עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך geforce של ASUS AGP-V7100 sdram 400mx ו-WIN98 הבעייה שבאתר של ASUS כאשר אני מקיש V7100 אני לא מוצא לו דרייברים. אבל באתר של NVIDIA אני מוצא את זה. האם אפשרי להוריד מ-NVIDIA? ובכלל, מה ההבדל במקרה זה בין ASUS ובין NVIDIA?

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  2. היי , יש לי כרטיס מסך של 9200 SE 128MB של חברת sapphire רציתי לדעת אם הוא תומך באפשרות הזאת : " 3) AGP Fast Write Control- זהו, עד כה, הפיצ'ר(: והמבין יבין)השימושי ביותר שניתן לשנות. הוא מאפשר למערכת ל"דבר" ישירות עם הזיכרון של כרטיס המסך במקום לעבור דרך מערכת הזיכרון הראשית של המחשב ומעניק שיפור של בין 5-1%. למרות זאת, עליכם לוודא שכרטיס המסך שלכם תומך באפשרות זו(רוב הכרטיסים החדשים תומכים), מכיוון שאם לא יתכנו בעיות ביצועים או בעיות בפעולת הכרטיס. " ציטט מהFAQ תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by Lirux,

מה ההבדלים בין המסכים? ומי יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  4. אז ככה.... יש לי שני שאלות קשורות בכרטיסי מסך. אבל קודם המפרט שלי כדי שאתם תוכלו לענות על השאלות שלי אז ככה זה המפרט שלי : GIGABYTE MOTHETBOARD GA-K8NF-9 WITH nFORCE 4 x4 AMD ATHLON 64 3000+ CPU Dual Chanel 1024MB 2*512 DDR400 GIGABYTE G-FORCE 6600 256MB 128bit PCI-E SONY DVD-RW/+- DL דגם 28A שני שאלות : א. אני מעוניין לקנות את ה7900GT החדש. האם יש מצב שלא יהייה פה מקרה של צוור בקבוק לכרטיס ? ואם יהייה מה להחליף ? ב.אני חיפשתי באתר של גיגבייט אבל הם לא נתנו את הנתונים המדוייקים של מהירויות השעון של הכרטים מסך הנוכחי שלי. ואני ותוכנות לא הולכים ביחד אז תהיתי אם אתם יכולים להגיד לי את ה Core Clock frequency וה Memory Clock frequency שלו ..... אני לא יודע את הדגם ה…

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by exXxTreAm,

http://www.sfera.co.il/viewpart.asp?partID=89&cat=5&subcat=13 שווה קנייה? ישפר לי הרבה מ6800?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מכיוון שאני ממש לא משחק במשחקים אני הולך למכור את הכרטיס מסך הנוכחי שלי 7800GT ולקנות במקומו X1300 PRO 256MB DDRII או GF6600 256MB עכשיו הדבר היחידי הגראפי אצל במחשב כרגע הוא כל השולחן עבודה שעבר שינוי. אני משתמש ב RK Luncher DOCK למי שמכיר וב-sysmetrix . רציתי לדעת זה שהחלפתי את הכרטיס ל-x1300pro או ל6600 ישפיע על הביצועים יחד עם התוכנות האלה? כי בסה"כ הבעיה איתם זה זיכרון ומעבד ולי יש 2GB זיכרון ומעבד X2 3800@4800. ככה נראה השולחן שלי: [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ophir555,

איזה מסך מומלץ עד לסביבות סכום זה. שמתי עין על ה 760 bf של סמסונג, אבל אמרו לי שסתם יקר ולא שוה כרגע את ההשקעה..

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by ophir555,

מי שהוא מכיר כרטיס מסך חדש 6800gt לא 6800gs . מה היכולות שלו לעומת ה gs .

• 10 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by RobiNooB,

יש לי בעיה . 2 בעצם הראשונה היא שאני מדליק את ה TVOUT .....את הסרט בצג מחשב אני לא רואה אלא מסך שחור אבל בTVOUT רואים בעיה שניה היא שאתה הכתוביות אני רואה בג'יבריש למה זה ?

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by guy_b,

יש לי מחשב חדש . לאחר התקנה ואובר קלוק קטן הוצאתי את התוצאות הנ"ל האם הם טובות?. מעבד INTEL D920 לוח אם GIGABYTE SLI 6800GS *2 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by Mr Gadget,

יש לי מסך LCD של ViewSonic Vx924 ואני רוצה לנקות אותו מאבק שמצתבר מישהו ניסה פעם עם מטלית פלא (מיקרופייבר) לניקוי מסך LCD זה באמת לא סורט? זה מה שרשום: "מטלית הפלא לניקוי משטחים עדינים עשוי מחומר , מיקרו פייבר מיוחד , ללא שריטות ללא חומר ניקוי . מסיר אבק , טביעות אצבעות ,שומן מתאים לניקוי מסכי LCD עדשות מצלמה ,תקליטורים ,עדשות משקפים ,תכשיטים ועוד"

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. השאלה בכותרת

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? או שחייבים את אותו כרטיס בדיוק ?? ואם כן חייבים שהוא יהיה אותה חברה ?? ואם לא אז צריך להתקין שתי סוגי דרייברים כי לGTX יש דרייבר משלו לא כמו הGT !!! ???

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  14. שלום לכולם אני מתכנן לקנות מסך CRT 17 אינץ'. אני צריך שתיהיה חברה איכותית עד ככל שניתן בתקציב הנ"ל.... המסך צריך להיות שטוח (כמובן), ועדיף שהוא יהיה בצבע שחור או כסוף...רק לא לבן תודה ניב

• 16 תגובות
    • 996 צפיות
  15. אני מחובר לכבלים ואני רוצה להקליט תוכניות למחשב, איך ניתן לעשות זאת?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. סתם היום ניסיתי דרייברים שונים ...מ 5.13 עד 6.3 החדש משום מה כל דרייבר היה לו בעיות משלו ! אל תגעו ב 6.3 במיוחד !!! - זוועתי ..שלא נדבר שה AF וה AA שלו משום מה נראים כמו מה שאסור לי להגיד כי אז ,ינעל . בקיצור , הגעתי למסקנות מעניינות AA X2 מוריד כ 200 נקודות AA X 4 מוריד כ 450 נקודות AAX4 + AF X 8 מוריד כ 1400 נקודות !!!!! זה בערך בכל הדרייברים ...פה ושם 10 20 ...נקודות מטה , למעלה . האמתי שלא היה לי מושג ש AF משפיע כל כך על הביצועים חשבתי להפך , שה AA כבד יותר . : ???

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  17. Started by Asaf.Y,

שלום, יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך: CONNECT3D Radeon X1300 Pro 256mb DDR II (http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4353) לבין BFG GeForce 7300 GS OC 256MB PCI-E (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4960) מה לדעתכם יותר טוב? אשמח אם תענו לי בהקדם... בתודה, אסף.

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  18. תראו את זה: http://theinquirer.net/?article=30502 נשמע לי כמו כרטיס-מסך מטורף ועוד עם הקירור שדפקו לו :-* למישהו יש עוד מידע לתרום?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. חבר'ה התקנתי את קוייק 4 והוא לא רץ חלק מה אני יכול לעשות בנידון? הנה המפרט שלי שנבנה על סמך המפרטים המומלצים באתר!: sempron 2600 64bit nforce410 x800gto 256mb ddr3 512mb 400mhz cl2.5 7200rpm 8mb sata2 הרזולציה על 1024*786 ואיכות אחת לפני הכי טובה תודה

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by BoRiS.K,

מישהו יודע תציון של ה ג'י פורס 7900GT ב-3DMARK תודה...

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  21. תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 487 צפיות
  22. Started by RonenIL,

שלום לכולם, אני בונה מחשב חדש לאחרונה. בהתחלה רציתי לקנות את -6800GS אבל שהבנתי שצריך לצאת 7600GT אמרתי שאני יחכה שהוא יגיע לארץ לאחרונה קראתי שיוצא גם ה- 7600GS ראיתי באתר NEWEGG.COM הפרשים של כמעט 50-60 דולר בין הכרטיסים. רציתי לדעת מה הבבדלים בינהם, כי ראיתי ששינהם עובדים על 12 צינורות, ומה עדיף לקנות? ובאותה הזדמנות לדעת איזה חוזק של ספק כוח(מעל 450 ?)) תודה לעוזרים. מישהו יודע מתי ה-7600GT של ג'יגהבייט יגיע לארץ??

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  23. קראתי כמה כתבות ועשיתי פה ובעוד כמה מקומות כמה חיפושים והבנתי שקרוס פייר זה בעצם "התשובה" של ATI לSLI של NVIDIA ושזה עובד בדרך של כרטיס אחד חזק (בגרסאת קרוספייר) וכרטיס נוסף שיכול להיות גם יותר חלש ולא בהכרח אותו כרטיס. עכשיו הטכנאי שממנו קניתי את המחשב אמר שזה אפשרי להוסיף עוד כרטיס מסך בנוסף ל7600GT שקניתי שהוא יותר חזק. וזה לא נשמע לי הגיוני כי הרי זה גם של ATI וגם NVIDIA לא מייצרים גירסאות של קרוס פייר. אז רציתי לשאול האם באמת אני יכול לחבר כרטיס נוסף של NVIDIA מדגם אחר לא בהכרח ה7600GT וזה באמת יעבוד כי זה לא נשמע לי הגיוני. הטכנאי אמר שזה מה שהוא הבין מהנציגים של אסוס לגבי הלוח. מפרט בצד! תודה על התשובות!!! עכשיו אני רק צריך לדעת כמה פרטים על ה-X1900CROSFIRE EDITON

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. ....

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by allen,

היי, יש לי מחשב יחסית חלש וישן שאני תכף אפרט והוא בקושי מריץ משחקים חדשים אם בכלל, ואני בסה"כ רוצה לעשות שינויים זולים שיאפשרו לי להריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי נמוכות, אבל שזה ירוץ חלק! תאמינו לי, המשחקים החדשים מספקים אותי גם עם רזולוציות נמוכות, 16 ביט וטקסטורות מינימליות, העיקר שירוץ וחלק לגמרי! (מה שכאמור לא קורה עכשיו). אני לא רוצה להתעסק באוברקלוקינג ושום דבר מסובך, רק לקנות כרטיס מסך חדש עד 250-300 ש"ח, ומה שאני רוצה לבקש מכם זה שני דברים: א. האם קניית כרטיס מסך בסביבות המחיר הזה לעומת הכרטיס הנוכחי באמת יגרום לשינוי רציני ויתאים לציפיות שלי? ב. מה הכרטיס הכי הכי הכי הכי הכי משתלם מבחינת ביצועים במחיר הנ"ל? כמו כן אני רוצה לקנות דיסק קשיח נורמלי שישפר ק…

• 17 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים