כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך במחשב מפרט המחשב: מעבד: i5 3570 3.40Ghz 8gb ram מתוכננת גדילה ל16 כמו שהסטנדרטים היום מחייבים כרטיס מסך היום NVIDIA GeForce GTX670 מתכנן להחליף ל Gigabyte GTX 1060 WINDFORCE OC 6GB לינק: https://ksp.co.il/?uin=34209&select=.1044..35. או ל Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ OC 8GB https://ksp.co.il/?uin=38903&select=.1044..35. השאלה מה מהם עדיף? האם המעבד יעמוד בזה? והאם זה באמת ישפר את הביצועים הגרפיים בצורה ניכרת? כלומר יריץ משחקים ברמה גבוהה חשוב לציין בנוסף שהוזמנו שני מסכים QHD האם שניהם תומכים ביותר ממסך 1? בנוסף האם זה סיפור להחליף כרטיס מסך? …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במה יכול להיות הבעיה אני לא רואה צבעים אתמול ראיתי צבעים הורדתי משהו אז כיביתי את המסך מהכפתור לאחר שעתיים הדלקתי את המסך ואין יותר צבעים לא יודע מה הבעיה ! יש לי מסך LG F700B וכרטיס מסך חדש של ראדיון 9600XT מה יכול להיות הבעיה במסך בכרטיס מסך שתי הדברים חדשים תודה לעעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני פשוט צריך חיבור כזה, כדי לחבר בצורה הכי איכותית מחשב HTPC ל-LCD... האם קיים משהו כזה? אפילו לא חייב כרטיס מסך... העיקר החיבור HDMI במחשב... אלא אם כן אתם ממליצים על דרך אחרת. תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הכ.מ. מסך הזה: Intel® GMA X3000 onboard graphics subsystem לאיזה כ.מ. של נוידיה הוא מקביל מבחינת ביצועים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב שנקנה עכשיו ואני רוצה להתקין עליו וינדוז כרטיס המסך שלו הוא: Nvidia GeForce 9400GT 512MB P.O.VIEW יש לי מסך CRT כשאני מחבר את הכבל של המסך לחיבור המתאים לו - המסך לא מזהה בכלל ראיתי שיש עוד חיבור של LCD האם אפשר לחבר למחשב הזה רק LCD??? תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מה מפעיל לכם את המסך ברזולוציה 1920*1200 ("24 ומעלה)? במשחקים: כרטיס בודד או קרוס-פייר \ סליי ? יש הבדל משמעותי בן 4850 ל 4870 ברזולוציה הזאת ? כשאתם משחקים אתם מקטינים את הרזולוציה של המשחק, או מגדילים למקסימום?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כמובן שהוא צריך להיות שקט.. ובאיכות תמונה טובה למסך LCD 37 אינטש
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי ATI 1800GTO שהיה בזמנו ברמה בינונית ומעלה, זה היה לפני שנתיים. זה היה הכרטיס הראשון של ATI שרציתי לנסות אחרי NVIDIA שיהיה לי לפני. הגיע הזמן לשדרג כנראה ויש לזה כמה סיבות. ATI 1800GTO הוא בריא רק בחורף כי הוא מגיע לי ל 80 מעלות בעת עבודה מאומצת ואני חייב להחזיק את ה FAN DUTY על 100% כדי להשאיר אותו בסביבות 80 מעלות :-\ למה NV 8600GT אתם שואלים זה כדי שהמחשב לא יהיה לי ל BOTTLE NECK כיון שיש לי מפרט הבא: Asus P5WD2 Premium 2048 MB DDR2 667 DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz ATI Radeon X1800 GTO R520 המליצו לי על NVIDIA 8600GT כי הוא מתאים למפרט שלי, לקחת את הדגם הכי חדיש לא יעשה צדק למחשב. אני אשמח לשמוע המלצות שלכם בענין.
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס מסך מסוג HD2600PRO בעל יכולת עיבוד תכני HD (מפרט 5) http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 אני משתמש בנגן מסוג Media Player Classic שאמור להפעיל את האצת החומרה.. אבל משום מה הוא לא!! מה עלי לעשות? התקנתי את הדריברים האחרונים ואני עובד עם ויסטה 32 ו K-Lite Codec Pack [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הגיע לידי אתמול כרטיס פריסה לDVD של קריאטיב האם ניתן להשתמש איתו בשביל צפיית DIVX במחשבים ישנים והיכן ניתן להשיג דרייברים או תוכנה כי באתר של קריאטיב אין תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
רבותיי.... איך אפשר לראות סרט בפורמט HD ? השתמשתי בכל התוכנות שיש לי וכלום לא עובד ? :s05: PowerDVD, Media Player, MV2Player, VLC, Winamp מישהו מכיר ? שאלה נוספת - האם המחשב שלי יסחוב סרט כזה ? מפרט: 2.6 @ 3.12GHZ HT 2G זיכרון (400MHZ) של Geil BUS - 965MHZ כרטיס מסך - X1900XT 512MB 675/1500MHZ מסך - Dell2007FP הארדיסק - 250GB 16MB Buffer Sata2 (ממשק סאטה1) Raid
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר בדיוק . והשאלה היא מי מבנהם יתן ביצועים גבוהים יותר ? ה3870 כפול הליבה עם ה1GB זכרון או ה4870
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
NVIDIA IS IN DEEP trouble over the defective parts problem, and from what we're being told, this is only the tip of the iceberg. NV still insists on stonewalling and spinning because the cost of owning up to the problem could very well sink the company. Nvidia G92s and G94 reportedly failing If you haven't been following the story, the short version, up till now, is that all G84 and G86 chips are bad. Nvidia is blaming everyone under the sun, but denying they have any hand in the failures. While this may sound plausible, technical analyses by people intimately involved in the requisite semiconductor technologies tell The INQ that it is a bunch of bull: NV simply screwed u…
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום שמי ירון ואני צריך עזרה מניסיון של אנשים בפורום ! אני חדש בנושא של עבודה עם תלת מימד. כיום אני עובד על תוכנה בשם Maya 6.0 , אך כרטיס המסך -ATI Radeon 9600 שיש לי לא ברמה מספיק גבוה. אני יודע שיש הרבה חברות והרבה רמות של כרטיסים ולכן איני יודע על איזה רמה ומחיר של כרטיס עלי לרכוש כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר כאשר התקציב לכרטיס הוא עד 3,000 ש"ח שאלה נוספת שיש לי היא: האם ההבדל בין כרטיס של 3,000 ש"ח לכרטיס של 1800-2,000 ש"ח כזה משמעותי או שבכלל עדיף להשקיע בכרטיס מעל 3,000 ש"ח. חשוב לי ש-Render Time יהיה מהיר כמה שיותר, עומס של אלמנטים על המסך בזמן עבודה יאפשר שיוט מהיר ללא האטות. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בימים אלה מכרתי את כרטיס ה-agp שלי Radeon ATI 9600XT 256mb ועכשיו אחרי ששמעתי שיוצא X1950 pro ל-agp אני שוקל לקנות זאת ולא רק זאת שכן כרטיס זה אמור לעלות בין 200-250$ שזה הרבה יותר זול מ-7800gs שכיום הוא הכרטיס הכי חזק בשוק ל-agp ועולה הרבה יותר..אז..אם אתם יכולים למצוא פיסות מידע על הכרטיס שתפו אותי ותאמרו לי מה דעתכם.. http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=471&card2=465
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך ישן מסוג SAPPHIRE HD5850 MODERN WARFARE 2 EDTION. האם יש תוכנה מסויימת שדרכה אני יכול להעלות מתח לכרטיס הזה? עד לפני כמה שנים לא היה ניתן לשנות מתח לכרטיס מסדרה זו בגלל מגבלה של היצרן. מאז ועד היום עברה תקופה לא קצרה ורציתי לשאול האם יצא איזה כלי חדש כלשהו שמאפשר העלאת מתח לכרטיס מסדרה זו ? הכלים שהשתמשתי בהם בעבר היו TRIXX ועוד תוכנה זהה של MSI. (בשתיהן לא היה ניתן לגעת במתח).
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
בהדרכה למעלה קראתי שאני צריך לעדכן דרייבר. אז איך אני יודע איזה כרטיס מסך יש לי, ואיך אני יכול לעדכן דרייבר? קודם אולי תגידו לי איך אני יודע איזה כרטיס מסך יש לי, ואז אני אכתוב אותו, ואז תסבירו לי איך לעדכן. הצעה. היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
- 10 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.... הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה :http://global.benq.com/asp/Front/BenqMain.asp?MenuHead=131&MenuLeft1=&MenuLeft2=&MenuLeft3=&ShowType=program&FileURL=product.asp&model=FP557S&style=5667&headline=Tech%20Specs&GenMenu=0&ParentId=0 האם הוא יוכל לספק אותי במשחקים ובסרטים...והאם הוא טוב בכלל... תפרטו בבקשה מה טוב ומה לא טוב....ותתחשבו בזה שאני יכול לןהשיג אותו ב-1000 ש"ח בתודה ניר
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.85.html החידושים והשיפורים העיקריים הם: עוד מידע על הדרייברים החדשים || V http://download.nvidia.com/Windows/81.85_whql/81.85_ForceWare_Release_Notes.pdf עריכה: מי שמשתתף בסקר מתבקש לכתוב גם מהו הכרטיס מסך שלו.
-
- 85 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
מתלבט בין הכרטיסים X1650PRO X1650XT 7600GT 7600GS.. יש מצב תסדרו לי אותם לפי הסדר מהכי משתלם ביחס ביצועים מחיר להכי פחות?(כי זה בעצם מה שמשנה לי.. העיקר שזה יהיה הכרטיס הכי משתלם לא חייב הכי טוב..)
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מאמין שעוד אנשים חשבו כבר על הרעיון הזה לפני ורציתי לדעת אם הוא יעיל ואפקטיבי. אני חושב לקנות מחשב חדש בעוד כמה חודשים ובגלל שאני יוציא עליו הרבה כסף (6000 ש"ח נחשב לדי הרבה לא?) אני רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים ברמה גבוהה למשך הרבה חודשים, אבל אני מניח שביום מן הימים הוא יתחיל לזייף. אז חשבתי לקנות לוח אם תומך SLI/CF וכרטיס מסך מתקדם (ברמת 9800GTX/HD4870 ביחס לעתיד) וכשהכרטיס יתחיל לזייף, אז פשוט לצרף כרטיס מסך זהה שיעלה גם הרבה יותר פחות, בגלל שעם הזמן המחירים יורדים... מה אתם חושבים על זה?
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אם יש כרטיס שהוא מתחמם יותר מדי או שעומד לקרוא איזשהו נזק הכרטיס מסך (X800XL ) מכבה את עצמו אוטמטית או שהוא נשרף או נהרס. האם יש איזשהו מנגון שבא להגן על הכרטיס לפני שקורה משהו והוא מתכבה על מנת להגן עליו.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני משתמש בכרטיס gigabyte gtx760 windforce x3 רציתי לבצע לו OC נוסף ומשום מה לא מגיע ליציבות ניסיתי לבצע את ה OC עם התוכנה של MSI גרסת בטא אבל לא נתנה לי לשנות מתח. בכל מקרה ניסיתי לבצע איתה ולא היה יציב או שהיו ארכיפקטים איך שלא רושמים את זה או שהמסך קפא ועשיתי ריסט. ניסיתי גם בתוכנה של EVGA שם הייתה לי אפשרות לשנות מתח עשיתי בקפיצות של 50 שניתי את הPOWER ל 100 אחוז ואת המעלות מקסימום שיגיעו ל 80. המאווררים על אוטומט שמתי GPU 50 ולזיכרון 50 עשיתי APPLY והרצתי 3DMARK 11 עבר בשלום לאחר מכן העלתי בעוד חמישים לכל אחד זאת אומרת GPU 100 זיכרון 100 שמרתי ושוב בדיקה וכבר אז התחלתי לראות ארכיפקטים ואחרי שתי דקות קפא המסך עשיתי ריסט ונכנסתי שוב לתוכנה והפעם שמתי מתח 1…
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש..לא חדיש מדי, אלא סטנדרטי לגמרי..שיוכל להריץ את רוב המשחקים שיצאו לפני שנה/שנתיים באופן סביר. אני דיי מצומצם בתקציב, אז אני לא רוצה לעבור את ה350 ש"ח. אני מתלבט בין Radeon 9200SE 128MB - TV Out לבין Geforce MX440 64 mb AGP x 8T לבין GeForce FX5200 128MB DDR + TVOut אני יודע שהם כרטיסים דיי ישנים, אבל אני פשוט לא צריך יותר מזה אשמח לקבל המלצות.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש השוואות?? ראיתי בלוגיק 7800GT ב1900 שח.??...הגיוני שאחרי כל הפרוצדורה של הובלה, מכס, מע"מ...זה יעלה מחיר שכזה??..או שזה טעות וזה אמור להיות 2900...(ואז זה קצת הסחפות)... קיצור...מה יותר עדיף??
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-