עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by T-Flash,

שלום שלום ATi מכינה לנו כמה כרטיסים חדשים שיחליפו את סדרת X1600 (הגיע הזמן ) הכרטיסים הם סדרת X1700 המבוססים על הליבות הגראפיות RV560 ו RV570. כמות מעבדי השיידרים והTMU ב RV560 כפולה מאשר הכמות שיש ב X1600 (כלומר עכשיו יש 8 ). אם אני לא טועה (תקנו אותי) לכרטיסים יהיו 12 צינורות עיבוד. הליבות ייוצרו בליטוגרפיה של 80 ננומטר הכרטיס המבוסס על ליבת RV560 הוא X1700Pro (שכנראה הזול מביניהם) והכרטיסים שמבוססים על ליבת RV570 הם X1700XT ו X1700XL. בהזדמנות, הנתונים של הכרטיס X1900XL: 16 צינורות עיבוד עם מעבד טקסטורות 1 לכל צינור (16) ,3 מעבדי שיידרים לכל צינור (48). אין מידע מדוייק על המהירות הסופית של הליבה, אבל המהירות חייבת לנוע בין 500 ל 560MHZ. זיכרון GDDR3 עם זמ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by fire1ce,

אפשרי לחבר 2 מחשבים למסך אחד ככה שאני יכול להחליף בין התצוגות ?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by RoD,

http://itbbs.pconline.com.cn/topic.jsp?tid=2689502 כתוב בתמונות שזה מTOMSHARDWARE אבל לא ראיתי את זה שם.. 7600GT הרבה יותר טוב במצב "רגיל" אבל בפילטרים הGTO קורע אותו.. אני מניח גם שהGTO הרבה יותר טוב לOC..

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  4. ב"ה שלום חברים יקרים הכרטיס של חברת Sapphire שהרבה חיכו לו ואני בינהם הגיע סוף סוף לארץ ע"י היבואן CD-LOG הכרטיס יגיע לחנויות כבר השבוע והמחיר שלו יהיה גבוהה מאוד יחסית לכל הציפיות שלנו :-\ ולפחות יש פיצ'ר של VIVO לפחות ... כהתחלה הוא יעמוד על מחיר : 1,700 ש"ח המומים :s05: גם אני הייתי שהרי כבר קיים בנעה מחשבים כרטיס של CONNECT 3D במחיר של 1,600 ש"ח וכמובן שאין מה להשוות בין החברות אבל עדיין מאוד מאכזב נקווה לימים טובים בהם ATI והיבואנים יחליטו להוריד יותר את המחיר שבעוד חודש לפחות יגיע ל 1,400 ש"ח והלוואי ... כי בינתיים יש בשוק את 7600GT שאחרי ביצועים ומחיר כמו שהוא מציע, ממש לא שווה לתת את התוספת ל X1800 GTO !!! האם הכרטיס של Sapphire יהיה כרטיס OC מוצלח …

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by Gimel,

שכן שלי רוצה כרטיס מסך PCI-E עד 1000 שקל, לא שקל יותר. מצאתי 7600GS בסביבות 900 ש"ח, כדאי? יש כרטיס יותר משתלם (במסגרת התקציב, בלי להוסיף 50 שקל בשביל משהו יותר משתלם...)

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by noamb,

היי לכולם , לאחר שקראתי אינספור ביקורות על כל אחד מהדגמים של הכרטיס הנ"ל , רציתי לדעת אם יש עדיפות לאחד מהייצרנים , האם כולם משתמשים ב- 16 pipelines קראתי איפשהוא על כרטיס של gainward שמשתמש ב-20 אבל החלטתי לשאול. לכל אילו שחושבים להמליץ על שדרוג ל-pci-e, אני אקנה מחשב חדש בעתיד , כרגע אני שואל על הכרטיס הספציפי הזה בתצורה של agp , מה אתם מציעים?

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by RobiNooB,

אני זוכר שקניתי את הכרטיס ..פתחתי כמובן יישר ל 16 צינורות ....OC בדיקות יציבות ...בלה בלה בלה ...עד שמצאתי את היציבות שלו שהייתה על 535\585 הורדתי כמובן ב 5 את שניהם , הכל יציב החיים יפים . זה היה בימים שהוא נקנה !!! משום מה נראה לי שהכרטיס הזדקן עם הזמן ! שקניתי אותו הכל טס ! טססס ! הכל חלק על הכי גבוה בהגדרות המשחקים כיום אני מרגיש שהכרטיס הזקן בצורה משמעית ! למרות אותם התוצאות עדיין ב 3DMARK . ולמרות שחזרתי לאותם הדרייברים , ובדקתי על אותם משחקים של אז ..(כי כמובן שכל משחק שיוצא דורש יותר מהמערכת מהקודם לרוב) ולמרות שהכרטיס לא מתחמם מעבר לנורמה (58) תושיעו אותי ! מזה יכול להיות !?

• 16 תגובות
    • 986 צפיות
  8. יש לי אפשרות לקבל את http://zap.co.il/model.asp?model_id=374816 איך איכות השמע של APEX? האם זמן הסוללה ארוך? 5 שעות +? אין לי אפשרות לקחת נגנים אחרים :-\ אז בבקשה להתמקד בנגן הזה . תודה עריכה: סליחה טעיתי בפורום,אנא לעביר.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by LaCostE,

אני לא גיימר אני מתלבט בין כמה Geforce 6500 Geforce 7300GS (גירסת 128,אם יהיה 256 בסביבת 400 סבבה) AX300SE יש עוד משהו מומלץ במחיר? איפה יש לינקים לבאנצים לכרטסיים בינוניים ומטה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12649 איך הפאליט?

• 16 תגובות
    • 970 צפיות
  10. לפי מידע ראשוני Intel תציג שלושה כרטיסי מסך לא משולבים בתצורת PCI-Express x16: Intel eXtreme 360Super - בעל ליבה בתדר 675MHz ו-512MB/1GB של זכרון GDDR3 בתדר של 1.4GHz! Intel eXtreme 360 - הוא ה-Bang for the Buck, עם תדר ליבה של 620MHz ו-512MB של זכרון GDDR3 בתדר 1.15GHz. Intel eXtreme 300 - יהיה ה-Entrance Level. אינטל מבטיחים כי הכרטיסים הנ"ל יהיו זולים מהמתחרים הביצועיים שלהם וגם שכל הכרטיסים הנ"ל כוללים תמיכה ב-DirectX 10 וב-HDR http://hwzone.co.il/news/1143887154/4367/

• 120 תגובות
    • 13.7k צפיות
  11. אכן, לא שם מקורי במיוחד. מבחני ביצועים פנימיים של NVIDIA שדלפו, מראים על 100000 נקודות ב3D MARK, הודות לטכנולוגיה חדשה, הנקראת קומבינזציה מתקדמת. אין פרטים נוספים כרגע. סתם, משעמם לי, אחד באפריל. וויפי.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  12. אני כרגע עם כרטיס R9200 AGP, ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס רק בשביל המשחק BF2. איזה כרטיס AGP אמור להספיק בשביל להריץ את המשחק הזה בצורה יפה ומהנה? מבחינת תקציב, אני לא כל כך מוגבל אבל גם לא רוצה להגזים בהוצאה. תקציב 1200 ומטה (עדיף שפחות, הרי רק מעוניין בכרטיס שיריץ בצורה יפה את ה-BF2). יש המלצות מסויימות? תיכף רושם מפרט בצד.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by omerha,

האם ה 7600 נותן קרב ל X1800GTO ? והאם ה 1800GTO תומך ב SM 3.0 ?

14. Started by AlterEgo,

אוקיי, שמתי לב שכל משחק שאני משחק בו ממש כהה מהרגיל... לפעמים למצב שממש בקושי רואים משהו (בלילה או במערות וכו...). ראיתי שאצל חברים שלי זה ממש ממ שלא ככה, והכל בהיר וברור... לפני שאתם קופצים למסקנות, כן, בדקתי את כל ההגדרות וזה לא משנה את זה - גם בהגדרות של המסך שיחקתי וזה כבר נמצא על הכי בהיר... מה יכול לגרום לזה והאם אפשר לסדר את זה?...

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  15. חברת נועה מחשבים טוענת שכרטיסי ה-BFG החדשים שברשותה הם הטובים בעולם http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=bfg האם היא צודקת?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. טוב, כבר הרבה זמן שאני שוקל להחליף את הכרטיס מסך (9600XT עם VIVO), וכרגע יש לי תקציב שעומד בסביבות ה-800 ש"ח (פלוס מינוס כמה גרושים) לבזבז על המחשב. השאלה היא האם יש משהו שעדיף על ה-6600GT בסביבת המחיר הזה ? יש תחרות מצד ATI ? (איך ה-X1600 למשל ? ממש לא ראיתי יותר מדי ביקורות עליו). ואם כבר שאלות, עד כמה שווה להשקיע עוד כסף בשביל 256mb ? אגב, החיבור הוא AGP ולכן בעייתי, ולא, אין לי כוונה להחליף לוח אם בקרוב. (אוף, נראה לי שבסוף אני פשוט אקנה איזה גיגה או שנים של זיכרון וזהו...) תודה בכל מקרה.

• 6 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by smood,

הכרטיס מסך שלי פועל בלי בעיות כהXP עולה והכל סבבה אבל אם אני מפעיל משחק הוא פתאום עושה בעיות לפעמים הוא נתקע אחרי 10 שניות לפעמים אחרי דקה ולפעמים אחרי שעתיים ויותר....נתקע הכוונה אין אות למסך מהכרטיס...המסך האחרון שאני מנסה להפעיל הוא FAR CRY שאותו בכלל לא הצלחתי להפעיל הכרטיס לפעמים לא נותן לי אפילו להגיע להפעלה של המשחק (אחרי הכניסה לתפריט הראשי במשחק) וכשהוא נותן לי להפעיל הוא תמיד נתקע בתחילת הסרטון. אה כן והוא מעודכן לדריברים הכי חדישים. 9800 פרו אבל הוא מוחלש כנראה 128 bit 380/250

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by Ido.G,

היי, במסגרת חיפושי אחר כרטיס נתקלתי בכרטיס הנ"ל. הוא עולה 780 ש"ח בגולד-טופ ובא עם זכרונות 1.4ns שניתן להמהיר למהירות של 1300Mhz (וגם יותר) וליבה במהירות 575, עם קירור של זלמן. בכל מקרה לפי מה שאני מבין זה פחות או יותר x1600 xt..... בהתחלה חשבתי ללכת על 7600GT- אבל הכרטיס הזה עולה 500 שקל פחות... בשביל 500 שקל אני מוכן להתפשר על הביצועים (מה גם שבתכלס פשוט אין לי הרבה זמן לשחק במחשב). השאלה היא עד כמה אני אתפשר- האם הביצועים יהיו נמוכים בהרבה? האם הכרטיס יאפשר לי להנות ממשחקים חדשים על רזולוציה כמו 1280x1024 (אני רוצה לקנות מסך LCD לכן אני מתחשב ברז' זו בלבד) על פרטים בינונים-גבוהים? (נגיד, oblivion, quake4, fear, cod2) תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by derdevil,

שמעו אני רוצה לקנות מחשב עכשיו אני מתלבט בין כרטיס המסך: LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe לבין: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO הקטע נוא שה-7900 יותר זול והוא יותר חדש למה זה????....ה-7800 יותר טוב????....ומה יותר כדאי לי לקנות????

• 5 תגובות
    • 482 צפיות
  20. אז ככה... אבא שלי נוסע לתאילנד בפסח... אני רוצה להגיד לו לקנות לי משהו למחשב עכשיו בהתחהל חשבתי על מאוורר או משהו לשמור על הקירור ואויל בעתדי לחשבו על איזה OC אבל אז נזכרתי שבלוח M שלי יש SLI Gygabyte K8N-SLI (NF4, s939, PCI-Es) YES ויש לי כרטיס מסך FORSA 7800GT. אז רציתי לשאול האם יש סיכוי שאני יכול להביא 7800GT שתומך בSLI מתאילנד והאם זה חייב להיות 7800GT כאילו האם זה יכול להיות 7800GTX נגד תענו אחים שלי תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by pringles,

שלום ברשותי amd athlon 64 3000 ו 512 ddr 2700 וכרטיס מסך x700 pcie כשאני משחק במשחקים רגילים כמו קול אוף דיוטי 2 והסטינגס על 1024 ו32 ביט הכל טוב ויפה עד ש פתאום המשחק קופא ו אחרי קמה שניות מתכבה זהו אז לדעתי הכרטיס מסך מתחמם (ד"א זה של ג'יגהבייט) חוץ מצלעות קירור על הקרטיס אין שום דבר שיקרר אותו אפילו לא מאוורר אז חיברתי מאוורר ליד שינשוף על הכרטיס ועדיין זה לא עוזר מה לעשות

22. Started by GHOST,

מה הכרטיס הכי משתלם בטווח מחירים של עד ל1500 ש"ח לעפיק הAGP

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by lmlm,

http://www.bit-tech.net/gaming/2006/03/31/elder_scrolls_oblivion/1.html לפי מה שרואים ה1900XTX לוקח את 7900GTX CO .

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ween1,

הי, יש לי כרטיס ASUS RADEON 9600XT VIVO שלא לוכד וידאו (ב DEVICE MANAGER יש סימן קריאה צהוב לי ATI WDM RAGE THEATER VIDEO) והודעת שגיאה: This device cannot start. (Code 10). הכרטיס עבד כשנתיים ללא בעיות עם הדרייברים המקוריים שלו. דברים שניסית לעשות: 1) הסרת הדרייברים והתקנתם מחדש 2) הסרת הדרייברים הישנים והתקנת הדרייברים העדכניים ביותר מ ATI 3) הסרת הדרייברים הישנים והתקנת הדרייברים העדכניים ביותר של OMEGA בכל שלב התקנתי גם את ה WDM המתאים לגירסת הדרייבר. כמו כן, להסרת דרייבר ישן השתמשתי ב REG CLEANER מ SAFE MODE וב HP SYSTEM DIAGNOSTICS להסרת "שאריות". מערכת ההפעלה היא WIN XP עם SP2. לוח אם: GIGABYTE 81K1100 REV. 2 זכרון: 1.5GB מעבד: INTEL PENTIUM 2.8GHZ הכרטיס נבדק במח…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  25. ???????????????????????????????????????

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים