כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איזה קרור מתאים ל 1900XT. אשמח לראות השוואות. לפני כמה זמן ראיתי כאן POST שטען שבנועה יש SAPPHIRE 1900XT ב 2400 ש"ח שכולל קרור. לא ראיתי שם אזכור לקרור שם. יש חדשות בנושא?
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה : GF8400GS 256MB PCIE לגיימר שרוצה לשחק על הגדרות בינוניות? זה דיי חשוב לי אז מי שיודע בבקשה לענות. תודה מראש...
-
- 12 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, הצעות והמלצות לכרטיסי מסך לשוק הבינוני-אם כזה נחשב עד ל600\700 שקל גם נווידיה וגם ATI באים בחשבון תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב די ישן: Board: Intel D850GB - i850 chipset, FSB=400MHz, AGP=4X CPU: P4 1.5GHz RAM: 640 RDRAM Power Supply: 300W Graphics Adapter: GeForce FX5500 אני שוקל לנסות לשדרג את כרטיס המסך (למשל ל- Radeon X1650Pro או GeForce7600GT). אני לא מצפה לביצועים מדהימים, והמטרה היא שהמחשב יעלה משחקים כמו Oblivion על רזולוציות נמוכות וכו' מה אתם חושבים? (חוץ מהאפשרות הברורה של לקנות סוף-סוף מחשב חדש )
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ובכן, אני מבקש מכל משתמשי ATI RADEON X1950GT\PRO לומר לי את מספר הFPS הממוצע שאתם מקבלים במשחקים הבאים ובאיזה הגדרות(לא להמציא הגדרות ולא לשקר), בתודה. 1) Unreal Tournament III Demo. Timeshift (2 Call Of Duty 4 Demo (3 Full Game>>Half Life 2 Episode Two (4
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב אז הכול עולה וסבבה התוכנות עולות אבל בזמן הזה המסך ניהיה שחור לשתיים שלוש שניות... מישהוא יודע למה..? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
1. איך הכרטיס מסך X800XL של ג'יגהבייט? (ואני בכוונה אומר ג'יגהבייט, הזה של ספיר בא עם קירור גרוע) 2. איך המסך Samsung 997MB ? כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם מביןם שני הכרטיסים האלה אני מודע שPRO יותר חזק x1950GT || x1950PRO עכשיו אני רוצה לדעת אם הביצועים שלו טובים ברבה מן הGT וזה שווה אתה התוספת בתשלום או שהביצועים לא כאלה גדולים בניהם ככה שאין טעם לקנות את ה PRO?
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, יש לי GigaCube RADEON 9600Pro 256MB ואני רוצה לעשות עדכון ביוס אבל ביקשו ממני את הגירסה שצריכה להיות משהו כזה, GC-R9600(PRO)-C3 rev1.2 איפה אני יכול לבדוק את גירסת הביוס שלי? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי הצעה מחבר - אני אתן לו דיסק קשיח 160GB SATA והוא יתן לי כרטיס מסך 8600GTS. האם זה משתלם? אמנם הכרטיס יחסית ישן אבל זה יילך לילד שרוב המשחקים שלו לא דרשניים במיוחד, בכל מקרה, כרגע יש לו 8600GT, כך שיהיה לו שדרוג קטן אך לא רציני.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
סתם עידכון למי שלא ידע...אני מניח שזה רק לכרטיסי dx9,אני לא ממש מתמצא בדרייברים של הכרטיסי dx10 החדשים אבל אני מניח שזה לא בישבילם... ושאלה...כל הדרייברים האלו שהיא מוציאה לכרטיסי דיירקס 9 משפרים משהו?הם לא הגיעו כבר לשיא היכולת?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המטרה היא לצפות ב1080P ללא גיימינג בכלל בין היתר לצפיה בSD אני רוצה לחבר למקלטים אלחוטיים PC TO TV http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7690307 בסופו של דבר צריך לחבר אליו COMPONENT דרך הS-VIDEO TV OUTPUT . יש לי לוח אם GA-H55M-S2H כרטיס מסך מובנה. ומעבד I3 . האילוצים הם כאלה. א. יש לי זוג ישן כזה בבית וכיוון שאני לא רוצה להעביר כבלים בסלון , ואין גם שום מתאם לכרטיס המסך שיש לי בלוח עד כמה שהבנתי, אני מחפש כרטיס מסך PCIE LOW PRIFILE שכולל יציאת SVIDEO. ב. הכרטיס מסך המובנה שעל הלוח לא כולל יציאת TV-OUT על הכרטיס מסך, שתאפשר לי לחבר אליו מתאם לCOMPONENT או SVIDEO . ג. הלוגיסטיקה של הסלון לא מאפשר להעביר כבל רשת, ואני גם לא רוצה להשקיע בסטרימר…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד E7300 וכרטיס מסך nVidia GeForce 9500GT. רציתי לשאול האם כדאי להתקין את הקודק Pure Video לצפיה בסרטים ב-HD והאם אני אמור להרגיש הבדל בכלל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
-
קיים דבר כזה? פשוט לא מצאתי אז כבר חשבתי לקנות טלוויזיה LCD ולחבר אותה למחשב, בתקווה שהרזולוציה תהיה טובה ולא יהרסו לי העיניים... אם קיים דבר כזה, איפה ניתן לרכוש בארץ? ולגבי טלוויזיה LCD, האיכות אותה איכות כמו מסך מחשב LCD?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מסך רגיל (לא שטוח), ובטעות בעבודה עם מגנט צבעי המסך התחילו להשתנות לאדום וירוק, ועכשיו המסך קצת תקוע עליהם. האם זה סופו של המסך? יש אפשרות לתקן או שזה כך לנצח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - משחק בעיקר Call of Duty. האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא. אין העדפה לחנות מסויימת. מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: INTEL CORE i5 3470 3.2ghz לוח אם: Intel - DH67CL זיכרון: 8g 1333mhz כרטיס מסך נוכחי: GEFORCE 8800GT מארז: (חפשו על המארז עצמו חברה ודגם. אם אתם לא יודעים מהו המארז שלכם, נסו לחפש מדבקה, לבדוק את מידותיו של המארז, יעזור גם אם תציינו מתי והיכן נקנה המארז. אפשר גם לצלם אותו). ספק כוח: 500W בסופו של דבר אני מעוניין בכרטיס מסך טוב, שיאפשר לשחק ברמת גרפיקה גבוהה אבל שהעלות לא תהיה מעל…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
7600 ב-860 שח או 7900 ב- 1500 שח ? בהתחשב במחיר.. ובאיכות. נ"ב.. שני הכרטיסים של XFX
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי איזה מהם יותר חזק? רוני
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני חייב תשובה היום כי אני רוצה להזמין השימוש הוא כמובן משחקי מחשב עתירי גרפיקה...
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4C800-E Deluxe ויש לי בביוס בקטגוריה של Advanced -> Chipset יש לי שם Graphic Aperture Size והערך שלו מכוון על 64mb עכשיו יש לי כרטיס מסך ASUS Geforce 5600FX ורציתי לדעת מזה האופציה הזאת בכלל והאם היא קשורה לכרטיס מסך ? אם כן האם עלי לשנות אותה לערך גבוה יותר ? (יש לי עד 256 מגה אפשרות להעלות את הערך הזה)
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חרשתי את הפורומים בכדי לבדוק מה הכי יישתלם וטוב מבין הכרטיסים- הגעתי למסקנה- ששניהם מעולים כאשר זה נתון לויכוח מי נותן יותר תועלת למחיר (חלק יגידו שה9800 בשל הפיזיקה וכו וחלק יגידו שאלו דברים מיותרים ולכן ה4850) כרגע ההתלבטות שלי היא בין http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850VP.htm לבין http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 מבחינה כספית ההבדל לא הכי משמעותי רק שאני לא רוצה לזרוק את המאה שקלים האלו- לכן אני אפרט את המערכת שלי ואת השימוש ואם זה overkill אז אני אלך על ה4850 ואפנק את עצמי ב100 שקל: מעבד- E6400- הבנתי שיכול להיות צוואר בקבוק- עד כמה בדיוק מדובר והאם אפשר להתגבר על זה -כרגע אני בלי OC ואני על 33 מעלות לא בstress 2gb ram g.skill p5b deluxe ספק 60…
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני הזמנתי ת XFX ULTRA אבל ב PANDAS אמרו לי שעם יגיע אליהם אולטרה אחר לפני שיגיע להם ה XFX אז הם ייתקשרו ויודיעו לי עם אני רוצה להחליף אז האם כדאי לי להחליף למשהו אחר חוץ מ ה לדקט ? ל MSI אולי או ל ASUS או ל BFG תודה.. מראש..
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת .. יש לי כרטיס טלויזיה מסוג WinFast PVR 2000. עכשיו הכרטיס מגיע עם שלט, השלט שולט אך ורק בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס... עכשיו רציתי לשאול האם יש איזה תוכנה או משהו שיגרום לכך שאני יכול לשלוט בעוד תוכנות בעזרת השלט?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-