עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן חברה ברשותי מחשב עם 9600XT. כרטיס שעושה את העבודה היטב: סרטים ומשחקים. רקע קודם במיחשוב: טכנאי רשת בחברת הייטק. לפני כחודש עשיתי פורמאט למחשב. כהרגלי אחרי פירמוט אני מוריד את הדריברים הכי מעודכנים של כל ההתקנים. וכמובן הורדתי את קטליסט 6.1. לאחר כמה באגים שנתקלי בCONTROL CENTER שלהם. באגים מאוד מרגיזים בתצוגה כפולה על המסך ועל הטלוויזיה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167924.0 לאחר עזרתו העדיבה של ASSAFILES הגדרתי תצוגה כופלה. למרות שהייתי רוצה את המעבר הפשוט והנוח החלטתי להשאיר את המצב כמו שהוא. כשבוע לאחר מכן התחילו תקלות, אם אמא של התקלות . באמצע צפייה בסדרות האהובות אליי (LOST,24,PRISON BRAKE) התחלתי לקבל ריסטארטים של המחשב. לא נילחצתי וביט…

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  2. קודם כל אז שלום לכולם.....אני חדש כאן..... ראיתי שבKSP מוכרים את הכרטיס המדובר- http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3049 ורציתי לדעת איך הוא, האם החברה EVGA אמינה וטובה? איך הכרטיס זה? הוא יותר טוב מבחינת ביצועים מ6600GT? תודה לעוזרים

• 35 תגובות
    • 7.8k צפיות
  3. אני מעוניין לקנות את ה 6600GT בעל 128MB ,הוא יחסית יקר ולמרות שהוא 128MB ובכל זאת הוא מקבל ביקורות טובות האם זהו נתון שהוא קריטי עבור קנית כרטיס או שעדיף להוסיף זיכרון למחשב אני די מבולבל או לקנות כרטיס פחות טוב עם 256MB

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by hosham,

מה דעתכם? 8ms "19 אחלה חברה ומחיר משתלם יש משהו יותר משתלם? תקציב 2000 ש"ח. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1047

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  5. Started by ilaysk,

כרטיס המסך שלי-7800 GTX היתקלקל והיום התקשרו אלי מKSP ואמרו לי שי לי שתי אפשרויות: 1. לחכות חודשיים עד לGTX חדש או מתוקן עם כרטיס חלופי 6800 128MB עד אז 2. לקבל מיידית 7800 GT מה לעשות ??? בבקשה זה דחוף

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ymss69,

השאלה בכותרת!!

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  7. אני כבר ממש אובד עצות אני מנסה למצוא בנרות 6600GT לAGP אבל אין מזל אפילו משומש יהיה טוב אבל זה כאילו נעלמו כל הכרטיסים ל AGP של NVIDIA בארץ ... (כאילו אף אחד לא מוכר ... לא חדש ולא ישן...אולי רק 5200 אבל זה לא הרעיון :-\) מישהו יכול לעזור ? להפנות אותי אולי לחנות שיש לה במלאי ? או לאיזה חבר נחמד שלו שרוצה למכור ? תודה מראש על העזרה

• 14 תגובות
    • 848 צפיות
  8. קראתי כמה כתבות ועשיתי פה ובעוד כמה מקומות כמה חיפושים והבנתי שקרוס פייר זה בעצם "התשובה" של ATI לSLI של NVIDIA ושזה עובד בדרך של כרטיס אחד חזק (בגרסאת קרוספייר) וכרטיס נוסף שיכול להיות גם יותר חלש ולא בהכרח אותו כרטיס. עכשיו הטכנאי שממנו קניתי את המחשב אמר שזה אפשרי להוסיף עוד כרטיס מסך בנוסף ל7600GT שקניתי שהוא יותר חזק. וזה לא נשמע לי הגיוני כי הרי זה גם של ATI וגם NVIDIA לא מייצרים גירסאות של קרוס פייר. אז רציתי לשאול האם באמת אני יכול לחבר כרטיס נוסף של NVIDIA מדגם אחר לא בהכרח ה7600GT וזה באמת יעבוד כי זה לא נשמע לי הגיוני. הטכנאי אמר שזה מה שהוא הבין מהנציגים של אסוס לגבי הלוח. מפרט בצד! תודה על התשובות!!! עכשיו אני רק צריך לדעת כמה פרטים על ה-X1900CROSFIRE EDITON

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by lmlm,

R580+ שהייתה ידוע כ R581 .. איי טי אי החליטו להחליף את שמה. הליבה הולכת ליהיות אותה ליבה- R580 ביצור של 80 ננומטר-קירור יותר,זול וקטן יותר אבל כנראה ATI תוסיף לו עוד קלוקים. בנתיים הוא מתוכנן לצאת בQ3 -בקייץ. מקור : http://www.theinquirer.net/?article=30623 כנראה ATI רוצה לסיים את הקריירה של DX9 בשליטה בשוק

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. כולם פה מדברים כל הזמן על היציאהשל הDX10 ועל ההשלכות של כך, אבל למישהו יש באמת מושג קלוש מתי הוא יצא? עם הויסטה?? ואם כןמתי הויסטהתיצא הרי כל הזמן דוחים את היציאה של הויסטה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  11. Started by shuky123,

אני זקוק למידע על משך חיי מסכים, בארגון שלנו ישנם מסכים בני למעלה מ-7 שנים שנמצאים עדיין בשימוש, אחד מאנשי הצוות טוען כי משך החיים של המסך צריך לעמוד על 5 שנים כי לאחר מכן יש ירידה בעוצמת הנורה ופגיעה בעיניים שתורגש לאחר שנים. האם יש אמת בדבריו? האם יש מקום עם תיעוד רשמי בנושא? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  12. Started by bmagice,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by tenana,

יש המלצות כלשהן?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  14. שלום לכולם! רציתי לדעת האם MSI Geforce 7300 עדיף על פני Gigabyte Geforce 6800GS? תודה רבה לעונים.

