כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט אם שווה להזמין מנועה את ה BFG 640 OC ב 2190 שקל או פשוט לקנות GTS 320 רגיל באיזה חנות לידי בחולון ב 2000 שקל... כי אני מאזור המרכז והקטע של אחריות ונגישות לחנות די חשוב לי ונועה הם רחוקים לי מאוד. מצד שני אני רוצה סוף סוף כרטיס מסך נורמלי במקום הגרוטאה שיש לי עכשיו ... האם שווה לעשות נסיעה לחיפה או להזמין עם שליח את הגריסה של 640 ... אם כן אני אעשה זאת ..או בגלל המסך שלי 19 זה לא יהיה כזה משמעותי וזה יהיה ביזבז של דיבורים וזמן ואז אני פשוט אחליט ללכת על הגירסה של 320 בחנות קרובה....אני לא משחק על1600 1200 רק פחות.
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום שלוםיש לי התלבטות שאני רוצה לשתף אותכם בה כדי שתעזרו לי אני מרכיב מפרט שתקציבו כ- 4.7K לכרטיס מסך התקציב 1,500-1,600 ש"ח השאלה שלי היא מה עדיף : לרכוש כרגע את הכרטיס מסך GTX570 1280MB עם OC של GIGABYTE שעולה 1,570 ש"ח או לחכות להתפתחות בנוגע ל GeForce GTX 670 Ti ? לפי מה שהבנתי ה GeForce GTX 670 Ti אמור לצאת עוד חודש והוא יעלה כ-300$ , כלומר יהיה בתקציב שלי וגם חזק יותר מה GTX580 אגב למי שמתעניין זה המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/9wbmanu3 מה לעשות :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחדשתי במסך 24" (ברזולוצית 1920 על 1200). יש ברשותי כרטיס מסך XFX 8800GTS 512MB השאלה אם כרגע הוא יוכל "לסחוב" משחקים חדשים שיוצאים באיכות טובה. האם שווה להשקיע עליו OC? או שכבר עדיף להיפטר ממנו ולהביא כרטיס חדש? אני מאמין שאני אוכל להמשיך איתו עוד כמה חודשים עם OC אבל השאלה אם הOC ייתן שיפור מורגש בביצועים או סתם יחמם לי את הכרטיס.. ואם אתם ממליצים על כרטיס חדש איזה כרטיס הכי מומלץ? קראתי הרבה על HD5850 (שמעתי גם שמעולה לOC) אבל השאלה אם שווה להשקיע עכשיו 1500 שקל או שעדיף לחכות לירידת מחירים? בקיצור, אני צריך עצות ועדיף מאנשים שמבינים ויש להם ניסיון עם כרטיס כמו שלי / דומה. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הכרטיס המדובר הוא Sapphire x800gto 256bit 256mb agp שלפי הצהרות היצרן מגיע עם 12 צינורות עיבוד, לפי מה שקראתי בעיקר במודעות של פורומים מחו"ל שמצאתי בחיפוש ניתן לפתוח בדגם זה עוד 4 צינורות ואז יהיו סה"כ 16 צינורות עיבוד... כאשר קניתי את הכרטיס התקנתי את הדרייברים ומיד גם התקנתי את ATI Tool כי לבדוק יותר פרטים על הכרטיס לתהמתי גיליתי את הדבר הבא: רשום שיש 16 צינורות עיבוד אקטייבים (אתם יכולים לראות זאת בקובץ המצורף). השאלה שלי איך יכול להיות שזה הגיע ישר פתוח עם 16 צינורות, האם יכול להיות שזו טעות? ועדיין פתוחים רק 12? ובאיזו תוכנה אחרת אני יכול להשתמש בכדי לאמת את העניין שאכן יש לי 16 צינורות עיבוד פתוחים...? אודה לכם אם תעזרו לי לפענח את העניין... תודה מראש, ליאור. [attac…
-
