עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by javaabp,

שאני משחק במשחק זז כזה מגעיל אבל גרפיקה טובה מאוד איך אני יכול לסדר את זה ואיך מגדירים את amd catalyst ב3d

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום. יש לי ספק חזק מאד אבל ללא שני חיבורי 8 פין אלא רק 1 ו 2 של 6 פין. קבלתי יחד עם הכ.מ מתאם חיבור של שני molex לספק ובצד השני 8 פין. השאלה שלי האם המתאם הזה מעביר לכ.מ 150w כמו חיבור 8 פין? * בכ.מ שלי יש שני כניסות 8 pin

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by pazer005,

Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1122 קיבלתי המלצה לרכישת הכרטיס הזה ויש לי 2 שאלות: 1. האם הוא יכול לפעול עם ספק Enermax Liberty 400W באתר היצרן כתוב שהוא דורש מינימום 500 אבל אין לי מושג עד כמה זה נכון ואם אפשר לעקוף את זה. 2. נאמר לי שכבר לא מייצרים יותר כרטיסים מסך בשילוב כרטיסי טלוויזיה אך כשנאני מסתכל על התמונה שלו מקרוב, יש שם חיבור SVIDEO... ובאתר היצרן כתוב במפרט שלו שהוא כולל Avivo... http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=133

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. היי, המערכת שלי היום עדיין עובדת יפה אבל מעט מזדקנת. אחד הדברים שאני רוצה לשדרג זה את כרטיס המסך שלי. ראיתי בפורום המלצות לכל מיני כרטיסי מסך אבל איך אני יודע האם ספק הכח שיש לי יתמוך בכרטיס מסך מסוג מסוים? זה המחשב שיש לי היום. אשמח לתשובה שתאפשר לי להבין ולחשב בעצמי האם כרטיס מסך X יתאים לי או לא. ואם לא, איך לבחור ספק כח שכן יתאים. תודה!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אוקיי, האופציות הן: samsung 955DF, IIYAMA vision master pro 454 הבעייתיות היא שאת האייאמה אני מתכנן לקנות ב-KSP. בעד? נגד? למה? ובבקשה, תסבירו לי מה הבעיה עם KSP, אני באמת לא מבין מה כל כך מסריח בהם.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by haim855,

יש לי gtx 560 ti הכל מותקן כמו שצריך.. בהגדרות נסיתי הכל בחירה אוטומטית המעבד המרכזי והדגם כרטיס שלי לא עוזר הפעלתי מישחק שבמיקרה יש לי אותו בסטים Homefront והוא כן תמוך בphysx מה עלי לעשות שזה כן יעבוד?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם אני יכול למצא כרטיס יותר טוב במחיר של GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail אם כן מה הוא?

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by evgani,

2.4 768 DDR לוח אם אם AGP 8X 80 גיגה! אם אתם צרכים לדעת עוד תגידו לי? אז רציתי לדעת איך המחשב שלי ינצל את הכרטיס כי אני לא מתכוון לבזבז אליו 2800 שקל ובסוף הוא לא ינוצל טוב! תודה לעוזרים!

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by k0hav,

היי שלום אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיסים אבל לא יודע מה יותר כדי השאיפות שלי זה להריץ את כל המשחקים על MAX SETTINGS ברזולוציה 1920x והאפשרות שלי היא להזמין רק מ TMS

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. היי שוב דגם LCD MAG : MS776 דגם חדש יחסית של מאג המסך מעולה איפשר להגיד שווה תמחיר שלו (ניראה לי) !! = 1800 ש"ח אני הזמנתי MS776 קיבלתי MS776K מסתבר אחר כך שיש עוד דגם בסדרה שזה MS776i מה שגרם לי להתבלבל הפעם לחלוטין אז בבקשה תנסו לעזור לי לעשות סדר בעניין מאוחר יותר הבנתי (תקנו אותי אם אני טועה ) שהדגם שמסתיים ב i יש לו יציאת DVI וזה שמסתיים ב K אין לו DVI הבנתי גם DVI זה דגיטלי השאלה שלי מה ההבדל והשוני מבחינה טכנית וביצועים של המסך זה עם DVI וזה שבלי ? במה זה מתבטא ומה המשמעות ? האם DVI זה דגיטלי ושלי לא ?! ??? ובמה זה מתבטא ,שוב מה ההבדל,יש הבדל מבחינתי בתור משתמש ,צרכן תמים שלא ממש מתמצא במסכים?!! תודה לכם מראש

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. כרטיס המסך שלי הוא X800GTO2 לא עבר אוברקלוק ההגדרות שבמחשק הם על 1024X768 רוב שאר ההגדרות על הHIGH וחוץ מכמה שסומן לי כבר על MEDUIM. השאלה שלי למה זה מקרטע נורא, המשחק לא רץ חלק, מה אפשר לעשות בשביל שהוא ירוץ חלק? שאר המפרט שלי בפרופיל. תודה

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום, זה המפרט שלי i5 2500k asus z68 -v 8g ram seasonic 620w m12 ssd crucial mx 100 256gb dell 2312 הכרטיס מסך הנוכחי הוא RADEON HD5850 אין לי בעיה לקנות כרטיס מסך משומש יד 2 אם אפשר להשיג כרטיס מסך בסכום הזה שיצליח להריץ בFULL HD זה יהיה מעולה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה (chipset g41/g43) או שצריך כרטיס מסך נפרד? איזה כרטיס מסך מומלץ?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by exXxTreAm,

תראו איזה זול!!!!!!!! http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11262&from=show_products.asp&main_cat=1&sub_cat1=4&sub_cat2=708&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=708 אם זה אמיתי אז זה הרבה יותר משתלם מה6600!!!!! מישהו יכול לברר אם זה 256bit לזכרונות?