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by solo53,

Omegadrive has released a new version of his popular modified driver. These drivers are based on ATI's catalyst drivers 5.12 and they include a customized version of ATI Tray Tools instead of Radlinker. These drivers offer exellent performance versus great image quality and are known by their great reputation. These are "optimized" drivers for the ATI Radeon family of video cards. They work with ANY RADEON VIDEO CARD built/powered by ATI, including all Mobility chipsets (Mb and up) Radeon All In Wonder -Radeon 7x00/VE/LE -Radeon 8500/LE -Radeon 9x00/SE/Pro/XT/TX -Radeon xX00/SE/Pro/XT/PE New in this release: * Based on the Catalyst 6.3 Official drivers. * Added a new wide…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by lipa,

תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ולרי88,

האם אתם חושבים שכדאי לי להחליף את ה-6600GT ל7800GS .. כמובן SLOT של AGP .. לפי מה שאני רואה באתרים אומרים ש7800GS הוא הכרטיס הכי עוצמתי לAGP שקיים.. מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ranyr,

המסך בן 8 חודשים וכבר התחיל לרצד... יש מצב שזה מכוסה באחריות???

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by yamedi,

שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב LCD ואני רוצה מסך יחסית גדול בין 24 - ל-32 אינץ, והמסכי מחשב שראיתי מאוד יקרים, כמו ה-EIZO 24.1 עולה 9100 ש"ח ! רציתי לדעת האם הTV הזו : http://citydeal.co.il/new_citydeal/product.php?productid=3565&ref=zap יכולה לשמש אותי כמסך מחשב ? (ברמה טובה !) אני בעיקר משתמש במחשב לסרטים ומשחקים, אבל כמובן גם עבודה שוטפת. מה אתם אומרים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  20. היי אנשים, אני מקבל מסך LCD בקרוב ואני רוצה לבדוק אם יש פיקסלים שרופים... הבנתי שיש תוכנה שמריצה רקעים ואז אפשר להבחין ב-DOT-ים שרופים.. אז המלצות/לינקים יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by KermitShor,

אני צריך השוואה של 3dmark או כל תוכנה אחרת שבודקת ביצועים לא משנה איזה שנה\ גרסה בין שני כרטיסי מסך MSI geforce 7300 256mb Msi Gforce 6600 256mb אני רוצה לדעת איזה ציונים הם קיבלו אני פשוט לא מצליח למצוא את זה באתר שלהם.. תודה אתה המפרט של כ"א מהכרטיסים אני יודע: של MSI הכרטיסים ד"א.. geforce 7300gs: CineFx 4.0, 64bit, 256 mb, 4 pipelines Geforce nx6600:, CineFx 3.0, 1280bit, 256mb, 8pipelines

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. אני רוצה מסך דק LCD 19 שלא יחרוג מ 2000 שקל (עריכה...-אני יכול לספוג עוד 200 +/- עם זה באמת כדאי) עריכה -מאיפה אתם ממליצים לקנות כי בנוגע לפיסקלים השרופים שצריך לבדוק עם תהיה לי בעיה אין לי כוח להיתעסק עם זה שימושים: אינטרנט מישחקים אופיס הרבה סרטים (פוטושופ אני לא מיתעסק כל כך ואני לא גרפיקאי) מהי תקופת האחריות שנותנים בדרך כלל? ובמה מועיל ה DV (לא כל כך מבין בזה) בעיקר חשובה לי דעתכם כל איכות התמונה והצבעים ואני לא מבין כל כך בזמן תגובה וניגודיות (לא לכעוס) קרץ לי יותר לכיוון של AOC אבל אני לא מבין ..מביין כל הדגמים תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by aero,

אם אפשר בבקשה את הכרטיס הכי משתלם מבחינת ביצועים עד 1500 שקלים או פחות ולהוסיף משהו אחר כרגע יש לחבר שלי את המערכת הזאת (בשבילו הכרטיס מסך) P4 3.0 Ghz Presscot Asus P4 800 SE 1024 DDR 400 RAM אני חשבתי בשביל על ביג טייפון וכרטיס טוב ברגיל הצורך הוא ביצועים מקסמלים בסכום הנ"ל עריכה: שכחתי לציין X850XT שהוא יכול להביא אותו ב1500 שקל

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  24. שלום. שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל - GeForce 6600GT. שאר החומרה שלי היא סטנדרטית: פנטיום 4, 512 זכרון פנימי, Hd SATA, צורב DVD ו כונן CD ROM, 2 מאווררים וכו'. הספק כוח שלי הוא סטנדרטי כיום. האם נדרש לשדרגו?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eladbu,

איך הכרטיס הזה ל AGP http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VC6800XTAGP&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 או שעדיף כבר את ה GS וכמה הכי זול שניתן להשיג אותו?AGP כמובן!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.