עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by er0101,

יש לי מסך MAG19". האם באופיס דיפו יש מטליות מתאימות לניקוי?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  2. Started by eliav-peretz,

כרגע יש לי FX5200 אני מחפש כרטיס טוב במחיר הזה שיתמוך ברוב המשחקים החדשים.. אם אפשר לדעת גם עוד פרטים זה יעזור כמו למשל אם אפשר לעשות לו OC טוב וכמו מאיפה אפשר לקנות.. תודה!

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ros,

יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס מסך הזה TV-OUT, 128BIT, DVI 128MB DDR nVidia $76 FX6200 PALIT ב76 דולר שזה בעיקרון מחיר דילרים... אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה ולעשות פתיחת צינורות.. אפשר לעשות לכרטיס מסך הזה בכלל? ואין לי כסף להשקיע במשהו יותר טוב מזה.. אבל בעיקרון זה שווה בכלל את המחיר?

4. Started by ebrami,

שלום יש לי מעבד אינטל 1.8 ו 512 rdram היה לי geforce 3 ti 500 שנדפק אז כרגע אני עובד עם geforce 2 mx... חושב לקנות את הכרטיס xfx geforce 6600gt, agp, האם שווה לי? ואיזו חברה עדיף? xfx, gigabyte, leadtek או שבכלל עדיף סתם את מי שזול יותר?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  5. יש לי LG flatron 915FT (מסך CRT 19אינטש), ויש לו בעיה: מדי פעם התמונה קופצת/מרצדת, או נמתחת ומתכווצת. לאחרונה הדבר אף החמיר ומופעים פסים על התמונה תוך כדי עיוותים שלה וריצוד. מכה חזקה על המסך לרוב מסיימת את ההתקף והוא יכול להמשיך לפעול רגיל לפרק זמן כלשהו בין מספר דקות לשעתיים. האם זה קרה למישהו? כיצד פתרתם את התקלה? (אם הפתרון פשוט, כגון החלפת קבלים, אני שוקל לתקן בעצמי במקום לקחת למעבדה ולהוציא כסף מיותר) תודה!

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  6. Started by kokoman,

אוריפ, אני מצטער אבל אני ממש לא מבין למה אי אפשר לשאול שאלה על מסך LCD בלי שאתה תנעל את הדיון ותפנה את כולם ללינק של הדיון על מסכי LCD מומלצים? זה פשוט לא נראה לי הגיוני, לא ברור לי למה כל שאלה לגבי LCD צריכה להתנהל בת'רד אחד בלבד? הגודל שלו כבר יצא מכל פרופורציה ואם מישהו מתעניין ליגבי דגם ספציפי אין מצב שהוא יקבל שם תשובה כי אף אחד הרי לא יטרח לעבור על 20 דפים על נושא ערטילאי שכזה ואז במקרה יגיב על השאלה שנשאלה שם. אולי תפתח גם ת'רד אחד בלבד לשאלות על כרטיסי מסך? או שבמקום פורום על מפרטי מחשב ניצור גם לנושא הזה רק ת'רד אחד? מקווה שתקבל את זה בהבנה (מעניין אם ש עוד אנשים שחושבים כמוני או שאני היחידי??)

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by The Ripper,

לבעלי כרטיס ATI יש את האופציות הנ"ל להגדרות הדרייבר ול-OC, כשיש את האופציה של ATI CCC הדורשת התקנת .NET ומאד בעייתי לטעמי. אני כרגע בכלל עם דרייבר ישן שהגיע עם - CP (מה שהוחלף ע"י CCC סופית), רציתי לדעת באיזה פתרון אתם בחרם ואם תוכלו לפרט קצת אז בבקשה... תודה, המרטש.

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש לי כרטיס מסך ישן של חברת gigabyte עם מעבד גרפי nVidia geForce4 MX440 אני רוצה לשדרג לכרטיס חדש שיהיה יותר טוב. המפרט של הכרטיס הנוכחי: AGP 8x GPU CLOCK 250 MHz RAMDAC CLOCK 350 MHz pixel pipelines 2 Memory: DDR, 128MB,128bit,165MHz-Real,330MHz-effective הבעיה שיש לי תקציב ממש נמוך - עד 300 שקל, במקרה חריג גג 350 ש"ח. תעזרו לי בבקשה למצוא כרטיס שיתאים לתקציב שלי, רצוי מחנות KSP. תודה לעוזרים !

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בעיקרון להקליט אני יודע אבל אני לא יודע באיזה פורמט לשמור את ההקלטה למשהו יש מושג איך מכוונים את הכל שיהיה בכמה שפחות משקל ועל האיכות הכי טובה ביחס למשקל כמובן?!? תודה

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by lmlm,

https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293 לא יודע מה השיפורים. אם משהו יודע.שיביא כדי שכולם נידע

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by STmh04,

שלום לכולם, לאחר עיון בפורום וקצת בגוגל, הגעתי למסקנה שעד 850 שקל הכי טוב להביא את הכרטיס הנ"ל (פלונטר). לאחר שרכשתי אותו אתמול גיליתי להפתעתי שאין לו חיבור לספק כוח, ושבנוסף אי אפשר לעשות לו OC. מהירות המעבד הנתונה היא 400MHZ למרות שבאינטרנט רשום שהוא יכול להגיע גם ל800. בעקבות כך הביצועים רחוקים מהמצופה (לאחר בדיקה מעמיקה על COD2 QUAKE 4 NFS). לאחר שעות של משחק התחילה תופעה של חלקי מסך מתים בNFS (כלאמר המסך נהיה שחור בחציו) וכו'. האם ייתכן שאלה יכולתו של הכרטיס, האם הבעיה בסמפל הספציפי שלי?

