עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yanivsk,

ניראה מדהים

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. שלום לכולם....אשמח לקבל את דעתכם... המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. מה שהייתי רוצה לשדרג זה בעצם את הכרטיס מסך...וחשוב שיתמוך ב: 1.יצאת HDTV ל HDMI. --> לLCD סמסונג 32-R81B. 2.DVI כמובן לLCD של המחשב. --> LCD LG "17 3.שיתמוך בShader 3.0. --> סביר להניח שאין... --> מת לשחק במשחק GIRD החדש...בטח לא "יזוז" אצלי(אם "יזחל" זה טוב)... 4.יהיה חזק ככל שאפשר (ביצועים). זה לא המקום ואולי כן...בקשר לכרטיס קול: כרטיס קול עם יצאה דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית) לחבר לרסיבר DENON AVR-1705. תודה רבה . שלומי.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  3. המחשב שלי בן שנתיים ואין לי שום כוונה לשדרג שום רכיב אחר ( המפרט שלי רשום ). אני גם לא מתכוון ולא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס, אבל מצפה שהכרטיס יהווה שידרוג לנוכחי ( ASUS X1900XT HTVDP 256MB ) במקרה הטוב או לפחות ברמתו, במקרה הרע. התקציב הוא כמה מאות שקלים ואם יהיה אפשר לקבל כרטיס עם 512MB זה יהיה עדף. הכרטיס חייב להתאים לשאר הרכיבים הנוכחיים שלי כולל לגודל המארז ( P180 ) הלוח אם והספק, מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 ולכן תמיכה בדיירקט איקס 10, אינה הכרחית. תודה.

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  4. שלום יש לי כרטיס מסך AGP בדגם Nvidia GeForce fx 5700 - 256mb בחלונות 7 אולטימייט אנגלית. הרוזולציה שלי מוגדר 1280X960 פיקסלים כשאני פותח חלון או אקספלורר 9 או גוגל כרום או צייר או אחר זה ניהיה פתיחה חלון איטית. בחלונות XP עובד פתיחה חלונות מהיר ולא איטית. שניתי רוזולציה 1024X768 וזה עדיין לא עזר. האם זה קשור לכרטיס מסך שלי הוא חלש ואיטית? האם להחליף כרטיס מסך יותר חזק ומהיר ומתאים לחלונות 7? אגב פרטים שלי במחשב הם: מעבד 3.2GHZ זיכרון 3 ג'יגהבייט אני מעוניין ליקנות כרטיס מסך חדש. איזה כרטיס מסך חדש AGP היום קיים. רצויי מקסימום גבוהה זיכרון בכרטיס מסך? כדי לשפר ביצועים טובים גרפיקה. ותמיכה בחלונות 7 גרפיקה. אני לא מעוניין להחליף מחשב חדש. אני רוצה לחכות עוד חצי שנה אחליט לה…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by Charlie17,

אוקי אז ככה חברים, אני עורך...גרפיקה דו ותלת...אך אני יותר מתמקד בדו...אז מהבחינת ביצועים איזה מאלה יותר מתאים לי? תודה רבה מראש!!! צ'ארלי17

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  6. Started by benor,

איזה מרחק צפייה מומלץ לשבת ממסך בגודל שכזה? הרחקתי אותו כמה שאפשר לכיוון הקיר.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by YRP99,

יש לי כרגע במחשב את ה 8800 GTS השימוש העיקרי שלי כרגע זה בעיקר סרטים פה ושם משחקים (מסך 22"). עכשיו הזמנתי עוד מחשב חדש לבית עם HD4850 יש הבדל ענק בין הכרטיסים? כדי לי לקחת את ה HD אליי?

8. Started by GILGILGIL,

נא למחוק

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by Discreet,

שלום לכולם יש לי עכשיו 6800GT [60 fps על ההגדרות הכי נמוכות כולל קונפיג שמעלים גופות וכו]. שבקושי סוחב את קאונטר סטרייק אפילו. אז השאלה שלי אם אני יקנה כרטיס מסך אחד מהשתיים HD2400 או HD3650 יהיה שיפור משמעותי?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  10. למומחי האתר שלום לא יודעה עם זה הפורום המתאים אפשר לשנות מעוניין בכרטיס לכידה ועריכה של סרטונים קצרים קול ותמונה שהייה תומך WIN 7 8 64BIT מה עדיף פנמי או חיצוני יש לי כול החבורים החדשים תומך רזולוציה FHD 1980X1200 30+FPS או יותר רזולוציה FPS שהייה איכותי ואמין אפשר גם לקנייה בארץ או בחול אין בעיה מבקש עם אפשר לרשום למה אתם ממליצים על כרטיס כזה או אחר ועם יש לו פיצ'ר מיוחד שאין לכרטיסים אחרים תודה

11. Started by olmert,

היי. יש לי HD5850 ----------------------- אז ככה. מאז שהתקנתי את 11.9 (ATI) כל דרייבר שאני מתקין כותב בסוף ההתקנה : Install package failures. הינה תמונה של הלוג: http://up353.s - iz.co.il/up3/w2byyimmzzl1.png אני מבין שיש בעיה בC++ אבל אין לי משג איך לתקן אותה. תודה! (פתחתי נושא חדש ויותר נוח להבנה)

12. אני רוצה את הכ.מסך הטוב ביותר שאוכל לקנות ביחס של עלות/תועלת בתקציב של מקסימום 550 ש"ח

13. יש לי מחשב יש שהכ.מסך הלך. המפרט הוא AMD ATHLON X2 3800+ לוח אם LIVESATA 2 GLAN 1GB RAM ספק 500W מסך LCD 17 גם בן שנתיים הכרטיס מיועד אינטרנט,אופיס ומשחקים קלים בינוניים. איך הHD5450 או HD4670? קונה KSP כי שם המחשב בתיקון, שם הוא נקנה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  14. ז"א איזה כרטיס המערכת שלי תנצל ממש עד סופו, כך שלא יהיה הבדלים גדולים יחסית למעבדים חזקים יותר. דרך אגב OC ל3.0 וניצול הזכרון נותן פוש רציני למערכת. הראשון זה בלי השני עם כמו שאתם יכולים להבין. קבלו: הא שכחתי שהמפרט לא בחתימה.. 2.4B MSI 865PE Dual 512MB DDR 333 (256*2) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  15. אני תכננתי לקנות כרטיס טלויזיה די מזמן אבל חיכיתי לעבוד קצת בחופש ואולי לקנות פשוט טלויזיה. לצערי, לא מצאתי אף טלויזיה מתאימה בישבילי אז אני חוזר לרעיון של כרטיס טלויזיה. לפחות אם אני בכל זאת לא ימצא טלויזיה. אז ככה, המפרט שלי מצויין בצד והמסך שאני עובד איתו הוא ה-1970HR (החדש). האיכות תיהיה טובה בזמן צפייה בטלויזיה (ממיר של יס. לא יודע אם זה משנה)? אני מדבר על כרטיסי Low-mid range. אני לא רוצה להשקיע בזה הרבה כי אני מתכנן על פלזמה לחדר. אה ואיך תיהיה האיכות בהשוואה לטלויזית מקרן אחורי למשל? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  16. יש לי ג'יפורס fx5200 שקיבלתי מתנה ויש לי אופציה לקנות ati radeon 9700pro ב415 שקל, כדאי לי לקנות?

17. אני צריך את זה דחוף לצורך חישוב מחיר משלוח מארה"ב

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  18. מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪918 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪58 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪289 ספק כוח: Seasonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪360 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 סה"כ: ₪2253 אני צריך עצה בקשר לאיזה כרטיס מסך להכניס , המחשב מיועד בעיקר למשחקים , תכני HD, גלישה וכו'. תקציב עד 3300 כללי ללא אפשרות חריגה. תודה רבה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  19. בעקרון, אני לא צריך כרטיס מסך :-) אבל שכנעו אותי שבשל ההשקעה המועטה, זה כדאי. דרישותי : 1. שהכרטיס יהיה זול (!) (עד 300 ש"ח, פלוס מינוס 10% ) 2. שיעבוד עם מסך ה LCD שלי ("BenQ FP767 17) 3. בעל יציאת S-Video (שאוכל לראות את הסרטים בטלויזיה) 4. AGP 8 / DX9 - הבנתי שאלו דרישות חובה 5. שיעבוד עם מערכת מבוססת AMD (מעבד AMD Athlon XP 2400) 6. שיעבוד עם לוח האם ASUS A7N8X-X וגם עם WinFast K7NCR18G-Pro LEADTEK NFORCE 2 חשוב להזכיר שאינני מריץ משחקים כלל (אולי פיפ"א פעם בשנתיים), אין לי צורך בעיבוד גרפיקה ברמה גבוהה, משהו סטנדרטי לא מעבר. איזה כרטיס הוא הכרטיס הזוכה ?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by bhaim6,

הכרטיס הנ"ל במחשב נייד חדש (T7100 ו 1GB זכרון ),יצליח להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה או שחבל על הכסף? ??? תודה , חיים

21. האם יש מה לעשות עם מסך שירד ממנו הציפוי? :

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by yohaish,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11123 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8368 משום מה ה-670 יותר יקר

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by Shitface,

הי, אני מחדש את הHTPC שלי (מחליף את כל הבפנים מלבד קול עריכת טלויזיה מארז ו-VFD). התוכנית היא: Q9400 4GB 800MHZ seasonic 400W ולא יותר מדיי בנוסף (מבחינת הספק הספק) (צורב SATA אחד, שני SATA HD). הכי חשוב לי כמובן שהוא יהיה שקט כי הוא תקוע בסלון וזה מעצבן. מה מומלץ?? מבחינת מחיר - אלא אם יש סיבה ממש טובה אני מקווה לא לעבור את ה-800 ש"ח. THNX

24. Beast Canyon, הדור החדש במשפחת ה-NUC, זמין כעת לרכישה בעלות בסיס של יותר מ-1,700 דולרלכתבה

דיונים חדשים בפורומים