כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אולי אפילו היום, אחרי שאני כבר מלא זמן מורח את זה... כל הזמן הה על הכוונת שלי ה 9800pro 128mb 256bit sapphire(התקציב שלי הוא 1500 שח ולא שקל יותר!) אבל עכשיו ראיתי בזיגזג שיש באותו מחיר את ה: GIGABYTE ATI RADEON X600XT 128 mb PCI EXPRESS / DVI / TVoUT - R מה אתם אומרים? אני לא יודע מה יותר חזק, אני רק יודע ש x600xt שייך לדור החדש (וכמובן שאני לא יכול להרשות לעצמי X800... תודה!
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=12541 כי הבנתי שלא כל 6950 אפשר לפתוח אפשרי?
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
(נפתח בטעות גם בפורום תמיכה טכנית) רכשתי כרטיס מסך חדש דרך הקניה הקבוצתית הפעלתי Crysis 1 לפני הקניה עם הכרטיס GPU של אינטל ה3000 וזה עבד (על הגדרות נמוכות) בלי בעיות היום התקנתי את הכרטיס החדש (חובר לספק 520W של אנטק NEO ECO שמגיע עם 2 חיבורים לכרטיס מסך) הכל הותקן המחשב עלה הותקנו דריברים 13.1 הכל עובד יפה (הפעלתי NFSMW עובד מדהים) שאני מפעיל Crysis אני שומע רעשים מכיוון הכרטיס מסך (בדקתי שזה לא מאווררים) רעשים שאני יכול להגיד שהם לא מכנים אך תלויים במה שמוצג (חשמליים אולי) בזמן טעינת מסך אין רעש בתפריטים יש וגם במשחק עצמו ישמח לקבל עזרה תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ומהם העלויות יצור של 9500pro לא ניראה לי שההבדלים הם כלכך גדולים...אז למה ההבדלים במחיר כלכך גדולים ? לא היה שווה יותר למכור 9800pro במחיר של 9500pro וע"י כך למכור הרבה יותר יחידות ? ??? עם כל הכבוד לטכנולוגיה המתקדמת אבל 3000 שקל לחתיחת מתכת ???
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוכש מחשב חדש. על המפרט דיברתי בפורום המתאים. והוא יבוא להלן. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש מחשב מותג עם אחריות מלאה של שלוש שנים עד בית הלקוח. הנושא של האחרות הוא קריטי מבחינתי. וגם יש לי תחושה ומחשבה שמי שנותן אחרית כזאת טורח שהמחשב יהיה אמין ולא יצטרך תיקונים. אני מתלבט בין שלוש חברות: HP, PACKARD-BELL, DELL . בעיקר מטרידה אותי שאלת האחריות - מי יותר אמין. השימושים במחשב הם רב- מימדיים: משפחה, ילדים, משרדי, סרטים, אינטרנט, משחקים. האופק של המחשב הוא 3-4 שנים. הנוכחי מחזיק אצלי 5. המשחקים ברמה של heroes 5, civVI, dragon's agw 2 וכדומה. Intel Core i5-2300 2.8GHz 6MB/ Intel Core i3-2100 3.1GHz, 3MB- - זכרון 4/6GB DDR3 1333MHz - 1TB/500GB 7200RPM בין…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה עם מחשב AMD כ 10 שנים... החלטתי ללכת על מערכת גיימינג סבירה ביותר שתדע לשרת אותי לפחות ב- 5\7 שנים הקרובות אך כמה שיותר קטנה מבחינת מארז מכיוון שהמחשב נמצא בסלון ומחובר לטלויזיה 50" לכן התחדשתי ב : לוח אם : mATX MSI Z270M MORTAR מסדרת ה - ARSENAL מעבד : SOCKET 1151 INTEL I5 6500 3.2GHZ זיכרון : CORSAIR VENGEANCE DDR4 2X8 3000Mhz הארד-דיסק : SSD WD-GREEN 240GB =מע' הפעלה + (יש עוד 2 רגילים סה"כ 2TB) קירור למעבד : FREEZER I32 CO מארז מחשב ZALMAN T5.. http://www.zalman.com/contents/products/view.html?no=54 סה"כ עלות כ - 3,600ש"ח... מפה לשם כל הנוגע לכרטיס מסך הוא עדיין לא עבר שדרוג ( GTX 6500 ) בגלל התלבטות