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אני כרגע בבית עם מסך SAMSUNG 793MB כאשר בדירה שאני שוכר יש לי 730B שאני מבסוט ממנו. אתמול שמתי לב שיש הבדלי בבעים למשל כאשר יש רצף פסים לבנים וטורקיז בהיר לחלופין רואים זאת יפה על המסך CRT שציינתי אבל על הLCD ההבדל בין הגוונים כמעט נעלם והטורקיז כמעט לא מובחן וצבעו מעוות. לציין שאני לא עובד על ניגודיות או בהירות מקסימליים. מה דעתך על זה?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי GF 7900 ואני היית רוצה לדעת איזה מישחקים יש שמנצלים את כל כוחו של ה GF 7900

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  14. היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  15. Started by lmlm,

בפורום XS מצאתי את הכתבה הזאתי: http://www.cooltechzone.com/Departments/Featured_Story/NVIDIA_G80_Delayed_200604092276/ כשקראתי את זה יש לי חששות שG80 יהיה FX הבא. ועוד הוא אמור לצאת אחרי ה R600 ולפי הכתבה יהיה גם במחיר נמוך ממנו. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  16. Started by Dj Matan,

שלום, אני מחפש מסך LCD 7" שעמיד בפני לחות ועוד דברים.. בגלל שאני הולך לשים אותו בשירותים אצלי (איזשהו פרוייקט שלי....) כמובן שכמה שיותר זול...... תודה רבה לכם!!

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  17. Started by getsomefood,

מתי ati/nvidia יוציאו את כרטיסי הדור הבא שלהם (שתומכים בdx10) האם זה יגיע בערך באותו זמן של המעבד החדש של intel?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by -R-E-L-,

יש מלא 7600 אבל איזה מהם יותר טוב מבחינת קירור ומהירויות שעון.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  19. שלום כולם ! הבעיה היא כזאת, קניתי את המסך הנ'ל חיברתי אותו והיתקנתי את כל הדרייברים, עכשיו שאני מדליק את המחשב רואים שהמסך נדלק, לאחר מכן שעולה הווינדוס הוא נכבה, הקטע המוזר זה שאם לוחצים על הכפתור של ההפעלה (זה שנמצא במסך עצמו), הוא נדלק לחצי שניה ומראה תמונה הוא לא נכנס לשום מצב סטנד ביי או משהו כזה,הוא פשוט מראה שהוא דלוק ואין תמונה בעיקרון יש לי כרטיס מסך רדון 9700, אם תצטרכו עוד פרטים שיסיעו לכם, אשמח לתת! בתודה מראש, לירן

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by OmegaShadow,

עד היום יצא לי להשתמש רק בכרטיסי מסך של Nvidia ואת ממשק ההגדרות (הדרייבר והתפריט שלו) יצא לי להכיר די טוב. אני מניח שהוא די נוח וחסר באגים מעצבנים. ופעם בכמה זמן יוצא לי להשתמש במחשב שיש עליו כרטיס של Ati ואז נראה שכל ההגדרות שם יותר מסובכות , ולוקח שעה למצוא שם משהו , אבל זה נראה כאילו הם נותנים יותר אופציות להגדרות ושליטה. אז רציתי שאנשים יגידו לאיזה מהחברות יש דרייבר יותר יציב ונוח לשימוש (בלי קשר ליכולות הכרטיס כי על זה כבר יש הרבה דיונים). למשל בשביל אנשים שמחברים את המחשב לטלויזיה אז האם זה מספק את כל ההגדרות הנדרשות וכו'. נ.ב. - ברור שזה לא הסיבה שבגללה בוחרים כרטיס מסך למחשב , אבל מעניין אותי לדעת גם לגבי זה , כי השוואה בין כרטיסי מסך יש בהרבה אתרים , אבל דווקא הפ…

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Started by hairpiss,

Tr+Tf ב 8 מילי שניות או GTG ב 2 מילי שניות?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  22. אהלן. אני זקוק להמלצה מכם. יש לי מחשב עם פרסקוט 3 GH עם 512 זיכרון ואני מתעתד להתקין בו AVID וגם FLASH לצרכי עבודה ולימודים. אני צריך כרטיס שיאפשר לי עבודה חלקה כשאני מפעיל כמה יישומים בבת אחת ורצוי כמובן שלא יהיה יקר. עוד שאלה קטנה...יש לי אפשרות להגדיל את הזיכרון ל-1 GB (עוד 512 ללא תשלום) האם זה יאפשר לי לחסוך מעט בקניית כרטיס המסך ? תודה רבה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  23. איך כדאי לי לחבר ??? יש לי כרטיס מסך POWERCOLOR X800GT 256MB

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by dragon772,

האם הכרטיס הזה טוב עדיין? וכמה הוא אמור לעלות? שווה 1500 שקל? ובכמה הוא יותר טוב מה x800gto? מישו יכול לתת לי קצת מידע על הכרטיס הזה ועל ביצועיו כי אני לא מכיר אותו ל AGP

• 10 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים