כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אהלן... כשקניתי את הכרטיס מסך שלי ( RADEON 9600XT TV,DVI 128MB ) וכשקניתי אותו היו לו 3 יציאות מאחורה : למסך , TV ועוד משהו.. הנה תמונה להמחשה - http://img181.exs.cx/my.php?loc=img181ℑ=aut08672ve.jpg אתם בטוח מזהים את הכרטיס מסך שנמצא מעל הכרטיס של המודם 56K ( ההוא עם ה2 חוטי טלפון שמחוברים אחד אפור ואחד אדום ) אז היציאה הימנית היא כמובן המסך , אבל לא הבנתי - מה זה היציאה השחורה ומה זה היציאה הלבנה ? http://img35.exs.cx/my.php?loc=img35ℑ=aut08661xr.jpg ואם אני רוצה שיראו את מה שיש לי במחשב בטלויוזיה - מה אני עושה?! צריך גם לחבר את זה לכרטיס קול? תודה רבה לעונים
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי כרטיס מסך fx5200 אני רוצה לקנות כרטיס חדש המפרט הנוכחי שלי הוא amd aThlon 2200 512MB DDR לוח אם עם סלוט agp 8x התקציב שלי הוא 850 שח בתודה שי
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ביקורת על geforce 4 440mx 128ddr ואיפה אפשר לראות מה הביצועים שלו וכרטיסים דומים לו
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ועוד שאלה, האם בכפולי ליבה הכל מוכפל, כלומר האם יש גם כפול צינורות עיבוד וורטקסים(לדוגמא: בGTX יש 48 צינורות עיבוד)?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים טובים, לאחרונה החלטתי על שדרוג המחשב, ואף סגרתי הכל (CORE I5, 4GB RAM,ATI 4890, לוח GA-P55-US3L וספק 550W של HEC ), כשעכשיו אני מתעמק בנושא הכ.מסך, אני חושש שייתכן ועשיתי בחירה שגויה ... אשמח אם תוכלו לפרט לי מה ההבדל בין 5770 ל4890 (1GB), ועד כמה קריטי הDX11 מול הDX10.1 וכמה אני ארגיש בהבדל ... בקיצור, חוץ מזה שה4890 חזק טיפה יותר, מה עדיף לקחת היום ?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום, אח שלי קנה לא מזמן מחשב חדש כשהכרטיס מסך מובנה בלוח אם. עכשיו הוא צריך כרטיס מסך כי הוא מתחיל לשחק במשחק חדש. עכשיו יש לי מחשב בן 3-4 שנים עם כרטיס GeForce 6200 LE שיספיק לו למשחק שהוא צריך. ניסיתי לחבר אותו ללוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L (rev 1.0). כאשר הפעלתי את המחשב הוא לא הציג כלום. אחרי זה ניסיתי לחבר את המסך לחיבור ה-onboard והשארתי את הכ. מסך בפנים, וגם לא עלה שום דבר. יש לציין שחיכיתי לא יותר מ 8-9 שניות כי זה הלחיץ אותי. אחרי זה הוצאתי את הכרטיס והכל עבד כמו שצריך. מה הסיבה לכך? הכרטיס הזה עבד יפה מאוד במחשב הקודם. חיברתי אותו לחיבור היחיד שהתאים (חיבור של PCI Express תכלת) ואידקתי אותו כמו שצריך. תודה רבה (אם אני לא שואל במקום הנכון אנא הפנו אותי)
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני התבוננתי בפורום וחיפשתי המלצות לגבי כ.מסך למחשב משרדי אבל לא הצלחתי למצוא הכל פה היה למשחקים ועוד... בכל מקרה אני צריך המצלה לכ.מסך מטרת המחשב זה משרד ואינטרנט במפרט שבניתי לעצמי שמתי את הכרטיס הזה Gigabyte FX6200 Turbo GV-NX62TC256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card מחירו הוא 390 ש"ח { לא משנה מאיזה חברת מחשבים } אין לי בעיה לת את שאר הפירוט אבל זה לא נראה לי קשור לפורום הזה שאלתי היא כך האם הכרטיב הזה במחיר הזה הוא סביר ויעיל או אפשר כרטיס אחר לעניות דעתכם באותו המחיר { עד 400 ש"ח חשוב שיהיה PCI-e } תודה מראש על עזרתכם
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, מתלבט בין שני המסכים הללו. ההבדל העיקרי הוא 4ms מול 8ms - האם יש הבדל משמעותי בזמני התגובה במשחקים? הבדל נוסף, ל-760b יש אפשרות להשכיב/לסובב את המסך על צירו. ההפרש בין המסכים הוא 340 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קודם כל... למי שיש מסך "19 ומשחק HL/CS/דברים דומים זה נוח לשחק עם מסך כזה גדול ? ועכשיו לשאלה על המסך איך המסך הזה? והמחיר? http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=3861&sog=C-Monitor תודה
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חברה אני צריך כרטיס מסך PCIe הציעו לי 6600 או 6600 GT בדקתי וזה מעט יקר לי. איזה כרטיס זול יותר ישנו שהוא מספיק טוב למשחקים? בערך עד 600 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חרשתי את הפורומים בכדי לבדוק מה הכי יישתלם וטוב מבין הכרטיסים- הגעתי למסקנה- ששניהם מעולים כאשר זה נתון לויכוח מי נותן יותר תועלת למחיר (חלק יגידו שה9800 בשל הפיזיקה וכו וחלק יגידו שאלו דברים מיותרים ולכן ה4850) כרגע ההתלבטות שלי היא בין http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850VP.htm לבין http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 מבחינה כספית ההבדל לא הכי משמעותי רק שאני לא רוצה לזרוק את המאה שקלים האלו- לכן אני אפרט את המערכת שלי ואת השימוש ואם זה overkill אז אני אלך על ה4850 ואפנק את עצמי ב100 שקל: מעבד- E6400- הבנתי שיכול להיות צוואר בקבוק- עד כמה בדיוק מדובר והאם אפשר להתגבר על זה -כרגע אני בלי OC ואני על 33 מעלות לא בstress 2gb ram g.skill p5b deluxe ספק 60…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ולהתרשם מהם ? כמה שפחות לרוץ מחנות לחנות ? למישהו יש מקום כזה ? באזור המרכז . ? תודה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
תודה לכל מי שיוכל לעזור תקציב: 300 חריגה מקסימלית:500 (לא נראה לי שאני יכל כי ספק הכוח שלי גרוע) אני לא מעוניין לקנות ספק כוח חדש מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס לSLI או CF\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: IVORY מפרט של המחשב: מעבד: Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz לוח אם: ASUS P5K SE כרטיס מסך נוכחי: NIVIDIA GEFORCE 8500 GT (אם אתם לא יודעים מה המפרט שבידכם העזרו בתוכנה EVERSET הסבר לתוכנה פה!) ספק: PFC 450W FAN12 CI-POWER CWT איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב ע…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפני מס' שבועות קיבלתי מחשב עם הכרטיס הנ"ל, עד עכשיו עבד בסדר גמור... היום ששיחקתי GTA IV המחשב קפא ונאלצתי לעשות ריסטרט לאחר מכן ששיחקתי שוב זה קרה עוד פעם... ואח"כ מבלי ששיחקתי, סתם גלשתי באינטרנט המחשב פשוט קפא וזה רשם לי שגיאה כלשהי עם ה-ATI... אח"כ המחשב לא נדלק בכלל, היו רק צפצופים.. נתתי לו לנוח ואחרי זה הוא עבד. הטמפ' במנוחה של הכרטיס 45 מעלות.. וזאת גרסת ה-VAPOR X עם הקירור אם זה משנה הספק כוח הוא Chieftec 550W Active PFC, 12cm Fan (24pin) הדרייברים הכי מעודכנים שיש.. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי אחריות על הכרטיס כמובן...
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מיהם הספקים הרשמיים לארץ של שתי החברות הנ"ל??
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חבר מחפש לשדרג את הכ. מסך שלו.. המטרה כמובן: הכי טוב שאפשר בשביל משחקים כל הפרטים למעלה, +מפרט: למסך יש רק יציאת VGA Mainboard : Gigabyte G31M-S2L Chipset : Intel G31/G33/G35 Processor : Intel Pentium E2200 @ 2200MHz Physical Memory : 2048MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce 9500 GT Monitor Type : ProView Technology - 20 inches תודה רבה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט כרגע איזה כרטיס מסך חדש לקנות שיריץ לי משחקים על איכות גבוהה, וגם שיהיה מהיר לעבודות ב SKETCHUP ורינדורים. כרגע יש לי את הכרטיס מסך : gigabyte 6850 hd ואני מתלבט אם לקנות את ה ASUS GTX670. המערכת שלי : אני מריץ על הרזולוציה 1680x1050 מעבד - AMD PHENOM II X4 965 לוח אם - GA-890GPA-UD3H ראם - 12 גיגה. האם כדאי להשקיע 2200 ש"ח על ה GTX 670?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש מסך ב 1100 ש"ח ואם אפשר שיהיה קצת בריאותי לעיניים. מה דעתכם על 17''V.M. PRO1413 FLAT של IIyama?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס במסך שלי g-force 2 400*mx 600*mx משהוא כזה מאיפו ניתן להוריד את הכרטיס מסך ? (הכרטיס שלי נעבד הדיסק) בבקשה? תודה מראש :
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
דיפדפתי היום באינטרנט ומצאתי ביקורת מעניינת על כרטיס המסך : Sapphire Radeon 9800 Pro Ultimate Edition. הנה הלינק לביקורת: http://www.3dvelocity.com/reviews/sapphire9800pro/ultimate.htm (הביקורת באנגלית). לעצלנים שביננו אני יביא את הדברים החשובים שנאמרו בביקורת. אני יתחיל בלהסביר בקצרה מה עושה את ההבדל בינו לבין ה9800PRO הרגיל או הLite Retail. הנה כמה תמונות : אני מדלג על הבאנדל של הכרטיס, שכן הוא הדבר הפחות מעניין. כפי שאתם רואים לליבה של הכרטיס מחובר סינק ענק של חברת Zalman בצורת 'כ' שמקיף את הכרטיס מסך. בתמונה האחרונה ניתן לראות איך זה עובד - החום של הליבה מועבר אל הלוח העליון הלוח העליון שמחובר לצינור שמכיל נוזל שמתחמם(בכך שהוא מתחמם הלוח הראשון מתקרר),…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני עובד כבר מספר שנים עם שני מסכי CRT 17 והגיע הזמן להתחדש. הדילמה היא אם כדאי להשקיע במסך 19 ולוותר על נוחות מסויימת או לקנות באותו מחיר פלוס קצת שני מסכי 17. התקציב שלי הוא 5Kש"ח עם אפשרות חריגה. איזה מסכים מומלצים בתקציב הזה (19 אחד או שני 17)? חשוב לי שהם יהיו עם DVI ואם אפשר גם D-SUB וכניסת קומפוננט. רמקולים ממש לא חשובים לי ואני אפילו מעדיף שלא יהיו כדי שהמסגרת תהיה כמה שיותר דקה. מסגרת דקה מאוד (כמו שציינתי בסעיף הקודם) כדי שיהיה רווח מינימלי בין המסכים. אפשרות תליה על הקיר. זה מה שעולה לי לראש כרגע. אני אשמח לשמוע עוד נקודות שלא חשבתי עליהם ובכלל המלצות. נ.ב יש מקום שבו אפשר ללכת להתרשם ממגוון רחב של מסכים (וחברות)?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב: 6600 הרגיל - של 256 מגה זיכרון 6600GT של לידטק - 128 מגה זיכרון 6600 U - שרק שמעתי עליו על איזה אתם ממליצים ולמה? תודה
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
מנהל האתר הסיני ocworkbench מדווח לנו שR630 יבוא בשני גירסאות כאשר אחת מהן היא XT ומוציאה 12.5K ב05 ו5.6K ב06 (לא ידוע פרטים מערכת) ובערך ברמה של X1950PRO בDX9 עוד הם מוסיפים שR610 יבוא בשם HD2400 שיתחרה ב8400GS,8500GT של אנוידיה (שני גירסאות אחת PRO אחת XT) http://my.ocworkbench.com/bbs/showthread.php?%20threadid=61947
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, באחרונה ה 8800GT שלי הגיע לסוף דרכו, ואני מעוניין להחליף אותו בחדש, מעדיף NVIDIA באופן כללי. להלן המפרט הטכני: Win7 64-Bit מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: ASUS P4k/P35/G33/G31 זכרון: 4GB DDR2 @400Mhz מסך: 24" 2ms של Samsung ספק כח: 500W במידה והמפרט חלש יחסית, אני פתוח להצעות להחלפה... תודה לעוזרים! עריכה: תיקון המפרט.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-