ב…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב שלי בן שנתיים לא פתחתי אותו מעולם במהלך השנתיים וכמובן הוא התמלא באבק היו לי בעיות חימום בגלל האבק אבל התעלמתי עד שיום אחד שחקתי במחשב והתחילו לי ארטיפקטים התעלמתי גם מהם ואז חזרו הארטיפקטים ברמה יותר רצינית ואז קיבלתי blue screen of death מדליק תמחשב ותמונת מסך של המערכת ההפעלה מקורטעת ואז עוד פעם קריסה ו blue screen of death ניסיתי כמה פעמים עדיין אותה תקלה. לקחתי תמחשב למעבדה הרבצנו ניקוי בלחץ אוויר + שימון מגעים עם ספריי והלחפה של משחה טרמית למעבד על הדרך מחברים תכרטיס מסך חזרה ואותה בעיה.. הבחור מהמעבדה אמר שכנראה איזה שבבון בכרטיס נשרף כי המחשב נדלק והכל מראה תמונה חתוכה ואחרי 20 שניות מקבל מסך כחול. אז ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש המפרט מחשב שלי: i5 3555 sandy…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הזה כרגע : http://skypc.co.il/sg_product~44442~8~0.htm ב 1650, בהתחלה חשבתי על Leadtek, גם הביקורות שקראתי עליו יוצאות מן הכלל, אבל שמעתי שהיבואן בארץ בצרות, ובמידה ומשהוא יקרה לו, לא יהיה לי איך לממש אחריות אבל החלטתי שעדיף שכל המחשב שלי יהיה מחנות מסויימת, שאם תהיה לי בעייה עוד כמה זמן, ואני אשים להם את המחשב, שלא יגידו לי משהוא בסגנון "הכרטיס עושה את הבעיות, והוא לא שלנו" הבחירה נראת לכם טובה ? 100 שקל לכאן או לכאן משמעותי בכרטיסי מסך ? http://www.guru3d.com/article/gigabyte-geforce-gtx-260-oc-896-mb-review/1
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום למחשב לאולפן הקלטות ביתי איזה מבין האפשרויות הכרטיס מסך הכי מומלץ? יחובר למחשב 2 מסכים האפשרויות הם:gtx1650,rx580,NVIDIA NVS 510,QUADRO K2000 ,NVIDIA QUADRO P620. הכרטיס מסך ישודך למעבד רייזן 3900x.
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מפרט המחשב שלי: מעבד:Intel i5-2500K. ספק כוח:Enermax Modu87+ 700W. מסך:SAMSUNG BX2450. זיכרונות:Crossair 8GB DDR3 1600Mhz. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. התחדשתי בכרטיס מסך חדש 6970 מתוצרת ג'יגבייט,לאחר כשבועיים שפעל פיקס - הופיעה ההודעה:"Amd Catalyst הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה." - לאחר הופעת הודעה זו,ניסיתי לשנמך דרייבר מ11.12 ל11.11 ואז התצוגה הופיעה באופן תקול לגמרי:מריחות של צבעים שונים:אדום,כחול,לבן,שחור וכו'... האם הסיבה/ות להופעת הודעה זו ומה שקרה אחריה,יכולות להיגרם עקב דרייבר אחד ו/או שניים תקול/ים (11.11 + 11.12),שהורדו מהאתר הרישמי של AMD (היות וכרטיס המסך חדש לגמריי),כי לאחר התקנת הדרייבר 12.1 במצב SAFE MODE,שהיה הכרחי לפעול בו - חזרה התצוגה לפעו…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הביקורות מתחילות לזרום על כרטיס הביניים החדש המבוסס על סידרת RTX 3XXX. 400 דולר לכרטיס שממוקם אפשהו בין 2070 ל 2080, לא רע. השאהל האם גם זו תהיה השקת נייר:
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ביקשתי לקנות את הleadtek a250td (gf 4 ti 4400 ולא היה לחנות כרגע במלאי, ציעו לי במקום את האסוס המקביל, ורציתי לדעת האם הביצועים משתווים בכלל? ואיך הוא בכללי?, האם כדאי לחכות? תודה מראש, :saint:
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הכרטיס הראשון Gigabyte ATI Radeon 4650 1024MB PCIe - אחד גיגה אבל DDR2 הכרטיס השני Sapphire Radeon HD4670 512MB PCIe - חצי גיגיה אבל DDR3 מה עדיף הכרטיס הראשון מבחינת ביצועים או הכרטיס השני ? שניהם פחות או יותר באותו מחיר. מפרט: ספק כוח של JSP-Tech EZ-Cool 450W Real הכולל מאוורר 12CM פנטים 2.8GHZ E7500 core2duo 4 גיגה זיכרון קינגסטון דיסק קשיח WD 500 GB חלונות ויסטה תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם אני משחק בסימולטור IL-2 STURMOVIK 1946,המשחק ידוע בהיותו מעמיס מאד על המעבד. בדרך כלל יש לי פריימים טובים כולל בטראק(דטה) שמשמש למדידת הביצועים במשחק שזה 54 FPS עם סנכרון ורטיקלי מופעל בכרטיס מסך, אלא מאי... כשאני מגיע לעיר שיש בה הרבה בתים,קצב הפריימים יורד אפילו עד ל-10 ויש לי "תצוגת שקופיות",גם כשהקצב עולה עדיין המשחק רוטט. המשחק תומך בעקרון בליבת מעבד אחת אבל אפשר להגדיר 2 ליבות ואז העומס יורד מעט מאחת ועובר לשניה, בהגדרת ליבה יחידה,קו העומס מגיע לפעמים מעל עיר עד לסוף הגרף,בשני המקרים אין שנוי בביצועים. אם אני מוריד רזולוציה מ-1920x1200 ל-1024x768 הפריימים עולים ל-60 שזה מושלם-אי אפשר יותר בגלל Vertical Sync מופעל. האם יש טעם לשדרג כרטיס מסך? המפרט שלי: E840…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה בדקתי א הכרטיס בתוכנת ה- GPU-Z ולפי מה שראיתי אני לא עובד על התתדרים והמהירויות כמו שכתוב אצל היצרן הנה תמונה מה-GPU-Z [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Ahalan, i wanted to know if this video card conatins DVI/TV Out, ain li musag becartisi msah another things, is it average video card for gamers? Thanks
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
היי. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי שהוא כרגע radeon 5670 . רוצה לשדרג לradeon r9 280 / 290 או משהו באיזור הזה... אני לא בטוח שזה ירוץ לי אני מעט מודאג מהספק כוח שכתוב עליו שהמקסימום OUTPUT POWER הוא 550W הלוח אם שלי הוא gigabyte p55 ud3l יש סיבה שהכרטיסים לא ירוצו לי?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי אתמול מסך 19 סמסונג 959. הוא מסוגל להיות ב1600X1200 ב85 רפרש רייטס אבל כבר ב1280X1024 אני מרגיש שפשוט הטקסטים באינטרנט קטנים. הם ניתנים לקריאה, אבל הם פשוט לא נוחים. אני לא יודע... אולי זה בגלל מסך הפורוויו 15 המרצד ב800X600, אולי אני סתם עצלן ... אבל כרגע ירדתי ל1152X864 איך זה אצלכם ?\ מה אתם חושבים ?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז הנה המסך שאני עומד לקנות: NU new tech - QL 711-V פירוט של המסך: Dimension 39.9 x 40.2 x 19.0(cm) Weight 4.1KG Introduction 17-inch Flat panel active-matrix TFT LCD Display 17.0" SXGA 1280x1024 Screen Size: 17.0" Response Time: 16 ms Pixel Pitch: 0.264mm Contrast: 500:1(maximum) Brightness: 320 cd/m2 ( Maximum) True Color Supported Auto Scaling Function Power Consumption Complies with EPA " Energy Star" Standard. < 1W Power consumption during active off operation < 35W Power consumption during normal operation 70° / 65° View Angle of Vertical 80° / 80° View Angle of Horizontal 4ms +12ms /16ms (Tr+Tf / typical) Response Time 16.2M C…
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך HD 3600 SEIRES (בעל 2 יציאות DVI). אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ולחבר אליו את הצגים הבאים: 1) צג מחשב DVI (ניתן גם DSUB אבל אני מעדיף שלא) 2) מסך LCD 42, צד אחד של הכבל DVI צד השני של הכבל HDMI (ה- HDMI מתחבר לטלוויזיה). 3) מסך 32 LCD, יתחבר HDMI ל- HDMI. איני משחק במשחקים, בסך הכל גולש באינטרנט ועושה דברים בסיסיים. מעוניין שהכרטיס החדש יריץ סרטי HD 1080 בצורה החלקה ביותר ללא ריצודים כלל וכלל!, שידע להריץ לפחות 2 מסכים במכה ללא ירידה באיכות- יש לי מערכת קולנוע בבית ואני מריץ אותה מהמחשב. מעוניין שיהיה שקט מחברה טובה, אפילו בלי מאוורר עדיף. *) את הכבל שצידו האחד הוא DVI וצידו השני HDMI לא ניתן להחלפה מכיוון שהוא 10 מטר, עובר בין 2 קירות וצבוע בצ…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, בשעה טובה שדרגתי לכרטיס מסך sapphire vapor-x hd 7970. הכול עובד טוב, ואפילו מצויין! יש שיפור בכל משחק שאני משחק, ובהגדרות הכי גבוהות הכרטיס מתפקד מעולה. העיניין הוא שאני מרגיש שחוץ מכרטיס מסך חדש, קניתי גם תנור חימום :\ ואני מדבר על פליטת חום מהמארז מכל חור אפשרי!.... ושאני מבצע בדיקת טמפ' בתוכנה מסויימת, אני שמתי לב שהחום של הלוח והמעבד במאמץ עלו בין 5-10 מעלות. אני רוצה לציין שהכול עובד בלי "קריסות" או "תקיעות" או משהו כזה...פשוט החום מורגש. העניין הוא שיש לי ספק כוח coolermaster 650w .... וכרגע יש לי קירור arctic freezer 13 pro ועוד 6 מאווררים במארז.. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד מאוורר או שתיים, זה לא יותר מידי לספק? נ.ב" אין מצב כרגע לשדרג ספק, כי בעלת הבית לא תית…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
סוף סוף בנצ'מרק ל3DMARK שבודק את יכולות הDX12, עניין אותי לדעת איך הGTX970 מתמודד עם DX12, מסתבר שלא משהו בכלל, בכללי NVIDIA עדיין בחיתולים בכל מה שנוגע לDX12, נראה שAMD מרוויחה יותר מהמעבר אליו ולASYNC. הבנצ'מרק מאוד מרשים והסצנה די מעניינת, בחורה (בלשית זמן) עם ראי שמאפשר להסתכל בזמן אמת אל העבר בתוך מוזיאון שנכבש על ידי חייזרים נלחמת על חייה, הגרפיקה מדהימה! זו התוצאה שלי (GPU+CPU סטוק):http://www.3dmark.com/3dm/13213619 כבר יש ברשת כמה דוגמאות מעוד כרטיסים, אותי עניין לראות את ה1080 הירוק ואת הRX480 האדום, מסתבר שהאדומים חזקים במגרש הASYNC: זו דוגמא של 1080 במבחן: וכאן בחנו קבוצה…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 20 אינץ' LCD רחב, Dell 2007WFP. כשקניתי אותו ראיתי את כל הסדרות שהיום ניתן להוריד על גבי כל המסך כאשר ה Aspect Ratio היה 16:9 (עבור מסך רחב) וזה היה על המחשב הישן שלי והכל היה מעולה והוא אוטומתי הציג הכל ככה . ועכשיו קניתי מחשב חדש וכל סדרה וסרט שאני מריץ אני רואה רק על חצי מסך (אולי אפילו טיפה יותר) ולא על כל המסך. וכשאני שם את ה Ratio על 4:3 רואים על כל המסך אבל זה מרוח כלפי מעלה. איך מתקנים את זה ? ולמה זה ככה בכלל ? זה הרי מחשב חדש והרבה יותר משוכלל מהזבל שהיה לי לפני זה ובכל זאת הוא לא עושה זאת אוטומתית. הכרטיס מסך הוא 8800GT. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-