כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
המסך הוא של MAG ולפחות בן 8. הבעיה היא שהכל צהוב מדי בהרבהההה ממה שצריך להיות. כבר ניסיתי לסדר את הצבע מתוך המסך עצמו ע"י כפתורי הכיול, אך ללא הועיל. מה אני יכול לעשות על מנת לפתור את הבעיה (חוץ מלקנות מסך אחר)? מאור.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
??? ??? ??? למרות שאם אני אקנה את הכרטיס הזה אין סיכיו שאני אפילו היסתכן לעשות oc אני שואל פשוט מסקרנות. נ.ב: מנהל יקר: מצטער ששמתי אותו בפורום מעבדים ולוחות אם חשבתי שזה פורום oc (קורה) וכשניסיתי למחוק את ההודאה כבר הספקת להעביר אותו.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם פעם ראשונה אי פעם שאני מנסה להריץ משחק (watch dogs) והוא לא נותן לי בכלל להפעיל אותו - בדר"כ הפעיל לי הכל על איכותיות בסיסיות אבל לפחות הפעיל בכמה שיותר זול אני מתכוון לכמה שיותר זול.. סטודנט תפרן המפרט הנוכחי זה i5 3470 4GB seasonic 430 s12ii והכרטיס הנוכחי HD4670 השאלה ההתחלתית היא איזה כרטיס (הכי טוב) הספק הזה יוכל לסחוב? ראיתי את הכרטיס הזה במציאון של KSP http://ksp.co.il/?uin=21717 האם הספק יריץ אותו? בעקרון לא הייתי רוצה להגיע לתג מחיר הזה - אלא יותר לכיוון ה400-450 לכל היותר אין לי בעיה עם מוצרי יד שנייה, ebay וכ"ו.. אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאלות, הערות, הארות ועוד. נא לשמור על שפה נאותה. למאמר: http://hwzone.co.il/articles/bench_system/.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מנסה לבחור כרטיס מסך. ברוב הביקורות שראיתי כרטיסי המסך נבדקים עם מעבדים מאוד חזקים. עד כמה למעבד יש השפעה על הביצועים? כמה FPS להפחית מהתוצאה שלהם? יש לי E7400. בביקורות שראיתי משתמשים ב- Q9550 / I7.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי היום תכרטיס מסך GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB מTMS אני עשיתי מעבר מכרטיס מסך הישן שלי: Sapphire AMD Redeon HD 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הGIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB האם הוא יסחוב לי משחקים חדשים חלק? אני משתמש ברזולוצית מסך 1920X1080FULL HD 1080P האם יש לו בעיות התחממות או רעש?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הביקורות מתחילות לזרום על כרטיס הביניים החדש המבוסס על סידרת RTX 3XXX. 400 דולר לכרטיס שממוקם אפשהו בין 2070 ל 2080, לא רע. השאהל האם גם זו תהיה השקת נייר:
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה (chipset g41/g43) או שצריך כרטיס מסך נפרד? איזה כרטיס מסך מומלץ?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה מה זה מציקה קניתי 6600GT של לידטק והתקנתי כמה משחקים ועדכנתי את הדרייבר החדש ביותר והמחשב מגדיר שאכן יש לי 6600GT אבל המשחקים לא עולים לי כמו שציפיתי! עדיין מופעלים כמו שהיו לי ב-5200 שהיה לי ואני לא יודע למה עשיתי הכל ופשוט לא עוזר המחשק עולה רק ברמות הכי נמוכות הוא הולך חלק כול אוף דוטי 2 למשל מה אני צריך לעשות חברים אני לא יודע אני מיואש ומאוכזב .. הורדתי דברים מהזיכרון שלא יפריעו יש לי מחשב פנטים 4 3 ג'יגה הרץ 512 זיכרון של RAM ואני מיואש לגמרי לא מצאתי מה לעשות 6600GT agp TV 128MB חבר'ה ממש צריך את העזרה תודה רבה מראש
-
- 41 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
פרסמתי בלוחות אבל זה לא מופיע , מוכר אותו במחיר העלות שלו בחו"ל ( 40$ ) בערך , לא כולל המשלוח ששילמתי ( זו כבר בעיה שלי ) לא מוכרים כאלו בארץ אז מי שצריך גשר עבור זוג ה1070/1080 שלו במרווח 3 סלוטים יכול לבוא ולקחת ב160 ש"ח ( עיגלתי למעלה מ156 ש"ח ) מי שמכיר אותי יודע שאני לא מנסה לעשות רווחים על אף אחד .
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רכשתי היום את כרטיס המסך הזה...יגייע בעוד כמה ימים...מה אתם אומרים? עדיין יש לי זמן לשנות את הכרטיס אשמח לעזרה... תודה !!!
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, ברשותי מחשב עם המעבד הנ"ל שהוא סה"כ מעבד טוב לצרכיי. כיום במחשב כרטיס מסך ישן 9500GT, הייתי רוצה לרענן אותו. ההבנה שלי בתחום נמוכה מאוד אבל ממה שהצלחתי להבין עליי לחפש מאיצים גרפיים בחיבור pcie 2.0m מה אתם אומרים על GTX560? האם יתאים? האם יש מצב כזה שמעבד/לוח אם מסרסים אותו? תודה מראש, יובל.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס הוא Gigabyte Geforce gtx 760 windforce איך אני שולט במהירות המאווררים ( כמו ב-AMD ) ?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש , GTX1060 / ATI 480 - עדיין לא החלטתי. העניין הוא שיש לי לוח DX58SO ומעבד I7-980x ו-8GB RAM האם כרטיס מסך חדש יעבוד על לוח כזה ישן? אם כן, האם יווצר איזשהו צוואר בקבוק משמעותי? או בעיה אחרת שאני אחווה? לקנות לוח ומעבד חדשים זו לא אופציה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי, המערכת שלי היום עדיין עובדת יפה אבל מעט מזדקנת. אחד הדברים שאני רוצה לשדרג זה את כרטיס המסך שלי. ראיתי בפורום המלצות לכל מיני כרטיסי מסך אבל איך אני יודע האם ספק הכח שיש לי יתמוך בכרטיס מסך מסוג מסוים? זה המחשב שיש לי היום. אשמח לתשובה שתאפשר לי להבין ולחשב בעצמי האם כרטיס מסך X יתאים לי או לא. ואם לא, איך לבחור ספק כח שכן יתאים. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברה...אני צריך את העזרה שלכם בבחירת מסך 17 אינץ' בסכום של עד 1000 ש"ח. אני מחפש מסך שטוח שישרת אותי לאורך זמן עם דגש על הראיה שלי(אני יושב המון שעות מול המחשב...) תפרטו גם בבקשה את הבחירה שלכם... נייק אם אתה שם אני רוצה לשמוע גם אותך...
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום האם זה נכון שכרטיס מסך מאיץ את המחשב משמעותית?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, התייעצות קטנה ברשותכם. אני הזמנתי ומתכוון לקנות את הR9 290X בשבוע הבא. ממה שקראתי באינטרנט היצרנים נותנים דרישות ספק של 750W שזה גבוה ביחס לכרטיס.. המפרט שלי כזה: I7 2600K כרגע ללא OC 8GB Kingston HyperX Radeon HD 5970 [כרטיס דו ליבתי למי שלא זוכר.. חח]. הספק שלי הוא Corsair TX650 המודולרי. לדעתכם או מנסיונכם האם הספק הזה יחסית מערכת כזאת רק עם הR9 290X? אני חושב שכן אבל אמרתי נתייעץ בכל מקרה.. תודה רבה לעוזרים! אביב.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם אני לא טועה ראיתי כמה פעמיים אצל כרטיסי ATI שכמה שתשים AA גבוהה.תמיד זה לא יהיה הכי חלק כמו אצל נוודיה. מי שיודע בדבר והיה לו את שניי סוגי החברות שיענה תודה ותראו תמונה שלקחתי מפורום משחקים לזה אני מתכוון. [attachment deleted by admin]
-
- 34 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא מכיר את הכרטיס radeon אבל שמתי לב שמדברים עליו כאן הרבה מישהו יכול לכתוב לי לאיזה מכרטיסי ה- geforce אפשר להשוות את radeon 9000 והאם זה יהיה כרטיס מסך טוב למחשב- amd 2000 256ddr לוח אם gigabyte ga 7vax amd מבחינת צוואר בקבוק שהחומרה הנ"ל תיצור. האם הוא תומך או לא ב-direct x חדש שיצא ומה זה משנה אם לא? אני מחפש את הכרטיס מסך הטוב ביותר לתקציב של עד 700 שקל. בתודה.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אין שום חשיבות למחיר... רצוי לדרג כי לא בטוח שיהיה במלאי LEADTEK WinFast A400 6800 ULTRA 256MB ALBATRON 6800 ULTRA 256MB ASUS V9999 ULTRA 6800ULTRA 256MB GAINWARD 6800ULTRA 256MB GIGABYTE 6800 ULTRA 256MB MSI NX6800 ULTRA 256MB הסיבה היא שחבר שלי קנה 6800U של אלבטרון והו הגיע שרוף ובלה בלה בלה קיצר מגיע לו פיצוי אז הוא מחזיר את הבאנדל והוא יכול לקבל ללא תוספת תשלום איזה 6800U שהוא רוצה אני חושב שזה או GAINWARD או LEADTEK גיינוורד לא?
-
- 43 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
GTX260 896MB 216SP עד כמה עדיף על הגרסא הישנה יותר? (עם הפחות ליבות) ובנוסף האם הכרטיס הזה שווה 100 שקל יותר מהגרסא עם הפחות ליבות? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24995
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-