כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אנא עזרו לי לבחור מסך LCD איכותי בתקציב של עד 2500 ש"ח(בשאיפה ל2000) אשמח לקבל את המלצתכם! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב? מסך LG -LCD 1780Q מסך Samsung - LCD SyncMaster 730B על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה זה ננומטר ומה זה צי'פ כי אני רואה שאתם כותבים את זה הרבה (אם אפשר בלי מאמרים באנגלית)?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז מישהו מהמשפחה טס לארה"ב. ואבא שלי רוצה להזמין משם כרטיס ללכידת ווידאו כי הוא רוצה להקליט אירועים משפחתיים ל-DVD ובכך לסיים את עידן הקלטות... אז דרישותיו הם: שהאיכות תהיה DVD. האם זה קשור לרזולוציה של ההקלטה? או האם האיכות של הקלטת תיקבע את איכות ההקטלטה? ואני רוצה גם לערוך את הסרטים (למשל החתונה של ההורים שלי היא לפני 20 שנה ואין שם עריכה, אני לא רוצה לערוך סרט ששוקל 4 ג'יגה...המחשב יעמוד בעומס בכלל?) האם מספיק לי כרטיס סטנדרטי ואז ההמרה ל- DVD תעשה את השינוי? אני לא ממש מבין בזה. יש שני סוגים כרגע, USB ו- PCI מה יותר עדיף? לי אמרו PCI...יש בעיה עם ה- USB? התקציב עד 200 $ תודה
-
- 15 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה 78GS (עדיין לא בטוח איזה חברה אבל כנראה של EVGA) אבל שמעתי שבדגם XXX של החברה XFX יש בעיה קטנה עם המאוורר שהם השאירו איזה חתיכת פלסטיק מתחת למאוורר וזה עושה שם רעש מעצבן השאלה שלי היא אם זה יהיה בכל המודליםאו רק בזה של XFX כי המאורר והגוף קירור של כל המודלים הם אותו דבר רק מחליפים את הלוגו ואת הצבע השאר אותו דבר תודה מראש טל
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
GeForce 7900GTX 512MB 650mhz core clock, 1600MHz memory clock 3dmark 03: 17800 3dmark 05: 7600 3dmark 06: 5200 GeForce 7900GT 256MB 450mhz core clock, 1300MHz memory clock 3dmark 03: 13800 3dmark 05: 7000 3dmark 06: 4550 נבחן ב Athlon 64 FX-55 1GB DDR400 (2x512MB) nForce4 motherboard ברזולוציה 1280x1024 בדריבר ForceWare 84.12 מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1121
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את הכרטיס מסך הזה- nVIDIA GeForce NX6600 128MB PCIe MSI שעולה 900 ש"ח. ויש את הnVIDIA GeForce NX6600GT 128MB PCIe MSI שעולה בערך 1000-1100 ש"ח. הנה השאלות: 1) מה עדיף מבין שניהם, ומהם המאפיינים שלהם? (חוץ מזה שהם PCI-EXPRESS). 2) האם המחיר של שנייהם יקר מדיי??? 3) ובכלל שנייהם כרטיסי מסך טובים? החברה MSI יוצרת כרטיסי מסך טובים?? תודה על העזרה
-
- 40 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות מסך CRT בזמן הקרוב, יש לי שאלה, קיימים מסכי CRT שמאפשרים רזולוציה 1280*1024 עם 85Hz ? אני לא מסוגל יותר להסתכל על המסך שלי בגלל קצב הרענון הנמוך.. מחירים הייתי מעדיף בסביבות ה700 שקל..