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. היי, בשעה טובה שדרגתי לכרטיס מסך sapphire vapor-x hd 7970. הכול עובד טוב, ואפילו מצויין! יש שיפור בכל משחק שאני משחק, ובהגדרות הכי גבוהות הכרטיס מתפקד מעולה. העיניין הוא שאני מרגיש שחוץ מכרטיס מסך חדש, קניתי גם תנור חימום :\ ואני מדבר על פליטת חום מהמארז מכל חור אפשרי!.... ושאני מבצע בדיקת טמפ' בתוכנה מסויימת, אני שמתי לב שהחום של הלוח והמעבד במאמץ עלו בין 5-10 מעלות. אני רוצה לציין שהכול עובד בלי "קריסות" או "תקיעות" או משהו כזה...פשוט החום מורגש. העניין הוא שיש לי ספק כוח coolermaster 650w .... וכרגע יש לי קירור arctic freezer 13 pro ועוד 6 מאווררים במארז.. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד מאוורר או שתיים, זה לא יותר מידי לספק? נ.ב" אין מצב כרגע לשדרג ספק, כי בעלת הבית לא תית…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. היתכן שליבת הדור הבא של NVIDIA, בתצורתה המלאה, תכלול מספר כפול של טרנזיסטורים לעומת ה-Titan X, בתוספת עד 32GB של זכרון גראפי מהיר במיוחד מסוג HBM2? לכתבה: http://hwzone.co.il/שמועה-משוגעת-ליבת-ה-pascal-של-nvidia-תכלול-17-מיליאר/

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. מה המצב חבר'ה ?.. התקנתי לחבר שלי Windows 7 (Ultimate, 32 Bit) על המחשב והכל הלך חלק, אבל יש בעיה (קראתי באינטרנט שיש את אותה להרבה אנשים) עם הכרטיס מסך .. כשהוא נכנס ל - Youtube ופותח כמה Tabים המסך נהיה שחור לכמה שניות, חוזר לעצמו והמחשב מוציא את ההודעה הבאה nvidia windows kernel mode driver בלה בלה בלה ואז הסרטונים ביוטיוב נהיו ירוקים .. ז'תומרת שהוא מריץ את הסרטון כאילו מהתחלה הוא כולו תמונה ירוקה .. קראתי שיש פתרון לבטל את ה - Hardware Acceleration אבל זה בלתי אפשרי במחשב שלו כי זה נעול משום מה (חיפשתי איך לבטל את הנעילה ולא מצאתי) .. ניסיתי גם להתקין דרייברים שונים (מחקתי קודם כל את הדרייברים הקודמים לפני כל גרסא שהתקנתי) וזה לא עוזר .. יש לו GeForce 8500GT .. מה נ…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אהלן אין שום חשיבות למחיר... רצוי לדרג כי לא בטוח שיהיה במלאי LEADTEK WinFast A400 6800 ULTRA 256MB ALBATRON 6800 ULTRA 256MB ASUS V9999 ULTRA 6800ULTRA 256MB GAINWARD 6800ULTRA 256MB GIGABYTE 6800 ULTRA 256MB MSI NX6800 ULTRA 256MB הסיבה היא שחבר שלי קנה 6800U של אלבטרון והו הגיע שרוף ובלה בלה בלה קיצר מגיע לו פיצוי אז הוא מחזיר את הבאנדל והוא יכול לקבל ללא תוספת תשלום איזה 6800U שהוא רוצה אני חושב שזה או GAINWARD או LEADTEK גיינוורד לא?

• 43 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Kataklystic,

שלום אני רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקחת בשביל שיראה לי HD בלי להתאמץ יש לי מסך שמתאים לעבודה... 1680X1050 פאנל S-IPS דגש על רצון לדעת איזה כרטיסים של אנווידיה יכולים לעשות את זה כי זה לא סוד ש38XX ו48XX של רדאון יכולים... ומה לדעתכם אידאלי לעבודה מבחינת ביצועים...

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by 123456789,

??? ??? ??? למרות שאם אני אקנה את הכרטיס הזה אין סיכיו שאני אפילו היסתכן לעשות oc אני שואל פשוט מסקרנות. נ.ב: מנהל יקר: מצטער ששמתי אותו בפורום מעבדים ולוחות אם חשבתי שזה פורום oc (קורה) וכשניסיתי למחוק את ההודאה כבר הספקת להעביר אותו.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. האם הכרטיס מסך 2100# LEADTEK 7900GT 256MB EXTREME PCI-E DDR3 CORE 520HZ MEMORY 1430MHZ יתאים למשחקים הכבדים ברזולוציה 1600X1200 ובכל הדברים האחרים על הכי גבוה (סביבה וכדומה) בלי ANTI LAYSING או איך שרושמים את זה או שאני צריך לקנות כרטיס מסך יותר משוכלל?? ואיזה אם צריך

• 51 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by natan805,

GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL או HIS PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O - RETAIL או SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום לכולם, אני ממש מתלבט ביניהם תעזרו לי בבחירה! זאת המערכת שלי: gigabyte ga-x58a-ud7 intel i7 980, cooler master v10 CPU cooler cooler master HAF 932 RAM 1333 6GB תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by lmlm,

http://www.pcpro.co.uk/custompc/news/91589/amd-to-drop-ati-brand.html פשוט לא יאומן, לא ציפיתי מAMD שתעשה מהלך שכזה

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים