עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חברים נכבדים, מידע טרי לגבי ה- refresh לסדרת פסקל (יתכן שנקראת וולטה ?) אשר תבצע שימוש בפס הייצור המתקדם של TSMC בליטוגרפיה בת 12 ננו מטר. במה מדובר: נוידיאה המתינה להבשלת תהליך הייצור העדכני בליטוגרפיה בת 12 ננו מטר אצל היצרנית הטאיוונית TSMC. מדובר בקפיצה של "חצי מדרגה" כאשר חלק מהתשתית זהה לזו של 16nm. במקרה המדובר לא מרוויחים "יותר טרנזיסטורים ליחידת שטח", אך צריכת החשמל יורדת פר טרנזיסטור - ובעטיה מעטפת החום משתפרת ומתרחבת. דבר אשר בתורו מאפשר להעלות (גם) את תדר העבודה. ברמת העיקרון לא קיים הבדל דרמטי באלגוריתמיקה של הדור הבא (או כך לפחות מובן), והוא יותר תהליך שמזכיר refresh של אותה טכנולוגיה על פיס…

2. Started by zivgor,

שלום, קניתי GeForce 1060 עם מאוורר, ואני שם לב שהוא עובד קצת כשמערכת ההפעלה עולה, ומפסיק מיד אחרי כן. האם מישהו מכיר ויודע להגיד אם זה נורמלי? האם ישנו טרמוסטט המפסיק/מפעיל את המאוורר? למיטב ידיעתי המאוורר צריך לעבוד כל כל המחשב פועל. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by bbking,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שישרת אותי להרבה שנים תקציב :1500 ש"ח ספק:620 ואט תודה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. לפי דעתכם הכרטיס הכי טוב של (7800) NVIDIA ו (ATI (X1900 יפעילו את המשחק Unreal 2007 בצורה טובה? אתרים עם תמונות של Unreal 2007 : http://www.ausfx.com/forum/index.php/topic,4363.0.html http://www.beyondunreal.com/main/ut2007/about.php

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. יש לי התלבטות אם לקנות כרטיס מסך חדש (כרגע או להמתין ל-DX10), או לקנות קונסולה - XBOX 360 \ PS3. תהיתי האם הגרפיקה של כרטיסי המסך הנוכחיים (נאמר HIGH END אבל בסקאלה הנמוכה) משתווים בביצועים שהם ייתנו לקונסולה כזו?... מבחינת המחשב - יש לי E6400 עם אובר-קלוק ל-3.3GHZ אז מהבחינה הזו אני מסודר. יש לי גם 2GB של זכרונות שעובדים על 1000MHZ. השאלה גם מתייחסת לתקציב. אם אני מייבא XBOX, זה יעלה לי 2500 ש"ח. PS3 עוד הרבה יותר... האם כרטיס מסך במחיר הזה (גם בייבוא, נאמר... כלומר במחיר ארה"ב) יעבור בביצועיו את אלו של הקונסולה? איפה אני יכול לבדוק כזו השוואה ועל מה הייתם ממליצים להשקיע?

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by lmlm,

הקדמה על הR600 לפני שנעבור לתמונות ;D R600 אשר יתמוך בDX10 לראשונה מ ATI/AMD יכלול כ 64 Unified shader מעבדים, 16 texture untis וליבה שתגיע בתדר בין 650MHz-700MHz יכלול זיכרון GDDR4 לעומת G80 שיש לו GDDR3 ומקורות אומרים שגם יכלול כ512 ביט physical memory interface. יהיה 80NM לעומת G80 שהוא 90NM X-bitlabs עוד מדווח שכרטיסים ראשונים מבוססי R600 ישוקו ב20 בינואר (בכתבה כתוב 2006 אבל בטח התבלבלו) הליבה של R600 תהיה בגודל 21.2x20.5 mm מקורות: http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=124518 http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20061125030945.html

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Salwaby,

רציתי לדעת אם מישהו יודע להגיד לי מתי בערך AMD/NVIDIA יוציאו סדרות חדשות של כרטיסים. אני כרגע בלבטים אם לקנות כרטיס חדש או לחכות שתצא הסדרה החדשה. תודה

8. Started by kugi,

כשהמעבדים החדשים יגיעו לארץ אני מתכנן לקנות מחשב חדש חשבתי ללכת על ה-SLI עם שני כרטיסי 7900 עם 256 DDR של לידטק מישהו התנסה עם הSLI? שווה לעשות את זה?

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by yairxx,

היי כתבתי את הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=558330.0 לגבי כרטיס מסך שאני מעוניין לרכוש, קיבלתי שם עזרה וכיוון מדויק לכרטיס שלי יצא לי לראות בהרבה חנויות שיש כרטיסים אובר קלוק (OC) שהם יקרים בכמה עשרות שקלים רציתי לדעת מה זה, והאם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל זה תודה (:

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by din264,

שלום למחשב לאולפן הקלטות ביתי איזה מבין האפשרויות הכרטיס מסך הכי מומלץ? יחובר למחשב 2 מסכים האפשרויות הם:gtx1650,rx580,NVIDIA NVS 510,QUADRO K2000 ,NVIDIA QUADRO P620. הכרטיס מסך ישודך למעבד רייזן 3900x.

11. Started by G@L,

שמעתי על סדרת כרטיסי מסך של NVIDIA שאמורים להיות מקצועיים. איזה כרטיס מסך עדיף למשרד שעובד עם 3D Studio MAX ??

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום ברשותי msi gtx680 afterburner זה מגיע עם קירור סטוק - קירור מפוח. רציתי לשאול אם מישהו ניסה את המוצר הבא : Arctic Cooling Accelero Xtreme III http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9992 האם הוא נמצא יעיל יותר מהקירור הרגיל שמגיע מהמפעל ויוכל לתת לכרטיס כמה טמפרטורות נמוכות יותר ? *אם מבצעים את ההתקנה זה פוגם באחריות הכרטיס ?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by mos86,

שלום, אני עומד לקנות HIS 4830, מעניין אותי איך משתווה אליו 4850 - הגירסה המינימלית. מהו הפער בביצועים לאחר OC של שני הכרטיסים הללו? תודה רבה

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by rk666,

האם יש כבל כזה שמתחבר ליציאת הDVI או הVGA בכרטיס מסך? למה הוא משמש? איפה אפשר להשיג כזה?

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by blabla2002,

שלום אני רוצה לדעת מה זה Application Programming Interface ואיך זה עובד אני יודע שזאת התוכנה directx ו opengl אבל מה זה עושה בעצם

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. מדובר ב-samsung syncmaster 753dfx עם יציאת 15 פינים (אם אני לא טועה זה נקרה d-sub) וברצוני לדעת אם אפשר לחבר את המסך הזה לשני מחשבים מבלי לחבר את המסך כל פעם ממחשב למחשב.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. היי שוב דגם LCD MAG : MS776 דגם חדש יחסית של מאג המסך מעולה איפשר להגיד שווה תמחיר שלו (ניראה לי) !! = 1800 ש"ח אני הזמנתי MS776 קיבלתי MS776K מסתבר אחר כך שיש עוד דגם בסדרה שזה MS776i מה שגרם לי להתבלבל הפעם לחלוטין אז בבקשה תנסו לעזור לי לעשות סדר בעניין מאוחר יותר הבנתי (תקנו אותי אם אני טועה ) שהדגם שמסתיים ב i יש לו יציאת DVI וזה שמסתיים ב K אין לו DVI הבנתי גם DVI זה דגיטלי השאלה שלי מה ההבדל והשוני מבחינה טכנית וביצועים של המסך זה עם DVI וזה שבלי ? במה זה מתבטא ומה המשמעות ? האם DVI זה דגיטלי ושלי לא ?! ??? ובמה זה מתבטא ,שוב מה ההבדל,יש הבדל מבחינתי בתור משתמש ,צרכן תמים שלא ממש מתמצא במסכים?!! תודה לכם מראש

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by !DrAgOn~LiGhT!,

שלום לכולם! כעיקרון השאלה בכותרת, מה אתם אומרים כעיקרון אני רוצה להזמין את ה- 1950PRO 256MB של ASUS כנראה ב- 1215 ש"ח השאלה אם שווה להוסיף 445 שקל בשביל 512MB ? שעולה 1650 ש"ח חברה אחרת אבל זה לא העיקרון כעקרון אני מוגבל לעבוד על רזולוציה של 1024*1280 איך קריסיס ואנריל 2007 יעבדו? יהיה הבדל רצני? בכמה FPS מדובר? בקיצור האם זה משתלם ההוספה הזאת? תודה לעוזרים!

19. Started by Transfer,

קראתי בפורומים על איזה בחור שבוכה על הרגע שקנה מסך LG חבר אמר לי להזהר מפנדה הנוכלים. ובכל זאת: קניתי LG F700B (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2286) מפנדה עכשיו, מבירור קטנטן עם התברר לי שכ 70% מכל השפורפורות של המסך האלה דפוקים וכן, אני מקבל את התסמינים שמראים חד משמעית שהמסך שלי גם דפוק. (הקצה העליון מצומק ונוטה שמאלה, צבעים דפוקים בצד ימין למטה, ריצוד של המסך כאשר פותחים/סוגרים/ממזערים חלונות) אני כמובן לא אשלם 900 שקל עבור מסך כזה ואשאר עם התקלות האלה. על החשבונית קניה מפנדה ימך שימם נקוב התאריך 16.2.04, מה שאומר שיש לי זמן עד ה 30 לחודש להחזיר את המוצר (שמרתי את האריזה המקורית) ולקבל מזומן במקומו (פחות 5% מערכו) מה אתם ממליצ…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by marking,

אני צריך מהר משהו דחוף ב1000 שקל או משהו כזה, אני צריך לשים משהו שיחליף את 460MX ושתהיה לו יציאה לTV... אז חשבתי ללכת על הכרטיס הזה ואני רוצה שהוא יחזיק משחקים עד לפחות שלוש חודשים עד שאני קונה את R300 ומעביר את הרדאון 8500 למחשב השני... למי יש ניסיון עם הכרטיס הזה מהחנות הזאת? כי מחר או מחרותיים אני מזמין... אני לא רוצה לחכות בשביל R300 אני רוצה משהו עכשיו שיסחוב משחקים ש460MX לא סוחב... אני לא עושה OC... אז אני לא רוצה סומה... ולמי שיש ניסיון עם החנות, תוך כמה זמן מגיע המשלוח? (לת"א) נ.ב המערכת של המחשב השני היא:מעבד AMD 1600+ (כלומר 1400) וזיכרון פנימי PC 2700 256 DDR... ומשום מה MX יש בעיות עם לוח של אסוס... (מסכים כחולים בלה בלה בלה...) ואם יש למישהו עוד הצעות…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. היי, במחשב החדש של אחי יש את הכרטיס שבכותרת, והוא רועש נורא. אני לא מצליח להשתלט עליו עם RivaTuner. מה עוד אפשר לעשות? אני חושב שהמאוורר שלו איכשהו נעול על 100%.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by almog4543,

האם הכרטיס הזה טוב לגיימרים? והאם הספק סיסוניק 600 וואט יחזיק אותו..

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אני מדבר על ההתלבטות בין GeForce4 ולבין Radeon 8500. כפי שידוע לרבים, לפני זמן מה פירסמו שהמנוע של דום 3 יפעל יותר טוב על הרדאון. שנית, אם תבדקו כל בנצ'מרק בין הרדאון והגי פורס 4 ב- Unreal Performance Test תגלו שגם שם הרדאון מביס את הגי-פורס4. ה- Unreal Performance Test זה בנצ'מרק אשר בודק את ביצועי הכרטיס מסך למנוע Unreal, ולא המנוע הנוכחי, אלא לגבי העתיד של המנוע. שני דברים אלה מאד חשובים מכיוון ששני המנועים הנ"ל כנראה ישלטו בתעשיית המשחקים בשנים הקרובות (כמו היום) ולכן למרות שהגיפורס נראה כמנצח את הרדאון כיום, המצב יתהפך בעתיד הלא רחוק. לכן אני אישית ממליץ אם אתם רוצים לחשוב חכם ולתכנן לעתיד אז לקנות רדאון. כמו כן, ידוע שהטכנולוגיות של הרדאון יותר מתקדמות מאלה של הגיפו…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Esparco,

האם שווה להשקיע ב 6800GS או להישאר עם 6600GT ולחסוך 300 ש"ח??? ובכמה רמות הGS יותר טוב מהGT ???

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.