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד שאין לי AA גם אם מסומן רק מהמשחק או רק מהתוכנה ATI TRAY TOOL ..... יכול להיות שיש כאן התנגשות בין ההגדרות של ה CONTROL PANNEL של הדרייבר לבין שאר הדברים איפה יש דרייבר אחרון נטו ? בלי ה CP ובלי ה CCC ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אוף. אוף. ואוף. פעם שניה. אני לא מצליח להריץ סרטים. בפעם הראשונה נתנו לי תVLC מדיה פלייר ואמרו לשים את הכל על הגדרות יותר נמוכות. פעל, אבל לא יותר. מה אפשר לעשות? הכל על הגדרותנמוכות ולא פועל לי. כרטיס מסך : X1300PRO מסך : Mag AH 778
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
פעם מצאתי פו השווה של תוצאות ב3DMARK אני לא מתכוון לתוצאות של שאנשים שמו בפרום אלה על רשימה של כרטיסים והתוצאות תודה מראש אני די בתוח שקל למצוא את זה ואני סתם מסתול
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
-
אני יודע שהרוב פה נוטים לתת עדיפות ל 6800gs של NVIDIA. האמת היא שברוב האפליקציות של היום הוא באמת לוקח ובגדול את ה 1600XT. בקיצור אני די מתלבט... הזמנתי כבר מערכת מחשב שלמה והשארתי רק את כרטיס המסך מחוץ להזמנה כי אני פשוט לא סגור סופית מה עדיף לקנות. ברוב המקומות שקראתי בהם ה 6800gs לוקח חוץ ממקום אחד: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/3dmark06_15.html יש שם את הביצועים של הכרטיסים במבחן ה 3Dmark 06 שאמור לנבא את הביצועים שלהם ביישומים של "המחר". בכל מקרה יש יש משפט אחד בסוף שגרם לי למחשבות נוספות.. המשפט אומר שה 6800GS מתאים לגיימרים של היום בעוד ה 1600XT מתאים לאפליקציות העתידיות לבוא בגלל שה 1600XT תומך בפונצקיות חדשות יותר של DIRECTX(זה נכון בכלל?!?!) הי…
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עוד כמה שבועות אני עומד לקנות מחשב חדש! ואני חייב לדעת אם הכרטיס מסך שבחרתי הוא טוב ??? Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO 1790 1 1790 שמעתי כמה ביקורות לא טובות עליו מה דעתכם עליו אפשר להגיש הצעות לכרטיסי מסך אחרים תודה
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה של PINNACLE http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=1165 יש לי מספר שאלות 1. יש לו יציאת TV עגולה גדולה רגילה, ויציאת s-video יש לי בבית ממיר של הכבלים. איך אני מחבר פיזית בין הכרטיס לטלויזיה. האם עם יציאת ה-TV או ה-SVIDEO 2- יש גם יציאת audio out לאן מתחבר הצד השני? ומה יקרה אם אני לא אחבר כלום? 3- יש יציאה צהובה וכתוב עליה comp מה זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מה אני צריך לחפש בכרטיס מסך שכזה? האם הם כרטיסים שמסוגלים גם להריץ משחקים לא כבדים באיכות מסוימת? האם אני צריך לדאוג לכמות זיכרון במחשב מינימלית לשם צפיה נורמלית? ובכלל הוא הולך טוב עם כל מסך שהוא או שבעיקר עם CRT ? תודה על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מהחסידים (הבודדים) של ATI אוהב משחקים אבל לא משקיע את כל הזמן שבעולם ככה שלא כזה עקרוני לי תמיד על פיפס נוסף פה או פיפס נוסף שם יותר מיועד לעריכת וידאו (לכן גם ATI) Anyway מה כדאי מה עדיף?x1600 או אולי x800 לא רוצה להשתגע יותר מידיי אין לזה סוף ויש לזה תקציב.. קיצר סדר גודל של 750 ש"ח פלוס מינוס (עדיף לכיוון המינוס) אשמח לשמוע תגובות
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי צג SAMSUNG 930B LCD ואני מעוניין לחברו למחשב ( מתנצל מראש על הבורות)... אני לא מתעניין כלכך במשחקים, אבל אני עובד בתוכנות גרפיקה (בעיקר אוטוקד) ורואה סרטים פה ושם. חיבור DVI עקרוני עבורי או שזה סתם? המחשב שלי מרוחק מן הצג בערך 3 מטר, מצאתי כבל מאריך של DVI - האם יש כבל מאריך גם לחיבור אנלוגי? האם זה פוגע באיכות? פרטי לוח האם שלי מצורפים בתמונה (המחשב ישן יחסית) - כרגע אין לי כרטיס מסך. האם אני אני צריך כרטיס מסך לשם חיבור DVI? האם אני צריך כרטיס מסך לצורך עבודה בתוכנות גרפיקה? האם החיבור שלי בלוח האם הוא AGP או PCI-E? (אגב, מכל מה שקראתי כאן לא הבנתי כלום חוץ מזה שPCI-E זה חיבור חדש יותר ומהיר יותר - מה ההבדל ביניהם?) איזה כרטיס מסך מינימלי יחסית מתאים …
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חושב על קנייה של מחשב חדש ורוצה לשמוע את דעתכם בנוגע לכרטיס מסך. חשוב לציין שאני לא גיימר גדול,סביר להניח שאקנה משחקים ספורים,2-3 בשנה. מהמשחקים שאקנה אני רוצה להנות ולקבל חווית משחק חלקה ,עם פילטרים מופעלים ובלי תקיעות ושאר עניינים. דוגמא למשחק שרוצה לקנות ולהנות ממנו- BF2 .. תקציב מקסימאלי לעניין 2000 ש"ח ומטה. האם ה-7800GT הוא הכרטיס בשבילי או שאני מכוון גבוה מידי וכרטיס חלש יותר יספיק? בהנחה שאלך על 7800GT,נתקלתי בכמה ידיעות על בעיות עם חלק מהכרטיסים (ארטיפקטים ועוד כל מיני). הנה דוגמא אחת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=162052.0 אם אני לא טועה,הבעיות האלו התרחשו רק בכרטיסים מומהרים (כרטיסים שהומהרו במפעל). לא חשוב לי לסחוט …
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה כרטיסי הquadro של pny יותר יקרים מleadtek כשדובר באותו הדגם ?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב 'ישן' בבית שיש בו ג'יפורס FX5700LE 256MB 128BIT המפרט: p4 2.8Ghz 1mb cach 768MB DDR Asus p4s800 רציתי לשאול משהו לגבי 9700PRO...מביאים לי את הכרטיס מתנה (אני לא קונה או בוחר..) רציתי לשאול אם הוא טוב ומה המהירויות שלו...ואיך הוא בהשוואה לFX5700LE 256MB 128BIT.. והאם הוא ינוצל עד הסוף במערכת הזאת? חיפשתי פה בפורום אבל לא מצאתי משהו שמראה בדיוק את המהירויות שלו והבנתי שהוא 256BIT ו-128MB DDR1 זה נכון? רציתי לשאול גם איך הוא בהשוואה למשחקים של היום? NFSW:MW,GTA-SA,FEAR,Quake4 וכו'...(לא חייב לתת פירוט עליהם, רק אם אפשר חוות דעת ממישהו שיש לו את הכרטיס..) תודה, ערב טוב.
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
NVIDIA צפוייה לחשוף את כרטיסי Geforce 7900 GTX Duo בתערוכת CeBIT. NVIDIA ניסתה לשמור את הכרטיסים האלה בסוד ולהציג אותם בהפתעה בתערוכת CeBIT. כיום, סוד זה נחשף בפנינו. כרטיסי ה- 7900 GTX Duo יכילו שני ליבות על כרטיס אחד. כרטיסים אלו צפויים להתאים ללוחות Nforce 4 SLI רגילים. עד היום חשבנו, שחיבור Quad SLI רגיל מכיל ארבעה כרטיסי מסך נפרדים. מסתבר שטעינו, מערך ה- SLI החדש, ש- NVIDIA שמרה בסוד, יאפשר חיבור של שני כרטיסי 7900GTX Duo, כל אחד בעל שני ליבות, בחיבור SLI סטנדרטי הנמצא כיום על לוחות אם התומכים ב- SLI, רק שהפעם, המערך יכלול ארבע ליבות במקום שניים בלבד. צריכת החשמל של הכרטיסים הנ"ל, כצפוי, תהיה גבוהה במיוחד, אך סביר להניח שבעיה זו לא תטריד אף אחד מאיתנו, שכן כרט…
-
- 60 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
רציתי לבדוק מחירים של כרטיסי ATI בחו"ל ואני רואה ש 1800XT לא מופיע שמה? http://www.ati.com/buy/pricespcusa.html :s05: מה קורה פה?
-
- 14 תגובות
- 855 צפיות
-
-
דוד שלי עכשיו בחו"ל עכשיו והוא חייב לי מאה דולר אני רוצה להשקיע את זה בכרטיס מסך השאלה האם בחו"ל משתלם לקנות ואם כן תנו הצעות לכרטיס מסך ב 100$
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-