כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
חברה אני חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה ולהפוך את המחשב שלי xpm-2600 nforce-2 abit 512ram למדיה סנטר עם התוכנה הבאה http://www.gbpvr.com/ וחשבתי לקנות את הכרטיס הבא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16815116625 יש לי שתי שאלות האם הכרטיס שלי טוב? ואיך מחברים מדיה סנטר כי אין לי מושג מה הולך לאיפה במקרה של מדיה סנטר מה הולך לטלוויזה מה בא מהטלוויזיה?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אז ככה כשאני מתקין אותו כביכול מעדכן תכרטיס מסך מה שקורה שמשחקים נתקעים פתאום המשחק משגע ממש אני ממזער אותו וחוזר אליו והוא פועל כרגיל וכעבור 5 דקות זה קורא עוד פעם ולא מפסיק עכשיו זה קורה רק עם הדריבר החדר ועם כל הדריברים שאני מוריד מהאתר של nvidia יש לי דריבר על דיסק שקיבלתי עם המחשב שהוא מותקן המשחק לא נתקע , תודה לעוזרים מדובר במשחק Hitman Blood Money ובכרטיס מסך geforce 9800gt המפרט הוא כזה e8400 geforce 9800gt 4gb 250wd ezcool 500 מארז cooler master cm690 ועוד משהוו ? צריך להשים קירור לכרטיס וולךמעבד? חובה כאילו לא מספיק מה שבא איתם ?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מה עדיף לי crossfire של ATI 4850 או 4870 אחד? ויש לי לוח X38 MAXIMUS FORMULA .... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום אני הבעלים מזה שנתיים של Sapphire 7870 2GB היום במהלך משחק המסך השחיר. אחרי דקה של חוסר תגובה ריסטארטי, ומסך הלוג-אין לא עולה בכלל (המסך נשאר שחור) אלא אם נכנסים למצב בטוח. חיפשתי קצת על התקלה ומסתבר שאני לא היחיד שנתקל בה. אחרי שמסירים את הדרייבר הווינדוז עולה גם כרגיל. אבל ברגע שאני מתקין דרייבר - שוב מסך שחור חוץ ממצב בטוח. ניסיתי את זה מספר פעמים (גם בעזרת תוכנות לניקוי דרייברים ישנים ואז התקנה חוזרת). עוד לא ניסיתי לפרמט ואני מעדיף להמנע מזה, אבל עד אז אני חושש שזו בעית חומרה (כך מתואר בקישור). רציתי לשאול האם יש דרך לבדוק בוודאות מה מקור הבעיה? שאלה נוספת: אם הבעיה אכן בחומרה, איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות שיהיה באותה רמה של הנוכחי שלי? (מעדיף Nvidia …
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי עזרה בקניית הכרטיס מסך החדש שלי.. התקציב שלי הוא כ800 ש"ח ורציתי כרטיס שיחזיק הרבה זמן ויהיה ניתן לעשות OC בצורה טובה איתו. יש לי AMD 2000 על לוח של ASUS AGP עד כפולה של 8 תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בעוד כשבועיים דודים שלי מאמריקה יבואו לביקור בישראל ואני מתכוון להזמין מהם מסך LCD למשחקים ! התקציב שעומד ברשותי הוא לא גבוהה אך מספק .. התקציב הוא 250-300 דולר !! אני כמעט בטוח שאפשר לימצוא משהוא בטווח המחירים הזה פשוט אני לא ממש מבין בתחום אז חשוב שזה יהיה מסך LCD ושיתאים עד כמה שאפשר למשחקים . תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/hwdb.php?tid=664822&tp=galaxy-gf7100gs&rid=664828 הכרטיס הינו המחליף של 6200TC ומיועד לשוק הנמוך ביותר. תהנו
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לינק או מידע למכירה של מסכי הפלזמות הענקיים שמציבים למטרת פירסומות (כמו שלטי ענק) בשטח.. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לא ברור לי היום כבר הכיוון של הכרטיסים.אומנם הביצועים עולים אבל איתם גם הטמפ'. איפה אפשר למצוא כרטיסים קרים אבל גם עם ביצועים טובים?.בדקתי את כרטיסים עם קירור פסיבי ורובם לא מתחממים בהשוואה לכרטיסים מקבילים עם קירור אקטיבי.שאלתי היא כזו :האם יש כרטיסים בעלי ביצועים ממוצעים בדגש על ממוצעים שלא מגיעים ל 70 80 90 מעלות - כאלה שאפשר לטגן עליהם... אלה מצב עבודה נורמלי שגם מאפשר צפייה בסרטים עם פענוח חומרתי.אלה האופציות שאני מבקש דעות : 4850 4870 3850 3870 על סדרה 38XX כבר חקרתי עם קירור פסיבי והמחשב שלי בעל מעבד 2 ליבות עם 3 גיגה זיכרון [השאלה כמה כזה כרטיס נחוץ לכזה מחשב לצפיה בסרטים] סדרה 48XX אמורה להיות קרה יותר כי היא חדשה יותר מ 38XX על כן תהליך יצור טוב יותר אמור לשפ…
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ישלי מחשב נייח עם ווינדוס 8 ובדירוג הוא4.4 אני רוצה לקנות כרטיס מסך כדי לחבר אותו למסך 40 אינץ' וכדי שיעבוד טוב במשחקים החזקים איזה אתם ממליצים (עם חיבור hdmi) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מה זה בדיוק החיבור הזה אני לא מבין? אני קונה מחשב חדש עכשיו יהיה לי תחיבור p4 2.8 abit is7
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איזה באסה לפני שבוע החלפתי כרטיס מסך X700 בכרטיס מסך 6600GT של חברת "inno3D" ושיחקתי במשחק רשת Battlefield 2 ופיתאום נכבה לי המחשב באמצע המשחק וכשניסיתי להדליק את המחשב שוב הוא היה נדלק רק בלי המסך רק כשהייתי מעביר אותו לכרטיס מסך של הלוח P5GD2 הוא היה עובד משהו נתקל בבעיה ???????דרך אגב הכרטיס נראה בסדר גמור והמאוורר שעליו ממשיך לעבוד רגיל יש לי את המחשב שבועים וכבר.......הבעיות תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום אנשים! החלטתתי לרכוש את הכרטיס מסך Gigabyte 8600gt ואני מתלבט בין שני דגמים ההבדל במחיר שלהם ממש זניח,אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה יותר עדיף .. אז כך הדגמים הם : NX86T256D NX86T256H כפי שאני הבנתי שההבדל הוא שהדגם H תומך ב HDTC ואילו הדגם D לא תומך .. האם קימים עוד הבדלים ? האם בגלל שהכרטיס NX86T256H תומך ב HD הוא חלש יותר במשחקים וכו.. המון תודה לכל העוזרים יניב.
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות 4870 ATI יש לי מעבד C2D E6750 האם המעבד מהווה צוואר בקבוק?כדאי לשדרג? מן הסתם יש לי לוח אם P35 DS3L GIGABYTE
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מצאתי הערב את הזמן להתקין את BF1, לעדכן לכבודו את דרייבר כרטיס המסך ולבחון את הביצועים על המעבד העתיק-קשיש העונה לשם סנדי ברידג' 2500k כאשר זה מומהר ל- 4.4Ghz ומאיץ המסך על 1080Mhrz קלילים (שמהווים המהרה פעוטה מעל ל- 1040 הדיפולטיים לדגם זה). הרצתי את התחלת הקמפיין, זה שמתחיל בלחימת שוחות לא נעימה באירופה הקלאסית אל מול הגרמנים, במה שהייתי מכנהו חצי משחק FPS חצי סרט קולנוע איכותי ומרשים למדי בג'אנר. ההגדרות הגראפיות היו על Ultra שזה המקסימום האפשרי בכותר זה, כאשר "הגבלת זיכרון" במצב לא פעיל (לכרטיס 390 יש 8GB כך שאין חשש בנושא) הרזולוציה 1080P. הבדיקה בוצעה עם כלי ניתור בצד שמראים, כי המעבד לא מגיע ל- 100% משמע שיש ע…
-
- 38 תגובות
- 6.5k צפיות
- 2 followers
-
-
ראיתי שיש מלא דיונים על זה כבר אבל לא קיבלתי תשובה שסיפקה אותי ואשמח לראות כאן קצת תגובות בין אנשים על כל העניין הזה.. אז בקצרה הבנתי שעל הנייר ATI נותנים ביצועים יותר טובים ביחס עלות/ביצועים לעומת כרטיסי נוידיה. אמעמע! הבנתי גם, שנוידיה לעומת זאת יותר עוסקת בתמונה חלקה יותר, דרייברים טובים יותר, וכו'. ולכן אני אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים, אולי איזה דיון על דרייברים חדשים שעומדים לצאת ואני לא יודע, השקעה עתידית ועוד, בהתחשב בזה שהדרייברים של ATI נורא מעצבנים המון אנשים כיום. ובכללי לשמוע מהניסיון האישי שלכם. תודה
-
- 39 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
האם בדרך כלל מאוורר מרעיש מוקרטע הם עילה להפעלת האחריות? אם לא, אז מישהו יכול להמליץ לי על מאורר שקט לכרטיס המסך הזה? (powercolor) ואיזו דרך יותר טובה להסיר את הheatsink? הקפאה או חימום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מנסה לבחור כרטיס מסך. ברוב הביקורות שראיתי כרטיסי המסך נבדקים עם מעבדים מאוד חזקים. עד כמה למעבד יש השפעה על הביצועים? כמה FPS להפחית מהתוצאה שלהם? יש לי E7400. בביקורות שראיתי משתמשים ב- Q9550 / I7.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים, מה ההבדל בין GT 430 לבין GT220? מה יותר טוב וחזק? כמובן שמעליהם כבר יש לי את GTS 450 אבל התענוג כבר עולה 589 ש"ח... איך אני יודע מה ההבדל בין כל החברות שלמשל מוכרות את הGTS450 תחת השם שלהם? לא מתוכנן O.C לכרטיס. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני עכשיו מוכר את ה 9600 פרו שלי ב500 שקל... בשביל לקנות 9800 פרו אז האם כדאי? או לחכות ל nv40 ול r420?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסך הנ"ל יש בעיה, רצרודים בתצוגה שלו בכל הפינות שלו לא משהו רציני כמו שעושים לו degauss אבל בכל זאת מעצבן יש למישהו פיתרון? :s05:
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך, וגם ספק כוח של 500W. התלבטתי אם להוסיף כסך מהתקציב שלי או משהו בשביל HD 6950, בקיצור לא הלכתי על זה. אחרי שהתקנתי את הדרייבר שהגיעה בדיסק והכל, יש לי בעיות במשחק COD BO כאילו המשחק קופץ וזה, ויש מלא תקיעות, מה הבעיה של זה? האם שווה לי להחזיר אותו (אם אני יכול) ולהוסיף כסך ל-HD 6950 ? KSP מוכנים לקבל החזר בעד המוצר הזה או לא? איך זה הולך? ומישהו מוכן לעזור לי? כי ראיתי שלא המלצתם עליו..
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
אני רוצה להחליף את הכרטיס, ניסיתי להריץ CRYSIS 3 והוא מבקש GPU תואם DX11 תקציב עד כ- 500 ש"ח, איזה כרטיס יעבוד ויהיה תמורה הכי טובה למחיר? זה המחשב: מעבד AMD PHENOM 2 X3 720 2.8 GHz RAM 4GB WIN 7 64
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-