כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,955 דיונים בפורום זה
-
הי כולם, רכשתי אתמול GTX670 של ג'יגהבייט, חברתי וגיליתי דבר נורא מוזר... מי מה שאני יודעה - בהדלקה של המחשב הכרטיס נותן BOOST למאוורים לכמה שניות ואז נירגע, הדבר לא קורה אצלי. הכרטיס מאוד רועש כל הדרך עד שעולה מערכת ההפעלה ואז הדרייבר. האם זו התנהגות תקינה ! האם יש דרך לשלוט בזה או לבטל את התופעה? תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים אני מתכנן לקנות את הכרטיס Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB ואני קצת מסתבך עם איזה קירור להביא לו. המארז שהולך להיות זה - Fractal Design Core - 3000 Mid Case USB 3.0 זה מארז עם המון מאוורים ואני לא יודע עם יספיק כאן יש מידע מפורט עליו - http://www.fractal-design.com/?view=product∏=110 לא יודע עם זה משנה אבל הספק הולך להיות - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הכלאה בין שני דגמים קיימים הולידה דגם ביניים מעניין במחיר שינסה לשבור מוסכמות בשוק - האם AMD עושה מספיק בשביל לעצור את רכבת ההצלחה הבלתי פוסקת של NVIDIA? בדקנו את Radeon RX 7900 GRE הישן-חדשלכתבה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
- 2 followers
-
-
אני חייב eMagin Z800 3DVisor מאיפה אני מארגן בארץ דבר כזה?? http://www.3dvisor.com/products.php
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש כרטיס לAGP אמרו לי ששוה לחכות ל7600GT ויש אומרים שהוא היכלל לא ייצא לAGP אז נמאס לי לחכות והציעו לי כרטיס 7800GS שהוא יקר ב400 שקל בערך מה7600GT והא אמור ליהיות הכי טוב לAGP אז עיינתי פה קצת וראיתי כל מיני דעות של אנשים שהכרטיס הוא פגום או משו.. רציתי לדעת על מה הם מבססים את הדעה שלהם... עכשיו עם במידה וייצא כרטיס 7600GT לAGP הוא יהיה יותר טוב מ7800GS ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4936 זה מה שאני מתכוון לקנות זאת גרסת OC עכשיו יש לי ביינתים זיכרון למחשב 512 ddr dual אז עם אני יוסיף עוד גיגה זיכרון 512x2 זה יועיל לביצועים של הכרטיס מסך? זהו זה כל השאלות מקווה שתוכלו לענות [=
-
- 12 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום ברשותי amd athlon 64 3000 ו 512 ddr 2700 וכרטיס מסך x700 pcie כשאני משחק במשחקים רגילים כמו קול אוף דיוטי 2 והסטינגס על 1024 ו32 ביט הכל טוב ויפה עד ש פתאום המשחק קופא ו אחרי קמה שניות מתכבה זהו אז לדעתי הכרטיס מסך מתחמם (ד"א זה של ג'יגהבייט) חוץ מצלעות קירור על הקרטיס אין שום דבר שיקרר אותו אפילו לא מאוורר אז חיברתי מאוורר ליד שינשוף על הכרטיס ועדיין זה לא עוזר מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
האם ניתן להפוך 9800 רגיל ל9800 פרו הכרטיס עם זכרונות של הייניקס
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס Club 3D FX5200 128MB הרכבתי אותו התקנתי אותו הכל טוב ויפה. עשיתי כפתור ימיני על שולחן העבודה לשונית "הגדרות" ואז "מתקדם" ומופיעה לי לשונית של ניוידיה. שם אני יכול להגדיר כל מיני דברים אבל אין לי אפשרות ל-TV OUT . מה אני צריך לעשות כדי שתיהיה לי אפשרות לשינוי הצג לטלויזיה מסך מחשב וכו'?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
connect3d או gcube או AUSS או SAPHIRE? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=15493 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975 אין לי לינק לGECUBE כרגע. את הCONNECT3D אין כרגע ככה שאני אצטרך להמתין כשבועיים לפחות. את הGECUBE יהיה כנראה מחר. SHAPIRE יש עכשיו ואת הASUS צריך לחכות כמה ימים. אני מחכה כבר יותר משבוע למחשב וזה הרכיב היחיד שחסר לי לכן אני צריך את התשובה כמה שיותר דחוף בבקשה! הכי חשוב לי זה ההשוואה של הSAPHIRE/GECUBE! תודה רבה!! את המחשב הזמנתי מנועה אבל אין לי בעיה לקנות במקום אחר (קרוב באיזור חיפה) ולהביא להם את הרכיב....
