כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש תוכנה או שיטה לדעת איך עובד המשחק ? D3D או OPENGL ???.....
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכם אני זקוק לדריבר הכי עדכני לכרטיס מסך RADEON 9200 אני משתמש ב XP תודה רבה לכם מתן
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס Radeon X1900 XTX עפ"י עצה של אחד מחבריי הומלץ הכרטיס של Connect3D אני נאמן שנים לכרטיסים של ASUS האם יש הבדל כלשהו בין החברות ? איזה כרטיס Radeon X1900 XTX הכי טוב היום (לא חשוב המחיר) ? תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האתר theinquirer מדווח שATI מתכננת להוציא עוד כרטיס GTO למרות שהם מוציאים את 1800GTO שעדיין לא הגיע לשוק מן הסתם (http://www.theinquirer.net/?article=30528 ). כנראה הקלוקים שלו יהיו 500/1000 MHz ויהיה מבוסס על הציפ R580. המחיר לא ידוע . המקור : http://www.theinquirer.net/?article=30529 האם הכרטיס בא להתחרות ב7900GT? :
-
- 47 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה איזה מסך Lcd הכי כדאי לקנות... בגודל 17 אינטש תודה
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אני לא יודע... מה קרה לו פתאום... לא נגעתי בהגדרות ופתאום רואים במסך נורא בהיר.... הנה תמונה שתסביר את העניין: http://img95.imageshack.us/my.php?image=untitled13mo.jpg בדסקטופ זה נראה בסדר... רק כשאני נכנס לתיקיות/תוכנה הבהירות כזאת מטורפת!!! תודה לעוזרים מראש נ"ב יש סיכוי שזה בעייה של המסך? (הפרטים שלו במפרט)
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין: MSI GeForce NX6200AX-TD 256MB LF AGP ל: ASUS N6200TD/256MB AGP
-
- 15 תגובות
- 898 צפיות
-
-
1) למה ה 7300GS זול יותר (בסביבות ה 500 ש"ח) לעומת ה 6800GS (שהוא יותר יקר מה 7300GS) ? 2) האם הכרטיס הזה ?Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E? יותר טוב מה 6800GS 256MB TV, DVI, PCI-E של eVGA ?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
רציתי רק לדעת איזה כרטיסים אפשר להשיג בגרסת AGP כי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי אני ראיתי בסטיקי ש 7600GT הכי משתלם
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה קניתי מחשב חדש אחרי התייעצות פה עם אנשים בפורומים, ואני חושב שיש לי בעייה עם הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח, יש לי את המערכת הבאה : מעבד אינטל 930 לוח אם ASUS 975 זיכרון 2 גיגה - PQI 667 כרטיס מסך -SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E ושני הרדיסקים 80 גיגה שמחוברים ב-RAID 0 הבעיה היא כזאת : נניח במשחק QUAKE 4, ברגע שאני שם את המשחק על רזולוציה של 1280X1024 אני לא יכול להפעיל את הפילטר ANTIALASING על X16, למה ??? הכרטיס מסך לא מספיק חזק בשביל זה ? אותה תופעה יש לי גם במשחקים סריוס סאם 2 ודום 3 . מה אתם אומרים ???
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימוש העיקרי של הכרטיס הוא חיבור של 2 מסכים במקביל באמצעות 2 יציאות DVI (אם יש דבר כזה) או יציאת VGA ויציאת DVI (יציאה אחת עבור פלזמה בחיבור VGA). * כרגע יש לי מוניטור רגיל עם חיבור VGA אך יש אפשרות שבקרוב מאוד ארכוש מוניטור LCD עם חיבור DVI, כרגע אוכל לחבר באמצעות כבל DVI ל-VGA . בעקרון אני לא מחפש כרטיס גרפי חזק משוכלל כי יש לי מחשב דיי חלש, הכרטיס שמותקן לי כרגע הוא גיפורס 2 אז אני מחפש כרטיס ברמה שלו או קצת יותר (עדיפות לכרטיס מבוסס צ'יפסט של נוידיה). התקציב עד 500 ש"ח. המחשב שלי (עם הכרטיס הנוכחי) אינו יכול לנגן בצורה חלקה סרטים ברזולוציות גבוהות יותר מ-720X576, אם יש כרטיס חזק שיאפשר לי לנגן רזולוציות גבוהות יותר ואפילו HDTV ב-720P אז אני מוכן ללכת עליו. המחשב שלי …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.יש לי כרגע כרטיס מסך מסוג geforce fx5200 אני רוצה לשחק בדום 3,swat 4 ובמשחקים עם גרפיקה ברמה הזו איזה כרטיס מהרשימה החדשה שיש בפורום אני צריך לקנות כדי שהמשחקים האלה יעבדו חלק וטוב?, התקציב שלי הוא 400-800 ש"ח 2.האם יש אפשרות לשחק בפלייסטיישן 2 על המסך מחשב? תודה לעונים ולעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לATI משהו כמו הSLI של NVIDIA(נודיה למי שלא הבין אותי) ואיך קורים לזה? תודה מראש... :xyxthumbs:
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כ.מסך 7800GT דגם מואץ מהמפעל של לידטק, הייתי בטוח שזה המאוורר של המעבד שמרעיש אבל התברר שלא הוא דיי עושה חור בראש
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בקרוב בנצ'ים... לאלו שזוכרים את הבעיה שהייתה לי שזה לא הצליח להעלות את חלונות XP, זה נפתר, אבל רק בעזרת פירמוט והתקנה מחדש. ניסיתי הכל לפני, לא עזר. אבל עכשיו הכל פועל טוב ואני שמח. אני שם לב שאני אחד הראשונים פה עם ה7800GS, אז אני ייתן בנצ'ים בקרוב.. ונראה את כוחו של הכרטיס
-
- 13 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מחשב במשרד ואין לי שם טלוויזיה אבל יש לי כרטיס טלוויזיה ואנטנה איך אני יכול לראות את ערוץ 1 ו2 ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ,אני פונה שוב כי הייתי רוצה להתייעץ הבנתי שהטכנולוגיה של AGP מתה, עכשיו אני ועוד בעלי מחשבים נורמליםעם AGP רוצים להנות מביצועים עד ליציאת סוקט AM2 לפי כמה וכמה דיונים הבנתי שאין הצעה נורמלית לכרטיס . חשבתי על הX850pro אבל אם הוא לא נפתח מבחינת צינורות עיבוד אז זה בזבוז ,יש לעומתו את ה-6800GS באותו המחיר אבל הבנתי שזה לא כדאי להשקיע סכום כזה על מערכת ישנה. מה אתם מציעים לי לעשות? כי אני לא יודע איזה כרטיס ובינתיים אני לא משחק.
-
- 32 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, פתחתי כבר אשכול על זה והציעו לי להחליף ספק, החלפתי לenermax 370. הכרטיס כאמור עובד ותקין, אך הווינדוס לא עולה, יש הרצה של ביוס, דוס הכל טוב, אבל כשזה מגיע להתחלת ההטענה של חלונות XP, יש לי מסך שחור. כאילו זה התנתק מהכרטיס... משהו נורא מוזר. הרצתי את windows מדיסק יש איזה גירסא מיוחלדת וזה עלה, וראיתי בeverest על אותו דיסק שה7800GS תקין. מה יכולה להיות הבעיה!?!? זה כל כך מוזר! וכשאני מחזיר ל6200, הכל עולה כרגיל!!! לגמרי חלק.
-
- 8 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אודה אם תוכלול לייעץ לי איזה מסך מחשב כדאי לקנות. הוא מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. ראיתי את samsung 997mb וראיתי גם מסך של viewsonic דגם g90b. אשמח לקבל הצעות למסכים אחרים גם. יש בעיה כי היום אין מבחר כמו בעבר. כולם עוברים ל-lcd. תודה מראש לכל העונים
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפרטים באנגלית : Features: 48 Pixel Shader Processors 8 Vertex Shader Processors DirectX® 9.x compliant Shader Model 3 support High Dimension Floating-Point Textures Multiple Render Targets Up to 16x Anisotropic Filtering Up to 6x Multi Sampling Anti Aliasing Up to 12x Temporal Multi Sampling Anti Aliasing Full Screen Anti Aliasing Gamma Correction Avivo Video Gamma Correction 3Dc Normal Map Compression Video in, Video Out Dual Link DVI HDMI Ready ותמונה לסיום: http://img324.imageshack.us/my.php?image=x1900xl8mq.jpg למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=90370
-
- 13 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
בידעה בחדשות כתוב שה 7600GS יהיה באפיק של AGP ופה כתוב זה בPCIe , http://www.theinquirer.net/?article=30439
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
298$ יוצא בערך 1400 ש"ח אבל מוסיפים לזה מע"מ והכל.. ועוד לא ייבאו לשם 7900GT..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם משהו יודע איך הכרטיס הזה בביצועים: nvidia geforce 6600nx msi. האם סיומת nx היא כמו le? תודה..
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-