עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sabpa2,

מאיפה להוריד דריבר 3.7 של ATI? הדריבר החדש 3.9 הזה עשה לי הרבה בעיות בET תמיד זה יורד ל40-50FPS תמיד!! בבקשה תנו לי קישור! עשיתי חיפוש בפורם לא מצאתי כלום:< אבל תתנו לי קישור ישיר יש לי WIN XP PRO בעברית R9800P

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by kip,

צריך בכלל לעדכן? גם לוח אם גם כרטיס מסך? סליחה על השאלה הירוקה.... שמעתי שלפעמים זה עושה בעיות בכל מיני דברים... אין לי זמן ליותר מדי בעיות כאלה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכום, ברשותי כרטיס מסך (Geforce 4) - במחשב הישן, סמתי לו גופיי קירור על הזיכרונות והחלפתי לו את הקירור של הצ'יפ. וכרגע אני רוצה לעשות לו OC - (נראה לי רציני) ואני לא יודע מאיפה להשיג בשבילו תוכנה שתאפשר לי לעשות לו,כי בדרייברים של Nvidia יש רק בגיסאות של Geforce 7 ומעלה. אודה למי שייתן לי שם של תוכנה שאוכל לעשות איתה OC לכרטיס. בתודה.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by pk1,

בדקתי בכל החנויות (חוץ מKSP כי אני רוצה לפחות שנתיים אחריות) בקשר לכרטיס ואין לאף אחת? כולם אומרים שאזל אצל היצרן (albatron, gigabyte) ואני חושב שמחיר של 1500 בנועה ובפנדה זה דיי יקר לכרטיס הזה למישהו יש המלצות איפה אפשר להשיג כרטיס של חברה טובה במחיר נורמלי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Inertia,

התסכלתי בדיון מאגר הכרטיסים המומלצים (המוצלח למדי) וראיתי שם מחירים שניראים לי לא מחוברים למציאות חיפוש בזאפ מעלה עבור - למשל - הכרטיסים 9600GT, HD4770 מחירים גבוהים בכ100-200 שקל ממה שרשום מאיפה צצו המחירים בכתבה? אולי אני לא מחפש נכון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש כבר יומיים DIRECTX8.1 ולא מצאתי לא באתר של מיקרוזויפט ולא בגוגל פשוט איןן הסיבה שאני רוצה DIRECTX8.1 זה כי מתי שבאתי לשחק בפעם הראשונה בMOHPA זה אמר לי שאין לי כרטיס מסך מספיק טוב אבל הוא כתוב בכרטיסי המסך שנבדקו באותה הודעה ג'יפה 4 440 MX אז אני משער שזה בטח כי אין לי DIRECTX8.1 יש למישו לינק?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by PrefaceAlumni,

ראיתי באתר שלהם גרסא 3DMARK VANTAGE וזה נותן להריץ אותה פעם אחת. יש גרסא אחרת שכולם משתמשים בה פה? עריכה: ראיתי שיש גם את 3DMARK 06. מה ההבדל בין הגרסאות? איזה כדאי להוריד למערכת שלי( מפרט בצד)

8. אני יכול לבטל אותם נהדרייבר ואז להפעיל אותם רק במשחקים שאני רוצה וכמה שאני רוצה או שהם חייבים מהדרייבר

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  9. איפה אפשר להוריד BIOS לכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  10. דגם ה- + ולא מה שיש בזאפ במחירים מוקצנים של 4000 שקל.. o_O

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  11. שלום ראיתי פה אנשים שכתבו על הכרטיס הזה חשבתי שזה מה שיש בKSP, שאלתי את חבר שלי והוא אמר לי שהסאפיר בKSP הוא בעצם 128BIT אני מחפש את הכרטיס של ה256BIT עם ליבת הR360 לקניה בארץ תודה

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by AFIK10000,

אני יכול להסיג מסך LCD קטן

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by iyehuda,

ועוד שאלה זה נכון שבויסטה אין צורך להוריד DX10

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by GHOST,

מישהו יודע אולי על חנות שיש אצלה במלאי 7800GS?

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  15. Started by tidan,

היי! רכשתי כרטיס מסך דגם: Asus Extreme ATI Radeon X1950XTX CrossFire 512MB מה אתם אומרים :-\ [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  16. Started by Jiyuu,

טוב אז שלום לכם, זו הודעה ראשונה שלי פה אבל אני קורא פה מדי פעם כבר דיי הרבה זמן P: ובנוגע לנושא עצמו המצב הוא ככה, יש לי מחשב פחות או יותר סביר, E2160 (@2.6GHZ) 2GB 800MHZ OCZ CL4 500GB+300GB 7200RPM WD ספק 500 וואט(לא זוכר את השם כרגע אבל זה לא ההכי פשוט זה קצת יותר טוב, אבל אם יש ספק בנוגע להאם זה יספיק אני יכול לבדוק) *עריכה* הספק לא 500 וואט אלה 400 וואט, ZU400W ו(כרגע) יש לי GF8600GT של גיגהביט(שמן הסתם ממש לא מספיק ) הלוח אם הוא גם אגב גיגהביט למקרה שזה משנה.. 945GZM-S2 בנוסף לכל זה יש לי מסך 24" (1920X1200) של PROVIEW. עכשיו הדילמה שלי היא בנוגע לכרטיס מסך שאני רוצה להחליף, במקור אני זוכר שבפעם האחרונה שראיתי דיונים בנוגע לנושא אמרו שהאופציה הכי טובה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by avishaiar17,

שלום רב! בנוסף לכרטיס שכבר קניתי למחשב , אני רוכש כרטיס אחר למחשב אחר שתפקידו יהיה בתחום המפות ,גרפיקה כבדה עם מספר שכבות וברזולוציה גבוה . בעניין התקציב עד 2000 עדיפות לאזור 1500. בנוסף אני רוצה שתסבירו לי מה כרטיס מסך לדוגמא 8800 GT עושה או לא עושה שכרטיס QADRO של LEADTEK או של כל חברה אחרת עושה ?? אשמח לתגובות בנושא והצעות..

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  18. שלום לפי המפרט שלי שמופיע בצד... איזה מאיץ כדאי לי להוסיף לעריכה גרפית - פוטושופ, אילוסטריטור, אפטר אפקט וכו.. התקציב שלי 500 שח בערך אבל גמיש ברור שאין צורך להגזים אין צורך לתמיכה בשחקים תודה

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  19. הבחור הבא (שדי מתמחה בכל התחום של קירור ל CPU/GPU) יצר מערכת קירור נוזלי במגע ישיר עם ה GPU ושאר הכרטיס. פרויקט מדהים!

20. Started by Asafalfa,

או שהוא עדיין כרטיס שמסוגל להחזיק את שנה שנתיים הקרובות בלי בעיה .? בנוסף האם כדי להקיע ולנות שני כרטיסים של 6800GT או אחד של UL...

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  21. היצרנית הסינית מציגה דגמי Mi Notebook Pro X חדשים עם כרטיסי מסך מ-NVIDIA ומסכים שעשויים לגרום להרבה יצרניות מבוססות יותר לקנאלכתבה

22. Started by Guarding angel,

מאמר מהאתר HARDOCP כמה רחוק באמת הגענו עם טכנולוגית כרטיסי המסך http://www.hardocp.com/article.html?art=ODYyLDE= מקווה שתהנו

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

כולל מידע על כרטיסי 7200-7600 http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=3351

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by EladEk,

זהו היו נשבר לי מהכרטיס מסך שלי שכל פעם מעלה מסך כחול עם שגיאה בnvlddmkm.sys אני רוצה להחליף אותו וצריך את עצתכם 1 אם יש דרך להיפתר מהשגיאה 2 מה עדיף לי 260 GF או HD5750 הפחד שלי שגם עם הGF260 תהיה לי השגיאה הזאת יש לי וינדואס VISTA SP2 לוח אם P45 זיכרון RAM 3 GIGA ניסיתי להחליף RAM לבטל את UCA בוינדואז להחליף דריברים לכל דריבר קיים להחליף את nvlddmkm.sys לשנות ברגיסטרי דברים כלום לא עזר... אפילו לא להתקין את כל המחשב מחדש... החלפתי ספק ל550W... כלום... כרגע התקציב שלי עד 850 ש"ח ויש לי סבלנות עם צריך. מצאתי גם אתZotac GTX 260 Synergy‎ (ליבה 192) במחיר 790 ש"ח ואת Sapphire HD 5750 1GB במחיר 840 ש"ח שזה מגרד את התקציב שלי... חיפשתי השוואות בין ה2 אבל לא מצאתי...

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  25. חברה אחת נוספת שהציגה מארז כרטיסי מסך חיצוני מבוסס Thunderbolt 3 היא Gigabyte - שהציגה גם שלל עמדות חיצוניות נוספות שמבוססות על התקן המתקדם, לחיבורי רשת מהירים במיוחד, חיבור כונני SSD חיצוניים ועוד. המארז החיצוני של היצרנית הטאיוואנית מעמיד את כרטיס המסך בצורה אנכית בניגוד לבחירה של שאר היצרניות, וכולל ספק כח צנוע יותר של כ-250 וואט - שעדיין אמור להספיק גם לכרטיסי מסך עדכניים ועוצמתיים מאוד, ובמקביל עשוי לאפשר למחיר המוצר להיות נמוך יותר. טרם ידוע מתי המארז, שמכונה T3GFx, יגיע אל החנויות - אך אנחנו בהחלט שמחים לראות עוד ועוד שחקניות בחום הייחודי הזה של עיבוד גראפי חיצוני, שיוכל להעניק לכל מחשב באשר הוא כוח עיבוד גראפי עליון בקלות ובנוחות. htt…

• 0 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.