- 14 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Sapphire ATI 7850 1GB 256-bit GDDR5. 1. האם הוא יכול להריץ משחקים חדשים יחסית כמו Assassins creed unity, Far Cry 4, COD, בהגדרות גרפיקה בינוניות פלוס לפחות, או שכדאי לשדרג? 2. אם כדאי לשדרג, איזה כרטיסים מומלצים בטווח פלוס מינוס 1000 ש"ח, שגם יתנו שיפור ממש משמעותי יחסית לנוכחי, וגם יהיה להם "אורך חיים" (מבחינת יכולות למשחקים עתידיים) לשנים הבאות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רדאון 9600 וcatalyst עם control ceter and panel והגירסה די ישנה (5.2 נראה לי) והתקנתי אותו אחרי פורמט אחרון שעשיתי. אף פעם לא ממש הבנתי איך לעדכן את הדרייברים וזה נושא די בעייתי בשבלי בגלל שאני לא יודע איזה גירסה להוריד (עם פאנל, בלי וכו') ועם למחוק את כל הקשור לדרייבר או שרק את הדרייבר עצמו? אשמח לקבל הסבר קטן שידריך אותי בעניין הזה כי אני רוצה לעדכן לגירסה 5.5 והאם זה מומלץ להשתמש באיזו תוכנה שמוחקת עקבות של הדרייבר הישן?, אם כן אמח לקבל לינק תודה ומקווה שזה המקום הנכון לשאול.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי כרטיס מסך בין 3 שנים - Asus EN7900GS. עד היום הוא שירת אותי נאמנה ולאחרונה התחילו להופיע כל מיני ארטיפקטים במשחקים. בדיקה קצרה העלתה כי הוא מתחמם מאוד (הקיץ הזה עוד לא התחיל והכל מאוד חם שם במארז). אני תוהה האם לקנות קירור לכרטיס המסך (נניח Accelero S1, עם מוד מאוררים יוצא כ 150 ש"ח), או שפשוט לקנות כרטיס מסך חדש ב 200-300 ש"ח ולקבל ביצועים טובים יותר בלי על ההתחממות הזו. המשחקים שאני משחק הם לא הכבדים ביותר שיש, ואפילו די רחוקים מזה. Bioshock, Team Fortess, C&C RA3 - כולם רצים יפה על הכרטיס, אבל C&C3 התחיל ממש לגמגם לאחרונה, כנראה באשמת ההתחממות הכללית. מה עדיף? קירור חדש או כרטיס חדש? אילו כרטיסי מסך מומלצים בטווח המחירים הזה יש? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך 7600GS מלפני ארבע שנים, אני מעוניין לשדרג את כרטיס מסך במחירו 350-/+ השימוש העיקרי הינה סרטי טבע HD שמחובר לטלוויזיה LCD שהן לפעמים מקרטעות כאשר מעל 3000 ציפורים עפות בסצינה אחד ולפעמים גם סצינות שאינן ציפורים מקרטעות, ושנית אני משחק מעט מאוד משחקים מלפני שנה-שנתיים קרוב לוודאי גיימר פחות ממוצע. המפרט שלי הינה: לוח האם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS שימו לב! PCI express מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זיכרון: 2.5 גיגה ספק: 500W dual 12v power supply שהחלפתי לאחרונה אם תמליצו כרטיס מסך עם חיבור HDMI, מגיע גם עם קול? ומה הבדל משמעותיים בין 7600GS לכרטיס החדש שהמלצת? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
זה עדיין בBETA, עדיין אין לי BIOSHOCK, אני כרגע עם 162.18. כדאי להוריד את הדריוורים החדשים http://www.nvidia.com/object/winxp64_163.44.html ?
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך fx5200 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב בשביל משחקים ויש לי לוח אם פנטים 4 שתואם ל-agp , האם יש כרטיסים טובים שיחזיקו הרבה זמן או שעדיף לי לקנות כבר לוח אם עם pci-e ואם כן לקנות אז יש לוח עם עם pci-e שתואם לפנטיום 4?? יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 1 ג'יגה ראם
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייח בבית מעבד e7400 2.4GH 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך מובנה עם 256מגה זיכרון. מריץ WIN7 32BIT והכל סבבה אבל לאחרונה אני רוצה לערוך עליו סרטים ב HD ואני אפילו לא מצליח לראות עליו סרטונים שמצולמים באיכות ממש גבוהה.... חשבתי לשדרג כרטיס מסך. המחיר לכרטיס מסך פשוט היום הוא כ 200 ש"ח האם זה יפתור לי את הבעיה עם סרטוני HD באיכות 1080? ועריכה וכו? או שאולי שווה כבר לשדרג את כל המחשב באיזה 1500 ש"ח כי נראה לי שכרטיס המסך המובנה שמקבלים היום יריץ את הסרטונים ואפשר לערוך איתו והכל. (או שאני טועה?) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום חברים. אני שוקל לעשות שדרוג קטן. ה- X1950 PRO כרטיס סבבה ויש לי אותו בדיוק שנה עם קירור שקט לחלוטין, הנה תמונה בכל מקרה, אני שוקל לקחת את הכרטיס הבא: 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E של GIGABYTE, בעלות של 709 ש"ח ב-KSP. אני יודע שעדיף ה-4850 שהוא טיפה יותר טוב אבל עדיין, 700 נראה לי מחיר סבבה לחלוטין. אני בעיקר רוצה לשחק CRYIS WARHEAD החדש, אוליי גם שוב את הקודם עם גרפיקה יותר טובה , ASSASINS CREED, BROTHERS IN ARMS וכו' מה נראה לכם? שווה? כדאי משהו אחר? דרך אגב,יש לי 2GB זכרון, יש טעם להוסיף עוד 2? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע עם Radeon Rx580 4GB, סה"כ דיי מרוצה, אבל התפנה לי קצת תקציב (1300+-) והדבר היחיד שאני יכול לשדרג משמעותית יהיה כרטיס המסך, שמתי עין על ה Radeon XT 5600 XT (מצאתי דגם של MSI XT Gamig MX ב1300 באמאזון). ראיתי שכולם מתרגים מהכרטיסים בטווח המחירים של 2000+, אני לא אוציא סכום כזה ולא ראיתי\שמעתי\קראתי שום דבר על כרטיסים ביניים. יש טעם לחכות או שעדיף כבר לשדרג עכשיו? אני עם מסך 23'' חדש, כך שלא אשחק על יותר מ-1080p, אבל המשחקים כן יהיו כבדים (בעיקר Cyberpunk, Rdr2). המפרט שלי כרגע: Ryzen 5 3600 Gigabyte B450 DS3H Corsair Vengeance LPX 16GB (2 X 8GB) DDR4 3000 Gigabyte Radeon Rx 580 4gb Antec NeoEco 550w
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי חברים. אתמול חיברתי מסך נוסף ל GTX 460 שלי. חשבתי שאוכל לשחק BF4 במסך אחד, ובשני לגלוש ולהיות ב TS. מסבתבר שלא. אם אלחץ על שולחן העבודה במסך השני, המשחק יתמזער במסך הראשון. שמעתי מאחרים שזה לא כך. הם יכולים גם לשחק וגם לגלוש במסך השני ללא הפרעות. חשוב לציין שאני עם ווינדוס 8.1. ניסיתי להתקין את ultramon אבל הוא לא תומך בווינדוס שלי כנראה (לא נפתח גם עם תאימות). לא יודע אם התוכנה הזאת יכולה לעזור, רציתי לנסות. יש לכם השערות איך אוכל לסדר את זה שאוכל לשחק במסך אחד ובשני לגלוש בלי שהמשחק יתמזער? תודה, אביב.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עוד יכול לשנות את ההזמנה שלי כרטיס מסך X1950XT למה אין אותו במלאי מה אתם אומרים אני גם צריך להתרגן על ספק אז בהתחלה לא יהיה לי ספק מה אני יעשה שאני קונה את הK800i אני קונה אותו ב1150 את הפלפון הכרטיס מסך ב1090
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי innovision 9600gso 768MB, אין לו חיישן טמפ',אבל אני מרגיש שהוא חם אם שמים יד, וגם ניסיתי ATI TOOLS ואין שם צג של מאוורר, אותו הדבר גם בזה של הNVIDIA... מה לעשות? איך לשנות?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום! יש לי 1900GT עם CATALYST 6.11 ן ATI TRAY TOOL הכי חדש - חיברתי את הכרטיס לטלוויזיה בחיבור COMPOSITE (בננה רגיל) והאיכות לא משהו בלשון המעטה - עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה הסברים אז רציתי לשאול איך אני מתאים את הטלוויזיה לצפייה יותר טוב וגם איך אני גורם לזה שברגע שמשתנה רזולוציה במחשב זה יכבה לי את הטלויזיה (למשל כשMEDIA PLAYER רץ עם FULL SCREEN VISUAL ברגע שאני מחזיר אותו לגודל רגיל זה מכבה את האות לטלוויזיה ואז צריך שוב דרך ה TRAY TOOL להפעיל מחדש...) תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תראו חבר'ה חשבתי פה והחלטתי לשאול את עצתכם.... שמתי לב שעל אריזת הg4 mx 440 שלי כתוב שהוא תומך "complete directx support including directx 8.1" ומכיוון שכולנו יודעים שg4mx440 לא תומך תמיכה מלאה בdirectx 8 ובוודאי שלא ב8.1 אז יש סיכוי תיאורטי לתביעת החברה על הטיית הציבור ופירסום מידע שקרי ולא נכון........ ???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאלו מכם שעדיין לא שמו לב, לאחר מספר חודשים שהנושא נשכח מעט המדריך שב ועודכן (יש מקום לציין את תרומתו של 3DGOD ביצירת ועדכון המדריך). הנושא מאוד מקיף, ולכן רצוי לעיין בו לפני כל פתיחת דיון בנושא הנ"ל. למדריך
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לתקציב של 600 שקל (אני יודע שזה לא הרבה אבל, זה מה יש, ובבקשה אל תלכו לכיוון של "תוסיף עוד 100 ש"ח ותקנה XYZ") איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות (לא משנה לי משומש או חדש). אגב: חשוב לי שהכרטיס לא ירעיש יותר מדי. לא כך כך חשוב לי הקטע של התמיכה ב-DirectX9. רזולוציה מספקת עבורי זה 1024X768. מה אתם מציעים? נ.ב. אם למנהלים כאן לא יפריע - אז למי שיש כרטיס למכירה שעונה על הדרישות מוזמן לשלוח לי מייל או להגיב כאן. תודה. oktan@walla.co.il
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX86T256D&cart=1178516049438815〈=heb יש לי מאורר שקט וגדול של suerred הספק שלי יעמוד למשימה הזאת? http://img258.imageshack.us/my.php?image=picture001gh4.jpg
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ותהו איך נוצר מצב שבו האסוס זול מconnect3d, בדקתי ומסתבר שהכרטיס מוחלש ב19mhz בליבה. http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1411&l1=2&l2=8&l3=338 - אסוס, 581mhz לליבה. http://www.connect3d.com/products/pcie_x1950pro.htm - connect3d - 600mhz לליבה.
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כמו חד גדיא בפסח: מעשה בהורי המאד מבוגרים שנאלצו להחליף מזגנים. הזמינו 2 מזגנים באלקטרה וקיבלו גם "מתנה" - 2 מסכים "19 רחבים של ACER. כניסת VGA בלבד. מה לעשות ואין להם לא מחשב ולא מושג במחשבים - נתנו את המסכים מתנה לבנם היחיד. עכשיו, לי יש כבר 2 עמדות עם מסכי "19 רגילים האחד viewsonic vp930 והשני EIZO משובח. חשבתי לעצמי שעבור הבת שלי, בוגרת החוג לקולנוע, יש אולי יתרון בעבודה עם שני מסכים (וגם טלויזיה) למרות שהגובה של המסך הרחב קטן בכ-5 ס"מ מאחיו הסטנדרטי. המחשב של הבת הוא מסוף 2005 והא מבוסס P4-3G ויש לו כרטיס מסך gainward ultra/1980 (מבוסס geforce 6600GT). לכרטיס יש: יציאת VGA, DVI וגם VIVO. קיויתי שאולי ה DVI הוא מסוג DVI-I אבל כשחיברתי מתאם DVI-VGA המסך לא הגיב. עכשיו,…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני כרגע עם 8800 ULTRA, ושוקל לשדרג. מצאתי דיל מאוד טוב על GTS 450. הסיבה לשדרוג היא שלצערי הכרטיס מסך שלי לא ממש מסתדר עם NEED FOR SPEED HOT PERSUIT החדש האם שווה בכלל את השדרוג???
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-