כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
מבחני ביצועים, הערות והארות ? בתודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
-
-
הייתי רוצה לדעת האם המסך טוב , רואים איכותי ולא עושה לכם שום בעיות! תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את מפת הדרכים של שני החברות אם תאריכים של כרטיסים עתידים של החברות. תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים? מבחינת הביצועים והמחירץץ
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
crt או lcd? בכללי אני מדבר... אם זה נוגד אז מה יותר טוב למשחקים ומה יותר טוב לעריכת וידאו/תמונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך GT 240 שהיום עולה בתמליל ובשריון מחשבים ובג'י-טק 358-429 שקל (אם האתרים מעודכנים) ראיתי שני כרטיסי מסך HD 6670 ו- HD 6750 שתי הם של GB הראשון עולה 394-414 והשני עולה 497 שקל (אם האתר וולקום מעודכן) והמקביל 450 GT ב479-489 שקל בספיד ובפי.סי. דיל (עם האתרים מעודכנים) יש לי: JTC 500W GB GA-P55-UD3L-TPM מה כדי לי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי להרחיב את שולחן העבודה שלי לשתי מסכים אבל יש אחד עם שורת משימות(כולל התחל,וכל הדברים שנמצאים למטה) והמסך השני ריק(בלי השורה)(אני יכול לגרור דברים בין המסכים אבל זה מעצבן כי המסכים שלי קצת רחוקים אחד מהשני ואני) בקיצור יש דרך למתוח גם את השורה למטה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
של NVIDIA ו - ATI והאם יש להם שם קוד מתוכנן ואם כן מהו ?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/articles/857/2/page_2_benchmarks_test_system_setup_and_3dmark03/index.html אני מתקין את ה 5.13 החדש נראה משפר ביצועים רציני או שאני אחכה ל OMEGA DRIVERS גרסת 5.13
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, א' אתחיל בכך שזה בעיה מאוד מעניינת למתקדמים וגם ומאתגרת (לפחות אותי) אבל היא קצת ארוכה כי רציתי להיות הכי מפורט שאני יכול. זוהי בעיה שעדיין אין לי עליה תשובה, וגם לא נראה לי שתהיה אבל אני מאמין שהמומחים פה באתר יוכלו לעזור לי. הנושא: בעת הפעלת משחקים על כרטיס המסך 8800GT במחשב שלי (ותכף אסביר למה אני מדגיש שלי) המחשב קופא. המפרט שלי: מעבד 4 ליבות Q6600 של intel ספק Thermaltek 500W לוח אם גיגהבייט P35-Ds3L זיכרונות 4 ג'יגה (4X1) של corsiar 800MHZ דגם CM2X1024-6400C4DHX 8800GT leadtek 3 מאווררים + 1 של המעבד (SCYTE KAMA KROSS). הרגילים: 2 של 8 ואחד של 12. מחוברים אליו HD פנימי של WD 320 GB HD חיצוני של WD 360 GB (notebook ללא חשמל) HD חיצוני 1TER…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש שוק גם לעמדות כרטיסי מסך חיצוניות "חלשות"? ביצרנית הסינית הגדולה ביותר בתחום המחשבים מתכננים לגלות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
תמונות ראשונות ומרשימות מתוך דמו שישחר את אחד ההישגים האנושיים הגדולים ביותר מצטרף לעוד מגוון סרטונים שנועדו להמחיש לנו את הפוטנציאל הגדול של כרטיסי ה-Turing לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
-
-
-
-
אהלן, יש לי לוח אם שתומך בCROSSFIRE אבל נכון להיום יש עליו רק כ"מ אחד (4850HD עם 512MB זכרון). הכרטיס עשה (ועושה) עבודה טובה ברזולוציות הנמוכות אבל ברגע שעוברים לרזולוציות הגבוהות מתחילות בעיות - לדעתי בעיקר בגלל שהזיכרון שלו מלא לחלוטין (באחד הבנצ'מרקים שהרצתי זה אפילו הוכח). האם כדאי לי לנצל את יכולת הCROSSFIRE ולקנות עוד 4850HD (או משהו אחר שנחשב בינוני) או שעדיף כבר להחליף אותו לגמרי למשהו חדש וחזק? מבחינת תקציב אין לי בעיה להוציא 1500~ ש"ח על כרטיס חדש, השאלה אם זה יהיה שווה את זה בהתחשב בעובדה ש4850 עולה בערך שליש מזה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
תדר מוגדל, מחיר מוגדל - וגם הרבה יותר הספק שנצרך: כרטיסי ה-Radeon RX 590 מושקים באופן רשמי בכל מקום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
במדריך קצר זה נדגים כיצד אנחנו מבצעים אוברקלוקינג ומודדים בצורה נכונה את שיפור הביצועים תוך שמירה על טמפרטורה תקינה - על שולחן הניתוחים יושב GeForce RTX 5070 Ti החדשלכתבה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
- 2 followers
-
-
רשמתי על זה כבר בפורום LCD אבל מפן אחר, התוצאה הסופית היא שאני רוצה מסך LCD שיחשוב שהוא עובד ב-90 הרץ ויותר (או באמת יעבוד ככה) אל תגידו לי גם פה שזה לא משנה כי אני יודע שזה לא משנה, אבל י שלי תוכנה שמחייבת מסך עם לפחות 90 הרץ כדי להחליף תמונות בסינכרון לזה... לכן חשבתי אולי איכשהו על אפשרות להכנס לדרייברים ולשנות שמשהו ידני שהוינדוס או הכרטיס מסך יחשוב שהואמוציא 90 הרץ ויותר כשבפועל המסך LCD מקבל רק את ה-75 שוא יכול אליהם, או משהו בסגנון, אשמח לכל עצה רעיון ומחשבה (גם אם אתם מכירים מסך LCD שיכול בלי שטויות לעבוד על 90 הרץ ויותר).
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-