עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by levinofer,

אני מתכנן לקנות את כרטיס המסך הזה His HD 2600PRO IceQ Turbo Dual DL-DVI 512MB GDDR3 PCIe שמעתי שעם GDDR3 אני אקבל ביצועים טובים. אני צריך את הכרטיס לגרפיקה - פוטושופ בעיקר ויש לי עליו מחיר מעולה (450ש"ח). http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22337#details דעתכם חשובה.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by oba3k,

ההפרש בין לוח 945 ל965G הוא בסביבות ה200 שקל. בא נגיד שאני מוכן להוסיף על זה עוד 100 שקל. מה עדיף? המטרה העיקרית היא סרטים, רובם בHR חלקם ב720P, והתמודדות עם ויסטה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  3. טוב יש לי שאלה: הכרטיס מסך שלי הוא HD4850 והמהירות שעון שלו היא 650MHZ ורציתי לדעת איך זה הגיוני שכרטיסים כמו HD4760 וHD4770 בעלי מהירות שעון של 750MHZ ובכל זאת הם יותר חלשים מה4850? האם מהירות השעון לא קובעת? אם לא אז מה כן קובע עד כמה הכרטיס טוב?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by kwawi,

שלום,לפני לא הרבה זמן ,קניתי מחשב חדש לא משהו מפציץ אבל משהו נחמד הוא הולך ככה מעבד אינטל quad core q9550 לוח אם של ג'יגה בייט EP45-DS3L עם צ'יפסט 45Nm כרטיס מסך Gigabyte 285 GTX ויש'לי 6 ג'יגה זיכרון על הלוח אבל בפועל וינדוס משתמש ב3. משהו ספק 650W של טרמאלטייק עכשיו המשחק הראשון שהתקנתי היה אסאסנינס קריד,אוקיי נכנסתי למשחק הכל טוב ויפה הרצתי אותו על ההגדרות הכי גבוהות ומשום מה הייתה שמה הגדרה שקראו לה Multisampling בכלל לא הייתה ניתנת לשינויי והיא הייתה על 1 מתוך 3 ועכשיו שאני בתוך המשחק,כאילו הוא לא נתקע אבל הסביבה מסביב שאני עושה תנועה חדה לא הכל חלק ויציב,עכשיו רציתי לדעת אם זאת העין שלי או שבאמת הכרטיס והמעבד האלה לא מספיקים אפילו בשביל אסאסינס קריד..כאילו זה סבב…

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by רן..20..,

מה יותר טוב במכינה גרפית? תענו לי אני רוצה להבין? מה ההבדל?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  6. אני מתכוון לקנות תמחשב הזה 2000# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core 2400# כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 1200# זיכרון: lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 700# לוח אם: GA-945P-S3 Intel Core 2 1066FSB DDR2 667MHZ 4 memory slots PCI Express x 16 2300# מסך: LG LCD 19 L1970HR 500# כובן קשיח: HITACHI 200GB 7200rpm 8MB Buffer SATAII 150# כונן דיוידי: Asus 16/48 Silver Retail DVD-ROM 500# ספק כח: ENERMAX LIBERTY 400W 600# מארז: GIGABYTE 3D AURORA אבל חשבתי שכבר עדיף לא להשקיע עכשיו הרבה בכרטיס מסך לקנות משהו שיחזיק לחצי שנה טיפה יותר ועד אז אמור לצאת D10 ואז לקנות כרטיס …

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  7. 1. מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה סביר, בטווח מחירים של 200-400 ש"ח. המטרה היא העברת תוכן של קלטות וידאו ישנות למחשב (ומשם לצרוב ל DVD). (אגב, אם מישהו יודע כיצד עושים זאת ללא כרטיס טלויזיה, אשמח מאוד לדעת, כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5500 לוח האם EPRX EP-8RDAE, מעבד ADM +2500, אחד ג'יגה זכרון) 2. מה בדיוק נותן לי כרטיס טלויזיה (פרט לצפייה בטלויזיה דרך המחשב) ? האם זה גם כרטיס עריכת ווידאו, או שכרטיס עריכת ווידאו זה כרטיס נפרד לגמרי ? 3. מה אני יכול לקלוט דרך כרטיס הטלויזיה ? (אפשר לחבר לממיר של YES ?) תודה !

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by OmerS,

היי, רציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים הנ"ל נחשב לחזק יותר (TC6200 מול ה- R9550) ? כולם בדגמים של 256MB, ה- R9550 וה- FX5500EQ עם 128Bit, ה- TC6200 עם 64Bit אמרו לי שה TC6200 עושה שימוש בזיכרון RAM של המחשב ולכן מחליש את הביצועים. האם זה נכון? תודה מראש!

9. Started by Yotam_,

אז אחרי איזה שבוע שלפעמים היו עיוותים קטנים, לא משהו ששמים לב, המסך החל להראות סימני גסיסה. אתמול כשחזרתי הביתה והדלקתי אותו גיליתי את הדסקטופ היפה שלי מרוח לגמרי. כאילו שמתחו את הצדדים מעבר לגבולות המסך, ואז התעסקו עם ההגדרות שמותחות אותו בעגלגלות. אין לי, עד כמה שידוע לי, שום דבר שיכול לגרום לכזה דבר ליד המחשב, ולא נוסף שום חפץ לשולחן שלי או לסביבה בזמן האחרון אגב, ניסיתי כמובן לשנות הגדרות של המסך והכל - שום דבר לא משתנה אבל גם רזולוציות ניסיתי

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by NoobSAviv,

אז ככה בגדול כבר לא שדרגתי אותו 5 שנים,כך שאני האמת לא יודע היום מה יש ומה טוב בשוק..יש לי geforce 8800 gs 385mb משהו כזה לגבי הזיכרון(לא עובר את 500 בואו נגיד ). מעוניין בכרטיס מסך למשחקים החזקים של ימינו כגון Splinter Cell Blacklist וכו.. וכמובן שהוא תומך ב- directx 11 . לצורך העניין המשחק דורש 500mb זיכרון כדי להריץ אותו..משמע אין לי את האפשרות להריץ אותו. אז ככה..לוח אם gigabytes . אני מחפש כרטיס של 1 ג'יגה זיכרון טווח מחירים עד 800 ש"ח . תודה לעוזרים ! *כמובן שאני מתכוון למחשב נייח *

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  11. אז ככה אני מחפש כרטיס לAGP אמרו לי ששוה לחכות ל7600GT ויש אומרים שהוא היכלל לא ייצא לAGP אז נמאס לי לחכות והציעו לי כרטיס 7800GS שהוא יקר ב400 שקל בערך מה7600GT והא אמור ליהיות הכי טוב לAGP אז עיינתי פה קצת וראיתי כל מיני דעות של אנשים שהכרטיס הוא פגום או משו.. רציתי לדעת על מה הם מבססים את הדעה שלהם... עכשיו עם במידה וייצא כרטיס 7600GT לAGP הוא יהיה יותר טוב מ7800GS ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4936 זה מה שאני מתכוון לקנות זאת גרסת OC עכשיו יש לי ביינתים זיכרון למחשב 512 ddr dual אז עם אני יוסיף עוד גיגה זיכרון 512x2 זה יועיל לביצועים של הכרטיס מסך? זהו זה כל השאלות מקווה שתוכלו לענות [=

• 12 תגובות
    • 678 צפיות
  12. שלום יש חברה בארץ שמוכרת את הכרטיס...ATI GECUBE RADEON X1950Pro 512MB במחיר מוזר של 1450 ש"ח ..אני לא מכיר את ה gecube לכן יתכן שכאן הבעיה אבל באתר http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=531&model2=540&chart=220אני רואה שביצועיו מעולים... עוד דבר שמוזר לי...רשום שהוא 512 Mb ובמפרט רשום 256mb ddr3... אשמח אם תפתר לי התעלומה... תודה מראש אבי

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  13. אני מעוניין לרכוש את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/2/, ותהיתי אם ה Dell 24" 2408WFP Ultrasharp יתאים פה. המחשב אמור לשמש לגיימינג חובבני, צפיה בסרטים ולתוכנות עיצוב גראפי כמו פוטושופ ופריהנד. אני יודע שמסך הרבה יותר פשוט יתאים פה לא רע, אבל החלטתי שאני מעוניין להשקיע במסך הזה, בעיקר כי הוא מעולה לצפיה בסרטים. השאלה היחידה שלי, היא האם כרטיס המסך יהיה מספיק טוב כדי להריץ עליו בצורה שמניחה את הדעת את המשחקים האחרונים ואת אלו שיגיעו, ברזולוציה הטבעית של המסך (1920X1200)?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by Hack,

שלום! אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה וקראתי את הביקורות בFAQ ועשיתי חיפוש אבל זה לא ענה באופן מלא על שאלתי יש לי תקציב של 500 ש"ח איזה כרטיס טלוויזיה יהיה הכי טוב לשימושים הבאים: 1.צפייה בטלוויזיה במחשב 2.הקלטת תוכניות טלוויזיה למחשב מאיכות טובה עד כמה שניתן 3.העברת קלטות VHS למחשב וצריבתם על VCD ואולי אף על DVD עכשיו חשבתי על LEADTEK - WinFast TV2000 XP Expert - Retail ועל ה PINNACLE PCTV STEREO RETAIL רציתי לדעת גם איך כל אחד מהם ומה ההבדלים ביניהם? תודה רבה רבה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  15. הוא מגיע עם מפרט טוב, I7 עם 4 ג'יגה זיכרון

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  16. תודה על העזרה .

