עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש כרטיס מסך ל PCI E בקתציב כמו שכתבתי בכותרת...רק שיש מלא סוגים...איזה הכי מומלץ ולמה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by NewRig,

שלום, איפה ניתן לראות/לבחון/להתרשם ממסכי LCD בארץ ? מדובר במסכים 2405FPW של Dell, דגם S2410W של Eizo ו-VP231wb של Viewsonic, שלא ממש הצלחתי למצוא אותם בכל חנות מוכנים להדגמה תודה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by AcidBurn10,

שלום !!!! אני צריך המצלה לכ.מסך עד 500 ש"ח שיריץ משחקים חדשים לחצי שנה הקרובה ;D ... מחשב עם מעבד Pentium D 920 .. חשבתי על Sapphire X550 256MB .. למישהו יש המלצות אחרות (בלי לחרוג מ-500 ש"ח ) ??? תודה!

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by assafiles,

ב"ה שלום חברים האתר DailyTech מביא חדשה על יציאת DMS59 לכרטיסי מסך שתוצג בתערוכת CeBIT 2006 על כרטיס חדש של GeCube Radeon X1600 Pro, ובקרוב נזכה לראות הרבה יציאות כאלה בשוק, ואולי גם מסכים שיתמכו בהם ? ... היציאה החדשה מאפשר לחבר לה מפצל שממנו נקבל 2 יציאות של DVI לשני מסכים שונים . כנסו לקישור למעלה ותראו איזה יופי, ובעתיד יהיה אפשר לחבר מצג 1 עד 4 צגים לכרטיס מסך אחד

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by eli_a2006,

יכול להיות שבקרוב אני יחליף את הכרטיס שלי רציתי לדעת מה אתם מציעים תודה לכל המצביעים.

• 94 תגובות
    • 6.9k צפיות
  6. Started by leonid87,

אני מעביר את המחשב לאחי הקטן ואני רוצה שיהיה לו כרטיס סביר לפחות (במקום ה mx400) עכשיו אני לא זוכר, האם AGP x8 גם יעבוד? (במהירות של 4 אבל זה לא משפיע כל כך) אם כן איזה כרטיס כדי - משהו לא יקר אם לא מתאים, איזה כרטיס AGP x4 הוא הטוב ביותר - אני אנסה למצוא יד שנייה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  7. שילוב חדש ומעניין (לי לפחות) של ארבעה כרטיסים של nVIDIA בכתבה הבאה.....תגובות....... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=219021&sid=10

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by Freddy,

שלום לכולם. לאחרונה אני נתקל בבעיה שיורד צבע שחור מהמסך ( אני כמעט בטוח שזה הציפוי של הזכוכית). היום החלטתי סופית שאני לוקח מגבונים לחים ומנקה אותו. ניקיתי ניקיתי ומסתבר שהמטליות הלחות של האגיס מורידות צבע שחור משונה. בינתיים יש לי נקודות נקודות של צבע שחור אפור וחלקים לבנים במסך, כלומר סכוכית רגילה. רציתי לדעת למה משמש הצבע הזה שנמצא על המדפסת והאם המסך נהרס. כמו כן רציתי לדעת האם הורדת הצבע מסכנת אותי ואת הרייאה שלי. תודה מראש אודי.

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  9. שלום, מדובר בתוספת למחשב שמיועד לסטודנט וצפיה בסרטים. אין שום שימוש למשחקים (אולי סוליטר ) תודה!

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by Adielion,

אני צריך כרטיס מסך agp שיענה על הדרישות שלי ואני מתלבט... אין לי בעיה עם התקציב, אבל אני לא משקיע על 7800GS כי לפי דעתי להשקיע כעת על כרטיס agp סכום של 2000 (גם סכום שמגרד ת'1600-1700),די מפגר במחשבה שאני אעבור בעתיד(שנה וחצי+-) למערכת חדשה. הייתי רוצה כרטיס לרזולוציה של 1280*1024 למשחקים על HIGH בשנה וחצי הבאות. אם אתם נותנים הצעה צרפו בבקשה הסבר למה, תודה ויום טוב.

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by MLTK,

שיהיה ל-pci-e תודה

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by g191181,

יש לי כרטיס מסך 6600GT אני מנסה שישמור את ההגדרות לREFRASH RATE ברזולוציה 800X600 למשחקים אבל הוא כל פעם מתאפס מה עושים?

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  13. ברצוני למכור את הכרטיס 6800GS המומהר של חברת EVGA הוא חדש.. מישהו יודע מה זה CO??? אני לא יודע כמה כדאי לקחת עליו?? תודה,

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MadEddy,

מישהו יודע אם כבר אפשר לפתוח צינורות ב-7800GS ,או לפחות מתי יהיה אפשר? (אם בכלל) ???

• 13 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by TARON,

אני סתם גולש לי באתר ופתאו רואה כרטיס מסך שקוראים לו Leadtek Quadro FX 4500 - PCX שאף פעם לא שמעתי עליו והמחיר שלו זה 11,678.77 ש"ח זה הגיוני עם כן למה הוא עולה כל כך הרבה אפשר לקנות כבר שתי כרטיסי מסך 7800 GTX או X1900XTX לינק לאתר שמוכר אותו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_200&products_id=4133

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by AVI.S.T,

בו נגיד יש לי לוח עם PCI16 ואני רוצה לשים כרטיס של AGP8 אני יכול או שאין אפשרות לכזה דבר

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by DOGMA,

לפני כ8 חודשים ATi הודיעה על פרוייקט חדש בשם Gemini(תאומים), בהתחלה חשבו שמדובר על לוחות CF חדשים, אולם כפי שנראה עכשיו מדובר בליבות כפולות. הליבות הראשונות במפת הדרכים יהיו בקופיגרציית On Chip שבשונה מOn Die מדובר של שני ליבות נפרדות על PCB אחד(בדומה לזכרון הCache של הR500 או מעבדי הpM של אינטל.). כלומר לא מדובר בכרטיס דואלי שהOEM יוצר, אלא על ליבות כפולות בחבילה אחת. http://www.hkepc.com/bbs/blog.php?tid=560196

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by yaadhadar,

אני רוצה להתחיל לעבוד עם DVI אבל לא מצליח למצוא בCATALYST איפה לאפשר את החיבור הזה. כ. מסך X800 GTO 256MB , ו CATALYST 6.2 האחרונה שפורסמה בדף הראשי. תודה

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יכול להעלות משחקים כמו פיפא וסימס ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7091

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  20. Started by yotam360,

יש לי תקציב של 1000 ש"ח. ואני רוצה מסך עם חיבורים של ווידאו אודיו (כמו החיבורים של ה-playstation 2) איזה מסך נייד כדאי לקנות?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  21. Started by OgANDi_BoY,

אני רוצה לקנות כרטיס TV כדי לראות טלווזיה במחשב דרך יס יש לי ממיר כמובן .... איזה אני צריך לקנות?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  22. Started by paulyoung,

היי, הרגע הרצתי 3DMark06 האם יצא תקין למפרט שלי? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by dids22,

המסך שלי הוא syncmaster 793df crt ובזמן האחרון זה קורה לי די הרבה וכדי לסדר את זה אני צריך לשנות את ה Refresh Rate מ85 ל 75 בדקתי באתר של היצרן והוא כן תומך ב85 (הרזולוציה שלי היא 1024*768) http://www.samsung.com/Products/Monitor/CRT_Flat/LE17KSBBQ.asp?page=Specifications יודעים מה הבעיה?הלך המסך? ד"א כמה זמן samsung נותנת אחריות על המסכים שלה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by JohnClark,

היי. יש לי מסך Samsung 710T, ואני רוצה להשתמש בPivot שלו. הבעיה היא שניסיתי להתקין את תוכנת הPivot Pro שמגיעה איתו ואחרי ההתקנה כשאני עושה ריסטרט, בזמן שעולה הוינדואוס, קופץ מסך שגיאה כחול כזה ואני חייב לחזור להגדרות הקודמות כדי שהוינדואוס יעבוד יש לכם מושג למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים