עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי Geforcd 2 100/200 MX 32 MB ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב אבל לא כל כך יקר (בגלל שזה לא מהכסף שלי אז אני לא יודע כמה אני אוכל לשכנע את ההורים שלי). לפי מה שראיתי כאן אתם המלצתם על MSI G4 TI4200 כי זה גם כרטיס שיחזיק מעמד לכמה שנים וגם הוא לא עד כדי כך יקר, וחבר שלי המליץ לי על GeForce 3 Ti4200 128MB שהוא אמר שעולה בסביבות ה700-800 שקל ושהוא גם יספיק לי לכמה זמן... אז מה עדיף לי? או שאולי כדאי לי משהו אחר (אבל לא יקר) שיספיק לי למשחקים שדורשים הרבה? ואם אתם יכולים גם לומר לי מאיפה אני יכול להשיג אותו (אם אתם יודעים)...

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by EAD,

אז כנראה זה הגרסה הבאה של DIRECTX, מיקרוספוט טוענת שבשונה מן המעבר שלקח בין 9 ל10 (כמה שנים ומערכת הפעלה חדשה), פה יהיה זמנים קצרים יותר. אז מישהו יודע מה יחדשו, כמה שיפור זה יתן, תמונות ראשונות של הדגמות ואולי גם זמן משוער לבטה ראשונה וגרסה סופית?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by דניאל99,

אני מנסה לבחור כרטיס מסך. ברוב הביקורות שראיתי כרטיסי המסך נבדקים עם מעבדים מאוד חזקים. עד כמה למעבד יש השפעה על הביצועים? כמה FPS להפחית מהתוצאה שלהם? יש לי E7400. בביקורות שראיתי משתמשים ב- Q9550 / I7.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by itay127,

אני צריך כרטיס מסך בסביבות ה900 שקל, למשחקים, לא לתוכנות גרפיקה! שלא יתחמם שלא יעשה רעשים, ושיהיה הכי משתלם במחיר הזה בקיצור! ומהחנות הזאת http://skypc.co.il/ תודה רבה לעוזרים! (אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה כרטיס מסך לשים בו)

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך מפרט : מעבד Q6600 לוח אם msi g31 (אני חושב) דיסק קשיח 320 gb 2ghz זיכרון ראם מסך 1680X1050 כרטיס מסך נוכחי : 8400GS ספק נוכחי : 300W ezcool אני מחליף אותו ל EZcoll 400W או 450W לפי הצורך להיתיחס למחירים של רשת אייבורי בלבד(יש לי אחריות שם וחבל לי לאבד אותה) אתר :http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=400 תקציב 700 לכרטיס מסך 200 לספק חשבתי להחליף ל: msi ATI Radeon HD4770 אני צריך כרטיס מסך חזק למישחקים שלא יהרס מהר ושיחזיק מינימום שנתיים של חברה אמינה וטובה (לא כרטיס חם מידי שישרוף את עצמו תוך יומיים) כול הצאה אחרת תיתקבל בברכה לא מעוניין ביד שניה

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אורח
    Started by אורח,

אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי, זה המערכת שלי: E8400@3.6 4Giga 260GTX Seasonic 500W Samsung 260T אני משחק רק על ההגדרות הכי גבוהות עם הפילטרים על מקס, ו260 כבר לא מספק את הסחורה... מה כדאי לי 480 או 5870? OC מתוכנן. והאם הכרטיסים האלה יראו שיפור משמעותי על ה260?

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by outlook,

(נפתח בטעות גם בפורום תמיכה טכנית) רכשתי כרטיס מסך חדש דרך הקניה הקבוצתית הפעלתי Crysis 1 לפני הקניה עם הכרטיס GPU של אינטל ה3000 וזה עבד (על הגדרות נמוכות) בלי בעיות היום התקנתי את הכרטיס החדש (חובר לספק 520W של אנטק NEO ECO שמגיע עם 2 חיבורים לכרטיס מסך) הכל הותקן המחשב עלה הותקנו דריברים 13.1 הכל עובד יפה (הפעלתי NFSMW עובד מדהים) שאני מפעיל Crysis אני שומע רעשים מכיוון הכרטיס מסך (בדקתי שזה לא מאווררים) רעשים שאני יכול להגיד שהם לא מכנים אך תלויים במה שמוצג (חשמליים אולי) בזמן טעינת מסך אין רעש בתפריטים יש וגם במשחק עצמו ישמח לקבל עזרה תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by DrowNz,

