כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של ASUS M2A-VM עם כרטיס TV OUT נלווה (radeon 1250 שהגיע יחד עם הלוח). חיברתי את היציאה לTV (כמו שהיה לי עד היום עם לוח וכרטיס אחר של NVIDIA), אבל בהגדרות אני לא מצליח להבין איך לעזאזל אני יוצר תצוגה לTV. זו פעם ראשונה שלי עם ATI ואני מפחד שאני מפספס משהו עם הדרייברים או עם ההגדרות. עזרה בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על כרטיסי FX ו - 9500 ו - 9700 כמה שיותר מפורט עדיף תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבולבל לחלוטין עם כל הגרסאות שיש של R9200 לדוגמא: B3 SE C3 ויש עוד נראה לי . השאלה שלי איזה R9200 הכי טוב בעצם ולאיזה כרטיס מסך מבית NVIDIA הוא משתווה בערך? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה גירסת 330 וקיבלתי תוצאה של 7200 לפי השוואות שראיתי באתר זה הרבה יחסית למערכת שלי משהו יכול להסביר לי מה קורה פה? ועוד שאלה : אני רוצה להחליף את הכרטיס ל 9700PRO רציתי לדעת עד כמה שיפור יהיה לי בביצועים תודה
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי שאלה..איזה כרטיס מסך יותר טוב? ATI Radeon 1900XT 256 או Gigabyte NVIDIA GeForce 7900GT 256MB PCI-3 GV-NX79T256DB-RH ואם אפשר גם שתסבירו לי מה ההבדלים בערך? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 3 לצרכי וורד, סרטים, תיכנות דוט נט Motherboard: CPU Type - Intel Pentium IIIE, 933 MHz Motherboard Name - Unknown Motherboard Chipset - Intel Solano i815 System Memory - 384 MB איזה מפרטי עדיף? אופציה 1: כרטיס מובנה שכנראה לוקח זיכרון מה-ram - כמה כדאי לקחת? Video Adapter- Intel(R) 82815 Graphics Controller (Microsoft Corporation) (32 MB) 3D Accelerator - Intel i752 אופציה שניה: כרטיס מסך לא מובנה Video Adapter- ATI Technologies Inc. 3D RAGE IIC AGP (8 MB) 3D Accelerator- ATI 3D-Rage IIC
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מכיר את הכרטיס radeon אבל שמתי לב שמדברים עליו כאן הרבה מישהו יכול לכתוב לי לאיזה מכרטיסי ה- geforce אפשר להשוות את radeon 9000 והאם זה יהיה כרטיס מסך טוב למחשב- amd 2000 256ddr לוח אם gigabyte ga 7vax amd מבחינת צוואר בקבוק שהחומרה הנ"ל תיצור. האם הוא תומך או לא ב-direct x חדש שיצא ומה זה משנה אם לא? אני מחפש את הכרטיס מסך הטוב ביותר לתקציב של עד 700 שקל. בתודה.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
דבר ראשון אני משוטט באתר כבר הרבה זמן ומאוד מתרשם לטובה שאנשים שבאמת מבינים נותנים ביקורות שעוזרות יישר כוח ;D ולשאלתי--אני קונה בקרוב מחשב חדש ומאוד חשוב לי שהוא יהיה בעיקר לצורכי עריכת וידאו (וגם קצת משחקים אך הדגש הוא על ו י ד א ו ) לפי מערת הצעת מפרטי המחשב באתר הוצע בין היתר PCX - GeForce 7600GS leadtek/Gainward - passive cooling עכשיו אני מוכן להוציא עד 1500-1700 שח על כרטיס אם אכן בעוד שנה הוא עדיין יהיה רלוונטי ולא מיושן ,האם יש עוד כרטיסים שכדאי לבדוק עבורם? העיניין הוא שהמחש ישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו SONY VEGAS ו"פריימיר".... אשמח לתשובה , ושוב אחלה אתר
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס המסך : GeForce FX 5700LE?? (אני הולך לשדרג מ GeForce4 440-mx....) יש כרטיס שייתן אותם ביצועים עם אותו מחיר של כרטיס זה?
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות על הכרטיס - GIGABYTE RX70P256V ATI Radeon X700 Pro 256MB PCIEx16 איך הוא בהשוואה ל - ATI 9800SE האם הוא שווה את המחיר שלו (עלות מול תועלת) האם קיים כרטיס עדיף ברמת עלות מול תועלת. אשמח לקבל תגובות. אני משתמש במסך 19 אינטץ ברזולוציה 1280X1024 ועיקר השימוש הוא לאלפיקציות גרפיות ועריכת וידאו תודה
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
נתחיל בשאלה ראיתי בהרבה אתרים את הכרטיס המסך הזה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_69/products_id/5066?osCsid=d2b8f489eb67b19e5541893f1b5d331b רציתי לשאול למה הוא כל כך יקר מה מיוחד בו הוא אשכרה עולה כמו 2 מחשבים חדשים חזקים מאוד ורציתי לדעת מה אתם חושבים על כרטיס מסך גי'פור 7300GT אני רוצה לקנות אותו כי הוא פשוט עם ממשק AGP ולא PCIX יש לכם כרטיס מסך יותר טוב ב AGP להציע לי במחיר של עד 500 שקל?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מצאתי את הדגם AMD Radeon 480 RX 4GB של Gigabyte מסדרת G1.Gaming במחיר אטרקטיבי באחת החנויות. בפחות מ900 שח כולל משלוח ואחריות ל3 שנים. התקציב שלי מוגבל ולכן האופציה היא ריאלית, הוא יותר משתלם במחיר מהמתחרים ורציתי לבקש חוות דעת נוספת, הכרטיס לא מיועד להריץ כותרים כבדים. ואין חשיבות להגדרות גבוהות באחד הסיקורים שמעתי שהסדרה פחות מומלצת, מאחר והכרטיסים נוטים להתחמם, אולם יש הטוענים כי עדכון גרסאת ביוס (F8) פתר את התקלה. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הביצועים שלהם האם הום יספיקו למשחקים וקצת סרטים והאם הוא שווים 2000 שקל... וכמובן איזה מהם יותר טוב!!! בתודה ניר הסוני: http://pccenter.co.il/details.asp?id=1197&lead_id=&look= הסמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/reviews/Reviews_01.htm
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי Gecube Ati Radeon X1050 256MB AGP נמכר כאן לידי ב- 273 ש"ח . מה שמתאים לתקציב פחות או יותר . זה יכול להריץ משחקים כבדים ? (אני לא מבין כלום במשחקים . זה לא בשבילי) . אשמח לכל חוות דעת . תודה .
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב אבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי על מנת להתאים אותו למשחקים חדשים יחסית אציין שאינני גיימר ואני אשתמש בכרטיס ב99 אחוז מהזמן ספציפית למשחק אחד בלבד P.E.S. 2011 (פרו אוולושיין - כדורגל ) בנוסף שיהיה אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה - כלומר לשחק בטלוויזיה ואולי גם לראות סרטים . אני רוצה לשחק במשחק זה ברזולוציה הכי גבוהה שלו בלי שום תקיעות , אנא ראו את המפרט שלי למטה ( אני חושב שאני צריך להחליף גם זכרון , אשמח לעזרה בנושא זה גם ) intel® Core2 CPU 1,86GHz @6300 1.0GB RAM ,1,86 GHZ כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7300 GS והמשחק רץ בקושי על רזולוציה בינונית התקציב שלי פחות או יותר 600-700 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש...הייעוד- מערכת קולנוע ביתית, מוזיקה, טלביזיה (כרטיס טלביזיה) וקצת משחקים (FS2004 מדי פעם) כרטיס מסך- XFX 6200 ומסך 19" BENQ 12 m/s ובהירות 1:600.... דעתכם? וזה המפרט המלא... מעבד P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוח אם ABIT-AG8 (915), S-775 זיכרון 512MB Kingston כרטיס מסך PINE-xfx 6200 256MB DVI,TV,PCI-E דיסק קשיח WD-120 GB 7200 ATA-100 (8MB) כונן LG X16 כונן LG 52 x 32 x 52 (kit) כרטיס טלויזיה ASUS PC-TV+FM מארז Thermaltake Xaser III VM-3000A midi מסך BENQ 19 רמקולים CREATIVE Inspire 5200 sub + 5Sp
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
איך המסך? מכל הבחינות.. יש איזה פאקים קטנים? משהו שלא מוצא חין בעיניכם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, קראתי את האשכול לגבי ה 8800GT אבל עדיין לא נענו כל השאלות שלי אז אם אפשר בכל זאת בבקשה חוות דעת על הכרטיס הבא : GIGABYTE GeForce 8800GT TurboForce Zalman Overclocked דגם: NX88T512HP הדברים החשובים שאני מבקש לדעת בנוסף לחוות הדעת הכללית הם: *הOverclocked אומר שהכרטיס עבר אוברקלוקינג ? הבנתי שכן אז זה אומר שזה מסוכן לקחת את הכרטיס הזה ? עלול לההרס מהר ? או אפילו לקרוס? *מה ההבדלים בין NX88T512HP ל NX88T512HB ? *במידה והוא עבר אוברקלוקינג זה אומר שהוא יותר טוב מהגרסה הבסיסית של הכרטיס 8800GT? *האם יהיה הימור לקנות את הכרטיס הזה? תודה רבה לעזורים! זה חשוב לי...
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, גיבשתי מפרט למחשב גיימינג בתקציב 4000 שקל. הגעתי להתלבטות בין 3 כרטיסי מסך, כולם מדגם GTX 560 TI. הכרטיסים הם: Sparkle GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9283 Gigabyte GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9273 Gainward GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9258 אני זקוק בין היתר להשוואה בין הטמפרטורות הממוצעות שלהם בזמן מאמץ. הכרטיס של Gigabyte הוא כרטיס שמגיע עם OC מהמפעל וקצת מדאיגות אותי הטמפרטורות אליהן הוא עלול להגיע ואורך החיים המקוצר שיהיה לו בגללן.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , איך הכרטיס הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5074 איך הייתם משווים אותו לעומת ה 9800SE שעולה בערך אותו דבר ? ( אל תתייחסו לאופציית ה OMEGA שפותחת אותו ל PRO ) אני מעוניין לדעת השוואה ללא אוברקלוק בכלל אלא ביצועים נטו.. שאלה אחרונה - ה 5700 ULTRA עולה 200 שקל פחות . האם הוא עדיף על הכרטיס הנ"ל ( ביצועים - מחיר ) או לא ?
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך הזה ורק רציתי לשמוע עליו מילה או שתיים. תודה
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
XFX GeForce 6800 XTreme 256MB DDR3 XXX edition האם שווה לקנות את הכטיס הנל ב 1088שח האם הקרור סטוק יספיק לאובקלוק או שכדי להשקיע ב זלמן VF900CU LED? והאם הזלמן יצדיק את המחיר שלו? תודה :yelclap: ---EDIT--- והאם הכרטיס יספק את המשחק STARSHIP TROOPERS ?
-
- 11 תגובות
- 616 צפיות
-
-
Radeon X800 GTO 256MB DDR II http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-RX80256DE.htm האם מדובר בכ.מסך חזק שמסוגל להחזיק מעמד משחקים כבדים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-