כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, הנה מפרט המחשב שלי עפ"י sisoft sandra SiSoftware Sandra System Host Name : HOME-EAFAF57C12 User : Naum Domain : MSHOME Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz Speed : 2.67GHz Performance Rating : PR2940 (estimated) Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Internal Data Cache : 16kB Synchronous, Write-Thru, 8-way set, 64 byte line size L2 On-board Cache : 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : 1 Processor(s) MP APIC : Yes System BIOS : Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG System : SiS Technology Inc. SiS661FX + SiS964 Mainboa…
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הרבה זמן מתעסק עם השאלה הזאת. אני באמת גיימר כבד, (UT בעיקר, ומשחקים כבדים אחרים) והשאלה שלי היא האם מסך LCD של VIEWSONIC (או כל מסך של חברה אחרת ברמה הזאת לצורך העיניין), הVP171 או הVX724 שעולים 2500 שקל באמת יכולים לספק אותי כמו מסך 17" CTF שאני יקנה, מבחינת המשחקים.. אני באמת רוצה להתקדם לLCD וזה מתאים לי מאוד עם החדר החדש.. אבל אני לא שלם עם קנייה כזאת. זה סכום כבד להוציא על מסך ואני מפחד שבסופו של דבר אני יתאכזב, כי זה כסף רב שעמלתי בשבילו ואני מפחד להתבאס. תודה רבה קובי.
-
- 181 תגובות
- 20.6k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים האתר DailyTech מביא חדשה על יציאת DMS59 לכרטיסי מסך שתוצג בתערוכת CeBIT 2006 על כרטיס חדש של GeCube Radeon X1600 Pro, ובקרוב נזכה לראות הרבה יציאות כאלה בשוק, ואולי גם מסכים שיתמכו בהם ? ... היציאה החדשה מאפשר לחבר לה מפצל שממנו נקבל 2 יציאות של DVI לשני מסכים שונים . כנסו לקישור למעלה ותראו איזה יופי, ובעתיד יהיה אפשר לחבר מצג 1 עד 4 צגים לכרטיס מסך אחד
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך agp שיענה על הדרישות שלי ואני מתלבט... אין לי בעיה עם התקציב, אבל אני לא משקיע על 7800GS כי לפי דעתי להשקיע כעת על כרטיס agp סכום של 2000 (גם סכום שמגרד ת'1600-1700),די מפגר במחשבה שאני אעבור בעתיד(שנה וחצי+-) למערכת חדשה. הייתי רוצה כרטיס לרזולוציה של 1280*1024 למשחקים על HIGH בשנה וחצי הבאות. אם אתם נותנים הצעה צרפו בבקשה הסבר למה, תודה ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, איפה ניתן לראות/לבחון/להתרשם ממסכי LCD בארץ ? מדובר במסכים 2405FPW של Dell, דגם S2410W של Eizo ו-VP231wb של Viewsonic, שלא ממש הצלחתי למצוא אותם בכל חנות מוכנים להדגמה תודה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום !!!! אני צריך המצלה לכ.מסך עד 500 ש"ח שיריץ משחקים חדשים לחצי שנה הקרובה ;D ... מחשב עם מעבד Pentium D 920 .. חשבתי על Sapphire X550 256MB .. למישהו יש המלצות אחרות (בלי לחרוג מ-500 ש"ח ) ??? תודה!
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי מחשב compaq armada e500, לפני כשנה גלשתי באינטרנט ופתאום המסך נהיה חשוך, כבר שנה המחשב ללא מסך..להביא 800-1000 שקל כואב על תיקון המסך.. השאלה האם קרה למישהו והאם ניתן לתקן את זה לבד? יש ידע, ויש שכן שהוא טכנאי אלקטרוניקה שמוכן לעזור, הבעיה שלא יודעים מאיפה להתחיל והאם המסך הלך או שמישהו הצליח לתקן פעם בעיה כזו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מדובר בתוספת למחשב שמיועד לסטודנט וצפיה בסרטים. אין שום שימוש למשחקים (אולי סוליטר ) תודה!
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד וראיתי את הIBM Z60m שיש לו X600 128mb מצד שני ראיתי את הt43p עם 128MB ATI FireGL V3200 Video Graphics Adapter מה יותר טוב ? ראיתי שגם יש X700 אז אשמח לדעת גם עליו... תודה מראש, חן.
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שילוב חדש ומעניין (לי לפחות) של ארבעה כרטיסים של nVIDIA בכתבה הבאה.....תגובות....... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=219021&sid=10
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ברצוני למכור את הכרטיס 6800GS המומהר של חברת EVGA הוא חדש.. מישהו יודע מה זה CO??? אני לא יודע כמה כדאי לקחת עליו?? תודה,
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT אני מנסה שישמור את ההגדרות לREFRASH RATE ברזולוציה 800X600 למשחקים אבל הוא כל פעם מתאפס מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מישהו יודע אם כבר אפשר לפתוח צינורות ב-7800GS ,או לפחות מתי יהיה אפשר? (אם בכלל) ???
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
Graphics Blaster Exxtreme. באתר של קרייאיטיב אני לא מצליח להוריד אולי למישהו יש את זה?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכם, כרגע אני רואה TV במחשב דרך כרטיס חיצוני של Nogatech שיש לו כניסת RF לשם אני מחבר את הכבל RF וצופה דרך תוכנות שונות. העניין הוא שהאיכות לא הכי טובה בכרטיס הזה, הלבן יותר מדי בוהק והאיכות הכללית ירודה משהו. חשבתי לקנות טלוויזיה אך אני מעדיף לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב. אין לי מושג בתחום, וכאן אתם נכנסים לתמונה. אני מוכן להשקיע עד 500 שקלים, ראיתי כרטיס ב-150 ש"ח: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=tvtunerp&Cat2Cat1ID=5055&Cat2ID=0&aff=Zap# אך אני חושש כי איכותו תהיה ירודה ככרטיס TV החיצוני שלי כרגע. כמו כן הנני יודע כי לא כל כרטיס שעולה 600 שקל דווקא יהיה איכותי בהרבה ממה שיש לי כרגע. לכן אשמח לשמוע מכם, איזה כרטיס TV נחשב איכותי בסכום שעד …
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחיל לעבוד עם DVI אבל לא מצליח למצוא בCATALYST איפה לאפשר את החיבור הזה. כ. מסך X800 GTO 256MB , ו CATALYST 6.2 האחרונה שפורסמה בדף הראשי. תודה
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני סתם גולש לי באתר ופתאו רואה כרטיס מסך שקוראים לו Leadtek Quadro FX 4500 - PCX שאף פעם לא שמעתי עליו והמחיר שלו זה 11,678.77 ש"ח זה הגיוני עם כן למה הוא עולה כל כך הרבה אפשר לקנות כבר שתי כרטיסי מסך 7800 GTX או X1900XTX לינק לאתר שמוכר אותו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_200&products_id=4133
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בו נגיד יש לי לוח עם PCI16 ואני רוצה לשים כרטיס של AGP8 אני יכול או שאין אפשרות לכזה דבר
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לפני כ8 חודשים ATi הודיעה על פרוייקט חדש בשם Gemini(תאומים), בהתחלה חשבו שמדובר על לוחות CF חדשים, אולם כפי שנראה עכשיו מדובר בליבות כפולות. הליבות הראשונות במפת הדרכים יהיו בקופיגרציית On Chip שבשונה מOn Die מדובר של שני ליבות נפרדות על PCB אחד(בדומה לזכרון הCache של הR500 או מעבדי הpM של אינטל.). כלומר לא מדובר בכרטיס דואלי שהOEM יוצר, אלא על ליבות כפולות בחבילה אחת. http://www.hkepc.com/bbs/blog.php?tid=560196
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
היי קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, ובדיוק היום יצא לי לנסות להריץ DVD ראשון. הורדתי את ה (DVD decoder (ac3 filter וניסיתי להריץ תסרט. המדיה פלייר פתח לי חלון שאמר לי ללכת לCONTROL CENTER ולהוריד את הרזולוציה ואיכות הצבע, אז עשיתי זאת והנמכתי את כל הדברים עד הסוף - אבל המדיה פלייר עדיין לא פעל. אז הלכתי להנמיך את ההגדרות בATI CATALIST - והוא לא נפתח לי! עזרה בקשה. ^Z^ נב : כרטיס מסך - ATI RADEON X1300PRO
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יכול להעלות משחקים כמו פיפא וסימס ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7091
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מסתבר ש SLI עוזר רק במשחקים ש - NVIDIA החליטה\הואילה בטובה לאפשר לנו לשחק בהם ב SLI ולא SINGLE GPU MODE - חובה לקרוא. http://www.hardocp.com/article.html?art=NzEx עוד מעניין - שרשימת המשחקים התומכים ב SLI שהיתה מימלא מצומצמת מאוד - נעלמה מהאתר של NVIDIA. רשימת המשחקים והאפלקציות שכן תומכים ב SLI: Aquamark3 Battlefield 1942 Desert Combat Mod battlefield Vietnam City of Heroes Code Creatures Pro Colin McRae Rally 4 Demo Command and Conquer: Generals Doom3 FarCry Ground Control 2 Half-Life 2 Halo Painkiller Sims 2 Star Wars: Knights of the Old Republic Tomb Raider: Angel of Darkness Tron 2 Unreal Engine 3 Warhammer: Dawn of War 3DMark2003 Gold 3DMark2005 Gold ומתוך הרשימה הז…
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-