q9650 זכרון ראם: 4 GB כרטיס מסך: 4850 ATI מסך 19" 1280*1024 . מערכת הפעלה 64 ביט ספק כח 500 W אמיתי. אני מרגיש לאחרונה שהמשחקים החדשים כבר לא רצים על המחשב כמו שאני רוצה (הגיוני , אחרי הכל המחשב לא בדיוק חדש). האם יש טעם בכלל בשדרוג כרטיס המסך לאחד חזק יותר ? אם כן על איזה אתם ממליצים? אני עובד עם מסך 19 אינץ' מרובע ולא מתכנן להחליף אותו בטווח הנראה לעין. תקציב: עד 1,000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  9. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הנ"ל. ראיתי שיש שתי גרסאות של הכרטיס, אחת של POWERCOLLOR והשניה של SAPPHIRE. יש איזשהו הבדל משמעותי בין השניים מלבד המחיר?

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  10. שלום לכולם, אני עורך וידאו חובב, עובד עם פרימייר פרו .CS4 , לא מבין בחומרה כל כך.... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי ומבקש את עזרתכם . אין לי תקציב גדול ולכן לא מחפש משהו מקצועי כמו MATROX RT2 אלא משהו פשוט עד סכום של 900 ש"ח. חשבתי על הכרטיס הזה :PNY - NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB GDDR3 PCI Express Graphics Card מה דעתכם? האם עדיף משהו אחר ? יש לי מחשב שפרטיו הם: intel core 2 duo e6550 2.33 2 ram 500g hard drive מה לדעתכם עוד צריך להוסיף כדי שאני יוכל לעבוד עם הפרימייר הצורה נוחה יחסית (כי כרגע כל שנייה אני צריך לרנדר). תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by 1337Swat,

יש ברשותי כרגע GeForce GTX 560 Ti 1gb ddr5. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס. יש מבצע כרגע בTMS (עומד להסתיים) לגבי 2 כרטיסי מסך שמשפרים משמעותית את הנוכחי. השאלה היא מה מהם יותר טוב, אני מחפש ביצועים טובים למשחקים וסרטים. איזה הכי מתאים לדעתכם? *לי אישית יש את העדיפות של NVIDIA באופן כללי... מרגיש לי נוח איתם ושהם עושים את העבודה ויש הכי פחות תופעות לוואי איתם...* הנה תמונה של המבצע מהאתר- http://i.imgur.com/5zOGlm7.jpg - המפרט בגדול הוא מעבד I7 2600 3.40 זכרון של 8 ג'יגה 1600 תודה רבה מראש, אם הדיון אינו מתאים בבקשה תערכו לי כי זה משהו שאני רוצה להחליט עליו במהרה

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  12. תנו פירוט ככל שניתן. מהו רוחב הפס המקסמלי , ומהו רוחב הפס המינמלי ? אשמח לשמוע תגובתיכם. תודה

13. Started by asaf_azar,

משיהו יכול לתת מידע עלים כמו תאריך יציאה ,מחיר,תכונות וכדאי לי לקנות 8XXX או לחכות לכרטיסים האלה?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  14. שלום רב אני עובד עם מסך: LG 795FT PLUS ברזולוציה 1024*768 וכרטיס מסך MX440 המסך עובד כרגע על תדר ריענון 85hz. האם אני יכול להעלות ל- 100hz ללא חשש שיגרם נזק למסך? האם LG "נותנת אור ירוק" ללקוחות שרוצים לעבוד בקצב ריענון זה?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  15. Started by assaf990,

ייעוד: עבודה משרדית חדש לא יד שניה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  16. Started by SixKiller,

שלום... אני מעוניין לקנות מסך טוב.. עכשיו יש משכורת אז אין בעיה של כסף ממש.. אני רוצה לדעת מה עדיף.. מסך 19 או 17... ואם אפשר שם אחד או שניים על כל גודל של מסך.. שיהיה איכותי וטוב.. כמובן לא לחרוג יותר מדי... מקסימום שאני מוכן להשקיע על מסך.. 2-2.5K תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by bv500,

ניסיתי להזמין כרטיס וזכרונות דרך NEWEGG גם דרך המסטרקארד וגם דרך הפייפל, אבל מסתבר שהם מוכנים לקבל אותם רק אם הם חשבונות אמריקאים... מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי אתרים שכן מקבלים מסטרקארד בינלאומי או פייפל בינלאומי ??? ידידה שלי עוד מעט מגיעה לשם, ואני צריך להזמין את זה כמה שיותר מהר למקום שבו היא הולכת לגור בשבועיים הקרובים על מנת שהיא תוכל להביא לי את זה תודה, אורי

• 13 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by sma,

אני מחפש מסך LCD במחיר של עד 2000 ש"ח. אני מתלבט בין הבאים: 1. Samsung 710T. - 12 ms, 1:600, 300 cd/m2. - price: 1950ns. 2. Viewsonic vg712s - 12ms, 1:500, 250 - price: 1946ns. 3. price: 1880ns - Iiyama E431S - 16 ms, 1:450, 250. 4.LG 1730B - 12ms, 1:550, 250 - price: 1850ns. 5. price: 1388ns - NU QL711V - 16ms, 1:500, 320. אני עוד לא ראיתי את המסכים פיזית, כרגע בחרתי את אלה על בסיס יחס עלות תועלת. המסך אמור לשמש גם למשחקים, לכן חשוב קצב הרענון נמוך. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מתלבט בין 2 מסכים: סמסונג 173V "17 או LG L710S מה אתם אומרים? יש לכם אולי רעיונות יותר טובים?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by KL-xXx,

היי לכולם! אני מבולבל מכל הכתבות. אני צריך כ. מסך 900-1000 ש"ח שיהיה שקת יחסית. אני הולך להשתמש ב OC

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני צריך כרטיס מסך שאפשר לחבר אליו 2 מסכי HDMI + 2 מסכי מחשב (DVI/RGB) לא לשימוש משחקים אלא לשימוש משרדי. עזרתכם מוערכת. תודה!

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  22. שלום. אני מרכיב מחשב לאחותה של אישתי, ומכיוון שהתקציב לא נותן לי להתפרע, אני נאלץ לחסוך בכל מיני דברים. מכיוון שהמחשב לא יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אז הוחלט לחסוך קצת על חשבון כרטיס המסך (המחשב לצורכי גלישה, עבודה עם תמונות, סרטים וקצת משחקים). אני לא מצליח להחליט איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקחת, כזה שיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר ומצד שני לא יהיה מאוד יקר. ולכן אני פונה אליכם, חברים, שתעזרו לי. את המפרט הבא עזרו לי להרכיב חברי הפורום, ואני מודה להם על כך, נשאר רק פריט אחד אחרון לסגור - כרטיס המסך. מעבד: Intel Core 2 Duo Quad Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX. פתרון-קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L. זיכרון: 2x1GB DDR2 G.Skill 800…

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by JC_Denton,

חשוב שיהיה עם זמן תגובה 16MS(מיועד בין השאר למשחקים), ועם איכות תמונה גבוהה ביותר. חשבתי על ה-Viewsonic VP171, הבעיה היא שאין בו רמקולים מובנים, דבר די הכרחי בשבילי.. רציתי לדעת אם יש מסך ברמה של המסך שהזכרתי עם 16MS ועם DVI, עם רמקולים מובנים. תקציב כאמור בכותרת, בין 3K ל3.5K. תודה.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  24. שלום חברים יש לי בעיה, אני לא מצליח להגדיר את המסך ה HERTZ הוא על 65, ואני לא יכול לעלות אותו ל 85 ( יש לי כאבי עיניים ) אז בבקשה תעזרו לי לפני שהעיניים שלי יעלו באש ;D תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  25. היי, שואל בשביל חבר שמעוניין לרכוש את הכרטיס עבור משחקים ותכן HD(ישב במערכת HTPC) יחד עם מעבד Q6600. האם הכרטיס הזה יספק את הסחורה ,במיוחד עבור HD? ובכלל מה המחיר ההוגן לכרטיס כזה בן 4-5 חודשים. תודה

• 8 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.