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  17. כל מה שאני צריך זה 100 FPS קבוע ולא קופץ במשחק CS 1.6 ולא יותר. החלטתי לקנות אצל זיגזג: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1785 דעתכם? האם יהיה לי 100 FPS קבוע במשחק? מיכאל.

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  18. חברת Schenker הגרמנית ממשיכה לנסות את מזלה עם חידושים והפתעות במסגרת מותג ה-XMG שלה - הפעם עם דגם בעל תצוגה נדיבה וכח עיבוד מרשים ששוקל 1.6 קילוגרם בלבדלכתבה

19. Started by timac,

איך אני יכול לבדוק טמפרטורה בזמן משחק?? תודה!!

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by askobilv,

שלום, יש לי בעייה עם TV-OUT אני לא מצליח להעביר את הפלט לטלויזיה עצמה ואני בטוח שיש בעייה איפשהוא בהגדרות מדובר על טלויזיה CRT 34", לי במחשב יש מסך 22" WIDE ברגע שאני מעביר את התצוגה לטלויזיה אני לא רואה כלום בטלויזיה (שחור) והתצוגה חוזרת למסך מחשב אחרי מספר שניות בגלל שכנראה הכרטיס זיהה שהוא לא מצליח לשדר את הפלט לטלויזיה, לפעמים רואים ממש למילי שנייה הבהוב של מסך לבן שהופך מיד לשחור בטלויזיה. יש לי עוד מחשב שממנו זה עובד תקין (מחשב עם 7600 ו XP) כך שזה לא בעייה בכבל S-VIDEO או ב CONNECTOR שיוצא מהכרטיס כי בדקתי עם אותו אחד וגם לא בעייה בטלויזיה. הייתה לי עוד טלויזיית CRT 25" שחיברתי את המחשב אליה ואני לא זוכר שהייתה בעייה ככה שלא נראה לי שיש בעייה בכרטיס ניסיתי לשחק עם …

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by PeaS,

המסך שברשותי הוא IIYAMA Vision Master Pro 454 19" (עליו הלכו כל כספי הבר-מצווה) והוא אצלי קצת יותר משנה). היום ניסיתי לסדר משהו עם הרשת וחיברתי אל המפצל (של החשמל) שאליו מחובר המסך גם את המודם ADSL של סמסונג. הייתי צריך להעביר כל מיני כבלים בין החדר שלי לזה שליד ככה שלא ממש שמתי לב מה שקורה שם, אני רק יודע שכשהדלקתי את המחשב ראו יופי, ואחרי כמה דקות שהייתי צריך לסדר משהו אצלי ראיתי שהמסך שחור (הוא היה דלוק, הזזתי את העכבר... נאדה). ריסטים לא עזרו, גם הבדיקה של החיבורים לחשמל ולמחשב. הדבר היחיד שוראים במסך הוא מעין פלאש כזה שקורה כשמדליקים את המחשב. אם אני לא טועה כשהמסך שרוף לא רואים בו כלום, אפילו לא את הפלאש הזה, או שאולי אני טועה? עכשיו, איך אני מגלה מה הבעיה ואיך אני …

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  22. היי, קצת החוצה מהגיימינג הפעם. מבקש המלצה לכרטיס מסך למחשב חדש שאני מרכיב. השימוש בו יהיה לאינטרנט ותכנון, ועיקר העניין הוא תוכנת SOLID EDGE. (כרגע גרסה 5) עד כמה שאני יודע כל חווית השימוש במחשב ובתוכנה יקבעו על פי הכרטיס מסך שיבחר. (המעבד כנראה יהיה I5, עם 8GB RAM) לגבי תקציב - אין לי כוונה ללכת לכרטיסים החזקים שעולים 2500 4000 ש"ח... אני מחפש משהו בתחום הביניים שיעשה את העבודה שכרטיס גיימינג לא יעשה במקרה הזה. אשמח לתגובות והמלצות מאנשים שהשתמשו אפילו בעבר... תודה רבה! ניר

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by yhhx,

ATI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR

24. Started by naknir,

אהלן חברים, קניתי (וכבר משתמש) את המסך LG ez T910BU, מסך 19" כמובן.... רציתי לדעת האם הוא נחשב לאיכותי בשוק כיום? אני בהחלט מרוצה אבל רציתי לדעת יותר מהבחינה המקצועית ולא החובבנית לעיניים הלא המאומנות... תודה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by asaf556,

אני מחפש כרטיס מסך סביר בעד 400 שקלים משהו שהיה נחמד ויוכל להריץ משחקים בצורה סבירה מצאתי את הכרטיס הזה ורציתי לדעת איך הוא http://www.skypc.co.il/pl_product~32612~8~0.htm אם הוא לא משהו תוכלו לתת לי את הכרטיס הכי טוב בטווח מחירים זה

• 12 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.