עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tomg,

אוקיי אז ככה, לפני בערך חודש קניתי מחשב חדש, עם Raedon X800. עכשיו אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה כדי לראות סרטים. אבל כשאני מחבר אני רואה את התמונה בשחור לבן והמסך כאילו קטוע באמצע... כאילו המסך יורד למטה ואז מגיע למעלה ועוד פעם יורד למטה. בקיצר אי אפשר לראות כלום ככה. יש למישהו מושג איך מטפלים בזה? ניסיתי לשנות את ה-refresh rate של הטלוויזיה לכל ערך בין 47-100, לא עזר להוריד את רמת הצבע, לא עזר, רזולוציה, לא עזר, hardware acceleration לא עזר. אין לי מושג מה עוד לעשות. עזרה מישהו? תודה מראש. (ד"א, הטלוויזיה מחוברת דרך יציאת ה-S-video לבננה שמתחברת למגבר, שמשם מחובר לטלוויזיה. ניסיתי לחבר ישירות לטלוויזיה וגם זה לא שינה כלום.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by ariel-ro,

אהלן חברה. יש לי מחשב בבית ישן שהמפרט(חלקי) הוא: pentium 4 2.4GHz MSI P4MAM2-V 512MB זכרון DDR וספק ג'נרי 300-350W לא זוכר כרגע. אם אני אחבר לו את הכרטיס הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode=532 אני אוכל להריץ סרטי FDH? אם כן אז עם איזה מקודד? כי עם CORE AVC אי אפשר. והאם הוא מוציא AUDIO דרך הHDMI? אריאל

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  3. למה לא ללהוריד את הרגיל עם הControl Panel?

4. Started by omri_ro,

שלום יש לי בסלון מחשב שמיועד להצגת סרטים עם כ.מסך 9250 (אני חושב של GIGABYTE) שמחובר עם כבל SVIDEO לטלוויזיה 32" (100hz) משום מה אני רואה מאין פסים שנעים לרוחב המסך מלמעלה למטה ונראים רק בתמונה כהה (משהו דומה לפסים שרואים כשמצלמים מסך מחשב במצלמת ווידאו ביתית והפסים מופיעים בתדירות הרבה יותר נמוכה ונעים באיטיות) ניסיתי לשחק ולשנות מלא הגדרות בדרייבר וגם בזמנו עידכנתי את הדרייבר וגם ניסיתי להחליף את הכבל וכלום לא עזר. אם יש עוד משהו שניתן לנסות אשמח לשמוע התחלתי לחשוב שאולי פשוט איכות יציאת הTV מחורבנת, אם כן אשמח לשמוע המלצות(האילוץ היחיד הוא שהכרטיס חייב להיות AGP)

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by Bakshi1,

היי, לאחרונה התקנתי את דריוור 8.10, הכול טוב ויפה חוץ מהעובדה שהוא גורם לבעיות מעצבנות (ניתן להסתדר איתן אבל עדיין לא ברור לי למה). אני רוצה לשים לטמטום הזה סוף ולדדעת אחת ולתמיד, יש הבדל בכלל בדרייורים ששוה להוריד ולהתקינם במחשב? איזה דרייור הכי מומלץ ובמיוחד לכרטיס שלי x1950pro של gigabyte . תודה.

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by KoM,

מה אתם אומרים על ה-CATALYST החדשים של ATI ? הם באמת סוףסוף מה שכחינו לו כזה הרבה זמן מהחברה ? מישהו ניסה אותם ?

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by chnon,

יותר נכון, כרטיס מסך פולט חום. מאז ששדרגתי את הכרטיס מסך ל2060S, המשחקים אומנם עובדים הרבה הרבה יותר טוב מאשר עם הכרטיס הקודם 1050 2G, אבל מצד שני, בעת המשחקים המחשב(הכרטיס) פולט חום מטורף לחדר. אני מרגיש כאילו ממש הדלקתי מזגן על חום כשאני משחק. בדקתי את המעלות של הכרטיס והמעבד בעת המשחקים והכל נראה תקין. הכרטיס לא עובר את ה72 מעלות והמעבד לא את ה55 גם במהלך 4 שעות רצופות של גיימינג במשחקים כמו FAR CRY 5 וWATCH DOGS 2. האם זה תקין שהמחשב/כרטיס פולט ככה חום? האם זה משהו שיכול להרוס את הכרטיס לאורך זמן?

8. Started by DrDeath,

בכרטיס מסך Geforce 4 שאני מתכוון לקנות כתוב שיש TV-in/out/DVI. TV-out אני יודע מה זה אומר אבל מה זה TV-in? דרך אגב, זה הכרטיס של Gainward geforce 4 4200.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, אני רוכש מערכת Core i5 במימים הקרובים עכשיו אני רוצה כרטיס מסך חדש שלא יהיה גרוע אבל לא רוצה להגזים כי אין לי כסף ממש יש לי 4000 לכל המערכת... אני לא ניראה לי משחק הרבה משחקים אבל אני ישחק פה ובשם כן, משחקים כמו CSS כמו COD6 אבל לא משחקים כמו CRYSIS GTA IV... וגם זה לא הכי בטוח יש לי מסך עם רזולוציה 1920X1080 לכן אני חייב בעקרון 1GB ההתלבטות היא בין: 5750 4870 4850 260GTX בעקרון אני נוטה לכיוון ה5750 בגלל תהליך היצור הנמוך והDX11 ועוד שאלה קטנה הכרטיס הכי זול שהוא 5750 מאיפה שאני קונה זה Club3d במחיר של 761 ש"ח והASUS אחריו [קצת מוזר] שעולה 791 ש"ח מה עדיף מבנייהם תודה על העזרה יום נעים ..

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by yoav9,

לי, יש לי ti-500 מה יתן הagp x8???? אני ירגיש הבדל בכלל ??? ומה ההפרש בינו לבין הx4... באמת משהו שצריך לחכות לו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by udicol,

במחשב Hp Cayak שמכיל שני מעבדים של Pentium 3 , עם 512Mbyte , וכרטיס מסך של GeforceII creative אני לא זוכר בדיוק את הדגם אבל אני זוכר שהוא פצצה. אם אתם לא יודעים תוכנת Bryce 5.0 מרכיבה נופים תלת מימדיים יפיפיים , בצורה קלה ופשוטה . הרכבת טקסטורות מהממות על גופים וצורות שונות . הבדיקה שערכתי היא על מערכת הפעלה Windows2000 שהיא אכן תומכת בשני מעבדים . ברגע שביצעתי Render , לחצתי על כפתור Ctr+Alt+Del ובדקתי את מצב המעבדים . מעבד ראון עבד פחות או יותר בסביבות 80 % ואילו השני , קפץ באיזור של 10-20 % בלבד . אני שואל האם המעבד השני אמור "לעזור" לתוכנה לבצע Render בצורה מהירה ? ומי אמור לחלק את העבודה ? מערכת ההפעלה או התוכנה ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Bose,

אז במה אתם בוחרים?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by Yaniv_sosner,

שווה להחליף 256MB GF7600GT ASUS + קירור Zalman FC-ZV9 + 200ש''ח בעד.. X1950PRO..? אני קונה (מחליף..) אותו עוד חצי שעה..! מהר תגיבו..

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  14. אהלן, אני קונה מחשב חדש (5500 ש"ח כולל ציוד היקפי), ורוצה להתאים לו כרטיס מסך בסכום של 800-850 ש"ח. השימושים של המחשב יהיו בעיקר אינטרנט/אופיס, אך אני רוצה שיריץ visual studio ללא בעיות וכן משחקים חזקים יחסית (אך לעתים רחוקות יותר..). ממה שראיתי בפורום הזה ופורומים אחרים (פורום מפרטי מחשב בעיקר) ראיתי שממליצים הרבה על ה-ATI Radeon HD4850. האם הכרטיס שמצאתי - Palit ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI PCIe (לינק: http://tms.co.il/product/5851) הוא הכרטיס שהכי מתאים לצרכים שלי? איך הוא ביחס ל-Palit 9800GT 512MB Retail (לינק: http://tms.co.il/product/5859)? האם יש כרטיס אחר שיותר מתאים לשימושים שלי? האם יש כרטיס HD4850 של חברה אחרת שנחשב ליותר איכותי/אמין באותו טווח מחירים? …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by T-Flash,

המחיר של ה 1900XT: 549 דולר. 625MHZ לליבה ו 1450MHZ לזיכרונות...512M יוציא ליד ה 10K ב 3DMARK05... המחיר של ה 1900XTX: 649 דולר. 650MHZ לליבה ו 1550MHZ לזיכרונות...512M יוציא קצת יותר מ 11K ב 3DMARK05 הבדל קטן הקלוקים... אבל גדול במחיר... http://www.hexus.net/content/item.php?item=4346 בידיעה יש שם גם את GF7900 512M ... אולי מחכה לנו עוד כרטיס חדש? לדיון הקודם כאן בפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160812.0

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. יש לי כרטיס של ATI ואני רוצה להעביר סאונד בחיבור HDMI. כבל DVI ל-HDMI לא מעביר סאונד מהכרטיס ולפי הבנתי יש צורך במתאם מיוחד של ATI שמגיע עם כרטיסים מסויימים. אז איפה קונים כזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by keypod,

