עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. להתקין ת'חדש ? 84.21

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  2. איך זה יכול להיות ?

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by MooMoo,

שמעתי כל מיני שמועות וכתבות עליו... מישהו יודע באמת כמה הוא שווה? היו כמה אנשים שאמרו שהוא לוקח את הראידון בביצועים *חוץ* מכל התוספות שיש לו (תמיכה ב3 מסכים.. עריכת וידאו ועוד...) וכמה הוא צריך לעלות?? MOOMOO

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  4. אני רוצה לקנות את הג'יפורס 6800GT אבל מאיזה בית? אני מוגבל בתקציב של עד 2400 ש"ח, תנו לי בבקשה אפשרויות שוות בפחות כסף יותר בסביבות ה1600 - 2000,תודה.

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  5. שלום אני רוצה לדעת מאיזה חברה הכי כדאי לקנות כרטיס מסך, אני מתכוון בקשר לאחריות אם תהיה לי בעיה עם הכרטיס מסך, אני אלך לחברה ממנה קניתי את הכרטיס. האם שם החברה קשור לזמן בו אני אקבל את הכרטיס מתוקן? (האם קיימת מעבדה בישראל או אולי צריך לשלוח את הכרטיס לחול למשל) תודה על התגובות עוד משהו בקשר לפתרון כרטיסי מסך... כידוע או לא כידוע לאנשים, קיימים לוחות אם המוכנים לפתרון CrossFire, SLi וגם לוחות עם 3 חריצי PCI-E X לכרטיסי מסך, לתמיכה עתידית בכרטיס מסך + כרטיס מסך נוסף המוקדש לפיזיקה (או לשני כרטיסי מסך ב SLi, וכרטיס מסך נוסף המוקדש לפיזיקה) אני תוהה מה יהיה בעתיד, האם כרטיס מסך (או שני כרטיסי מסך) + כרטיס נוסף המוקדש לפיזיקה, יהיה סטנדרטי לגיימרים? או האם פתרון זה יכשל, והמע…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by NiMo1771,

אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, ובו שני כרטיסי 6850 מאיזה חברה כדאי לקנות אותם? יש את HIS, PowerColor, Sapphire (ההבדל במחיר זניח אז לא צריך להתייחס אליו)

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  7. תמליצו על חברות ועל מסכין LCD בפרט והבנתי שמסכי 15 אינץ' בLCD מקבילים ל 17 אינץ' בCRT ככה שנראה לי שאני ילך על על 15 ואני צריך מסך בסביבות ה1500-2000

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by nivster,

שלום לכולם, יש לי תקציב עד סביבות ה-500 ש"ח לכרטיס מסך חדש (יכול להיות גם יותר). אני די סגור על זה שאני רוצה nVidia, אבל אני מתלבט מאיזה תוצרת, והייתי רוצה קצת עזרה בזה. הדרישות הכלליות הן לכרטיס עם 128 מגה לפחות, ו-AGPX8. רצוי גם תמיכה ב-DDR ויציאת טלויזיה, ואם אפשר VIVO אז בכלל טוב. תודה!

9. ענו בבקשה על הסקר (כדאי גם לנמק)

• 95 תגובות
    • 5.7k צפיות
  10. Started by EPRO,

שלום לכולם בשעה טובה רכשתי כרטיס מסך הבא: GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-E ןהשאלה שלי האיפה הכרטיס מקבל חשמל/כוח לעבוד, האם זה ישירות מהלוח? או ישירות מהספק? או מאיזשהו מקור אחר? ושאלה נוספת היא האם בכלל יש לכרטיס זה חיבור ישיר בין הספק והכרטיס כלומר האם יש בכרטיס מקום/חיבור לחוטי חשמל שבאים ישירות המספק? תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  11. קניתי מסך LCD רחב והוא ממליץ להשתמש ברזולוצית 1440*900... 2 שאלות : 1 האם באמת זה הרזולוציה המתאימה? 2 האם שווה לקנות XT או שברזולוציה כזאת עדיין לא שווה להשקיע? תודה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  12. טכנולוגיית שיפור הביצועים במשחקים בהתבסס על בינה מלאכותית אומרת "שלום עולם" - ואחת הדוגמאות המרשימות הראשונות שאנחנו מקבלים ליכולותיה מגיעה דווקא בשימוש עם כרטיס מסך של חברה מתחרהלכתבה

13. אמרו לי שזה אחד מהמבחנים הכי קשים שקימים ויש לי מחשב חדש ואני מת לבדוק להריץ אותו

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  14. יש לי מאג FD2 מאיפה אני יכול להוריד את הדריברים שלו?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  15. קניתי את המסך ורציתי להוריד דריוורים מעודכנים ונכנסתי לאתר לשהם והורדתי משמה וירד לי קובץ עם הרבה סוגים של מסכים אבל לא של המסך שלי יש קובץ שחשבתי שזה זה הוא נקרא HM903D והמסך שלי זה HM903DT וניסיתי להתקין עם הקובץ הזה HM903D והוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין כי מה שמותקן אצלי עכשיו יותר מתאים ומה שמותקן אצלי עכשיו זה צג הכנס והפעל..

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  16. הדגם שלי זה 786FD ואני צריך את זה כדי שהמחשב ידע את המקסימום REFRASH RATE בכל רזולוציה פעם היה לי את זה והורדתי מהאתר של מאג אבל נראה לי שהוא לא עובד כרגע מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  17. VGA TO COMPONENT בארץ?

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  18. הכבל שאני מחפש הוא למצלמת וידאו דיגיטלית של JVC עכשיו הכבל מצד אחד הוא פיירוייר רגיל ומצד שני הוא צריך להיות קטן יותר בצורת ריבוע רו משהו כזה... חיפשתי בכל החנויות שחשבתי עליהם (אופיס דיפו וכל אלה) ואין כבל מתאים אני ישמח אם תגידו לי חנות ישירה או אפילו מהאינטרנט... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by taltola,

כמה התוכנה אמורה לשקול? למישהו יש קישור?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  20. אני צריך את היעדכון לכרטיס מסך יש לי REDON 9800 PRO של TUL אני צריך דרייבר דחוף כי נדבר לי הדיסק :'(

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by X1000P,

מאיפה אני מוריד את הדריבר 4.9 החדש... הורדה ישירה אבל בלי קונטרול סנטר הזה.. ושאני מוריד בלי הקונטרול סנטר הזה אז אני צריך למחוק את הדריבר הקודם?ואז להתקין את החדש?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  22. ?? תודה

23. יש לי ראדון 9800 פרו של MSI ליבה של R360. איבדתיח את המפצל הזה של MSI של היציאת SVIDEO זה לא חיבור SVIDEO רגיל זה כנראה כבל מיוחד של MSI.. למישהו יש מושג איזה קבל זה ואמיהפ להשיג תודה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. מאיפה אני משיג הגבהה לכרטיס מסך כמו שיש לmotzart SX ? כמו זה: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/+moz_image/02_Build-inRiserCard.gif https://linitx.com/images/865_pci_express_flexi_riser_7cm_large.jpg עריכה: סליחה, פשוט חשבתי שזה יותר מתאים לפורום מארזים כי זה חלק מהמארז....

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  25. קניתי כרטיס מסך ולא קיבלתי כבל 6 פינ תוספת כוח מאיפה אני משיג אוו קונה אחד כזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.