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שולחני לצורכי עריכה עם תוכנת avid xpress pro hd. אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירה של כרטיס מסך אני אודה לו מאוד. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה-800 ש"ח או פחות... תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי אני כרגע אצל חבר בבית,יש לו בעיה במסך,המסך כול הזמן כבה ונדלק אחרי שמפעילי ם תוכנה או שסתם אני מזיז את העכבר... יש פיתרון לזה? הבעיה נפתרה,הכרטיס מסך שלו כבר קשיש ועומד למות אז המלצתי לו לקנות כרטיס אחר
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
הרבה פעמים שמעתי את הדבר הזה.... ??? מה זה בעצם ואיך עושים את זה ...?? זה יעזור לעוד הרבה שרוצים לדעת.... תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש ואני מתלבט האם לקנות אותו עכשיו ז"א כרטיס מסך שלא תומך ב Direct X 10 או לחכות חודש אולי קצת יותר שיצאו הכרטיסים החדשים שתומכים בDirect X 10...? ואם אני יחכה? האם הכרטיסים האלה(שיתמכו ב Direct X 10) יהיו יקרים יותר משמעותית?? והאם אפשר לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו בעזרת פאץ או משהו שיתמוך ב Direct X 10?? (אני בטוח שלא אבל אני רוצה להיות יותר בטוח חחח) והאם יהיה שווה לקנות את הכרטיסים שיתמכו בDirect X 10 מייד עם יציאתם או שאם אני יחכה חצי שנה מחירים ירד משמעותית ויהיה שווה לחכות?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אפצח בשאלה הראשונה - האם בעידן מעבדי core2 duo ישנה הצדקה לרכישת כרטיס עריכת וידאו למחשב, אם ברצוני לעבוד עם תוכנות עריכת וידאו כמו adobe premire או avid? האם כרטיסים אלו (כדוגמת כרטיסי matrox) מעניקים יתרון כלשהו? ואם כן, על איזה הייתם ממליצים? ולשאלה השנייה - על איזה כרטיס (מנוע גרפי) הייתם ממליצים נכון להיום, לעבודה עם ישומי עיבוד תמונה (photoshop) בהיבט של יחס עלות/תועלת (המינימום הנדרש)? ואחרונה חביבה - כרטיסי מסך מקצועיים(quadro/fireGL), אלה שעלותם מתחילה ב-4000 ש"ח ומעלה, מה יש בהם שאין בכרטיסים שמיועדים לגיימרים כבדים? מה הם נותנים? חפשתי מידע על כרטיסים כאלה כאן באתר אך לא ממש מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מסך לקנות. SAMSUNG SyncMaster 753 dfx או IIyama Vision Master Pro 413c Flat Screen שניהם מסכי 17 אינץ'. אם תוכלו לתת לי עצות לגביהם ואיזה עדיף לקנות אני מאוד אודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
מה אומר ה-D3 הזה? האם זו גירסה מוחלשת? בכמה? האם זה משתלם או שכדאי להוסיך ולקנות ללא ה-D3 הזה?
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב תראו התקנתי את הרדאונטור ונראה לי שיניתי משהו, עכשיו המהירויות הם על הכי נמוך 200.25mhz גם הליבה וגם הזכרון. יש לי Sapphire Radeon 8500LE 128MB מה זה הפסים הכחולים שבתוך הפסים הלבנים בתמונה?? לא שמתי שום אמצעי קירור........ איך שזה בא מהחברה... אתם יכולים לבדוק לי מה המהירויות של הכרטיס בלי אוברקלוק ואם אני יכול להעלות בלי חשש לשריפה.................. תודה. [
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז בבקשה : (Car Low + Dragothic Low + Lobby Low) x 10 = total #1 (Car High + Dragothic High + Lobby High + Nature) x 20 = total #2 Total #1 + Total #2 = 3DMarks Score תכנסו ל Details ותעשו את החישוב ... תראו שזה נכון. תהנו.!
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
Minimum: CPU: 800 MHZ - 1 GHZ GeForce 3 TI/ATi 9600 Pro RAM: 256 MB RAM Standard: CPU: 1,7GHZ-2GHZ GeForce 4 TI 4400/4600/ATi 9700/Pro RAM: 512 MB RAM Optimal: CPU: 2.5 GHZ - 2.8 GHZ GeForce 5800FX/5900FX/ATi 9800 Pro RAM: 786-1024 MB RAM :
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא פרטים עליו באתר של אביט אז אם מישהו יכול להביא עליו קצת פרטים, ואם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס- מה טוב ? קיבלתי את הכרטיס הזה - כי הקודם נדפק לי ,הוא היה של חברה עלומת שם
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום ! יש לי תקציב בין 500-600 שקל והייתי רוצה המלצה רצינית לכרטיס מסך של ATI או NVIDIA !! אני צריך תשובה בדחיפות.....תודה !!
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בraedeon 9600 XT,עד כמה ההבדל בין שני היצרנים האלה משנה?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ניסיתי בגוגל ולא מצאתי אז אם יש למישהו מדריכים לmad fx אז אני יודה לו :-* וגם אתרים עם מדריכים לדברים בסיסים ל3d max בשביל ללמוד את הבסיס של התוכנה תודה לכול העוזרים :-*
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם יש מה לעשות עם מסך שירד ממנו הציפוי? :
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-