כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מה משתלם יותר לPCI-E?? הכרטיס 7600gt או הכרטיס 6800gs
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום כל מי שזוכר- הרכבתי יחד עם עזרתכם מערכת עריכת וידאו. כ.מסך- קניתי בסוף את הכרטיס של ספייר - X800GTO2 , ופתחו לי אותו והמהירו אותו,כולל אחריות! המחיר- 1480 שקל. הכרטיס לא עובד כמו שציפיתי ממנו... עובד טוב אך ציפיתי ליותר. מה דעתכם על הכרטיסים האלה: ATI Radeon X800XL 256MB Asus ATI Radeon X800GTO 256MB Asus ATI Radeon X800XL 512MB Gigabyte כולם סביב אותו מחיר. כמובן אני מעדיף אסוס, אבל לא מצאתי מה ההבדלים בין 2 האסוסים,גם באתר שלהם לא מצאתי מידע אודות פרטים ליבה/זיכרון. מה דעתכם? להחליף ? תודה
-
- 31 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961#detailed מבקש המלצה לגבי הכרטיס הנ"ל מבחינת ביצועים / מחיר אני יודע שקיימים כרגע בשוק כרטיסים של NVIDIA 7800GT / 7900GT ההפרש במחיר ביניהם הוא 300-600 ש"ח. מצדיק את הפערים או שאני יכול בשקט ללכת על הרדיאון ? תודה.
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כניסת PCIMCI ואמרו לי שאפשר לחבר לשם כרטיס TV רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם זה ועד כמה הדבר טוב והאם ניתן להקליט תוכניות בכבלים עם זה ?ועל איזה כרטיס TV הוא ממליץ, תודה.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני צריך לרכוש כרטיס מסך AGP עד סכום של 1200 שקל. השאלה איזה כרטיס יהיה הכי טוב לתקציב הזה ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לפני כמה זמן כתבתי פה שאני רוצה לקנות את ה6800GS אך הזמן חלף ויצא ה7600GT שהבנתי שהוא חזק ממנו. אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת,מה כדאי לי לקנות את ה 6800GS ולהוסיף סטיק זיכרון כדי שיהיה לי 1GB או ללכת על ה7600GT ולהישאר עם ה512MB? אה ועוד שאלה קטנה..כמובן שאני צריך גם ספק (לא כלול בתקציב של 1300ש"ח) מה אתם אומרים הספק HEC 400W יחזיק לי? אני קונה אותו מKSP ב 190ש"ח תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל לשניהם יש אחריות לכל החיים אבל ל BFG ניתן לממש בארץ ולעומת זאת ל evga ניתן לממש רק 3 שנים בארץ ורק בחו"ל את ה-לכל החיים. ה evga בא עם אוברקלוק מהחברה של מהירות ליבה 445mhz במקום 400 ועם מהירות זכרון 1070mhz במקום 1000 ולעומת זאת ה BFG מגיע מהירות ליבה 425 ועם מהירות זכרון 1050 עכשיו אני שואל מה עדיף 1.אחריות לכל החיים לעומת 3 2.מהירות יותר מהירה עידו
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שבוע טוב יש לי כמה שאלות בנוגע לכרטיסי מסך איך אני יודע איזה כרטיס של NVIDIA משתווה לכרטיס של ATI?? מאיפה אני יכול להשיג דרייבר אומגה לכרטיס מסך של נוידיה? FX5200 אם זה חשוב.. למה שאני מחבר את ההכרטיס לטלויזיה אני רואה שחור לבן חיבור הכרטיס הוא SVIDEO קניתי מתאם לטלויזיה RCA .. מה יותר טוב GT,GTO,XT,SE וכל השאר אני פשוט לא יודע מה יותר חזק דוגמא 6600GT או 6600GTO... אני חושב ששחכתי כמה שאלות תודה ושבוע טוב :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בעקבות שיגעון חדש שלי(אוזניות היי הנד)הצורך בכסף, ואי השימוש במערכת הנוכחית שלי, החלטתי למכור את הכרטיס מסך הקיים EVGA 7800GT 256MB ולקנות בערך ב-600 שקל כרטיס אחר שיספיק לי לעבודה נורמלית במחשב. כבר יש לי את המחשב חודש וכל מה שעשיתי זה לשחק כמה פעמים בBF2 וקצת ב-COD2. אני פשוט כבר לא הגיימר שהייתי פעם...מה לעשות השיגעון הזה עבר לי. אז אני מחפש כרטיס בערך ב-600 שקל לא משהו חרא צריך שהמחשב יריץ סרטים ותוכנות גראפיות והכי חשוב שיהיה כמה שיותר מותאם לויסטה שעוד כמה חודשים תגיע. אני לא מכיר בדיוק את כל הדגמים אבל חשבתי על איזה 6600 רגיל או x700 או משהו בסגנון. כמו שאתם רואים אין לי כל כך בעיה עם x2 3800@4800 ו-2ג'יגה זיכרון אני רק רוצה כרטיס שלא יכביד לי על המערכת בגלל שהוא ג…
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אח שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש AGP במחירים 600-800 חריגה 40+-. יש לי יותר עדיפות ל ATI אבל אני לא כל כך מבין בשוק ה LOW -MID END אז אני בוטח בכם .
-
- 24 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
אחרי שהבנתי שאין לי מה לחפש LCD שיתאים לצרכים שלי, הגיע הזמן לבקש המלצות למסך CRT מתאים. אני מתעסק הרבה בעיצוב גרפי לרשת (פוטושופ ופלאש לדוגמא) וגם משחק כמובן. אשמח מאוד להמלצות על מסכים. התקציב יכול להגיע עד 3000, למרות שאני ממש לא מאמין שיש צורך בסכום הזה. בעיקרון אני מחפש מסך 17 ואולי 19. (פשוט לא נראה לי שיש לי מקום על השולחן ל19, אני עוד צריך לבדוק את זה) דבר מאוד חשוב: אנא ציינו את גודל הנקודה במסך שאתם ממליצים עליו, ואם אפשר גם את הרזולוציה המקסימלית שלו וקצב הרענון בה. תודה, LazyBoy
-
- 17 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מצאתי את זה http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=53&view=yes של HIS ב685שח יש עוד כרטיסי מסך עם 2 יציאות dvi בסביבות 600-700שח ומטה AGP 8X? תודה
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך LCD. האפשרות של מסך Widescreen קורצת. מהם היתרונות? מהם החסרונות? וכו'. אם מישהו יכול להעיד מנסיונו על עבודה עם מסך כזה זה יהיה נחמד. איך משחקים עובדים? איך סרטים עובדים? איך מתמודדים עם דברים שלא תומכים בפורמט רחב? תודה
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש 2 הצעות לכרטיסי מסך: האחד- עד 1000 ש"ח לא יותר, עם ביצועים טובים השני- עד 1500 ש"ח עדיף שהכרטיס יהיה מלוג'יק PC כי שם אני קונה את המחשב. שאלה: איזה כרטיס יותר טוב, ה6600GT או הX800GT ? תודה ניב
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף לכבות את המסך כשלא משתמשים במחשב או להשאיר אותו דולק עם השומר מסך?או שזה לא משנה? [יש לי 930B SAMSUNG אם זה משנה] תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
מאושר והכל בדף הדריברים מישהו ניסה? http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
זה מגימספוט מדברים על ויסטה הDX10 ומידע עלו (או איך שבא לכם לקרא לזה): http://www.gamespot.com/features/6143883/p-4.html
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מסתובב לי באתר של NV לראות קצת מידע על סידרת 7900. ואני רואה לי בשער : A new Nvidia Geforce GPU is coming ואז רשום את השעה. האם זה ה 7600GS ש NV שחכה לשחרר? או כרטיס ש NV לא סיפרה לנו? http://www.nvidia.com/page/home.html ד"א יש שם שעון שהולך לאחור.
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לדעת איך המסך של MAG MS776..... LCD אם מישהו יכול לתת לי ביקורת עליו.... מה הביצועים שלו לגבי משקחים....? האם הוא מתאים?.... תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז ככה- הגיע זמנו של ה9800XT שלי ללכת לעולו וכרגע אני תקוע עם MX440 - וזה עצוב. בכל אופן- המפרט שלי מופיע בחתימה, אני מחפש כ.מסך לAGP (ובחיאת, בלי העצות של "AGP מת- תחליף את כל המערכת"-אני ממש לא מתכוון להחליף עכשיו את המערכת- אין כסף לזה ואני יכול לסחוב בכיף לעוד שנה-שנתיים -וכן בהחלט אפשר לסחוב)... עכשיו כבר מזמן לא התעדכנתי בכל הנוגע לכ.מסך... ליקטתי מחנויות ואלה הדגמים שמעניינים אותי: Nvidia: 6600gt 6800gs *נערך* 7800GS לא בתקציב- לא להכניס אותו לשיקול. Ati: X800 gto X800GT X1600 Pro X800XL *עריכה*- ראיתי גם בחנות מסוימת (אסור לפרסם לא?) X800XL VIVO של CLUB3D ב1,623 שח (!!!) אז גם אותו תכניסו לחישוב... אוקיי לגביי התקציב- ובכן כל הכרטיסים פה עולים בין בערך 1000 ל2100.…
-
- 48 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מצפה מהכרטיס להריץ משחקים באותה רמה +- של ה r9550 שלי ושהוא יהיה כמה שיותר זול וכמובן AGP ואם אפשר לצרף לינק לחנות שמוכרת אותו
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מחנות באיזור חיפה (צפון)... אני כנראה יחליף את ה-X700 PRO שלי... זה משתלם? אני מתכוון לקנות את זה קרוב לפסח... (אחרי ליל הסדר) אז יש לי זמן לחכות... תודה לעוזרים מראש
-
- 19 תגובות
- 940 צפיות
-