כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מה יותר טוב ובכמה? הגירסאה של ה XXT זה 650/2000 בכמה FPS
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
חשבתי על R9800 PRO, אני לא רוצה משהו בומבסטי בסביבות ה 150-200 דולר...
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
חיברתי עם כבל לטלויזיה. ורואים הכל אבל רק בשחור לבן. במה יכולה להיות הבעיה? מה לעשות?..
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
הזמנתי ליפני שעתיים את הLEADTEK FX5200 256MB DDR 128BIT AGP ב-385 ש'ח מנעה מחשבים איך הוא מריץ GTA Vice City או GTA San Andreas ויש לי אפשרות להחלופו לאיזה כרטיס מסך כדי לי להחליף ? דרך אגב סכום התקציב הוא 450 ש'ח !! תודה לכול העוזרים
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את ה R9-290 TRI-X 4GB OC הורדתי את הדרייבר 14.6 BETA ואני פשוט לא מקבל שום ביצועים ההפך ב BF4 יש לי 35-55 FPS ב WATCH DOGS תקיעות ובכלל FPS שלא קרוב אפילו למה שאני אמור לקבל.. יש למישו פיתרון למה זה קורה? המערכת שלי בכללי היא : INTEL CORE I5-2500 3.3 GHZ 8 GB RAM R9-290 TRIX 4GB OC WIN7-64BIT תודה רבה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - ניסתי גםמ עם דרייבר אחר של 14.4 אמור להיות טוב אבל זה לא עוזר
-
- 139 תגובות
- 24.2k צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה חשבתי ורצתיתי לדעת עם זה אפשר שאני ירכיב בעצמי כרטיס מסך?? ועם כן זה שווה את היצור?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך להציע למשהו מחשב לעריכה ועבודה בסרטוט הוא מעוניין במחשב מותג מסוג DELL ראיתי שיש במחשבי המותג שני אפשרויות כרטיסי מסך שהם NVS וכרטיסי מסך קווטרו למה משמשים כל אחד מהכרטיסים הללו , ומה ההבדלים בניהם?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הלידטק החדש שלי ( ) (שעלה בארה"ב 139$ לא כולל משלוח) שקיבלתי מתנה מדודה בארה"ב (סיפור ארוך) והנה קצת חוויות מהכרטיס: הכרטיס בא בחבילת RETAIL (מכיל את כל הציוד הדרוש + משחקים ותוכנות לא נחוצות) רגילה - קופסת קרטון עם תאים מקרטון מבפנים וללא כל אמצעי הגנה על הכרטיס מפני זעזועים, סתם שקית ניילון רגילה לא מחוזקת לאריזה אלא סתם שוכבת לה שם, מה שגורם לכרטיס "להתעופף" לו ברחבי האריזה בכל פעם שהיא מקבלת מכה! - חיסרון עצום עקב העובדה שהכרטיס נשלח מארה"ב. הכרטיס בעצמו נראה נהדר - היטסינק פשוט *ענק* מכסה את כל הכרטיס, כולל הזכרונות, גם מלמעלה וגם מלמטה (מה שתורם גם בעצם למשקלו היחסית כבד של הכרטיס). למרות שקצת התאכזבתי מהמאורר הדי חלש על הכרטיס (והלא רועש!), בגלל שק…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
האם הספק יחזיק 8800GTS 320MB ? ספק Hiper 420w Core2D E5200
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
המפרט: intel e6400 זיכרון מושקין 4GB לוח P5B Deluxe ספק ENERMAX 400W הכרטיס מסך Sapphire RADEON 1950PRO לפי מה שקראתי ממזמן יש בעיה בסדרה הזאת של Sapphire... שהם מתחממים ומתחילים ארטיפקטים ואז מפסיקים לעבוד מתישהו.. קרה לאחד כזה אצלי אחרי שנה, הוחלף במסגרת אחריות.. וזה שרד איזה שנה וחצי... הוא דווקא עבד יפה עד שהתחיל להדפק... משחקים על MED-LOW בסבבה.. בכל מקרה, אני רוצה לקנות כרטיס חדש. לשחק קצת במשחקים החדשים עם קצת יותר הנאה.. אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס חדש שיתאים למפרט הנ"ל.. וסתם בשביל הכיף, איזה כרטיס(ללא קשר למחירו) הוא הכי חזק שהמפרט הזה יכול לנצל מבלי צווארי בקבוק למיניהם? תודה רבה! =]
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על מסך "17 - בעלות של כ- 1500 ש"ח . המסך שלי הוא של אימאה - והוא עושה המון בעיות ומחר הוא כנראה יוחלף - אין לי בעיה להוסיף גם יותר כסף העיקר שיהיה אמין וטוב - ועם שירות תיקונים בארץ אמין . תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. קראתי בפורומים וכל פעם מישהו מעלה את הנושא שאפשר להשיג עד 2300 שקל GEFORCE 6800 GT. חיפשתי בכמה חנויות והכי זול, מה שנראה כמו 2370 ש"ח מסתיים ב- 2500 אחרי 55 שקל משלוח ועוד 60 ש"ח על תשלום בכרטיס אשראי ושאר בלגנים. משהו יודע ויכול לתת לי לינק איפה אפשר להשיג כרטיס כזה במחיר הכי זול ? אני מסכים כמעט לכל דגם חוץ מ- ASUS כמובן. כל עזרה תתקבל בברכה אני רוצה להזמין! תודה
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, כמו בכותרת רק אציין דגם ותמונה הדגם: GV-N66T128VP תודה רבה ;D עריכה: שמתי לב שהעבירו את התראד, מצטער כנראה לא שמתי לב....
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
בס"ד שלום.. אז ככה לפני כשבוע החלפתי כרטיס מסך מ 8600 512 MB ל GEFORCE 520 1 GB והוספתי 2 גיגה ראמ ככה שעכשיו יש לי ארבע כשהפעלתי משחק או דירוג המערכת המחשב ניתקע הלכתי לחנות והם אמרו שהכרטיס הזה לא עובד טוב עם הלוח אמ שלי אז הם החליפו לי כרטיס ל GEFORCE 210 1 GB כמובן שקיבלתי החזר.. עכשיו עם הכרטיס הזה המשחק pes 2012 למשל ממש רץ לאט לעומת הכרטיס הקודם מה שלא הגיוני.. אם זה משנה עברתי להשתמש בוונדוס 7 64 סיביות.. Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 64-0305-000001-00101111-012608-Bearlake$A0968000_BIOS DATE: 01/26/08 16:34:42 VER: 08.00.12 Motherboard Name Asus P5KPL-CM Front Side Bus Properties Bus Type Intel AGTL+ Bus Width 64-bit Rea…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לכם כרטיס מומהר אתם נתקלים בקריסות של הדרייבר התצוגה... (ולמי שיש כרטיס KEPLER אז המסך הופך שחור ל2 שניות וחוזר) אז כדאי לציין שחלק מהגולשים בפורום הדרייברים של NVIDIA הצליחו להצביע (יש לומר) בוודאות, על אחד הזרזים לארוע. לקריסות הללו קוראים TDR __ או Timeout Detection and Recovery אין לי רצון לפרט מה עובר על משתמשים בשנתיים האחרונות בנוגע ל דרייברים ולקריסות הללו, אבל נאמר שהנושא הזה נוגע כמעט לכל אחד. אז אם יש לכם כרטיס עם אוברקלוק מהמפעל ואתם כבר משתגעים מהקריסות הללו, תצרטכו להוריד את מהירות השעון למהירות ההמקורית (ברירת מחדל) של הכרטיס. זה לא אידיאלי אבל זה עובד! _ (לבינתיים)_עד לדרייבר הבא נ.ב. הבעיה עם התקלה הזו היא שNVIDIA טוענת שהם לא יכולים לשחז…
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך lcd\tft ורציתי לדעת על איזה קריטריונים ונתונים במפרט הטכני של המסך אני צריך להתסכל, איזו חברות הן המובילות, מה ההבדלים בין tft ל lcd |(מה יותר טוב) ואם אפשר לקבל המלצה על דגמים(לא יקרים במיוחד).. מחכה לתשובה, תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ובכן,בכל ביקורי ברחבי הרשת הצ'ע של הNU היו 12x1.5,16x1.5,16x1.6 אבל אצלי בכלל כתוב בצינורות מוסווים None (אמור להיות כתוב 12x1.5 לא?) מצורפת תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שהנושא נפתח במקום הנכון. נכנסתי לנושא "כל בעלי סדרת 1950... " או משהו כזה ולפי מה שהבנתי אין לי את הבעיה ששם. ועכשיו לנושא: יש לי כרטיס X1950PRO מעבד 4400 של AMD ו2G ראם (אם כל זה משנה) וכשאני משחק בבאטלפילד2 על האיכות הכי נמוכה על רזו. 1024X768 יש לי 90 +- FPS. וכשאני משחק על HIGH ואותה רזולוציה המשחק פועל על 50 FPS -+ ועכשיו השאלה: האם זה בסדר לכרטיס הזה? כי לפי דעתי משחק מ05' אמור לפעול טוב גם על HIGH עם כרטיס כזה אני לא מבין בכל הקטע של המחשבים יותר מדי (ממש מעט יחסית לאנשים פה) ובגלל זה אני שואל אם זה בסדר. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
במחשב שקניתי לפני שנה בערך יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9200 128MG ובהצעה אחרת שקיבלתי לא מזמן קיבלתי כרטיס מסך ATI RADEON X300 128MG הכרטיס במסך החדש אמור לשמש למשחקים כמו GTA ולגרפיקה- פוטושופ וכו' עכשיו מה שלא ברור זה האם הכרטיס מספיק האם הישן שלי הוא יותר טוב ממה שהציעו לי עכשיו :s05:
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
YOYO יש לי R9800PRO כרטיס שאני מאוד מאוד נהנה ממנו אז החלטתי היום להריץ ת'תוכנת בנצ'מארק המפורסמת הזו והתוצאה שלי הייתה 6400 האם זה טוב לכרטיס שלי?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כרגע אני על ביוס של TOXIC ויש לי לפעמים בעיות כאלה ואחרות איתו אודה לכם אם תעלו או תביאו לינק לביוס מקורי של HD4850 מבית סאפיר. ברוב טיפשוטי אני חייב לציין שלא שמרתי עותק מקורי של הביוס לפני שצרבתי. אבל! של הPCB הכחול בלבד, כל גרסא אחרת לא תתאים ולכן אני לא זקוק לה, הכרטיס שלי: תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מה מהירות השעון ומהירות והזיכרון של 7800GT של GIGABIT?? (וכן חיפשתי באתר שלהם)
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי התלבטות רצינית: קיבלתי מפרט למחשב שאני די מרוצה ממנו - מעבד Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI דיסק קשיח Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 השאלה שלי היא לגבי הכרטיס הגרפי המובנה שמגיע עם לוח האם: Intel HD Graphics 2000 הצרכים שלי הם לגרפיקה ל web + print (אינדיזיין + פוטושופ + אילוסטרייטור) לא משחקים לא סרטים..... האם כרטיס מסך זה יספיק לדעתכם? המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-