כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
-
כמו שהכותרת של הדיון אומרת, אני צריך עזרה בקשר לאיזה כרטיס מסך כדי לי לקנות כשהתקציב עומד בערך על 500 ש"ח והמטרה כמובן היא משחקים. הכרטיס מסך האחרון שהיה לי הוא 8800GT של Nvidia ודי החלטתי להחליף אותו (או יותר נכון הוא החליט...). כבר עברו 4 שנים מאז שקניתי אותו ובזמן הזה די הפסקתי לעקוב אחרי התחום הזה של כרטיסי המסך. אחרי חיפוש מהיר ראיתי דגמים חדשים של כרטיסי מסך טובים משלי בפחות מחצי מחיר ממה שאני קניתי את הכרטיס שלי בזמנו, הבעיה היא שאני לא יודע איזה כרטיס כדי לי לקנות. הנה כמה פרטים על המחשב (שלפי החוקים הלא כל כך מעודכנים של הפורום אני צריך לרשום): ספק: 400 W מעבד: AMD Athlon 64 X2 זכרון: 2 GB כרטיס מסך: ATI Radeon X1200 Series (זה כרטיס מסך on-board) דרך אגב, אני צר…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
במחיר של 2000-2200? או שיש בארץ רק של גיגהבייט והרקולס? או שיש עוד חברות שמיצרות את הכרטיס במחיר טיפה יותר נמוך..
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס אפילו לא שמתי דרייברים עדכניים סתם כדי לבדוק שהוא עובד... והמעלות נראות לי גבוהות... מאמץ 65 מנוחה 57 אני מדבר על ה GPU CORE
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל, אני מבקש לקבל המלצות או טענות נגד ממי שמכיר את המסך הזה, שמע עליו או או בכלל על מסכים של Viewsonic באופן עקרוני. תודה.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה לפי דעתכם מהיר יותר: דריברים של הספק למשל :דרברים של GAINWARD FOR TI4200. או Nvidia's 41.09. לפי דעתי זוהיא התלבטות של הרבה, אז חוו את דעתכם ואולי גם נסיונכם . יאיר.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
במשחק Counter-Strike:Source ה FPS תלוי בעיקר בכ.מסך או במעבד ?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני בונה מחשב לצורך הפקת מוסיקה, כך שאמנם כרטיס מסך מפלצתי אינו מן ההכרח, אבל יהיה נחמד אם משחקים ירוצו חלק הבנתי שנדרשת התאמה כלשהי למסך במובן של NATIVE RESOLUTION. המסך שברשותי הוא Samsung SyncMaster T260HD -Monitor "26 מה שכן הייתי מעדיף זה שיהיה לכרטיס חיבור לשני מסכים, וגם חיבור HDMI התקציב הוא משהו בסביבות 600-800. תודה רבה למגיבים !!
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בכל משחק שאני משחק הוא עובד כמה דקות ואז מופיעה הודעת שגיאה: VPU RECOVER איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי. תענו בבקשה אם אתם יודעים מה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר עם מחשב ישן שקיבל מסך LED(עם FULL HD כמובן) והוא רוצה לראות באמצעות המחשב סרטים בHD. זה המפרט של המחשב: 1) Pentium 4 2.8 GHZ 2)איזשהו כרטיס מסך ישן של אינטל 3) 750 מגה של RAM - DDR1 עד כמה שזכור לי 3) אלו פרטי הלוח אם: mother board-lite-on tech model 0884h chipset intel i845ge soundbridge intel 828010b(FCH4 הרעיון היה לקנות כרטיס מסך חדש וזול שבנוי לHD, הבעייה שאני לא יודע אם המעבד והלוח אם יוכלו לעמוד בזה. תודה, ZBBZ ד"א - מקווה שזה הפורום המתאים, זה נראה לי הכי הגיוני ליצור פה את הנושא.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תגידו מתי יוצא הכרטיס וואם אפשר גם מה יהיו המהירויות שלו?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש לי redeon 9200 pro ובמשחקים יש לי רק מקסימום 72 אפ פי אס איזה עידכון אני צריך להוריד בישבילי לעלות את האף פי אס שלי ל100?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אח שלי קנה לא מזמן מחשב חדש כשהכרטיס מסך מובנה בלוח אם. עכשיו הוא צריך כרטיס מסך כי הוא מתחיל לשחק במשחק חדש. עכשיו יש לי מחשב בן 3-4 שנים עם כרטיס GeForce 6200 LE שיספיק לו למשחק שהוא צריך. ניסיתי לחבר אותו ללוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L (rev 1.0). כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא הציג כלום. אחרי זה ניסיתי לחבר את המסך לחיבור ה-onboard והשארתי את הכ. מסך בפנים, וגם לא עלה שום דבר. יש לציין שחיכיתי לא יותר מ 8-9 שניות כי זה הלחיץ אותי. אחרי זה הוצאתי את הכרטיס והכל עבד כמו שצריך. מה הסיבה לכך? הכרטיס הזה עבד יפה מאוד במחשב הקודם. חיברתי אותו לחיבור היחיד שהתאים (חיבור של PCI Express תכלת) ואידקתי אותו כמו שצריך. תודה רבה (אם אני לא שואל במקום הנכון אנא הפנו אותי)
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חיפשתי בהגדרות של הכרטיס דרך הלוח בקרה של ATI ולא מצאתי. בחלק מהשחקים אין אופציה כזאת. אני עכשיו משחק ב CRYSYS וישה TEARING נוראי. חשבתי אולי הVSYNC יפתור את זה אבל אני לא מוצא את זה לא בהגדרות של המשחק ולא של הכרטיס המסך. מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך חדש מדגם HD6870 הייתי רוצה לדעת אם המעבד הנוכחי שיש לי QUAD6600 יגרום לאיזשהו מחסום מבחינת ביצועים לכרטיס מסך, bottle neck כאילו ... תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא פירוט של היציאות שיש בכרטיס, בגדול מה שאני צריך זה לחבר את המחשב בצורה הבאה:מסך אחד הוא המסך מחשב שיש לו רק חיבור DVI והמסך השני זה ה LED שיש לו חיבור HDMI ואני צריך שהחיבור יעביר גם סאונד. זה אפשרי? איפה אפשר לראות איזה יציאות יש לכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
באתר של ספייר מצויין שמהירות הליבה היא 625mhz ושל הזיכרון 1800mhz http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 ומשום מה אצלי מהירות הליבה היא 500mhz והזיכרון 594mhz (ובטח בגלל שזה DDR אז זה בעצם 600*2 שזה 1200mhz אבל עדיין לא מספיק) נראה לכם הגיוני ?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן רכשתי טלויזיה מסוג LG 42 LED והיא מחוברת לכרטיס HD6870 ביחד עם מסך 22 אינץ של סמסונג הבעיה היא כשאני מעביר את התצוגה לטלויזיה אז התמונה \ שולחן העבודה לא מגיעים לקצוות של סוף המסך ... יש לי ריבוע של שולחן העבודה ומסביבו פסים שחורים ... חיפשתי הרבה גם ב CCC וגם באפשרויות של הוינדוס (7) והכל מוגדר בטלויזיה על הרזולוציה הטבעית 1920X1080 ומסך 1920X1200 אני אשמח לעזרה ... תודה גיא
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק. אני לא משתמש במשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. האם כדאי לקנות את VIEWSONIC VE500 או שיש מסך דק אחר מומלץ? התקציב שלי 2000-2500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
Chaintech Geforce FX 5200 128MB DDR AGP8X DVI TV-Out Retail Video Card איך החברה Chaintech והאם הוא יריץ את כל המשחקים שיש כיום?(עזבו את ההגדרות)
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה קורה חברים? תראו יש לי את המסך LG L1720B הוא יושב לי על השולחן מחשב,והשולחן לא כל כך יציב..כשאני מקליד המסך רועד כזה בגלל הויברציות של השולחן...דבר כזה יכול להזיק למסך או משהו? כדאי לבנות לו מדף בנפרד או שזה בסדר ככה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בלי שום קשר לOC! מה אתם אומרים מי יתפוס לביצועים "בבצים"?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המחשב שלי מורכב מ- מעבד- Intel® Core i3 CPU 530@ 2.93GHz, with passive ninja 2 rev.b cooling Intel® HD Graphics צ'יפ גרפי על המעבד. לוח גיגה בייט- H55M-USB3 haupauge tv card Memory: 4096MB RAM enermax eco 80+ 500 w active - ספק כוח . Antec p182 - מארז. כונן קשיח- סמסונג. בכוונתי לשדרג כרטיס מסך. משיקולי עבודה שקטה, עדיפות לכרטיס עם קירור פאסיבי. הכרטיסים המועמדים הם hd 7750, או gtx650 (לא ti). ידוע לי של- 7750 גרסת אולימייט עם גופי קירור פאסיבי. ל- 650 לא ברור לי מה קורה בנושא. (קראתי שלגרסת ti של msi יש קירור סייקלון יחסית שקט, לא ברור מה קיים ב- 650 ה'רגיל'). בלוח 4 סלוטים של pciex. העליון ביותר הוא x16 pciex. 2.0 והתחתון הוא x4. בגלל גודל ה- ninja שיושב …
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש מישהו שאני יכול לקנות ממנו ti 4200 ב 500 שקל אם קירור זלמן הכרטיס בלי אחריות אתם אומרים שזה שווה? הכרטיס הוא suma 64 mega x4agp או נגיד 450 מחיר יותר הגיוני 350 לכרטיס ו 100 שקל לקירור?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש לי "מחשב סרטים" P3 800 עם כרטיס מסך geforce 2 mx 200. לכרטיס יציאת מסך, S VIDEO וAV-OUT. כשאני מחבר את הS-VIDEO לטלויזיה אני מקבל את התמונה הכי טובה אך היא מהבהבת. אם אני במקביל מחבר את הAV-OUT (אך לא "משתמש" בו), ההבהוב משתפר אבל עדיין בולט לעין. הטלויזיה היא 21" של ITT. אני מציג ברזולוציה 640X480 בrefresh rate של 60hz (ניסיתי רזולוציה אחרת - אין שיפור, ואת הrefresh rate לא ניתן לשנות). יש למישהו אולי רעיון מה אפשר לעשות כדי להפסיק את ההבהובים בטלויזיה (כמובן שבמסך CRT התצוגה נורמלית לחלוטין)? תודה, עופר
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-