Ahalan, i wanted to know if this video card conatins DVI/TV Out, ain li musag becartisi msah another things, is it average video card for gamers? Thanks

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. האם הכרטיס מסך 2100# LEADTEK 7900GT 256MB EXTREME PCI-E DDR3 CORE 520HZ MEMORY 1430MHZ יתאים למשחקים הכבדים ברזולוציה 1600X1200 ובכל הדברים האחרים על הכי גבוה (סביבה וכדומה) בלי ANTI LAYSING או איך שרושמים את זה או שאני צריך לקנות כרטיס מסך יותר משוכלל?? ואיזה אם צריך

• 51 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by haim855,

יש לי gtx 560 ti הכל מותקן כמו שצריך.. בהגדרות נסיתי הכל בחירה אוטומטית המעבד המרכזי והדגם כרטיס שלי לא עוזר הפעלתי מישחק שבמיקרה יש לי אותו בסטים Homefront והוא כן תמוך בphysx מה עלי לעשות שזה כן יעבוד?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. היי, המערכת שלי היום עדיין עובדת יפה אבל מעט מזדקנת. אחד הדברים שאני רוצה לשדרג זה את כרטיס המסך שלי. ראיתי בפורום המלצות לכל מיני כרטיסי מסך אבל איך אני יודע האם ספק הכח שיש לי יתמוך בכרטיס מסך מסוג מסוים? זה המחשב שיש לי היום. אשמח לתשובה שתאפשר לי להבין ולחשב בעצמי האם כרטיס מסך X יתאים לי או לא. ואם לא, איך לבחור ספק כח שכן יתאים. תודה!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. ומהם העלויות יצור של 9500pro לא ניראה לי שההבדלים הם כלכך גדולים...אז למה ההבדלים במחיר כלכך גדולים ? לא היה שווה יותר למכור 9800pro במחיר של 9500pro וע"י כך למכור הרבה יותר יחידות ? ??? עם כל הכבוד לטכנולוגיה המתקדמת אבל 3000 שקל לחתיחת מתכת ???

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. הביקורות מתחילות לזרום על כרטיס הביניים החדש המבוסס על סידרת RTX 3XXX. 400 דולר לכרטיס שממוקם אפשהו בין 2070 ל 2080, לא רע. השאהל האם גם זו תהיה השקת נייר:

14. Started by natan805,

GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL או HIS PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O - RETAIL או SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אהלן אין שום חשיבות למחיר... רצוי לדרג כי לא בטוח שיהיה במלאי LEADTEK WinFast A400 6800 ULTRA 256MB ALBATRON 6800 ULTRA 256MB ASUS V9999 ULTRA 6800ULTRA 256MB GAINWARD 6800ULTRA 256MB GIGABYTE 6800 ULTRA 256MB MSI NX6800 ULTRA 256MB הסיבה היא שחבר שלי קנה 6800U של אלבטרון והו הגיע שרוף ובלה בלה בלה קיצר מגיע לו פיצוי אז הוא מחזיר את הבאנדל והוא יכול לקבל ללא תוספת תשלום איזה 6800U שהוא רוצה אני חושב שזה או GAINWARD או LEADTEK גיינוורד לא?

• 43 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. היי שוב דגם LCD MAG : MS776 דגם חדש יחסית של מאג המסך מעולה איפשר להגיד שווה תמחיר שלו (ניראה לי) !! = 1800 ש"ח אני הזמנתי MS776 קיבלתי MS776K מסתבר אחר כך שיש עוד דגם בסדרה שזה MS776i מה שגרם לי להתבלבל הפעם לחלוטין אז בבקשה תנסו לעזור לי לעשות סדר בעניין מאוחר יותר הבנתי (תקנו אותי אם אני טועה ) שהדגם שמסתיים ב i יש לו יציאת DVI וזה שמסתיים ב K אין לו DVI הבנתי גם DVI זה דגיטלי השאלה שלי מה ההבדל והשוני מבחינה טכנית וביצועים של המסך זה עם DVI וזה שבלי ? במה זה מתבטא ומה המשמעות ? האם DVI זה דגיטלי ושלי לא ?! ??? ובמה זה מתבטא ,שוב מה ההבדל,יש הבדל מבחינתי בתור משתמש ,צרכן תמים שלא ממש מתמצא במסכים?!! תודה לכם מראש

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. היי, יש לי כרטיס מסך תוצרת ASUS,דגם:EAH5770. האם את הדרייבר לכרטיס מסך זה,אני צריך להוריד מהאתר של ASUS או מהאתר של ATI/AMD ולמה (מהי הסיבה לכך)? תודה רבה מאוד מראש.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. למישהו יש את המסך הזה? החברה הזאת אמינה? האם למישהו יש משהו יותר טוב להציע בעניין מסכי ה17" CRT?

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. לפני חצי שנה קניתי את ה-9600XT ואחרי חודש וחצי הוא התחיל להתחרפן, להראות כול מיני פסים על המסך אז שלחתי אותו בחזרה ואחרי חודש! קבלתי כרטיס חדש, אחי התקין אותו אני אפילו לא נגעתי בו. ועכשיו אחרי 3 חודשים (המחשב ןבעיקר הכרטיס כמעט ולא היו בשימוש) עשיתי בדיקת בנצ'מארק וקיבלתי עם אקוומארק 28000 ויש לי P-2.8 ו-512 זיכרון והטמפרטורות בסדר והכרטיס לא סתום ומשהו פשוט לא הסתדר לי התוצאה הזאת לא הגיונית אני אמור לקבל הרבה יותר. אז שמתי לב למהירות הזיכרון של הכרטיס בגלל שהחלפתי דריוורים וזה מראה לי על 200 וליבה של 499 ועכשיו שמתי לב שגם הקופסה היא של TX 9600 256 MB ואני הזמנתי 128 MB זאת אומרת שהקופה לא שייכת בכלל לכרטיס.

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by ATk,

בחול אפשר לקנות ב250 דולר, בערך ב 900 שקל, אני יודע שיש מיסים ו...., אבל מ-900 שקל ל-1790 בKSP לא הגזמנו? זה כמעט פי 2 גם כן שהמחיר זהה ל 670 GTX שקצת חזק ממנו בביצועים למרות שבחו'ל ה 670 GTX נמכר ב 340 -360 דולר, הבדל של 100 דולר!!!!!. משהו פהו לא מסתדר.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אהלן. ברשותי מחשב עם המפרט להלן: Core I 5 750 2.6 Ghz 8 גיגה ראם ספק כח 600W OCZ הכרטיס הנוכחי שלי Nvidia 9800GT. לאורך החצי שנה האחרונה המחשב מידי פעם קופא לגמרי, דבר שקורה רק בצפייה בסרטים (מה שאני עושה רוב הזמן על המחשב). הצפייה היא עם תוכנת MPC-HC. לאחרונה המחשב התחיל להתקע גם בצפייה מהדפדפן. כמובן שניסיתי להחליף מקודדים, לעדכן דריברים, לסרוק וירוסים, לבדוק זיכרון (memtest) ולבדוק הרד דיסק (Mhdd + Hard Disk Sentinel). הכל היה תקין. מה שגרם לי להבין שהכרטיס מסך מתחיל לאותת על סימני פרישה, דבר שדוחף אותי לקנות כרטיס חדש. הדרישות שלי הם שיהיה כרטיס שקט, חזק, ובעל חיבורים מספקים. השימוש הוא בעיקר לסרטים HD, אבל שיהיה גם אופציה למשחקים כמו GTA החדש וכדומה. …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. היתכן שליבת הדור הבא של NVIDIA, בתצורתה המלאה, תכלול מספר כפול של טרנזיסטורים לעומת ה-Titan X, בתוספת עד 32GB של זכרון גראפי מהיר במיוחד מסוג HBM2? לכתבה: http://hwzone.co.il/שמועה-משוגעת-ליבת-ה-pascal-של-nvidia-תכלול-17-מיליאר/

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. כרטיס המסך שלי הוא X800GTO2 לא עבר אוברקלוק ההגדרות שבמחשק הם על 1024X768 רוב שאר ההגדרות על הHIGH וחוץ מכמה שסומן לי כבר על MEDUIM. השאלה שלי למה זה מקרטע נורא, המשחק לא רץ חלק, מה אפשר לעשות בשביל שהוא ירוץ חלק? שאר המפרט שלי בפרופיל. תודה

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by 123456789,

??? ??? ??? למרות שאם אני אקנה את הכרטיס הזה אין סיכיו שאני אפילו היסתכן לעשות oc אני שואל פשוט מסקרנות. נ.ב: מנהל יקר: מצטער ששמתי אותו בפורום מעבדים ולוחות אם חשבתי שזה פורום oc (קורה) וכשניסיתי למחוק את ההודאה כבר הספקת להעביר אותו.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים