כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
כן אתם רואים טוב הX800 בגירסת PCI-Express עם תמיכה בPS 3 !!!! עוד צעד חכם של ATI כניראה שבמעכה הזאת הם הולכים לנצח גם תמיכה בPS 3 כמו ה6800 וגם ביצועים טובים ממנו!!! ATI RULZZZ
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המסתורין סביב המוצר הבא של מפתחת השבבים האדומה ממשיך עם הופעה במבחן ביצועים ראשון ברשת, בתוצאה שטובה באופן בלתי מבוטל מזו של ה-Radeon RX 480 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם. בכוונתי לבצע sli בקרוב לכרטיס שלי, שהוא מדגם windforce. האם חובה עלי להוסיף כרטיס נוסף מאותו הדגם בדיוק, או שגם g1 יתאים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, האם מישהו שמע על הכרטיס Sapphire R9 290 4GB VAPOR X? קראתי על גרסת ה- 8GB שאמורה לצאת אבל לא הצלחתי למצוא יותר מדי פרטים על גרסת ה-4GB.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי 4850 והתקנתי את הדרייבר החדש 8.7 וכשאני נכנס למשחק(לצורך העניין HEROES V) יש כמו מין שיבושים בתמונה כאילו זה סרט ישן לא היו לי את הדרייברים הקודמים ולא ניסיתי אותם אז אני לא יודע אם זה אשמת הדרייבר, הטמפ' ב GPU-Z היא 65 מעלות בלי ששיניתי בפרופילים כלום, הרצתי בדיקה ב 3DMark Vantage וזה נתן לי 6107 נק' לכרטיס המערכת שלי בצד, מודה לכל העוזרים,
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברים נכבדים, מידע טרי לגבי ה- refresh לסדרת פסקל (יתכן שנקראת וולטה ?) אשר תבצע שימוש בפס הייצור המתקדם של TSMC בליטוגרפיה בת 12 ננו מטר. במה מדובר: נוידיאה המתינה להבשלת תהליך הייצור העדכני בליטוגרפיה בת 12 ננו מטר אצל היצרנית הטאיוונית TSMC. מדובר בקפיצה של "חצי מדרגה" כאשר חלק מהתשתית זהה לזו של 16nm. במקרה המדובר לא מרוויחים "יותר טרנזיסטורים ליחידת שטח", אך צריכת החשמל יורדת פר טרנזיסטור - ובעטיה מעטפת החום משתפרת ומתרחבת. דבר אשר בתורו מאפשר להעלות (גם) את תדר העבודה. ברמת העיקרון לא קיים הבדל דרמטי באלגוריתמיקה של הדור הבא (או כך לפחות מובן), והוא יותר תהליך שמזכיר refresh של אותה טכנולוגיה על פיס…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שבועיים החלפתי לוח אם+מעבד במחשב שלי ללוח אם ומעבד בדיוק מאותו הדגם (החלפתי לוחות בין 2 מחשבים זהים כדי לנסות לאתר איזה בעיה אחרת) חיברתי את כל הכבלים ושאני מדליק את המחשב המאוורים של הכרטיס מסך עובדים והכל נראה תקין אבל אין תמונה. ניסיתי להחליף כבל ולא עזר, ניסיתי להגדיר את הכרטיס ככרטיס מסך הראשי בביוס וגם לא עזר. ניסיתי להסיר דרייברים עם guru3d ולהתקין מחדש ולא עזר. מה שהכי מוזר זה שאני מחבר את הכרטיס מסך אבל קובע שהיציאת וידיאו של הלוח אם תיהיה הראשית המחשב עולה ושאני מסתכל בdevice manger המחשב מזהה את הכרטיס בתור microsoft basic display adapter אבל שאני מסתכל בתוכנה לזיהו חומרה כמו AIDA64 אז הוא כן מזהה שזה R9 280X וגם אז לאחר איזה 2 דקות המחשב קורס ובמסך הכחול…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב גיימינג חדש בבניה אישית ובחרתי בכרטיס מסך הכתוב בכותרת (דגם: GV-R797OC-3GD). כרגע המחשב מריץ את כל המשחקים על הגרפיקה המקסימלית (full hd) לפחות על 60 fps ומעלה. לקראת באטלפילד 4 אני רוצה לעשות oc יחסית רציני כדי להריץ את המשחק על יותר פריימים - אך לא מזמן ראיתי כל מיני פורומים בהם כתוב שהכרטיס הזה נעול מתחים. ישנה דרך להוציא את נעילת המתחים? כאשר אני אעשה oc אני אלך לחנות מהם קניתי את המחשב ואבקש מהם שיעשו את ה-oc (אני לא יודע לעשות oc ואני מפחד לפגוע בכרטיס ובמחשב) אך אולי לא צריך ואפשר לעשות oc מספיק טוב/חזק בלי הוצאת הנעילה. (דרך אגב הכרטיס בא oc מהמפעל ל-1000 MHz). תודה רבה לעוזרים!
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. הזמנתי את הכרטיס הנ"ל: https://ksp.co.il/?uin=69406&select=.1044..35..8716..869.&txt_search= ראיתי שהחיבורי חשמל של כרטיס הזה הם 1 x 6-pin, 1 x 8-pin. בספק שיש לי(מצורפת תמונה) יש רק חיבור אחד לPCI, כשזה שצמוד אליו הוא למעבד. היכן אני מחבר את החיבור השני?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חשוב לציין שאני כמעט לא משחק אבל אשמח אם הכרטיס יוכל להריץ ביושוק.מחפש כרטיס לעבודה וסרטים בעיקר.עכשיו...ראיתי שסדרת 86XX מאופיינת בכמה תתי דגמים וזכרונות. GT GTS 256 512 מה עדיף ? מה כדאי מבחינת המחיר? אני רואה היטב את ההפרש ואת התוספת ל 8800 אבל אני לא רוצה אותו בגלל החום האדיר שהוא מפיק. ראיתי 3 דגמים שענינו אותי. גיגבייט עם סיילנט היט פיפ GTS III קלאב 3D עם 512 מגה GT BFG עם 256 GT http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=8600&sort=2a&&page=1 העמוד הנ"ל מקשר לאותם דגמים. מה עדיף ? מה יותר טוב.יש דגמים שמגיעים ל 1000 פלוס.ההפרש ל GTS שווה??.או שה GT לשימוש שלי מספיק ? .ולא אני לא רוצה OC. יש לי ספק HEC 375 W .מיפרט מחשב נתון בכרטיס …
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בעל גאה של 9500 חדש, אבל כמה בעיות מציקות לי... [1] אני לא מוצא את אפשרות כיבוי הvSync [2] התפריטים בעברית [3] יש לי 60 FPS ב Half life : Cstrike, שאמור להיות לי לפחות 100 יציב. מי שיענה לי אני יהיה אסיר תודה
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 9700 פרו אבל היום פורסם פה שה 350 קרוב קרוב, מה אתם אומרים ???
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היתה באתר כתבה על מלחמת מחירים בין ATI ל NVIDIA ושהמחיר של ה רדאון 9800פרו של ספייר ירד ל 230$ , רציתי לדעת למה החנויות לא שינו את המחירים ואם זה בכלל עומד לקרות כי אני קונה כרטיס מסך חדש ואם אני יכול להשיג אותו בכזה מחיר אז אני ישקיע עוד מעט במקום ה9600XT
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך לקניה בארץ (ענייני מיסים). תקציב של 2000 שח, ואפשר לחרוג בכמה מאות בודדות אם זה משמעותי. יעבוד עם i5 8400 וספק כוח ותיק (אם זה משנה משהו לחיבורים). המסך הוא 4k אז בכל מקרה לא יהיה ברזולוציה הטבעית שלו. בנוסף, אולי ישמש גם למשחקים מזדמנים עם ה oculus. תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי שני כבלי HDMI חדשים ואתמול קיבלתי אותם ושחיברתי את המחשב לטלוויזיה הבנתי שזה לא עובד שום דבר לא מוצג על הטלוויזיה אבל היא מזוהה בדרייבר של הכרטיס מסך מבדיקת חיפוש בגוגל הבנתי שהבעיה היא בכרטיס איך ניתן לסדר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
OnBoard Intel GMA X4500 OnBoard Intel GMA 3100 2 אלו הם כרטיסים מובנים והייתי רוצה לדעת מה המקבילה שלהם בכרטיסי מסך לא מובנים. כמו כן, מה הכוח של- GAINWARD 8400GS 512MB DDR2 DVI HDMI HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E GIGABYTE 8400GS Gen2 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E Zotac תודה רבה! (ב"מה הכוח?", הכוונה היא מה בערך ניתן להריץ (חוץ מסוליטר))...
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=pciegpuso&page=1 כרטיסי ה pci-e בביקרות אחד מול השני... איזה ביצועים מרשימים מראה ה 6600GT! ( רק 1200 שקל בארץ!) בתקווה שיצא בקרוב גיסרת ה AGP לכאלו שלא יכולים להחליף את כל המחשב בשביל שקע PCI-E קטן.
-
- 59 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השימושים: 40% עבודה משרדית, 40% סרטים באמצעות טלוויזיה, 20% משחקים קלים Sapphire Radeon HD4670 512MB PCIe http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2498 Palit 9600GT http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28635&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# INNOVISION GEFORCE 9600GSO 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4604 לפני כשנה רכשתי לצורך שימושים זהים כרטיס מסך מסוג Gigabyte ati radeon 3450 256MB DDR3 אך לא הצלחתי לראות דרכו בטלוויזיה והחנות הסכימה להחליף לי (בתוספת מחיר) ל palit geforce 8600GT 256MB DDR3 אך שוב החיבור S-Video לא עבד! ובגלל שהייתי עסוק מאוד באותה תקופה, לא היה לי זמן או כוח להילחם עם החנות. כבר חיברתי המון…
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי עוד מעט יומולדת ורציתי לקנות לי איזה מתנה כרטיס מסך אז כמו שהכותרת אומרת יש לי מסך 22 אינצ' על רזולוציה 1680X1050 אני רוצה כרטיס שיריץ לי את קרייסיס טוב ואני מתלבט בין 9800GT לבין HD4830. התקציב שלי הוא 600 לכל היותר אפשר עוד טיפה עד 700גג. השאלה שמציקה לי היא:איזה כרטיס מבין שניהם סוחב יותר fps ברזולוציה גבוהה כמו שלי? :s05:
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים. אני רוצה להפתיע את אח שלי ולקנות לו ליום הולדת כרטיס מסך חדש. ראיתי חיסול מלאי על הדגם: Sparkle GeForce GTX660 TI 2GB GDDR5 המחיר הוא 900 שקלים במקום 1267. האם כדאי? התקציב שלי עד 1000 שקל ואם צריך אז חריגה קטנה. תודה מראש, אביב.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
לפי דעתכם הכרטיס הכי טוב של (7800) NVIDIA ו (ATI (X1900 יפעילו את המשחק Unreal 2007 בצורה טובה? אתרים עם תמונות של Unreal 2007 : http://www.ausfx.com/forum/index.php/topic,4363.0.html http://www.beyondunreal.com/main/ut2007/about.php
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל שלום כולם אני חדש כאן והמחשב שלי נדפק יש לו בעייה.... על המסך שלי מופיעים פסים צהובים מאונכים על המסך.. אקיצר אני רוצה לדעת אם זה המסך נדפק או שזה הכרטיס מסך? המחשב שלי גם עושה הרבה בעיות מה שלא היה לי לפני הפסים.... יכול להיות שזה נובע מהפסים? תודה מראש לעונים ;D חופש נעים!
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים, לא זוכר מאיפה אבל מצאתי לינק לכתבה שהסבירה איך להבהיר (מהמילה בהיר) מסכים ישנים שכהים, במיוחד במשחקים אפילו שאתה שם את הגאממה על מקס. ההסבר שם היה עם לפתוח את המסך מאחורה איך שהו וחשבתי ששמרתי את הלינק אבל מסתבר שלא קיצר יש לי מחשב אחד בבית עם מסך ישן וכל החברים שלי טוענים שהם לא רואים ובגלל זה אני משמיד אותם בקאונטרסטרייק אז כדי לא לתת להם את התירוץ הזה הייתי רוצה לדעת האם מישהו מכיר את הטריק או יש לו לינק למאמר שמסביר על זה? תודה