אני מזמין כרטיס מסך מחו"ל (מביאים לי) והתכנון שלי היה ללכת על 9800PRO לפי כל ההמלצות כאן אבל, משום מה אני לא מוצא כרטיסים כאלו עם 256MB (משהו שאני חייב לקראת LONGHORN) ולכן חשבתי (בצער רב) לפזול לכיוון של NVIDIA. השאלה שלי איזה כרטיס שלהם מקביל מבחינת ביצועים ל- 9800PRO? תודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by onadiv,

בעזרה של הפורום אני פחות או יותר סגור על מפרט אבל אני לא בטוח עם הכרטיס מסך.. 9600GT זה 610 שקל HD3870 עולה 650 שקל שניהם בעלי 256 bit ו512 MB אבל אני לא יודע מה מהירויות השעון שלהם. אני צריך שתסבירו לי מי מהם יותר טוב ולה כדי שאני אדע להבא תודה רבה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by Fkl0ster,

אני מניח שיש חלק לא מבוטל בפורום שדי מחבב את החברה הזו. אני עוד זוכר כשהיא התחילה כיצרן OEM-י פשוט, שהתפרסם בזכות ELSA המוכרת לכל באיכות שלה. הGF2 GTS של ELSA, הלא הוא ה Gladiac הזכור לטוב בעיקר בזכות ה"פילטרים" האיכותיים שלו, יוצר ע"י VisionTek. כך צברה לעצמה החברה מוניטין ראשוני בעולם החומרה ולקוחות שראו כי ELSA בחרה ב VT כדי לייצר עבורה את הGTS-ים, בטחו בה, וטענו כי אם ELSA בחרה דווקא בVT, וודאי היא מייצרת כרטיסים ברמה! איך זה מתקשר אלי? ובכן יש לי כרטיס מסך מתוצרת VisionTek מסדרת ה Xtasy ה'מהוללת' שלהם, שהיא הכי חדישה, למעשה. הכרטיס נקנה בארה"ב , וזמן קצר לאחר התקנתו, גוף הקירור+מאוורר (HSF) שלו כמעט נפלו לגמרי! הגוף עדיין נאחז בכל כוחותיו שצ'יפ החמים רק בנקודות מעטו…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום לכולם. אני לפני קניה של לפטופ ורציתי לברר למה מקבילים הכרטיסים המובנים\ ליבות מובנות בCPU... לדוגמא, כשכותבים לי במפרט שיש מאיץ גרפי Intel HD Graphics 3000, מה זה אומר? אני מניח שאת כמות הזיכרון למאיץ גראפי אני יכול להקצות דרך התוכנה של הלפטופ עצמו אז זה כנראה לא בעיה (יהייה "רק" איטי יותר) אבל מבחינת כוח עיבוד ואיכות התצוגה, למה זה מקביל מהכרטיסים האמיתיים (רדאון\ ג'יפורס)? באיזה DX זה תומך? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  21. כיום הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא- התקציב שלי נע בין 450 ל550. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב יותר מהנוכחי שלי ויתן פוש למשחקים חדשים שיצאו,שאר המפרט שלי הוא AMD 3000 2 ג'יגה זכרון מהירות 3200. רק PCIE מצאתי את הדבר הבא- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10982 מה אתם אומרים? אשמח לעזרה,תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by גל פרידמן,

האם יש תוכנה לבדיקה של פקסלים שרופים? ואם לא , איך עושים את זה לבד

23. Started by asili,

אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ ואני נורא מתלבט בין 2 מסכים 1. סמסונג 959NF 2.IIYAMA PRO VISION 454 ההבדל הניכר לעין בין שניהם הוא החיר תוספת של כ 800 שקל למחיר הסמסונג אני יודע שמסך מחליפים רק אחת לכמה שנים טובות אבל אני עדיין לא יודע אם שווה להשקיע את ה 800 שקל האלה ולקנות את ה IIYAMA אז בבקשה תעזרו לי להחליט

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by iyehuda,

דגם 6200 256M על הכרטיס רשום כך : inno3D 6200 agp-64bit w/256mb dvi tv ddr2 i-a6200-g4e3

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  25. Started by camera,

שלום לכולם אני עומד לפני קניית המחשב הזה: Intel Core i5-4570 3.20 6M אינטל מעבד 8GB 1600MHz DDR3 את השאר מסובך להעתיק מההצעת מחיר של הטכנאי, זה העיקר. אני רוצה nvidia בלבד (יודע שזה מוזר). 1.איזה כרטיס יהיה הכי משתלם?, האם עדיף לקנות כרטיס זול יותר על מנת להחליפו בעתיד? תודה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.