כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים...בקשה מוזרה הא? בכל אופן,העניין הוא שיש לי מחשב ישן בבית,אחד שלא שווה שדרוג או משהו כזה וכל מה שצריך מהכ.מסך זה שיראה תמונה על המסך של המחשב. אני מנסה עד כמה שאפשר לקנות כ.מסך כזה מאחר ובתור התחלה זה איזה 150 שקל וממש חבל לי להשקיע את זה על מחשב ישן שאין דרישות בכלל מהכ.מסך. אם במקרה למישהו מכם יש כ.מסך PCIE ישן (לא משנה כמה ישן,העיקר שעובד ושקימים לו דריברים מן הסתם) שהוא לא צריך/עמד לזרוק אני ממש אשמח אם תוכלו לתרום לי אותו. אני צריך אותו די בדחיפות לכן אין לי זמן למשלוחים בדואר או ליסוע רחוק לקחת אותו לכן מומלץ שזה יהיה מאזור חיפה/הקריות.. אין לי בעיה לתת חצי מזרק של משחה טרמית AC5 אם זה ידרבן אותכם קצת
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש כבר 7900GT? אם כן,הייתי רוצה לדעת לגבי הרעש המאורר שלו מפיץ,לפי שמועות וכמה ביקורות הוא מפיץ רעש לא מובטל ולפעמים מחריש אוזניים בגלל מאורר ה60 שעליו הייתי רוצה לוודע את זה לפני שאני קונה. ואם מישהו יודע אם הVF700 של זלמן עולה עליו זה יהיה נחמד לדעת.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
בינתיים הכרטיס היחיד שמצאתי בארץ הוא 6800gt של INOVISION השאלה אם הוא משתווה לכרטיס כמו albatron או club3d?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
"17 מסך של לפני שנה, מסוגל להריץ עד 1600*1200 60MHz... לא מוצא דריוורים בשום מקום, כנראה חברה לא מוכרת... תודה. :saint:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה המאוורר משמיע לי רעש כאילו שהוא עובד יותר מהר בזמן שאני מסייר בסייר WINDOWS בתיקיות עם המון קבצי מוזיקה או תמונות ואני חולף מהר בין הקבצים[A-Z] או בזמן הרצת 3dmark ואיפליקציות שונות כבדות יותר או פחות אם מישהו יודע אם זה תקין וזה צריך לעבוד ככה אודה לו מאוד.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה +\- אפשר להגיע עם הכרטיסי מסך הבאים באובר קלוק?? 7300GT 256M שלPalit\gainward Leadtek WinFast PX7600GS TD256M Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M 6600gt במיוחד חשוב לי ה-7300 ומאיפה אני יכול להשיג כזה: http://product.pcpop.com/000029051/Index.html הוא של jetway
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
למי שיש 2 מערכות הפעלה כמוני ויכול לבדוק את זה על ידי run:/regedit:/dxdiag יראה ויווכח שבווינדוס 98 פשוט הקוביה של הdirectx טסה לעומת windows xp ואין לי מושג למה זה וזה לא קשור לכרטיס מסך או למסך או לדרייבר אלא רק למערכת ההפעלה וזה מעצבן שאי אפשר לשחק משחקים בwindows xpולהנות מהם כמו שאפשר להנות מהם בווינדוס 98 .אם מישהו יודע על איזה Patch לXP או משהו אני אשמח אם הוא ישתף אותי בידע שלו כי אני עובר כל הזמן ממערכת הפעלה אחת לשניה ומשנה נתונים בביוס בשביל לשחק בווינדוס 98 ועובר מהרד דיסק 1 להרד דיסק 2, לכן הייתי מעדיף לפרמט את ההרד דיסק השני שלי עם ווינדוס 98 ולהתקין רק xp [אם יש איזה Patch או משהו לXP כמובן] .אשמח מאוד אם מישהו יודע על מה אני מדבר ומכיר פיתרון לכך כי ההבדלי…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לפי מה ששמתי ה ati redon hd5830 היה אמור לצאת ב 25 לינואר למישהו יש מושג למה הוא עדיין לא יצא?
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל התקנתי את העידכונים הקריטיים של WINDOWS UPDATE בWINDOWS98SE ועכשיו אני לא יכול לשחק במשחקים או לשמוע מוזיקה כי הסאונד פשוט השתבש .כל המשחקים עובדים מהר מידי ואין סאונד נורמלי במשחקים הוא מקרטע במיוחד בהפעלה .יכול להיות ש6800GT לא נתמך על ידי WINDOWS 98SE? כי לא הייתה לי הבעייה הזאת עם FX5700LE עם אותו כרטיס קול כך שזה לא קשור לכרטיס קול, אודה למי שמתמצא בנושא ויוכל להשיב לי.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ועוד שאלה ואני מצטער שהיא לא קשורה לפורום הזה. מישהו יודע למה GAMESPY ARCADE נסגר ואי אפשר לשחק שם דמקה יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש בקרוב את המסך החדש של VS הזה : http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/ אני אשמח אם למישהו יש מידע מתי הוא אמור להגיע לארץ ואשמח לקבל גם לינקים לביקורת עליו ברשת במידה ויש. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אבל בכל זאת במידה ומישהו מצא אשמח לקבל לינק.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא הולך לקנות עכשיו בידיעה שהולך לצאת החודשים בממש קרובים, למישהו יש מידע בערך מתי?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
למישהו יש מידע על x1600pro agp?? (סקירות) וחנויות שאפשר לקנות אותו בהן http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=133 http://www.sapphiretech.com/en/pressfiles/29_reg1.doc
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שווה לחכות עד לכרטיסים הבאים? שמין הסתם יהיו טובים יותר ויכללו טכנולוגיות מתקדמות. או לקנות כרטיס מהדור הנוכחי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
או מקום לקנות אני רוצה לקנות ריידון 9000
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI HD4670 ואני רוצה לחבר כבל HDMI לטלויזיה וקראתי שאני צריך בשביל זה מתאם מיוחד של ATI, אחרת רק הוידאו יעבוד בלי הסאונד. אם למישהו במקרה יש, או שיודע אם מוכרים דבר כזה בארץ בכלל... כי עד שמגיעים דברים מחו"ל...
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש מתאם של שבצד אחד כניסה של VGA כלומר אנלוגית והצד השני זה DVI . יש לי מסך CRT ואני רוצה לחבר אותו לכרטיס מסך בעל יציאה של DVI. חיפשתי ברשת ולא מצאתי את המתאם, אם מישהו יוכל להביא לי לינק לקנות את המתאם אשמח מאוד חשבתי גם שיכול להיות למישהו מכם שקנה כרטיס מסך ואין לו צורך במתאם וגר באזור ת"א אני מוכן לבוא אליו ולשלם לו . תודה , רותם.
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה את הנייד הזה ובתור משתמש לינוקס דרסתי את הוינדוס שבא מותקן מראש ולצערי בשביל לסדר את הדרייבר בלינוקס אני צריך עזרה ממי שהשאיר את הוינדוס שלו. מישהו יכול לתת לי את הקובץ הedid? בשביל לקבל אותו ראו כאן: http://www.entechtaiwan.com/lib/softmccs.shtm עריכה: תוכנה פשוטה יותר לחילוץ הEDID: http://www.tucows.com/preview/329441 תודה רבה נדב
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני פשוט עם תקציב של כ 850 ש"ח ואני לא יודע מה לבחור ראיתי את הסמסונג 793MB וממש לא אהבתי, ראיתי את המאגים וחוץ מה DF2 כל השאר על הפנים. את ה LG החדשים לא יצא לי לראות אבל אני זוכר שה LG הישנים היו ממש טובים. עוד משהו, ראיתי בזאפ הרבה ביקורות קוטלות על LG והשירות שלהם. מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מישהו קנה או מכיר ויכול לספר לי קצת מי ומה ולמה וכמה ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת על הכרטיס? האם יש ברמה הזאת משהו טוב יותר? בקשר למאוורר שלו עד כמה הוא רועש? כי הנושא של הרעש חשוב לי, ואולי כדאי ללכת על כרטיס ללא מאוורר.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות את ה-Iiyama 454 PRO, אבל עוד לא ראיתי עליו שום ביקורת או תמונות שלו בקלוס-אפ, אני צריך סקירות את תמונות. תודה מראש, DINO.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אם אני אקנה 8800GTS אני יוכל להינות מקרייסיס? כלומר האם זה יפעל טוב אני יודע שאנשים לא בדיוק יודעים אבל לפי השערות כי ראיתי בחשיפה של קרייסיס שהריצו אותו על 8800GTX וזה קצת קירטע פה ושם ככה שאני לא יודע מה לעשות... ???
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-