כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום אני בעל 1900XT ויש לי בעיה קטנה עם הvideo in אני ניסיתי בכמה תוכנות כבר לבחור PAL B שזאת שיטת השידור בישראל ומסיבה לא ברורה התמונה שם רוקדת ולא רואים צבעים כמו שצריך האם גם לכם זה קרה? ואם לא, מה עשיתם או באיזה תוכנה אתם משתמשים? תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם קיים שינוי באיכות הצפייה וההקלטה (במידה ומקליטים באיכות הגבוה ביותר..) בין הכרטיס winfast tv 2000 xp rm לבין hauppauge pvr-150? אני מודע לזה שיש הבדלים בנוחות ההקלטה וכיוצא מזה, אבל אני מדבר רק על איכות הצפייה וההקלטה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
Part Number X1050 256MB DDR2 Memory & Bus Width 256 MB GDDR / 128 bit Core Speed 400 MHz Memory Speed 200 MHz x 2 HyperMemory up to 512 Output DVI/CRT Interface PCIE x16 Pixel Pipelines 4 Direct X Support 9.0 TV Connector S-Video
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי 2 הצעות על כרטיסי 6600gt pci-e: Albatron ש"ח 1255 Leadtek ש"ח 1343 האם כדאי לקחת בכל זאת את ה-Leadtek למרות שהוא קצת יותר יקר?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
?X1650 Pro 512MB, DDRIII, TV, DVI, PCI-E? או ?7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E? gigabyte או שאם יש הצעות יותר טובות לגבי כרטיס מסך שיחזיק כמה שנים ויתמוך בכל האופציות העתידיות [=...תודה..מצפה לתגובות
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד core I5 לוח אם GigaByte GA P55 Ud3R זיכרון G.skill 4GB(2GB X2) 1033MHz ספק כוח Seasonic S12 Energy Plus 650W קיים מסך 22" ואני מעוניין בין השאר לשחק במשחקים בהגדרות מקסימליות על רזולוציה מקסימלית, גם עכשיו וגם בעתיד במשחקים כבדים חדשים שיצאו. ההתלבטות שלי היא בין שלושת הכרטיסים החדשים של ATI והיא בעיקר על שאלת ה- תועלת\מחיר. אני קונה את זה בנפרד מארה"ב והמחירים הם כאלה: HD5770- 180$ שזה 685 ש"ח HD5850- 260$ שזה 990 ש"ח HD5870- 390$ שזה 1485 ש"ח מה אתם ממליצים לי לקנות?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קודם כל... למי שיש מסך "19 ומשחק HL/CS/דברים דומים זה נוח לשחק עם מסך כזה גדול ? ועכשיו לשאלה על המסך איך המסך הזה? והמחיר? http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=3861&sog=C-Monitor תודה
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4C800-E Deluxe ויש לי בביוס בקטגוריה של Advanced -> Chipset יש לי שם Graphic Aperture Size והערך שלו מכוון על 64mb עכשיו יש לי כרטיס מסך ASUS Geforce 5600FX ורציתי לדעת מזה האופציה הזאת בכלל והאם היא קשורה לכרטיס מסך ? אם כן האם עלי לשנות אותה לערך גבוה יותר ? (יש לי עד 256 מגה אפשרות להעלות את הערך הזה)
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
טוב אז באמצע אשכול שלי שבכלל קשור לספק כוח גיליתי שיש לי 'תאקל' בבחירת המסך שלי בעקבות הערה של idanmal שגרמה לי לפשפש קצת בקשר לקירור של המסך ולגלות שאין לו בכלל קירור רציני. רציתי לקחת את ה-MSI GTX760 OC EDITION, ובאמת לא הבנתי איך יכול להיות שהגרסה הזו זולה יותר מגרסאות רגילות של הכרטיס (ללא OC), ועכשיו הכל ברור - זה הכרטיס רפרנס :\ בכל אופן, עכשיו אני בבעיה - תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שזה נדוש לשאול, אבל השוואה הזו לא מצאתי ואני חייב לדעת עוד היום. אז מה יותר טוב? שנייהם עם 128MB וכמובן בעקבות ה SE עובדים ב 64bit. יש אולי הצעות אחרות ברמת מחיר שלהם? (ולא... אין תקציב גדול מזה... 430 ש"ח זה המקסימום אי אפשר למתוח). תודה רבה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס מסך on board, אני יודע- דפוק, אבל נישרף לי בעבר הלוח אם ולא ממש הייתה לי ברירה. עכשיו, יש 2 חיבורים לכרטיס מסך, אחד RBG והשני DVI. חיברתי מסך 32" לDVI, ולRGB חיברתי מסך 19", הבעיה שאני רואה רק ב32". יש לזה סיבה? אי אפשר לראות בשני מסכים בו זמנית מאותו כרטיס מסך, או שאני צריך להגדיר את זה איכשהו? אם זה רק עניין של הגדרה, אפשר איזה הסבר קטן? תודה מראש, ושבת שלום!!!
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי מותקנים 2 כרטיסי 4850 ב CF. בחודשים האחרונים המחשב התחיל לכבות את עצמו בכל פעילות מאומצת. בעצה של חבר בדקתי כל כרטיס בנפרד באמצעות OCCT (גם לאחר שניקיתי אבק חיצונית) וגיליתי שלא משנה באיזו רזולוציה מדובר (הורדתי אפילו ל 1024 על 768) , 2 הכרטיסים (כל אחד בנפרד) מגיעים ל 120 מעלות תוך דקה, ואז המחשב מכבה את עצמו. האם הם התקלקלו ?מה ניתן לעשות כדי להשמיש אותם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
half life 2 fear splinter cell Double Agent ועוד משחקים בסגנון, ואיך זה יעבוד לי ברזולוציה 1600*1200
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
המחיר לשניהם הוא כמעט זהה ואני קונה מחשב עם ויסטה-מלבד dx10 האם יש הבדלים מהותיים ביניהם? שניהם 256mb/128bit ועוד שאלה בבקשה-האם הדרישות לספק כח זהות בשניהם? תודה תודה נ.ב-מדובר במחשב e6320 ,זכרון 512x2
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בעזרת כרטיס טלויזיה במחשב אני יכול לראות ערוצים שבטלויזיה הרגילה איאפשר? או שניתן לראות רק את מה שאני רואה באופן רגיל בכבלים? ומה הבדל בין כרטיס לכרטיס, כי יש ממש יקרים...
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה להמיר את קלטות מצלמת הוידאו שלי (אנלוגית)למחשב ,ולצרוב על DVD. יש לי במצלמה שתי כניסות : אחת לוידאו והשניה לאודיו .RCA ?(בננות). אז ככה...אני מחבר את כרטיס המסך שלי (7600GS) לחיבור ה SVIDEO שלו עם הכבל שקיבלתי איתו שבקצה השני שלו יש קופסת חיבורים. בקוסאת החיבורים אני מחבר את הכבלים יש למצלמה (2 RCA) . אולם כאשר אני מנסה ללכוד התוכנה אומרת לי שלא מזוהה שום התקן וידאו ללכידה ....זה קרה לי עם 2 תוכנות ובאמת אין זיהוי. יש למישהו רעיון למה זה קורה..והאם בשביל לעשות מה שאני רוצה אני חייב כרטיס ללכידת וידאו או שמספיק מה שיש לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
או קי השאלה שלי היא כזאת דוד שלי גר באמריקה עכשיו אמרתי לו שיקנה לי כרטיס מסך (לי יש geforce 4 mx) הוא קנה לי ABIT ATI® Radeon 9600XT ואני לא בטוח שזה יהיה יותר טוב תנו דעות איזה מהם יותר טוב והם הוא טוב בכלל ליד הרדונים
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איזה חזק מבינהם? HD 3870 8800GT OC 9600GT 512MB תודה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם זה איפשרי לחבר שני כרטיסים שונים בSLI או CF ? נגיד 260GTS ו8600GTS ? מאיפה אני מסיג כבלים לSLI וCF?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מי לדעתכם כרטיס מסך יותר טוב ?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
עם הכרטיס הזה אני יוכל להפעיל את כל המשחקים שיצאו עד עכשיו? G-FORCE 6800LE AGP
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי מסך HD 3870 512 MB ו GEFORCE 8800 GT 256 MB (הGEFORCE נמצא במחשב שמפרטו כתוב) והשני נמצא בQUAD CORE (AMD GAME?) הייתי מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך יתאים לGTA IV ולכל שאר המחשקים החדשים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
??? ???האם ה X-1800XT יצא כבר?? כי בכול המקומות כתוב שהוא יצא בדצמבר יש אותו ב KSP יחד עם ה XL. מוזר...
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://science.slashdot.org/article.pl?sid=05/03/15/0124218 סוף סוף התקדמות ממשית בפיתוח כרטיס המסך האידיאלי. המעבד תומך בAPI OpenRT ובמהירות של 90mhz בלבד מהיר בהרבה ממעבדים סטאנדרטיים שרצים בתדירויות גבוהות פי 30 ממנו בחישובי RT. כל הישומים שנעשו עד עכשיו בOpenRT רצו על רנדור תוכנתי בזמן אמת והציגו תוצאות נחמדות ביותר יחסית לעובדה שכרטיס המסך לא היה מעורב בשום פרט מתהליך הרינדור והכל נעשה בעזרת הCPU בלבד. RTRT in games http://graphics.cs.uni-sb.de/RTGames התוצאות שאליהן הגיעו עם השבב המדובר http://graphics.cs.uni-sb.de/~jofis/SaarCOR/DynRT/DynRT.html לא נראה משהו אבל בהתחשב שזה האב טיפוס הראשון(אפילו אי אפשר לקרוא לו ככה) ושום דבר חוץ מהמעבד "המסכן" שרץ ב90mhz לא …
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-